התלת ראשי שלך שרוף כבר?
התלת ראשי שלך שרוף כבר?
|
|
יטינגר איזה משק איזה
רק כונפות הבאתי או סתומות אחושרמוטה שלא קולטות שאתה בסטלה שלא תבייש מכורי LSD
היית?
דווקא יש שם חכמות אבל גם לאטחיות שעושות שנת שירות וכאלה. לא סובל אותן.
סיימתי עם ארבע מספרי טלפון. אחרי זה נסענו לידידות של חבר שלי שהיו בבית ריק והיה לי קטע עם בעלת הבית, היא כבר הזמינה אותי לישון אצלה, שכבנו אחד ליד השניה ולא ידעתי אפילו אם בא לי לזיין אותה או לא (היתה ממוצעת כזאת). בסוף לא עשיתי כלום והלכנו לישון. חח. אולי פעם אחרת.
כל פעם אני מגיע לאותה מסקנה - מגיע לי יותר.![]()
כן ועכשיו היא חופרת לי :\
השאלה איך אני מתקדם מפה. אחת החברות שלה הייתה חמודה ואני בטוח שנשאר לה רושם ממש ממש טוב ממני. הבעיה שבעלת הבית חרמנית עליי והיא לא תאפשר את זה (וגם לא יהיה לי נעים ממנה). אז אני צריך להכניס את עצמי לfriendzone שלה למרות שהיא חרמנית עליי. איך עושים את זה? לאדע אם זה אפשרי בכלל.
אם יש פה מישהו ממש מכוער ושחיף, רק שתדע שאם היתה אפשרות שנחליף את הגוף שלנו לשבוע ואז נחזיר, זה היה בטח מועיל לשנינו.
אבל מה עושיםםםםםםםםםם
יאללה עצות איך לקבל ממנה אישור להתחיל עם חברות שלה.
אני מצפה מהמנוסים כאן להציל אותי.
קודם תבקש ממנה אישור לעשות קקי ואחרי שהיא תסכים תחכה עוד חודש חודשיים תזמין אותה לכמה ארוחות קח אותה לכמה סרטים ואזזז תבקש ממנה אישור להוסיף את חברות שלה בפייסבוק ואחרי שתקנה לאמא שלה סוס פוני ולברדור מאולף היא תסכים לך אולי להתחיל עם החברות שלה
אל תהיה פּוס
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אגב לא קראתי כלום מהנושא ככה שיכול להיות שמה שאמרתי לא בא בטוב
אבל כל עוד היא לא אשתך אני עומד מאחורי כל מילה
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
גיליתי שהדרך הכי קלה להכניס לFriendzone בחורות שרוצות אותך זה להתייעץ איתן על בחורות אחרות.
אתה בא בגישה כזאת של "וואי את נשמעת בחורה שמבינה עניין, אפשר להתייעץ איתך על משהו?"
- כן, על מה ?
" אני די בעניין של -- , יש לך רעיון איך אני יכול להתחיל איתה ?" / "ניראה לך ש -- בקטע שלי ?"
כל וריאציה כזאת עובדת, זה לפחות מהניסיון שלי ...