קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-08-2012, 06:19
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-03-2012, 21:45
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-10-2010, 20:22
  4. [פרסום] הגיע הזמן שהפורום הזה ישמע קצת ראפ אמיתי , זי קאיי - אני כאן
    על ידי mcrmn76 בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-05-2010, 17:15
  5. אחרי שהייתי רשום פה קצת הגיע הזמן
    על ידי ThE בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-09-2008, 23:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מראה מראה מראה, הבנו..הגיע הזמן קצת לפיקאפ

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל מראה מראה מראה, הבנו..הגיע הזמן קצת לפיקאפ

אהלן אנשים, שבוע חדש בפתח

יש לי היום חופש קצת אז החלטתי להשקיע בפורום האהוב עליי (האמ לא האמ) והפעם דווקא על נושא שונה, על הנושא שממזמן לא מדברים עליו בפורום ושהוא בעצם אחד הגורמים שמבדילים בין גבר רציני לגבר לא רציני.
    קוראים לזה - שיחה. דיבור. תקשורת בין - חברתית. הדבר הזה שעושים עם הפה עם לא מתנשקים ולא אוכלים...

כולנו מכירים את החבר'ה האלה שלא משנה איפה תשים אותם ולא משנה עם מי תשים אותם, הם ידעו להסתדר והם ידעו מה להגיד למי, איך להגיד, והכי חשוב..מתי הזמן הנכון.
    ברוב הפעמים, האנשים ש"יודעים" לדבר, הם אלה שמצליחים יותר בנות, כי מה לעשות, נשים זה עם חפרני..הן אוהבות לדבר, מאד.
    *החוק הידוע - תשאל בחורה שאלות פתוחות ועמוקות, ואז פשוט תתן לה לדבר והיא תרגיש שהיא נהנת איתך*

הגברים, אלה שקיבלו את כוחות העל לדבר בצורה מעניינת ויודעים לדבר לעניין, אלה הם האנשים שבולטים יותר ומצליחים יותר.

כמובן שאם אתה רוצה להיות בטוח בהצלחה שלך, כדאי מאד גם להשקיע במראה החיצוני, אבל כמו שאני תמיד אומר ויודע...בן אדם שלא נראה טוב, רוב הסיכויים גם שזה משפיע על הבטחון העצמי שלו והוא מפחד לדבר. זה בא ביחד.

אז סיכמנו, שיחה זה דבר חשוב, אבל השאלה הנשאלת מהקוראים של הדיון הזה, היא "אז איך מדברים בצורה מעניינית ומושכת?"
    פה בדיוק הפוסט הזה מגיע לחלקו המעניין

הייתי בסופש הזה בים, אני ועוד חבר שלי תפסנו איזה אבוב כזה והתחלנו להשתזף לנו בכיף..
    אחרי כמה דקות של שיחה על איזה בחורה שעשתה לנו בעיות, והנושא התגלגל לחלק מיני ולחלק עם "עומק" ובשר, פתאום קלטנו שאבוב נוסף עם 2 בנות מתקרב אליינו...
    התחלנו לדבר עם הבנות ככה בסתלבט, בלי שום עניין של פלרטטנות, ממש בקטע של צחוקים וכיף..הן משתזפות, אנחנו משתזפים..אז למה לא לאחד כוחות ולהריץ צחוקים?
    מפה לשם, אחרי כמה דקות של צחוקים איתן, אחד הבנות עושה "תגידו, אני לא יכולה להתעלם מהשיחה של שניכם ממקודם...זה היה ממש מעניין וזאת גם תכלס הסיבה שבאנו חחח"
    עשיתי לה "ואה ואה..נפלנו על 2 מצוטטות אה? שתי סטוקריות יש לנו פה...יחצופות!" והבאתי להן שפריץ חחח

בקיצור, כל סיפור שתספרו, לא משנה על מה הוא, אם תספרו אותו בצורה מעניינת, עם הבעות פנים, עם עצירה בדיבור, עם להט והתלהבות אתם יכולים אשכרה ליצור עניין בבחורה כלפיכם.

מורות בבית ספר כשהן מעבירות שיעור הם הדבר הכי משעמם בעולם...למה? כי הן מדברות בצורה מונוטונית (יעני צורת דיבור יבשה) מאד, מרדימה כזאתי ורוב הילדים בכיתה פשוט לא מקשיבים מרוב שעמום.
    אבל מה קורה בשיעור חינוך מיני? הנושא של השיעור עובר לחלק בשרני מאד, יש עניין ויש צפי לשמוע דברים מעניינים בנושא.
    והחלק הכי מגניב בשיעור כזה, הוא שהמורה שמסבירה על זה, כבר חוותה את הדברים שהיא מלמדת בעצמה ורוב הסיכויים שבזמן שהיא מעבירה נושא על חינוך מיני, היא כמובן תחייך ותזכר בכל מיני זכרונות מהעבר שלה.
    זה דבר שיוצר עניין בתלמידים.

"שמע אחייי...ת'לא מבין מה ראיתיייי עכשיו!!" - "נו מה, דבר!" - "שמע..לפני כמה דקות הייתי על הבר..היו שם 2 ערסים אחי, מה זה ערסים..כל אחד 2 מטר גובה כולו שרירים, קיצר אני לא יודע בדיוק על מה היה הויכוח אחי...אבל אחרי איזה דקה ששניהם צועקיםםם אחד על השני, פתאאוווםםם אחד מהם תפס בקבוק ושבר אותו על הראש של השניייייי!!! ת'לא מביןןן איזה פחד!! לקחתי תרגליים וברחתי משם!"

וארסיה שנייה לסיפור - "בואנה, איזה מקום מגעיל..היה מכות עכשיו על הבר, 2 מטומטמים, אחד מהם שבר בקבוק לשני על הראש.."

איזה סיפור מעניין יותר? הראשון או השני? אני חושב שאתם יודעים את התשובה

"אני יודע שזה חוצפה קצת אבל...יש סיכוי לקבל את המספר שלך?"

וארסיה שנייה - "קיצר..." **שולח יד לכיס, שולף תאייפון** "לפני שכל אחד בורח לחברים שלו...תרשימי לי את המספר, נפגש מתישהו "

איזה דרך נשמעת טוב יותר ומעניינת יותר? הראשונה או השנייה?

כל העניין בדיבור מעניין ושוטף, הוא לא לפחד להביע דעה..לא לפחד להרתיע ולפגוע.
    אבל יחד עם זאת, אתם חייבים מן הסתם להשתמש בראש שלכם ולחשוב לפני שאתם מדברים ואומרים דברים שיכולים לפגוע באנשים.

סך הכל, אתם צריכים לדבר בכל רם, לא "להרביץ" מילים ולסיים כמה שיותר מהר כי זה יגרום בדיוק להפך..אתם תדברו מהר מידי, הם יגידו "מה?", ואז תחזרו על המשפט שוב. תדברו לאט, תנו ברקסים בין משפט למשפט, ואל תשכחו לספר את הסיפור יחד עם ההבעות פנים שלכם.

שיטה שאימצתי לעצמי בקשר לדיבור בקול רם - במקום לדבר כדי שרק הבן אדם שמולך ישמע, עדיף לדבר כאילו "דרכו" , כאילו שהמילים שלך "יגיעו" רחוק יותר ממנו וככה הוא ישמע טוב יותר.
    נגיד עם חבר שלכם 5 מטר ממכם, אז תדברו כאילו שהמילים שלכם "יגיעו" 7-10 מטר. כן אני יודע שזה דורש לדבר חזק יותר, אבל זה דבר טוב.

שבוע טוב לכולם

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תודה על המאמר, אהבתי!
    לדבר חזק יותר? תמיד חינכו אותנו שדיבור חזק זה וולגרי ויש לדבר בשקט ובנימוס.

האמת שאני תמיד הייתי מאלו שמדברים טיפה חזק יותר, ככה שכולם שומעים, אבל תמיד העירו לי שבשילוב עם הקול הגבוה שלי זה יוצא כמו צעקות חח...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    תודה על המאמר, אהבתי!
    לדבר חזק יותר? תמיד חינכו אותנו שדיבור חזק זה וולגרי ויש לדבר בשקט ובנימוס.

האמת שאני תמיד הייתי מאלו שמדברים טיפה חזק יותר, ככה שכולם שומעים, אבל תמיד העירו לי שבשילוב עם הקול הגבוה שלי זה יוצא כמו צעקות חח...
    עדיף לדבר חזק יותר וברור, מאשר לדבר חלש מבלי שישמעו אותך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

תודה על המאמר אבל אני חושב שכשאתה עם בחורה לבד אין טעם לדבר בקל רם אלה כדאי דווקא לדבר בצורה יותר חלשה וסקסית כזה שתגרום לבחורה להסתכל לך בעיניים ולהקשיב לך

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי palaka צפיה בהודעה
    תודה על המאמר אבל אני חושב שכשאתה עם בחורה לבד אין טעם לדבר בקל רם אלה כדאי דווקא לדבר בצורה יותר חלשה וסקסית כזה שתגרום לבחורה להסתכל לך בעיניים ולהקשיב לך
    אם היא נמצאת 5 מטר ממך?
    אם אתם אחד ליד השני במועדון ויש רעש?
    אם אתם עם חברים וכולם מדברים?
    אם אתם בתוך האוטו ויש רעש של רוח מבחוץ?

רק במקרה כשאתה עם בחורה לבד ואין שום רעש שמפריע..אז שווה להוריד טונים ולדבר בצורה שקטה וסקסית כזאת כמו שאתה אומר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect