קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לגבי איזה שיר
    על ידי pipo14 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 13:25
  2. בקשה|צריך עצה לגבי איזה משהו בלימודים.
    על ידי OmrIsrael בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 18-06-2007, 11:45
  3. יש לי בעיה\צריך ייעוץ לגבי העישון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 19:56
  4. חחח קבלו לוג עם איזה אחת "דוגמנית"
    על ידי Hitman בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 08:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[ייעוץ] לגבי איזה אחת

ברירת מחדל [ייעוץ] לגבי איזה אחת

מה קורה אנשים?

קיצר פעם אחרונה שפתחתי פה פוסט רציני נראלי זה היה לגבי בחורה שהיה לי איתה קטע והוא פתאום הסתיים והתחרפנתי ולא הבנתי למה... בכל אופן עבר חודש מאז והחלטתי שזה הזמן להתקשר היא נשמעה שונה בשיחה ואני לא אפרט פה הכל אני רק יגיד שכשהצעתי לה להיפגש היא אמרה על היום שזה קצת בעייתי כי היא גמורה אבל שפעם אחרת שיהיה לה זמן אז סבבה ואז שאלתי אותה... את בטוחה שזה מעייפות ולא מהקטע ש"בא לך להיות לבד"? אז היא אמרה לי אני עדיין לבד... ומי זוכר את זה בכלל אז אמרתי שאני זוכר והיא אמרה שיעבור לי... עכשיו שלא תבינו לא נכון אני עדיין מאוד אשמח אם אני ימשיך לפגוש אותה למרות שאני חייב לפני זה לברר מה הסיבה שהייתה את ההפסקה הזאת אבל מצד שני אני לא הולך לעשות טעות ולהיות אובססיבי כמו שהייתי (סוג של) אז לא יודע מהשיחה משתמע כאילו היא העבירה את מה שהיה הלאה (למרות שאני זה שצריך להעביר הלאה היא זאת שיצאה פה דפוקה לא אני) והיא מוכנה להיפגש אז יש פה 2 אופציות או שהיא חושבת עליי בתור ידיד מה שלא נראלי... או שאין לה בעיה שנמשיך להיפגש כמו פעם פשוט היא לא יצרה קשר מההתפדחות כי לפני כן היא אמרה שאין טעם להיפגש בלה בלה בלה...

השאלה שלי היא מה אתם חושבים ומבינים ממה שרשמתי? ועוד משו.. איך אני גורם לפגישה הזאת לקרות בלי לצאת חופר (כי תכלס אני לא באמת יודע מתי יש לה זמן ומתי אין... אני יכול דרך הפייסבוק פחות או יותר לדעת אבל זה גם לא מדוייק)

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תצא גבר ותראה לה שאתה רציני..שאתה לא משחק משחקים.
    תעשה לה "תקשיבי, אני או היום או מחר פנוי..אם את רוצה להיפגש או משהו אז תגידי לי שאני ידע אם את בכיוון..אם לא, אז לא"
    וסגור את הפינה איתה.
    אם היא תגיד לך "תשמע..תראה..אני לא בטוחה..אני לא יודעת" וכל מיני חארטות, תקצר ותעשה לה "מאמי, את נראית לי אחלה בחורה..אבל אני רוצה תשובות כנות, מתאים לך או לא?" ותסיים עם החארטות.
    נשים אלופות בלחרטט..הן רוצות שגברים ישארו ידידים שלהן, מה שנקרא על אש קטנה מאשר גבר שישכב איתן ואז יזרוק אותן..אז היא מעדיפה לחרטט אותך ולנסות לשמור על ידידות מאשר לזרום איתך..אתה צריך להראות לה שאתה בקטע שלה, אבל אם היא לא רוצה, אז לא נורא..אתה תעבור הלאה.

תגיד לה שאתה רוצה תשובה חד משמעית..אם היא רוצה, תפדאל! מצויין! אם היא לא רוצה...חפיף.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זרוק זין. אני הגעתי למסקנה בחיים שלי אחרי כל השנים האלה - שבחורה רוצה אותך, אבל באמת רוצה אותך, היא תמצא את כל הסיבות כדי לדבר איתך ולהפגש איתך...שאר המקרים זה בזבוז זמן שלא מביא תוצאות אף פעם וגם אם תפגוש אותה לא יצא לך מזה שומדבר (גם אם פעם היה יוצא לך זה לא משנה). נגיד פעם מישי הייתה דלוקה עלי וגמאני עליה האמת והיה לה איזה משו מאוד אישי שהיא הייתה צריכה לשבת בגללו בבית 3 ימים ככה וכל הזמן הזה דיברנו בפלא...והיא כזה אומרת "אני לא יכולה להתאפק אני חייבת לראות אותך אני מתגעגעת אליך" בקול שאתה שומע עליו שהיא כמעט בוכה מגעגועים ונחש מה? באותו יום נפגשנו...זה מקרים נדירים אבל עדיין, שמישי רוצה אותך היא תיזום הכל לבד. מנסיון. כל פעם שניסיתי ליזום משו נכשלתי...אבל כשלא ניסיתי לעשות כלום ופשוט "זרמתי" הן יזמו הכל לבד...אם תנסה ללחוץ יותר מדי אתה סתם תצא נואש.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    זרוק זין. אני הגעתי למסקנה בחיים שלי אחרי כל השנים האלה - שבחורה רוצה אותך, אבל באמת רוצה אותך, היא תמצא את כל הסיבות כדי לדבר איתך ולהפגש איתך...שאר המקרים זה בזבוז זמן שלא מביא תוצאות אף פעם וגם אם תפגוש אותה לא יצא לך מזה שומדבר (גם אם פעם היה יוצא לך זה לא משנה). נגיד פעם מישי הייתה דלוקה עלי וגמאני עליה האמת והיה לה איזה משו מאוד אישי שהיא הייתה צריכה לשבת בגללו בבית 3 ימים ככה וכל הזמן הזה דיברנו בפלא...והיא כזה אומרת "אני לא יכולה להתאפק אני חייבת לראות אותך אני מתגעגעת אליך" בקול שאתה שומע עליו שהיא כמעט בוכה מגעגועים ונחש מה? באותו יום נפגשנו...זה מקרים נדירים אבל עדיין, שמישי רוצה אותך היא תיזום הכל לבד. מנסיון. כל פעם שניסיתי ליזום משו נכשלתי...אבל כשלא ניסיתי לעשות כלום ופשוט "זרמתי" הן יזמו הכל לבד...אם תנסה ללחוץ יותר מדי אתה סתם תצא נואש.
    צודק.
    במליון אחוזים.

בחורה שרוצה אותך, כמו שאתה רוצה אותה, תעשה את אותם הרונדלים והרעש שאתה עושה כדי להשיג אותה.
    אם היא לא מראה סימני עניין...תעשה 180 במקום, ותלך. היא לא שווה את ההשקעה שלך.

רודני שמע... זה לא בדיוק ככה אין לה אינטרס לשמור איתי על ידידות הייתי מזיין אותה תקופה... היא יודעת שידידים אנחנו לא נהיה ובקשר למה שאמרת זה יכול להיות אופציה טובה... ועוד משו לשניכם, אולי זה ישמע לכם חרטא אבל היא לא אחת שתיזום היא אוהבת להדחיק דברים והיא בורחת מהאמת שלה.. בהתחלה שרק הכרתי אותה היא הייתה שולחת הודעות וכאלה ומתקשרת (וגם זה בקטנה) אבל באיזשהו שלב זה נעלם אבל עדיין פתאום שנפגשתי איתה היא התנהגה אחרת מאשר איך שהיא התנהגה "טלפונית" ככה שאני לוקח את העצות שלכם וכן זה נורא מפגר שהיא לא עושה צעד אבל אני פשוט מכיר טוב את הראש שלה ובכל זאת היה חשוב לי לשמוע עוד דעות ועצות וכו'...

ואם יש לאחרים משו להוסיף אני אשמח לשמוע אני תמיד מוכן לשמוע אחרים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

רגע רגע..אם אתה היית מזיין אותה תקופה, אז אתה זה שרוצה להפוך את זה לרישמי ולמערכת יחסים, לא?
    WTF...

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

כן לא הבנתי מה אתה רוצה... להיות חבר שלה או להבין למה היא לא מדברת איתך?
    אם אתה רוצה להיות חבר שלה אז הגיע הזמן להשקיע קצת בקשר
    אם אתה רוצה להבין למה היא לא מדברת איתך.. יכול להיות המון סיבות. אולי היא הבינה שלא באלה עלייך יותר בתור זיון אולי היא הבינה שלא כזה כיף לה איתך אולי באלה משהו חדש יכול להיות המון דברים

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחח איזה חבר נראה לי רק רוצה לזיין אותה החרמן הזה חחחח בכל מקרה זה דברים שקורים ואין לך מה לעשות עם זה, הייתי חבר של מישי חודש ואז עברנו לקשר פתוח במשך חצי שנה....אפילו גרתי איתה איזה שבוע שתבין על מה מדובר...אבל מה לעשות אח''כ הקשר נותק ולא ראינו זה את זו יותר כי היא מצאה חבר קצת אחרי זה...ובכלל מיצינו אחד תשני ברמות מטרופות...כרגיל כמו אידיוט ניסיתי להחזיר את זה וזה לא הצליח. בכל מקרה, לכל דבר יש סוף. לך תדע אולי זה לטובה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

אני יסביר לכם את זה בפשטות... זה התחיל בתור זיון באיזשהו שלב התחילו גם רגשות בסיפור (גם מהצד שלה לפי מה שהיא סיפרה והיא העלתה את הנושא ראשונה אפילו שזה היה בגלל הסטלה שלה) בכל מקרה התגעגעתי בכללי לא יודע אם זה ללזיין אותה לדבר איתה (כה ולא זיינתי כמעט חודשיים בגלל הסיפור הזה) לא יודע למה וגם לא כזה אכפת לי אני רוצה לתת לזה SECOND CHANCE ולראות לאן זה מוביל וכן גם מאוד חשוב לי לדעת למה הייתה את ההפסקה הזאת פתאום יכול להיות שאחרי מה שהיא עשתה יבוא לי עליה רק בתור זיון כדי לא לסבך את זה כמו שזה הסתבך פעם שעברה וגם יכול להיות שאני ירצה יותר מזה אבל הכל בהתאם למה שהיא תרצה ואיך שהיא תגיב... אני לא ישלה את עצמי יותר מדי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect