היי אנשים, אחרי תקופה ארוכה שאני מאכיל את עצמי סרטים רציתי להתייעץ עם מישהו... ולא עם אנשים מהמשפחה או מישהו קרוב אלי וראיתי שיש פה אנשים נחמדים מאוד שאני יכול לשתף עם המצב הנוכחי שלי כרגע.
מה היית עושה במקומי? במידה ואתה בחור שנראה טוב, גדלת עם חינוך ובית טוב, אחרי צבא גיל 19, אתה מסוג האנשים שלא מדבר או מביע את הדעה הרבה...מכניס כסף מהצד לבזבוזים מכל מיני עבודות קטנות במחשב שאליו אני נורא קשור, מה שאנשים עושים ביום-יומיים אני עושה בשעה-שעתיים של עבודה כשיש עבודה. אבל לא בהכרח מספיק כדי לגור לבד כי זה לא הכנסה קבועה שתוכל לספק פתרון עבור הוצאות כספיות כאלה. אז אתה גר עם ההורים ומרשה לעצמך לבזבז על אוכל וכל מיני מותרות אחרות.
הבעיה היא שההורים בעצמם עם בעיה כלכלית, אבל אתה לא ביחסים טובים איתם עד כדי שאתה לא מסוגל להיות איתם יחד באותו חדר. יש לך גם אחים, גם איתם היחסים לא בשמיים. אין לך אדם אחד בחיים שאתה מסוגל לדבר איתו ולשפוך את הלב, גם לא אחד ההורים שלך. אפילו פסיכולוג שאתה משלם לו כסף לא יאמר לך את האמת שהיית רוצה לשמוע...
ובגלל זה אני רוצה שתעזרו לי לעשות את בחירת חיי, איזו בחירה הייתם עושים=
1. עוזב את הבית, שוכר דירה ועובד באזור המגורים כדי להספיק לשלם את שכר הדירה, שיהיה לך מספיק לאוכל ואולי אולי למותרות כלשהן. כמו לפטופ ואינטרנט ודברים
2. עוזב את הבית, מנתק קשר עם המשפחה לגמרי, עובר לאילת ומתחיל למלצר. היתרון הוא שהמגורים והארוחות כמעט חינם ועל הדרך אולי מכיר אנשים חדשים. מתחיל התחלה חדשה בתקווה לממש דברים בעתיד שארצה לעשות כמו לטוס לאנשהו שעכשיו אין לי ממש מספיק כסף לזה וגם אין לי עם מי.
3. ממשיך בחיים הבודדים, ללא חברים כלל, עם משפחה שהשנאה עולה על האהבה ההגיונית שצריכה להיות בין בן להורים, קורע את התחת ומתחיל לעזור להם לצאת מהחור הזה. מדובר במשהו כמו רבע מיליון שקל וזה לא משכנתא, חובות לאנשים שעולים ועולים ככל שהריבית עולה כך גם החוב לאנשים האלו. ייקח לי כמה שנים, אני אפסיד רבע מהחיים שלי.
בבקשה תרשמו לי משהו, גם אם שום דבר לא לטעמכם ויש לכם רעיון אחר אני אשמח לשמוע כי אין לי אף אחד אחר שיוכל לומר לי את האמת ומה אני צריך לעשות כדי לחיות את החיים כמו שהייתי רוצה מבלי שאף אחד יאמר לי מה לא בסדר ומה כן :\
אה ואל תציעו להתאבד כי זה היה אחת הסיבות שיצאתי מצה"ל והייתי רוצה גם לצאת מהחיים האלה אבל אולי התאבדות היא לא הדרך היחידה?

ציטוט ההודעה