נכתב במקור על ידי
polo321 new
אתם יכולים לחפור לי עד מחר, ודעות על מראה ועל זה שהיא צריכה לחשוב שאתה חתיך ולרצות אותך..
אבל בסוף היום, כשאתם, הולכים ברחוב, לא לאונרדו דיקפריו, אתם !! ...ואתם רואים מישהי שנראית טוב (לא כוסית, נראית טוב).
ואתם לא מתחילים איתה, כמו שאני בטוח ב90% ממכם לא עושים...אז אתם לא כנים עם מי שאתם באמת, כי זה מה שאתם רוצים.
ואתם חיים על פי מסיכה.....ומחפשים תשובות שונות ומשונות ומדוכדכים, וממורמרים בגלל זה.
FACE IT
אלה שחתיכים ואלה שאתם מעריצים כי הם "מגניבים", מתחילים עם הבחורות שהם רוצים, ולא עושים חשבון..
אתם כן עושים חשבון ומצפים שתהיו סופר חתיכים והבחורות יקפצו עליכם....אז בשביל להבהיר לכם משהו,
אם יש לכם פוטנציאל להראות כמו בראד פיט, אז גם כרגע, שאתם לא סופר שריריים, אתם תראו מספיק טוב ותקבלו יחס פסיכי מבחורות.
אנשים מוצלחים שרוצים משהו, הולכים ומשיגים אותו, כי זה מה שהם, והם רוצים את זה !!, ואם הם רוצים בחורה, הם מתחילים איתה, בלי חשבון לעולם...
אתם עושים ממללאאא חשבון, וחושבים 20 פעם, אם זה LMS, ואם אני נראה מספיק טוב, ואם אני עומד טוב (כן כן, למרות שאתם מסתלבטים על כובעים, זה בדיוק מה שאתם עושים), אתם לא מצליחים להיות אתם, ופשוט לשים זין על העולם..
קיצור, אין מה לעשות, רוצים להתקדם בחיים תתחילו עם בחורות..
נ.ב
פנים, נשארים אותו דבר, אז , סורי BRAH'S, אין תקווה למכוערים ....