קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משחק] היית עושה את זה בעד......
    על ידי rmoses123 בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 02-07-2012, 16:48
  2. [משחק]מה היית עושה אם ...
    על ידי ShaharCohenTC בפורום המשחקייה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-08-2010, 20:55
  3. [דיון] מה היית עושה עם הכסף של תום?
    על ידי Toffie בפורום האלופה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-11-2009, 19:38
  4. [משחק] מה היית עושה?
    על ידי Ventura בפורום דיבורים
    תגובות: 174
    הודעה אחרונה: 05-07-2009, 23:07
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-01-2007, 14:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מה היית עושה במקומי?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה היית עושה במקומי?

היי אנשים, אחרי תקופה ארוכה שאני מאכיל את עצמי סרטים רציתי להתייעץ עם מישהו... ולא עם אנשים מהמשפחה או מישהו קרוב אלי וראיתי שיש פה אנשים נחמדים מאוד שאני יכול לשתף עם המצב הנוכחי שלי כרגע.

מה היית עושה במקומי? במידה ואתה בחור שנראה טוב, גדלת עם חינוך ובית טוב, אחרי צבא גיל 19, אתה מסוג האנשים שלא מדבר או מביע את הדעה הרבה...מכניס כסף מהצד לבזבוזים מכל מיני עבודות קטנות במחשב שאליו אני נורא קשור, מה שאנשים עושים ביום-יומיים אני עושה בשעה-שעתיים של עבודה כשיש עבודה. אבל לא בהכרח מספיק כדי לגור לבד כי זה לא הכנסה קבועה שתוכל לספק פתרון עבור הוצאות כספיות כאלה. אז אתה גר עם ההורים ומרשה לעצמך לבזבז על אוכל וכל מיני מותרות אחרות.

הבעיה היא שההורים בעצמם עם בעיה כלכלית, אבל אתה לא ביחסים טובים איתם עד כדי שאתה לא מסוגל להיות איתם יחד באותו חדר. יש לך גם אחים, גם איתם היחסים לא בשמיים. אין לך אדם אחד בחיים שאתה מסוגל לדבר איתו ולשפוך את הלב, גם לא אחד ההורים שלך. אפילו פסיכולוג שאתה משלם לו כסף לא יאמר לך את האמת שהיית רוצה לשמוע...

ובגלל זה אני רוצה שתעזרו לי לעשות את בחירת חיי, איזו בחירה הייתם עושים=
    1. עוזב את הבית, שוכר דירה ועובד באזור המגורים כדי להספיק לשלם את שכר הדירה, שיהיה לך מספיק לאוכל ואולי אולי למותרות כלשהן. כמו לפטופ ואינטרנט ודברים
    2. עוזב את הבית, מנתק קשר עם המשפחה לגמרי, עובר לאילת ומתחיל למלצר. היתרון הוא שהמגורים והארוחות כמעט חינם ועל הדרך אולי מכיר אנשים חדשים. מתחיל התחלה חדשה בתקווה לממש דברים בעתיד שארצה לעשות כמו לטוס לאנשהו שעכשיו אין לי ממש מספיק כסף לזה וגם אין לי עם מי.
    3. ממשיך בחיים הבודדים, ללא חברים כלל, עם משפחה שהשנאה עולה על האהבה ההגיונית שצריכה להיות בין בן להורים, קורע את התחת ומתחיל לעזור להם לצאת מהחור הזה. מדובר במשהו כמו רבע מיליון שקל וזה לא משכנתא, חובות לאנשים שעולים ועולים ככל שהריבית עולה כך גם החוב לאנשים האלו. ייקח לי כמה שנים, אני אפסיד רבע מהחיים שלי.

בבקשה תרשמו לי משהו, גם אם שום דבר לא לטעמכם ויש לכם רעיון אחר אני אשמח לשמוע כי אין לי אף אחד אחר שיוכל לומר לי את האמת ומה אני צריך לעשות כדי לחיות את החיים כמו שהייתי רוצה מבלי שאף אחד יאמר לי מה לא בסדר ומה כן :\

אה ואל תציעו להתאבד כי זה היה אחת הסיבות שיצאתי מצה"ל והייתי רוצה גם לצאת מהחיים האלה אבל אולי התאבדות היא לא הדרך היחידה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אל תתבכיין, יש עוד מיליון כמוך בארץ...
    מה בדיוק תעשה אני לא יודע, רק אתה יכול לדעת..
    אבל תעשה משהו, אל תשב ותחכה שיקרה משהו, אם זה לעבוד באילת, או לעזוב את הבית..
    אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת לאילת, כי הם נותנים לך מגורים בזול, ואתה גר עם חבר'ה חדשים, מכיר בחורות חדשות, ואתה באילת למשך חודשים, אתה גם תחגוג ותהנה, אתה יכול לצאת מהראש המסכן שלך עכשיו, ואולי זה ההזדמנות שלך לעשות שינוי גדול עם עצמך.
    אם תגור לבד אתה סתם תעבוד מסביב לשעון בשביל לשלם שכר דירה ולא תרווח כלום...אלא אם אתה עושה משהו בשביל להתקדם לאנשהו, אל תעשה את זה..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אל תתבכיין, יש עוד מיליון כמוך בארץ...
    אם יש דבר שלמדתי בחיים האלה..זה "לעולם אל תשפוט אחר, כי אתה לא יודע מה בדיוק קורה מאחורי הקלעים" . קח את המשפט הזה לתשומת ליבך.

לפותח האשכול, אני אישית, במקומך..הייתי מנסה לפתור את הבעיות כמו שהם כמה שהם בעיתיות...אם הייתי מצליח, מצויין..אם לא הייתי מצליח, לפחות הייתי שמח בזה שניסיתי ואז בוחר בדרך חדשה לחיים כי אין טעם לסבול בחיים האלה.
    משפחה לא בוחרים, משפחה מקבלים, כמו שהיא.
    משפט של גנדי - If you try to change the world, change yourself first
    הכוונה שלי, שאם לא נוח לך עם הדרך המשפחה שלך בחרה בה..אל תנסה לשנות אותם בעצמך, פשוט תבחר דרך אחרת ותקווה שהם יבינו את הדרך שלך ויבחרו בה גם.

בגדול, מה שאני הייתי עושה, אם כן היו לי חברים מאיזור אחר בארץ, הייתי עובר דירה ופותח חיים חדשים..
    אם אין לך אף אחד שאתה מכיר מאילת..זה יהיה קצת בעייתי בשבילך. לא קל לנהל חיים בלי אף אחד שאתה מכיר מהסביבה שלך.
    ואם אתה לא טיפוס שקל לו להכיר אנשים חדשים..יהיה לך קשה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם יש דבר שלמדתי בחיים האלה..זה "לעולם אל תשפוט אחר, כי אתה לא יודע מה בדיוק קורה מאחורי הקלעים" . קח את המשפט הזה לתשומת ליבך.

לפותח האשכול, אני אישית, במקומך..הייתי מנסה לפתור את הבעיות כמו שהם כמה שהם בעיתיות...אם הייתי מצליח, מצויין..אם לא הייתי מצליח, לפחות הייתי שמח בזה שניסיתי ואז בוחר בדרך חדשה לחיים כי אין טעם לסבול בחיים האלה.
    משפחה לא בוחרים, משפחה מקבלים, כמו שהיא.
    משפט של גנדי - If you try to change the world, change yourself first
    הכוונה שלי, שאם לא נוח לך עם הדרך המשפחה שלך בחרה בה..אל תנסה לשנות אותם בעצמך, פשוט תבחר דרך אחרת ותקווה שהם יבינו את הדרך שלך ויבחרו בה גם.

בגדול, מה שאני הייתי עושה, אם כן היו לי חברים מאיזור אחר בארץ, הייתי עובר דירה ופותח חיים חדשים..
    אם אין לך אף אחד שאתה מכיר מאילת..זה יהיה קצת בעייתי בשבילך. לא קל לנהל חיים בלי אף אחד שאתה מכיר מהסביבה שלך.
    ואם אתה לא טיפוס שקל לו להכיר אנשים חדשים..יהיה לך קשה.
    אני לא שופט....אני נותן לו פרספקטיבה..
    זה כמו שמישהו יחשוב שחרא לו בחיים והוא במצב הכי קשה בעולם בגלל שהוא בכיתה ט' ואין לו עם מי לצאת או שלא הזמינו אותו לאיזה מסיבה, או שילדה שהוא אוהב דחתה אותו,....אז אני אומר לו שהוא לא לבד וכל כך הרבה יש כמוהו, שיבין שזה קורה וזה עובר..זהו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

שאלה גם כספית.

ממה אתה מרוויח? מתכנת פרילאנסר?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אל תבינו אותי לא נכון אני לא מתבכיין פה... בוא נשים רגע את הילדים המסכנים באפריקה בצד. העניין הוא שלכל אחד יש מציאות שבה הוא חי והמציאות שלי היא מדומה.
    לא הולך לספר את כל סיפור חיי כי זה יהפוך פה לספר, אבל בקצרה גדלתי עם אבא מכה עד גיל מסוים וזה גרם לי לסמוך על אנשים פחות. לדוגמה מישהו שאומר לי אם אתה צריך טרמפ לאנשהו תאמר לי ואני אקח אותי. גם אם לא יהיה לי כסף בכיס וגם אם אני גמור מת אני יעדיף ללכת ברגל הביתה. ככה למדתי להילחם בעצמי ולא לבקש טובות מאחרים. הבעיה שלי שגדלתי יותר מידי מהר ראיתי דברים שלא הייתי צריך לראות שהייתי קטן...למשל אחד האחים שלי מולי מנסה לשים קץ לחייו ועוד. ממש מרגיש כמו איש בן 80 בגוף של בן 19.
    עזבו את זה, עוד יותר עצוב לי שאנשים שעבדתי איתם מסתכלים עלי וחושבים שאני 5-10 שנים מעל הגיל שלי ולא מאמינים שאני כזה צעיר בגיל, ואז הם שואלים אותי מה עשיתי בסופש, בטח שאני משקר... מה אני יגיד להם שהייתי כל היום לבד בבית?
    אפילו בקריסמס כשעבדתי בחברה כלשהי הייתי אני הייתי בין העובדים ששיבצו אותם ביום הזה ולא הייתה להם בעיה, ואפילו המנהלת שאלה מה אתה לא חוגג? אני היחיד שלא התלונן על המשמרת.

אני אדם שקשה מאוד לעצבן, אף פעם לא תשמע אותו אומר למישהו "חופר" אני אוהב לתקשר עם אנשים. מישהו שקשה לעצבן אותו זה מישהו שכשהוא באמת מתעצבן אף אחד לא ראה מישהו עצבני כזה כמו שד שיוצא ואתה לא מצליח לשלוט בו. זה בדיוק מה שלאחרונה היחסים שלי עם המשפחה גורמים לי, עד כדי שאני מתעצבן בגלל וויכוח מטומטם ושובר דברים כדי להירגע. אני אפילו המום מעצמי שהם מוציאים ממני דברים רעים כאלה. אני חייב לברוח או לחיות רחוק, ועל הדרך לממש את החלומות שלי.

אין לי שום כל בעיה להתחבר לאנשים, במיוחד מבוגרים... ההפך הם מתחברים אליי בקלות כי אני אחד שמייעץ ומזרים מהידע הכללי שיש לי בנושאים רבים. אני רק אף פעם לא שומר קשר איתם, לא טלפון לא פייסבוק אפילו כי מה אני יפתח פייסבוק עם 0 חברים?

אתה רושם פה על משבר כיתה ט' עם בחורה, או ילדה אין לי מושג מה זה. בחיים לא הגעתי לרגע אינטימי עם מישהי אפילו לא נשיקה בתור סטוץ כי גם אני מתבודד כל השנים האלה ולא יכול לעשות הרבה לגבי זה חוץ ממה שתציעו לי. יותר גרוע מזה, בחיים לא היה לי חבר שיכולתי לספר לו על עצמי. הבעיה שלי עמוקה יותר מכפי שאתה חושב... :\

idi-nahuy אני מתכנת לחברות ולעסקים פרטיים ומשווק מפורסמים בארץ. כל שבוע יש כמה לקוחות עד כדי שאני מסנן. אני ממש לא אוהב את העבודה הזאת מול המחשב, אבל אין לי ברירה זה מה שאני הכי טוב בו. אני יכול להמשיך לגדול ולהתרחב עם זה אבל זה לא כיף! אם אני הולך לעבור לאילת אני מפסיק עם זה עד להודעה חדשה ומתחיל מ-0.
    בביצפר השתתפתי בכל מיני תחרויות ארציות ובאמת מה שגיליתי על עצמי שאני אוהב זה ספורט, עד כדי כך שאני מסוגל לצאת ב-2 בלילה לריצה של שעה לפני השנה חחח... בחיים לא עישנתי אפילו להשתכר אני לא ממש יודע איך זה מרגיש.

הייתי מפספס ימים בביצפר רק כדי לעבוד ולעזור למשפחה שלי עד שהבנתי שהחוב כל כך גדול שעדיף לי להשקיע בעתיד שלי. מה אתם אומרים חבר'ה? כדאי לזרוק את ה-19 שנים האלה לפח ולהתחיל מחדש? תמיד חיכיתי לגיל 18 שאני לא יהיה קטין לברוח מהבית ויוכל סוף סוף לחיות את החיים כמו שאני רוצה
    נערך לאחרונה על ידי Best4u; 03-06-2013 בשעה 19:17.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אתה מסנן לקוחות של תכנות מצד אחד, אבל מצד שני רוצה להיות מלצר?
    משהו פה לא הגיוני. מצטער, אני בא מהתחום. 3 לקוחות בחודש ואתה עושה מה שמלצר עושה בחודש במקרה הרע.

הסבר?

תהיה כנה אחי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

זה לא שאני חושב שמלצר מרוויח יותר ובגלל זה אעבור לזה. אין לי אפשרות להתחיל לעבוד בחברה או משהו כזה כי אין לי שום תעודות הכל זה רק מלימודים בבית שישבתי וחיפשתי דרכים להרוויח וגיליתי את העולם הזה של האינטרנט. בחיים לא ביקשתי מההורים שלי כסף לבילויים או משהו כזה, הייתי מוותר על זה גם כשהיו מזמינים אותי בגלל המצב הכספי לא היה לי נעים. כשהתחלתי לעבוד בגיל 14 בשביל עצמי התחלתי לקנות לעצמי בגדים יפים ודברים שרציתי ולהורים שלי לא היה

אני יכול להרוויח 200 ללקוח או אפילו 500 או 1000 תלוי מה הוא מזמין ואיזה שירותים. אוקי אני יכול לסגור 2-4 בחודש אבל זה לא יספיק לי לגור לבד וגם כמו שהסברתי מדובר בהכנסה לא קבועה כי לא תמיד יש לקוחות וכשיש לא תמיד בא לי להתחיל שום להתיישב מול המחשב ולעשות את הדברים האלה. לשלם לדירה, מחשב, אינטרנט, חשמל, קו טלפון, מים, ארנונה זה הרבה מאוד דברים שאני לא חושב שאהיה מסוגל לעמוד בהם

בגלל זה אם תהיה לי הכנסה קבועה לאחר שאעזוב אני יוכל לחסוך קצת ועוד קצת למחשב ולאינטרנט באזור שאני יגור ולהתחיל מ-0 מבלי להיות תלוי באף אחד כמו שאני עכשיו תלוי וזה מה שמעצבן אותי כרגע

אז מה נראה לכם אפשר לעשות אם אתה לבד בעולם הזה ללא משפחה? אפשר להמשיך ולהצליח בחיים ולנתק איתה את הקשר? (כי אני יודע שהם ינסו לשדל אותי לחזור הביתה)

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

קודם כל - אל תתמחר את עצמך בזול, אני לא פותח NOTEPAD ב-200 שקל. 200 שקל לעבודה? אל תיקח ברצינות בכלל הצעות כאלה אלא אם כן זה 10 דק' עבודה.

גם אצלי ההורים אומרים לי כל הזמן "בוא הביתה" וכד'. אבל אתה צריך לחשוב עבור עצמך.

והכי חשוב, צא מהגישה הלוזרית שלך. במקום "אוי אין לי הכנסה קבועה אני מפחד לשלם ארנונה" תהפוך את זה ל"איך אני מגדיל את ההכנסה שלי ומייעל את העבודה שלי". אם אתה חושב שלהיות מלצר יציל אותך - אתה טועה, בטח כשאתה לא מכיר אף אחד לפני.

אתה יכול לגור אצל ההורים עוד כמה חודשים לקרוע תתחת בעבודה+פרילאנסר לחסוך איזה 15-20K שקל וככה לא להיות לחוץ יותר מדי כשאתה עובר..
    לדעתי אתה לא תצליח למלצר גם.. אם אין לך כח לעבוד על תכנות, להיות מלצר זה עבודה הרבה יותר קשה.

אין מה לעשות שום דבר לא בטוח בחיים, אתה חייב לקחת סיכון. זה כמו לנסות לנשק בחורה, אתה לא יכול להיות בטוח איך היא תגיב.
    אתה בן 19 תחשוב שבגילך אנשים קורעים תתחת עבור 300 שקל בחודש ולהם אין אפשרות אפילו לעשות "טעויות" כמוך.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 04-06-2013 בשעה 08:18.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    קודם כל - אל תתמחר את עצמך בזול, אני לא פותח NOTEPAD ב-200 שקל. 200 שקל לעבודה? אל תיקח ברצינות בכלל הצעות כאלה אלא אם כן זה 10 דק' עבודה.

גם אצלי ההורים אומרים לי כל הזמן "בוא הביתה" וכד'. אבל אתה צריך לחשוב עבור עצמך.

והכי חשוב, צא מהגישה הלוזרית שלך. במקום "אוי אין לי הכנסה קבועה אני מפחד לשלם ארנונה" תהפוך את זה ל"איך אני מגדיל את ההכנסה שלי ומייעל את העבודה שלי". אם אתה חושב שלהיות מלצר יציל אותך - אתה טועה, בטח כשאתה לא מכיר אף אחד לפני.

אתה יכול לגור אצל ההורים עוד כמה חודשים לקרוע תתחת בעבודה+פרילאנסר לחסוך איזה 15-20K שקל וככה לא להיות לחוץ יותר מדי כשאתה עובר..
    לדעתי אתה לא תצליח למלצר גם.. אם אין לך כח לעבוד על תכנות, להיות מלצר זה עבודה הרבה יותר קשה.

אין מה לעשות שום דבר לא בטוח בחיים, אתה חייב לקחת סיכון. זה כמו לנסות לנשק בחורה, אתה לא יכול להיות בטוח איך היא תגיב.
    אתה בן 19 תחשוב שבגילך אנשים קורעים תתחת עבור 300 שקל בחודש ולהם אין אפשרות אפילו לעשות "טעויות" כמוך.
    אהבתי הכל חוץ מהאנלוגיה בסוף חחחח
    וממתי תכנות יותר קל ממלצרות?
    בתכנות אתה מפעיל את המוח במלצרות את הרגליים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect