|
|
ואי איזה קשה את..
אם את מחפשת גבר לקשר רציני, את תחפשי גבר לפי תכונות אופי, אני יודע את זה כי יש כמוך אלפיי נשים בעולם.זה כל הקטע שמה שאני מחפשת בגבר נמצא בתכונות האופי שלו... מראה יכול לתרום אני לא אגיד שלא אבל יחד עם זאת זה לא שובה אותי מהרגע הראשון. זה אולי יגרום לי לתת לו יותר צ'אנס מלמישהו אחר אבל אם הוא יאכזב אז לא נורא... הלאה..
אבל אם את תיהי שיכורה עם כמה חברים וחברות, כל מה שתרצי זה את הגבר הכי חתיך בין הגברים כדי להעביר איתו את הערב..בין אם זה יגמר בסקס או לא, זה לא משנה, העיקר שהוא יהיה חתיך..למה? כי את תיהיה שיכורה וזה מה שעניין אותך. תרצי גבר שימשוך אותך פיזית ומינית.
אני אומר את זה על בסיס נסיון.
אז כנראה שלא שכבת עם הרבה גברים בחיים שלך.בוא נגיד שהסקס הכי טוב שהיה לי היה עם אחד המכוערים. לפחות לדעתי, כן?
אבל הוא היה פשוט מקסים אז לא יכולתי לסרב חחח
פעם ראשונה ששכבתי עם האקסית הראשונה שלי, גמרתי רק מהחדירה הראשונה..לא משנה, בקיצר הייתי בטוח שהיא הסקס הכי מדהים שיכול להיות לי בחיים.
אחרי שעברתי הלאה, והתחלתי להבין שיש עוד המממוווווןןןןן דגים בים ויש המון סוגים של בנות וכל בחורה והסקס שהיא אוהבת...הבנתי שהסקס שהייתי בטוח שהוא הכי טוב, הוא בעצם הכי גרוע שהיה לי.
ולהגיד לך תאמת? הבחורה הכי כוסית ששכבתי איתה האמת לא הייתה הסקס הכי טוב, אבל נהנתי מכל רגע..כי ששווה כזאת רוכבת עליי, רק מלהסתכל על הגוף שלה מזיע אני יכול לגמור. יופי מוסיף המווווןןן לסיטואציה הזאת..אבל את צודקת חלקית, כי זה לא הכל.
"הגודל לא קובע, מה שאתה עושה איתו זה מה שקובע" את המשפט הזה למדתי טוב טובואת זה אמרה בחורה בת 29 ששכבתי איתה חחח
שוב פעם את חוזרת על אותה הטעות.זה מה שאני אומרת, שעכשיו אחרי שכבר חוויתי את הדברים האלה.. לא כזה מלהיב אותי סקס שיעיף לי ת'סככה...
אני ממש אשמח לגבר ממוצע בפאב שכנראה בתול אבל שיעשה לי פרפרים בבטן
אין קשר לפרפרים בטן. פרפרים בבטן זה רגשות. את לא צריכה לערב רגשות כדי להגיע לסקס נשמה שלי.
ברגע שתמצאי גבר שדומה לאשטון קוצ'ר או לאדע מי עושה לך את זה, שיודע לרדת לך בצורה כזאת שאת לא תצליחי לשלוט על הגוף שלך...את תביני אותי.
צחקתי שכתבתי את זה בצורה כל כך זולה..אל תיהי קטנוניתנכון, זאת חשיבה מטומטמת אבל זה לא קשור לזה... פשוט לא באלנו להרגיש שרמוטות. לפחות מחוץ למיטה.
הנקודה היא שברור שאני לא מתחתנת איתו. פשוט אני מעדיפה לקום בבוקר אחרי סטוץ עם הידיעה ששכבתי עם מישהו שהייתה לי כימיה איתו, נמשכתי אליו, רציתי אותו. זה ההבדל הקטן.
לא אכפת לי ממה שמישהו ששכבתי איתו פעם אחת יחשוב עליי.. אכפת לי מאיך שאני מרגישה איתו.
וברגע שמישהו מבהיר לי באופן אוטומטי שכל מה שהוא רואה בי זה חור להכניס בו ת'זין שלו... זה לא עושה לי את זה.
שוב, יש בנות שכנראה כן ידלקו מזה... בהצלחה בלמצוא אותן חחח
אף בחורה לא אוהבת להרגיש כמו אובייקט מיני זה כל מה שאני אומרת.
אין באמת דבר כזה גבר חתיך שלא יודע לתת לך להרגיש שייכת ולהרגיש בכימיה איתו כי הוא עבר כבר הרבה מאד בחורות לפנייך.
אני לא מדבר על חתיכים בני 16-17 שעדיין מאוננים באמבטיה.
אני מדבר על גברים בני 21-23 כאלה..כל מיני "פרפרים" כאלה שיכולים לגרום לך להרטיב רק מהמבט שלהם.
גבר שבאמת מדבר עם בחורה כאל אובייקט מיני ומתנהג אליה כמו לאל זונה, ברור שלא ישיג ממנה כלום!
את לא צודקת. להפך, יש מקרים ספציפים שאם הבחורה אומרת את זה בצורה מאד מאד ישירה זה רק הופך את זה לאירוטי יותר.שוב, אני לא אומרת שלא. סקס זה אחלה דבר... בלי רגש זה גם נחמד
פשוט הדרך להשיג את זה לא אמורה לבוא לידי ביטוי בצורה ישירה
כי זה רק הורס
אני מדבר למשל על נגיד מוכרת בחנות משקאות אומרת לגבר "שמע, אתה חתיך ברמות ויש לי הפסקה של איזה שעה...באלי עלייך בטירוף, מה אתה אומר?"
אין בזה שומדבר רע אם הגבר חושב שהיא נראית טוב גם.
ולא, היא לא נקראת שרמוטה. יש לה גם צריכים כמו לכל הנשים בעולם, רק שאצלה היא פשוט כנה עם עצמה.
רודני, מה אתה מנתח כל מילה שהיא אומרת?
היא אומרת דברים מאוד הגיוניים, שקורים בראש שלה. ואתה מתעקש להתווכח בכוח ולטעון שהיא לא צודקת. תבין שהראש של כח אחד פועל שונה.
יותר מידי זמן פנוי, אה?
את מודעת לזה שזה ציניות שהוא אמר "אין בחורה שלא הולכת להיות מוטרדת" נכון ??
הוא לא יוצא במטרה להטריד בחורות...זה פדופילי מצידו....הוא יוצא במטרה להתחיל עם בחורות, אם לא הצלחת להבין את זה.
בכל מקרה, אל תזייני לי את השכל עם שטויות כמו "לך תציק לאנשים ברחוב ותהיה מוערץ" כי אם לא הבנת את הכוונה אז את לא שווה את ההסבר שלי גם.
איזה מצחיק זה שיש כאן בחורה וכולם עפים עליה חחחח
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
במיוחד שינטן יא חרמן אח מפחיד זורק נגים כמו מיסטרי האח שלי שהוא גם גבר גם זיין וגם תותח
פלרטטן בדם
הולך לפגוש את סניה וולדברג שהוא הגורו שלי שהוא גם כובע גם עני וגם שקרן
נותן הכל בבאנר ברוקס!
שורף את הכסף!
משפיל את הכובעים!
כובע של אינסלופלצת!
מחוץ לקזינו של שלדון אדלסון
קבעתי איתו פה
מחכה לשלדון המלך
ALL IN!!
מפסיד את התחתונים בקזינו!
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 05-06-2013 בשעה 22:45.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
לפעמים במסיבות אני הולך לשירותים וקורא דיווחי שטח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח WIZEDE אתה אחד החריפים אתה חייב להתחבר לפה יותר... שינטן טיילר יטינגר ואתה נראלי שילוב מנצח (גם אני טוב אבל לא נראלי אני ברמה שלכם TO BE HONEST חחחח)
אוהבים אותך יא בנאדםםםם איזה גבר
זרום איתי על ההיפהופ של הלילה אחי
בדיוק^
פעםםםםם עבדתי באיזה מקום סבבה האמת של סטלנים ברובם עם חבר והיה שם ברמן חתיך עם גוף יפה (NO HOMO) וכל הבנות אהבו אותו, הוא היה עושה צחוקים בעבודה, רוקד כמו טמבל כשהאורחים לא שמים לב וכו' כולם היו צוחקים מהשטויות שלו. אפילו עם האורחים הוא היה חצי רציני חצי משוחרר כזה...לאדע להסביר, פשוט בנאדם גבר שכיף להיות איתו (אופי דומה מאוד לשל ZYZZ)
היה גם עובד אחד מכוער שחיף מקריח עם פנים תחת שעשה דברים מאוד לדומים (רוקד וכו') וכולם ירדו עליו מאחורי הגב אני אפילו זוכר מישי ירדה עליו רצח עם חבר שלי שעבד שם...
למה על הברמן לא ירדו ועל המכוער ירדו...? היה להם אותו ותק+- אגב.....והכרתי את כל העובדים שם טוב מאוד ועישנתי עם רובם קבוע שלא תגידו "אוי אתה לא מכיר אתה לא שמעת" למה שמעתי הכללללללללללללללללללללללללל במקום עבודה הזה.
ואני יכול לתת עוד אינספור דוגמאות כמו זאת.
יאללה תסבירו לי למה אני מחכה לשמוע
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES