קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] עזרה| ייעוץ ברכישת רכב ראשון שישרת אותי לחצי שנה הקרובה
    על ידי FirstTime בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-09-2011, 12:43
  2. הצעות בקשר למתנה לחצי שנה שלי עם חברה שלי..
    על ידי ר!עי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 31-01-2007, 22:22
  3. [מוכר]RapidShare Premium לחצי שנה | פרטים בפנים
    על ידי BlackCrow בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 29-06-2006, 14:11
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

מטרות לחצי שנה הקרובה - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני מסתובב עם אתיופים 24\7,אין יותר סטלנים מהם,אתה עובר איתם וכולם מכבדים אותך אומרים לך שלום וזה

יש להם גם תמיד חומר טוב עליהם,מוזיקה והריקודים שלהם (אגב אתיופי לימד אותי לרקוד)

קיצר סיקאנט אחד אחד

ואגב אתה לא נולדת עם שרירים?רוב החברים השחורים שלי נולדים ככה
    dem dere black genetics

mirin hard

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

להרבה יש שרירים זה נכון אבל תכלס יש גם כאלה שחיפים מתים ונראים כמו ילדים מורעבים (ומן הסתם לא רק אתיופים אלא כל עדה), אבל לרוב אם אתיופים מתחילים להתאמן הם נהיים קרנפים רצח...

אגב טיילר נדפקו לך ההודעת פרטיות או שסתם אין לך כוח לענות לי? חחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תמחק תתיבה שלך. אין לך מקום שם.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    להרבה יש שרירים זה נכון אבל תכלס יש גם כאלה שחיפים מתים ונראים כמו ילדים מורעבים (ומן הסתם לא רק אתיופים אלא כל עדה), אבל לרוב אם אתיופים מתחילים להתאמן הם נהיים קרנפים רצח...

אגב טיילר נדפקו לך ההודעת פרטיות או שסתם אין לך כוח לענות לי? חחח
    התגובה שלך נורא גזענית. הרבה מהם עדיין לא טיפסו למעמד גבוה במיוחד, לכן לא כל בני העדה הזאת נהנים מחיי מותרות כמו שאר הישראלים הלבנים במדינה הזאת. תסתכל מה קורה בתחנה מרכזית ת"א, איך זורקים להם בגדים בלויים ומיושנים והם ישר באים לקחת את זה בחבורות. אם בגד חסר להם אני חושב שאוכל זה דבר שולי כאשר חום והגנה חסרים להם גם כן.

טיילר, מחקתי עכשיו.

בוריס, שמע אחי אתה באמת לא הבנת אותי נכון... זה לא קשור לזה שאני רומז למצב כלכלי רע (לא מדבר על אלה מהתחנה המרכזית בתל אביב) יש גם הרבה אנשים שהם במעמד נורמלי והם נראים מורעבים כי זה הגנטיקה שלהם, לא מאמין באמת שהאתיופים השחיפים הם שחיפים בגלל שהם מורעבים... אלא בגלל שיש להם גנים יחסית "רזים" ועובדה גם שיש הרבה אתלטים שחורים, בוא נגיד שלא יצא לי לראות הרבה אתיופים מלאים, זה או רזים או רזים רצח או שריריים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הם לא אתיופים הם סודנים...אם אתה לא יודע אתיופים שונאים את האריתראים והסודנים... אתה הגזען פה....

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ואללק אתה תותח 10 קילו , הנה התוצאות מגיעות , לא השקעת סתם אלא אתה יודע שאם לא תוותר לעצמך עוד טיפה סיימת.
    אל תוותר לעצמך בשום תחום בחיים.
    בקשר לזה שלאח שלך יש קשרים טיילר צודק , אם תהיה סטלן אתה בקלות נכנס דרך אח שלך ומקבל אחלה סטאטוס, ותבקר את אח שלך בכלא תאמין לי שהוא גם מתגעגע אליך.
    בקשר לאתרים וכל זה.. אתרים/תכנות זה לא תחום העתיד לפחות לא מה שקיים היום ככה שהשקעה בזה לא תתן יותר מידי בטווח הארוך, בטווח הקצר זה אחלה, יש מה לעשות בתכנות כמו בכל תחום אבל זה לא יהיה התחום המרכזי של הטכנולוגיה בעתיד לפחות לא הקרוב.., המהפכה העיקרית של כל הנושא בפאולו אלטו כבר גוועת לאט לאט.. המקום היחיד שניתן לעשות בו כסף והרבה באינטרנט זה ppd וראיתי חשבוניות של אנשים שעושים בזה 1000$ ליום.(יותר טוב מרוב העבודות בארץ, למרות שלא חקרתי את זה כי אני לא רוצה להתעסק בזה בעתיד.. למרות שחשבתי להיכנס לזה לפני התואר), ברור שאפשר להרוויח הרבה מבניית אתרים וזה רק עם יש לך רעיון טוב.. ובדר"כ זה משתלב עם תכנות בlow level וכאלה.. ניתן לך דוגמא למשהו שחור שאפשר לעשות ממנו הרבה כסף אבל דורש המון עבודה ואני מאמין שעם ppd אתה יכול לעשות 10k ליום.
    נכון יש את כל המשחקי רשת .. שכל האלה שמבזבזים את הילדות שלהם משחקים.. קיצר אם אתה יודע אסמבלי ברמה גבוהה(מאוד קשה) אפשר לבנות לזה אקים ולעלות אותם ולשים אותם להורדה מהppd ככה שאתה מרוויח מלא.. כי מלא מורידים... גם מבוטנטים ניתן לעשות ים כסף.. אבל זה כבר סיפור אחר וזה ממש שחור.. ומסוכן גם(לא בא לך לבלות את חייך בכלא).
    כמובן המקום השני שאפשר לעשות בו מלא כסף באינטרנט זה e-whoring , גם פה ידע של תכנות low level ברמה גבוהה יכול מאוד לעזור..
    הבעיה שכדי לעשות בזה הרבה כסף צריך תוכנה מספיק חכמה ככה שתוכל לעשות דברים כמו שהמשתמש מבקש.. זה צריך ליהיות חלק.. צריך ידע בטח בעיבוד תמונה בטח.. צריך סרטונים מאיפשהו.. וגם בלייב לעשות מה שרוצים ממך, למרות שכבר יש בטח כמה תוכנות כאלה אבל הם לא מושלמות והחופשיות בטח על הפנים).
    נראה לי הרבה יותר פשוט להיות אסטטי למרות שבנים מרוויחים הרבה פחות ככה שזה נאחס..
    אם אתה רוצה יותר נקי.. אז תשאל את ייטינגר הוא בטוח מבין בזה יותר ממני.
    בקשר לבורסה.. אני לא מאמין בזה.. נראה לי הרבה יותר חכם להשקיע בחומרים שאתה יודע שהמחיר שלהם יעלה בעתיד../לא ישתנה.. ככה שאתה לא נדפק שהדולר ידפק אבל זה סיפור אחר.. וזה למה כל העשירים בונים מלא נדלן..
    וזה למה הביטקויין עולה כל כך עכשיו.. כי יורד האמון במערכת הבנקאית , השאלה אם הביטקויין יהיה מטבע אמיתי? הוא יותר טוב מהדולר אבל הוא עדיין לא מה שאני רוצה שיהיה.

הביטקויין מתישהו יפול ומי שהשקיע בזה אני מקווה בשבילו שזה לא יראה ככה:
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 09-04-2013 בשעה 18:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

....
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

....
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:03.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect