קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טיפה תמונות
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 18:13
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 20:54
  3. תפרטו לי טיפה בבקשה
    על ידי ~!~avitali~!~ בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 09:43
  4. חושב על לשדרג את המחשב.. צריך טיפה עזרה
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 21:10
  5. מישהו מוכן להסבי רלי טיפה על המשחק..?
    על ידי SlutFatma בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:59
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

טיפה פרקטיקה ודברים מעשיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ברירת מחדל טיפה פרקטיקה ודברים מעשיים

שמעו בזמן האחרון נהיה פה טיפה יותר מדי דיבורים על מסביב וכל מיני תאוריות הזויות, לפורום קוראים שיפור עצמי אבל אבל בזמן האחרון, פשוט הכל חוזר על עצמו, טיפה טרולינג טיפה טיילר חוזר על אותו הרעיון 1000 פעמים במילים שונות מדי פעם בא איזה כובע ומזיין תשכל וכולם מסתלבטים, עכשיו וואלה שלא תחשבו שאני בא לצאת עליכם או כועס, יש פה אחלה של אנשים, פשוט אם כבר 90 אחוז מהפורום הסכים על מה שנקרא LMS
    למה לא לדבר על דברים יותר מעשיים, לדוגמא מדריכים איך להתלבש איך לשפר את המראה בפנים, טיפים לחדר כושר(נגיד אני אישית קשה לי להגיע למאזן קלורי של 2500 קלוריות), איך באמת לשפר את הסטטוס ורעיונות לדוגמא איך לעשות כסף(נגיד וואלה אני בן 16 יש מלא דרכים לעשות כסף חוץ מלקרוע תתחת בשביל מינימום של 17 שקל).

יודעים מה אני אפילו יתחיל עם מספר שאלות...
    לי יש טיפה חצ'קונים וקשה לי להוריד אותם זה מכער תפנים וזה מציק ואני מת להוריד את זה, מישהו יודע איך?(חוץ מראקוטן)
    דבר שני, מישהו מכיר חנויות בגדים שוות במחירים נורמליים באזור ראשון תל אביב(וואלה אני מתלבש קסטרו זארה פול אנד בר כל אלה ובזמן האחרון אני גם קצר בכסף וגם כל דבר שם פשוט נחרש מהתחת)...
    ד"א היה לי משתמש פה לפני איזה חודשיים ושחכתי תסיסמא פשוט חחחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי Carpe_Diem; 28-05-2013 בשעה 20:31.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    שמעו בזמן האחרון נהיה פה טיפה יותר מדי דיבורים על מסביב וכל מיני תאוריות הזויות, לפורום קוראים שיפור עצמי אבל אבל בזמן האחרון, פשוט הכל חוזר על עצמו, טיפה טרולינג טיפה טיילר חוזר על אותו הרעיון 1000 פעמים במילים שונות מדי פעם בא איזה כובע ומזיין תשכל וכולם מסתלבטים, עכשיו וואלה שלא תחשבו שאני בא לצאת עליכם או כועס, יש פה אחלה של אנשים, פשוט אם כבר 90 אחוז מהפורום הסכים על מה שנקרא LMS
    למה לא לדבר על דברים יותר מעשיים, לדוגמא מדריכים איך להתלבש איך לשפר את המראה בפנים, טיפים לחדר כושר(נגיד אני אישית קשה לי להגיע למאזן קלורי של 2500 קלוריות), איך באמת לשפר את הסטטוס ורעיונות לדוגמא איך לעשות כסף(נגיד וואלה אני בן 16 יש מלא דרכים לעשות כסף חוץ מלקרוע תתחת בשביל מינימום של 17 שקל).

יודעים מה אני אפילו יתחיל עם מספר שאלות...
    לי יש טיפה חצ'קונים וקשה לי להוריד אותם זה מכער תפנים וזה מציק ואני מת להוריד את זה, מישהו יודע איך?(חוץ מראקוטן)
    דבר שני, מישהו מכיר חנויות בגדים שוות במחירים נורמליים באזור ראשון תל אביב(וואלה אני מתלבש קסטרו זארה פול אנד בר כל אלה ובזמן האחרון אני גם קצר בכסף וגם כל דבר שם פשוט נחרש מהתחת)...
    ד"א היה לי משתמש פה לפני איזה חודשיים ושחכתי תסיסמא פשוט חחחחחחח
    לך לצומת בילו, זה הכל עודפים שם, ויש שם מלא קאסטרו ומניה ורנואר במחירים ברצפה...אני אישית מדיי פעם הולך לשם, יש שם לפעמים דברים מממש יפים בשליש מהמחיר שיש בחנות הרגילה.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

בקשר לחצקונים קניתי קרם לאחרונה בנזק AC
    וזה פשוט פצצה, הוריד 80%

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    לך לצומת בילו, זה הכל עודפים שם, ויש שם מלא קאסטרו ומניה ורנואר במחירים ברצפה...אני אישית מדיי פעם הולך לשם, יש שם לפעמים דברים מממש יפים בשליש מהמחיר שיש בחנות הרגילה.
    אני אנסה ללכת עוד מעט אחי תודה, אבל תאמת שדיברתי על חנויות פחות מוכרות נגיד בתל אביב יש את כל הברמודות בצבעים שיש בקאסטרו וכל אלה עכשיו במקום ב130 ב50-80 כנל גם ג'ינסים קצרים ראיתי ממש יפים על כאלה חנויות דיברתי..
    ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    בקשר לחצקונים קניתי קרם לאחרונה בנזק AC
    וזה פשוט פצצה, הוריד 80%
    תאמת שהבעיה בכל המשחות האלה שהן עוזרות איזה חודש ואחר כך כבר נהיות לא אפקטיביות

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

אני אנסה ללכת עוד מעט אחי תודה, אבל תאמת שדיברתי על חנויות פחות מוכרות נגיד בתל אביב יש את כל הברמודות בצבעים שיש בקאסטרו וכל אלה עכשיו במקום ב130 ב50-80 כנל גם ג'ינסים קצרים ראיתי ממש יפים על כאלה חנויות דיברתי..

תאמת שהבעיה בכל המשחות האלה שהן עוזרות איזה חודש ואחר כך כבר נהיות לא אפקטיביות
    יש עוד זה כמו בצורה של רק ואתה מורח את זה רק על החצקונים ולמחרת בבוקר נשאר רק נקודה אדומה , אתה שם אתה המשחה שאמרתי למעלה וזהו אתה נקי

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

קח ראקוטן בחורף

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אברקרומבי זה אהבה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    קח ראקוטן בחורף
    המצב שלי לא עד כדי כך קשה וזה לא שווה לי תתקופה החרא שתהיה לי שזה שנה כמעט שלמה של לחיות בחרא בגלל הראקוטן
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אברקרומבי זה אהבה
    ללא ספקקק גם אמריקן איגל, אבל כמו שאמרתי אני קצר בכסף ורק בחופש אני מתחיל לעבוד, וואלה טיילר רציתי לשאול אותך בקשר לחדר כושר תענה לי בפרטי..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בכל מקרה לשפר סטטוס כתבתי 553434534545 מדריכים על זה כבר ובכלל לפני תקופת הLMS פה חפרתי בעיקר על הסטטוס שכולם עוד היו כובעים ולא הקשיבו לי. יש גם את המדריך של AWAKE שהוא סבבה אם אתה עונה על קריטריונים מסויימים. לעשות כסף אני בעצמי כרגע לומד איך והמצב טוב חחח יש פוטנציאל בוא נגיד, עשיתי פה מדריך שלם לשיער ולחומרים לשיער (עבדתי במספרה פעם),אגב גם לי יש טיפה חצ'קונים ויהיה לי ככה עד גיל 40 בגלל ההורמונים שלי שמפרישים הרבה שומן בעור וכתוצאה מזה העור שומני...הפתרון הוא קסמטיקאית פעם בחצי שנה שזה מה שאני עושה, ולקנות ממנה איזה משו שאתה שם על כל חצ'קון ואם קופץ לך אחד הוא מייבש לך אותו ולמחרת אין לך חצ'קונים...לשטוף פנים עם סבון מיוחד פעמיים ביום, לא חייב להיות יקר אני משתמש במשו שעולה איזה 5-7 דולר לבקבוק אבל זה חייב להכיל חומצות כדי להרוג את החיידקים. ופעם בשבוע לשים מסיכה...זה מה שעוזר לי ואם לא זה הייתי מחוצ'קן ברמות מטרופות. אני מטפח תפנים שלי יותר מכל אישה שאתה מכיר...וזה למה אני לא מחוצ'קן תכלס. נדירים האנשים שיש להם פנים נקיות בלי טיפוח בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 28-05-2013 בשעה 23:29.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

המצב שלי לא עד כדי כך קשה וזה לא שווה לי תתקופה החרא שתהיה לי שזה שנה כמעט שלמה של לחיות בחרא בגלל הראקוטן

ללא ספקקק גם אמריקן איגל, אבל כמו שאמרתי אני קצר בכסף ורק בחופש אני מתחיל לעבוד, וואלה טיילר רציתי לשאול אותך בקשר לחדר כושר תענה לי בפרטי..
    לא יודע מה אתה מדבר אם אתה לוקח בחורף זה בדיוק התקופה
    וגם לי לא היה כזה הרבה פשוט היה יוצא איזה פעם ביומיים איזה אחד גדול על האף ששיגע אותי ונמאס לי מזה
    ואמריקן איגל היו להם בגדים יפים אבל הם נהיו מעפנים עדיין אתה יכול למצוא מציאות
    יש להם ארבעים אחוז הנחה על כל החנות

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הוליסטר זה אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    בכל מקרה לשפר סטטוס כתבתי 553434534545 מדריכים על זה כבר ובכלל לפני תקופת הLMS פה חפרתי בעיקר על הסטטוס שכולם עוד היו כובעים ולא הקשיבו לי. יש גם את המדריך של AWAKE שהוא סבבה אם אתה עונה על קריטריונים מסויימים. לעשות כסף אני בעצמי כרגע לומד איך והמצב טוב חחח יש פוטנציאל בוא נגיד, עשיתי פה מדריך שלם לשיער ולחומרים לשיער (עבדתי במספרה פעם),אגב גם לי יש טיפה חצ'קונים ויהיה לי ככה עד גיל 40 בגלל ההורמונים שלי שמפרישים הרבה שומן בעור וכתוצאה מזה העור שומני...הפתרון הוא קסמטיקאית פעם בחצי שנה שזה מה שאני עושה, ולקנות ממנה איזה משו שאתה שם על כל חצ'קון ואם קופץ לך אחד הוא מייבש לך אותו ולמחרת אין לך חצ'קונים...לשטוף פנים עם סבון מיוחד פעמיים ביום, לא חייב להיות יקר אני משתמש במשו שעולה איזה 5-7 דולר לבקבוק אבל זה חייב להכיל חומצות כדי להרוג את החיידקים. ופעם בשבוע לשים מסיכה...זה מה שעוזר לי ואם לא זה הייתי מחוצ'קן ברמות מטרופות. אני מטפח תפנים שלי יותר מכל אישה שאתה מכיר...וזה למה אני לא מחוצ'קן תכלס. נדירים האנשים שיש להם פנים נקיות בלי טיפוח בכלל.
    פנים נקיות. בכללי בגיל ההתבגרות לא היו לי כל כך הרבה פצעים. הייתי תחת של תינוק מול הפרצופי פיצה.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 28-05-2013 בשעה 23:49.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני בלי קוסמטיקאית למשך שנה+ללא מסיכות וקרמים וכו'=פרצוף פיצה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תשקיע בקופת גמל של הקוסמטיקאית אחי, תקבל ניתוחים חינם.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

רציתי, ואז נזכרתי שאני צריך תספורת חדשה והעדפתי להשקיע תכסף בזה. סיפרו אותי יפה, ממש כמו ZAYN MALIK רק ביקשתי להשאיר זנבות והשאירו לי. למרות ששמעתי שתשובה עושה תספורות יותר טובות אז פעם הבאה אני יסתפר אצלו.. POTATOES GONNA POTATE

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect