קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הדרכים שבארני מתחיל עם בחורות the playbook
    על ידי amitlogan בפורום איך פגשתי את אמא
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-12-2010, 17:28
  2. [חוק]כל נושא שלא מתחיל עם [] יסגר
    על ידי XВoy בפורום Lineage II
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 21:15
  3. |עזרה|איך אני מתחיל עם בחורות
    על ידי parkour92 בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-07-2007, 08:20
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 08:00
  5. תנו לו באן הוא מפרסם את הפורום שלא
    על ידי Perfection בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-02-2006, 20:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

מסקנה | מי שלא מתחיל עם בחורות הוא אפס

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ברירת מחדל מסקנה | מי שלא מתחיל עם בחורות הוא אפס

אתם יכולים לחפור לי עד מחר, ודעות על מראה ועל זה שהיא צריכה לחשוב שאתה חתיך ולרצות אותך..
    אבל בסוף היום, כשאתם, הולכים ברחוב, לא לאונרדו דיקפריו, אתם !! ...ואתם רואים מישהי שנראית טוב (לא כוסית, נראית טוב).
    ואתם לא מתחילים איתה, כמו שאני בטוח ב90% ממכם לא עושים...אז אתם לא כנים עם מי שאתם באמת, כי זה מה שאתם רוצים.
    ואתם חיים על פי מסיכה.....ומחפשים תשובות שונות ומשונות ומדוכדכים, וממורמרים בגלל זה.
    FACE IT
    אלה שחתיכים ואלה שאתם מעריצים כי הם "מגניבים", מתחילים עם הבחורות שהם רוצים, ולא עושים חשבון..
    אתם כן עושים חשבון ומצפים שתהיו סופר חתיכים והבחורות יקפצו עליכם....אז בשביל להבהיר לכם משהו,
    אם יש לכם פוטנציאל להראות כמו בראד פיט, אז גם כרגע, שאתם לא סופר שריריים, אתם תראו מספיק טוב ותקבלו יחס פסיכי מבחורות.

אנשים מוצלחים שרוצים משהו, הולכים ומשיגים אותו, כי זה מה שהם, והם רוצים את זה !!, ואם הם רוצים בחורה, הם מתחילים איתה, בלי חשבון לעולם...
    אתם עושים ממללאאא חשבון, וחושבים 20 פעם, אם זה LMS, ואם אני נראה מספיק טוב, ואם אני עומד טוב (כן כן, למרות שאתם מסתלבטים על כובעים, זה בדיוק מה שאתם עושים), אתם לא מצליחים להיות אתם, ופשוט לשים זין על העולם..

קיצור, אין מה לעשות, רוצים להתקדם בחיים תתחילו עם בחורות..

נ.ב
    פנים, נשארים אותו דבר, אז , סורי BRAH'S, אין תקווה למכוערים ....
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 06-06-2013 בשעה 00:41.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מסכים, מי שאין לו את האומץ להתחיל בחורות הוא לוזר. בזה אני מסכים.

מכיר את חבר שלי, הוא בתול (בצבא כרגע), הוא נראה דיי טוב והוא מצחיק ובאמת אחלה בחור בשביל כל בחורה כמעט, אבל מה? ליד בחורות הוא משותק. גם אם תגרור אותו בוכח למישהי שבעניין שלו הוא לא יוציא מזה כלום.

אם אתה נראה כמו דוד גנדי או בראד פיט, ואתה מפחד לגשת לבחורה שמוצאת חן בעינייך. אתה לא תשיג אותה. וככה קורה עם כל בחורה. משמע, אתה לוזר. לא יעזור מראה או כסף או פרסום.

אני לפעמים ניגש לבחורות בכל מקום שאני רואה רק בשביל להוכיח לעצמי שאני כן יכול. זו בעיה דפוקה אצלי שבגלל שהייתי כל כך ביישן בתיכון אני חייב עכשיו כשיש לי יותר בטחון (בגלל המראה) לגשת ולפצות, אפילו אם היא דוגמנית על - בשביל להרגיש עם עצמי בסדר ולוודא כל הזמן שאני לא יחזור להיות כמו פעם. אני פשוט אלך באמצע. אבל בידיעה שניסיתי.

אני לא אלך לעזריאלי להתחיל עם בחורות בכוונה כי זה דפוק וגם אין לי זמן לזה. אבל בכל הזדמנות שאני נמצא איפשהו ורואה מישהי שנראית לי, אני ניגש. בלי לחשוב. אומר "היי" ומחכה לתגובה.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 05-06-2013 בשעה 23:41.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

מסכים מסכים מסכים!!

לפני ממש קצת זמן פתחתי אשכול על מה שמבחינתי האמת בכל הסיפור הזה בין פיקאפ ל-LMS...
    וזה ממש הדבר שניסיתי להעביר.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

להתחיל עם בחורות זה לא רע וכל גבר צריך לעשות את זה כשהוא מישהי שמוצאת חן בעיניו
    הקטע זה לא להיות כובע חסר חיים שיוצא במיוחד לרחוב ולקניון עזריאלי כדי להתחיל עם בנות, זה לא טבעי זה עלוב וזה משדר נואשות לבחורה
    ואני לא מאמין שהייתי פעם מושפע והלכתי לשאול בחורות מה השעה ברחוב

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מסכים, מי שאין לו את האומץ להתחיל בחורות הוא לוזר. בזה אני מסכים.

מכיר את חבר שלי, הוא בתול (בצבא כרגע), הוא נראה דיי טוב והוא מצחיק ובאמת אחלה בחור בשביל כל בחורה כמעט, אבל מה? ליד בחורות הוא משותק. גם אם תגרור אותו בוכח למישהי שבעניין שלו הוא לא יוציא מזה כלום.

אם אתה נראה כמו דוד גנדי או בראד פיט, ואתה מפחד לגשת לבחורה שמוצאת חן בעינייך. אתה לא תשיג אותה. וככה קורה עם כל בחורה. משמע, אתה לוזר. לא יעזור מראה או כסף או פרסום.

אני לפעמים ניגש לבחורות בכל מקום שאני רואה רק בשביל להוכיח לעצמי שאני כן יכול. זו בעיה דפוקה אצלי שבגלל שהייתי כל כך ביישן בתיכון אני חייב עכשיו כשיש לי יותר בטחון (בגלל המראה) לגשת ולפצות, אפילו אם היא דוגמנית על - בשביל להרגיש עם עצמי בסדר ולוודא כל הזמן שאני לא יחזור להיות כמו פעם. אני פשוט אלך באמצע. אבל בידיעה שניסיתי.

אני לא אלך לעזריאלי להתחיל עם בחורות בכוונה כי זה דפוק וגם אין לי זמן לזה. אבל בכל הזדמנות שאני נמצא איפשהו ורואה מישהי שנראית לי, אני ניגש. בלי לחשוב. אומר "היי" ומחכה לתגובה.
    בדיוק...תהיה עצמך, ואם אתה רוצה להתחיל עם בחורות, fuck the world, תתחיל עם בחורות..

לתומס אדיסון אמרו שאין לו סיכוי להצליח ליצור את הנורה שהוא רוצה,,, אבל האם הוא הקשיב להם ??

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ואם אני אדם משעמם אין לי על מה לדבר עם בחורות הסיבה שאני לא ניגש היא כי אין לי מה להגיד מה אז? מה לעשות לא יודע על מה לדבר לא יודע מה להגיד לה
    אדם משעמם

ותגיד אין היום אחד שאין לו פייס
    כנס אתה או מישהו אחר לפייס כנס לחבר של חבר בשביל שלא יהיה קטע שאתה חושף פה חבר שלך
    תן לנו שניה תמונה של מישהו שהוא מכוער לדעתך מישהו יפה זה כבר ידוע אבל רוצה תביא גם
    אני רוצה להביא אחד ולתמיד מה זה מכוער בשבילכם או בשבילך לא כזה משנה

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    להתחיל עם בחורות זה לא רע וכל גבר צריך לעשות את זה כשהוא מישהי שמוצאת חן בעיניו
    הקטע זה לא להיות כובע חסר חיים שיוצא במיוחד לרחוב ולקניון עזריאלי כדי להתחיל עם בנות, זה לא טבעי זה עלוב וזה משדר נואשות לבחורה
    ואני לא מאמין שהייתי פעם מושפע והלכתי לשאול בחורות מה השעה ברחוב
    רק בפורום הזה, יצא התיוג הזה לאנשים "כובע", אבל אם אני רוצה לעשות משהו, למה אתה חושב שאני אשים זין על מישהו בעולם ??
    ואם אני ארצה עכשיו לצאת מהבית כי יש לי חשק לנסוע ברכבת עד לעזריאלי ולהתחיל עם בחורות, אתה חושב שאני אחשוב על דעה של מישהו בעולם ? אם ענית לא אז צדקת..
    אני לא עושה את זה, אבל זה לא אומר שאם אני ארצה אני לא אעשה..
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 06-06-2013 בשעה 00:44.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Halyg צפיה בהודעה
    ואם אני אדם משעמם אין לי על מה לדבר עם בחורות הסיבה שאני לא ניגש היא כי אין לי מה להגיד מה אז? מה לעשות לא יודע על מה לדבר לא יודע מה להגיד לה
    אדם משעמם

ותגיד אין היום אחד שאין לו פייס
    כנס אתה או מישהו אחר לפייס כנס לחבר של חבר בשביל שלא יהיה קטע שאתה חושף פה חבר שלך
    תן לנו שניה תמונה של מישהו שהוא מכוער לדעתך מישהו יפה זה כבר ידוע אבל רוצה תביא גם
    אני רוצה להביא אחד ולתמיד מה זה מכוער בשבילכם או בשבילך לא כזה משנה
    אם אין לך מה להגיד זה כי אתה נותן חשבון...זה כי אתה לא מספיק אתה, ואתה לא מספיק נוח עם עצמך...אז אתה לא יודע מה להגיד.
    אני לדוגמא אם אני רוצה להתחיל עם בחורה, ובלי להשוויץ, אני פשוט הולך אליה, ולא צריך להיות מתוחכם בשביל לדבר עם בחורה...פשוט להיות אתה בצורה הכי טובה שלך...יש מאעהבין ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אתם יכולים לחפור לי עד מחר, ודעות על מראה ועל זה שהיא צריכה לחשוב שאתה חתיך ולרצות אותך..
    אבל בסוף היום, כשאתם, הולכים ברחוב, לא לאונרדו דיקפריו, אתם !! ...ואתם רואים מישהי שנראית טוב (לא כוסית, נראית טוב).
    ואתם לא מתחילים איתה, כמו שאני בטוח ב90% ממכם לא עושים...אז אתם לא כנים עם מי שאתם באמת, כי זה מה שאתם רוצים.
    ואתם חיים על פי מסיכה.....ומחפשים תשובות שונות ומשונות ומדוכדכים, וממורמרים בגלל זה.
    FACE IT
    אלה שחתיכים ואלה שאתם מעריצים כי הם "מגניבים", מתחילים עם הבחורות שהם רוצים, ולא עושים חשבון..
    אתם כן עושים חשבון ומצפים שתהיו סופר חתיכים והבחורות יקפצו עליכם....אז בשביל להבהיר לכם משהו,
    אם יש לכם פוטנציאל להראות כמו בראד פיט, אז גם כרגע, שאתם לא סופר שריריים, אתם תראו מספיק טוב ותקבלו יחס פסיכי מבחורות.

אנשים מוצלחים שרוצים משהו, הולכים ומשיגים אותו, כי זה מה שהם, והם רוצים את זה !!, ואם הם רוצים בחורה, הם מתחילים איתה, בלי חשבון לעולם...
    אתם עושים ממללאאא חשבון, וחושבים 20 פעם, אם זה LMS, ואם אני נראה מספיק טוב, ואם אני עומד טוב (כן כן, למרות שאתם מסתלבטים על כובעים, זה בדיוק מה שאתם עושים), אתם לא מצליחים להיות אתם, ופשוט לשים זין על העולם..

קיצור, אין מה לעשות, רוצים להתקדם בחיים תתחילו עם בחורות..

נ.ב
    פנים, נשארים אותו דבר, אז , סורי BRAH'S, אין תקווה למכוערים ....
    נשים זה לא הכל בחיים ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    נשים זה לא הכל בחיים ..
    מה שאמרתי תופס להכול, אבל זה פורום פקאפ אז...

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אז מי שלא יוצא לצ'ין צ'ין, משתכר כמו חמור סודני, צועק בקולי קולות כמו אהבל שחושב שזה יתן לו בנות, רוקד את ריקוד האקדח ומתחיל עם כל מה שזז הוא אפס???????

אני מעדיף להיות מלך האפסים אבל עם LMS גבוה. תהנה עם החברים הערסים שלך ותמשיך לשכנע את עצמך שאתה זיין עולם או שטות אחרת שהכנסת לעצמך לראש בזמן שאני בונה אימפריה.

אגב בתור בליין ותיק יותר ממך - 99% מהגברים לא מזיינים במועדונים.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-06-2013 בשעה 07:37.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אז מי שלא יוצא לצ'ין צ'ין, משתכר כמו חמור סודני, צועק בקולי קולות כמו אהבל שחושב שזה יתן לו בנות, רוקד את ריקוד האקדח ומתחיל עם כל מה שזז הוא אפס???????

אני מעדיף להיות מלך האפסים אבל עם LMS גבוה. תהנה עם החברים הערסים שלך ותמשיך לשכנע את עצמך שאתה זיין עולם או שטות אחרת שהכנסת לעצמך לראש בזמן שאני בונה אימפריה.

אגב בתור בליין ותיק יותר ממך - 99% מהגברים לא מזיינים במועדונים.
    מה אתה רוצה תגיד לי ?? מה קשור מה שאמרת למה שאמרתי ??

עזוב תיקון אחי צודק, זה בדיוק מה שאמרתי, חייב לרקוד את ריקוד האקדח ולהפליץ על ילדות בנות 17 רק ככה מביאים בחורות....מי שלא עושה את זה sadcunt..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה..אבל זה לא ברור? בשיא הרצינות...
    זה פורום פיקאפ O.ם

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אבל מה זה להתחיל ברחוב.. אם אני ברחוב = יש לי משהו לעשות. למה שאני יעזוב את זה רק בשביל להתחיל עם איזה זונה? למי אכפת מזה?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מה זה ריקוד האקדח ?!???

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect