זאת השיטה - צריך לדבר. כמה שיותר.
הרבה מאוד אנשים הם אנטי דברים מסוימים ושונאים אנשים מסוימים, אבל האמת, שהגישה של "אני אוהב את הכל" מביאה לך הרבה חברה.
אני חושב שבזמן הקרוב אני אנסה לדבר. כמה שיותר. הכל בראש. לא דווקא עם בנות - גם עם בנים. אני אנסה להשיג קשרים ומעגלים חברתיים. במיוחד בדיזינגוף בת"א. אנשים שם יותר זורמים, יותר ספונטניים, הם לא נרתעים מרנדומליות. מה שלא ככה בערים אחרות בדרך כלל. זו אכן בעיה להשיג מעגלים חברתיים שכל אחד כבר תפס את הצד שלו עם חברים וותיקים, אבל עדיין, אני לא אוותר לעצמי בגלל השטות הזאת.
התחלתי להתאמן אימונים ביתיים. אני לא רוצה ללכת למכון כושר כי אני באמת לא רוצה משהו אינטנסיבי ואני לא רוצה להיות באדי בילדר וגם ממש ממש אין לי כסף לממן עכשיו מנוי. אני משתדל מעכשיו כמעט כל יום (מדי פעם יש יום שאין כוח/אין זמן) לעשות כמה שיותר סטים של שכיבות שמיכה, כפיפות בטן ותרגילים עם משקולות טובות שיש לי בבית.
אני גם נפטר מהחצ'קונים. אני לוקח כדורים.
מעכשיו אני מתחיל דף חדש. המצב שלי לא נורא, היו לי הרבה בחורות למרות שרק אחת מהן הייתה משהו רציני ומשמעותי. (זאת ששברה אותי). אני הולך להראות לה מה זה, מי אני באמת, למה אני מסוגל. אני חתיך לגמרי, אבל תכף אני הולך להיות חתיך על. הולך ליפול לה הסנטר מכמה שאני אהיה חתיך, ומכמות החברים והבנות שיהיו לי.
אבל, זה לא פשוט כל זה. זה ממש לא פשוט. אני הולך לקפוץ למים אבל אני לא יכול לעשות את זה מבלי לשמוע מה יש להגיד למי שכבר עשה שינוי דומה לזה. תנו לי טיפים של איך להכיר אנשים, באיזו גישה. אני לא מדבר על איך להתחיל עם בחורות, זה פיס אוף קייק בשבילי, זה בא לי בקלות. מה שאני צריך עכשיו זה סטטוס אבל לא ממש סטטוס...אני לא רוצה סטטוס גבוה, אני לא רוצה להיחשב אליל. אני רק רוצה לנוסע לת"א עם כמות גדולה של חברים שנראים אחלה ובסגנון שלי שיעמדו מאחוריי.
אז זה מה שאני צריך, טיפים. תנו טיפים קצרים ברורים ופרקטיים. תודה רבה!

ציטוט ההודעה

קיצר תזרום כפרה ילך טוב ALL IN BRAH