קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 21-01-2010, 02:19
  2. אני צריך טיפים לניפוח שרירים...
    על ידי elbomnetanel בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 29-06-2007, 02:45
  3. אני צריך המלצה על שני סרטים
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 23:27
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 21:12
  5. שמעו אני צריך נקודות =//
    על ידי Shai_16 בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 13:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 43

אני קופץ למים. כל מי שעשה שינוי - אני צריך טיפים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל אני קופץ למים. כל מי שעשה שינוי - אני צריך טיפים

זאת השיטה - צריך לדבר. כמה שיותר.

הרבה מאוד אנשים הם אנטי דברים מסוימים ושונאים אנשים מסוימים, אבל האמת, שהגישה של "אני אוהב את הכל" מביאה לך הרבה חברה.
    אני חושב שבזמן הקרוב אני אנסה לדבר. כמה שיותר. הכל בראש. לא דווקא עם בנות - גם עם בנים. אני אנסה להשיג קשרים ומעגלים חברתיים. במיוחד בדיזינגוף בת"א. אנשים שם יותר זורמים, יותר ספונטניים, הם לא נרתעים מרנדומליות. מה שלא ככה בערים אחרות בדרך כלל. זו אכן בעיה להשיג מעגלים חברתיים שכל אחד כבר תפס את הצד שלו עם חברים וותיקים, אבל עדיין, אני לא אוותר לעצמי בגלל השטות הזאת.

התחלתי להתאמן אימונים ביתיים. אני לא רוצה ללכת למכון כושר כי אני באמת לא רוצה משהו אינטנסיבי ואני לא רוצה להיות באדי בילדר וגם ממש ממש אין לי כסף לממן עכשיו מנוי. אני משתדל מעכשיו כמעט כל יום (מדי פעם יש יום שאין כוח/אין זמן) לעשות כמה שיותר סטים של שכיבות שמיכה, כפיפות בטן ותרגילים עם משקולות טובות שיש לי בבית.

אני גם נפטר מהחצ'קונים. אני לוקח כדורים.

מעכשיו אני מתחיל דף חדש. המצב שלי לא נורא, היו לי הרבה בחורות למרות שרק אחת מהן הייתה משהו רציני ומשמעותי. (זאת ששברה אותי). אני הולך להראות לה מה זה, מי אני באמת, למה אני מסוגל. אני חתיך לגמרי, אבל תכף אני הולך להיות חתיך על. הולך ליפול לה הסנטר מכמה שאני אהיה חתיך, ומכמות החברים והבנות שיהיו לי.

אבל, זה לא פשוט כל זה. זה ממש לא פשוט. אני הולך לקפוץ למים אבל אני לא יכול לעשות את זה מבלי לשמוע מה יש להגיד למי שכבר עשה שינוי דומה לזה. תנו לי טיפים של איך להכיר אנשים, באיזו גישה. אני לא מדבר על איך להתחיל עם בחורות, זה פיס אוף קייק בשבילי, זה בא לי בקלות. מה שאני צריך עכשיו זה סטטוס אבל לא ממש סטטוס...אני לא רוצה סטטוס גבוה, אני לא רוצה להיחשב אליל. אני רק רוצה לנוסע לת"א עם כמות גדולה של חברים שנראים אחלה ובסגנון שלי שיעמדו מאחוריי.

אז זה מה שאני צריך, טיפים. תנו טיפים קצרים ברורים ופרקטיים. תודה רבה!
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

דבר ראשון תפסיק עם הפיקאפ זה ידפוק לך תמוח. דבר שני, שתפסיק לקחת ראקוטן תירשם למכון כושר ותאכל טוב אתה לא תהיה באדי בילדר גם אם תרצה אלא אם כן תתחיל להזריק. נמאס מכל שחיף שחושב שהוא יראה כמו רוני קולמן אחרי שנתיים במכון כושר. אגב אם אתה עושה תקטע הזה בשביל אחרים לא ילך לך כלום אנשים כאלה נופלים מהר מאוד. תעשה את זה בשביל עצמך כי אתה צריך לאהוב את מה שאתה עושה רק ככה מגיעים לתוצאות - אהבה לתחום והתמדה. בנוגע לסטטוס כבר דיברתי איתך על זה וכל מה שצריך זה להיות סופר זורם מה שאתה לא כי אתה מתעצל לסוע לצד השני של העיר (מי ישמע איזה מרחק) בשביל מעגלים חברתיים...אני גם יודע מי אתה ואני יודע גם שישך אופציות ביד שאתה לא מנצל. ושאני אומר לך את זה אני יודע שישך כי אני יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב ואיפה. ישך פוטנציאל.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    דבר ראשון תפסיק עם הפיקאפ זה ידפוק לך תמוח. דבר שני, שתפסיק לקחת ראקוטן תירשם למכון כושר ותאכל טוב אתה לא תהיה באדי בילדר גם אם תרצה אלא אם כן תתחיל להזריק. נמאס מכל שחיף שחושב שהוא יראה כמו רוני קולמן אחרי שנתיים במכון כושר. אגב אם אתה עושה תקטע הזה בשביל אחרים לא ילך לך כלום אנשים כאלה נופלים מהר מאוד. תעשה את זה בשביל עצמך כי אתה צריך לאהוב את מה שאתה עושה רק ככה מגיעים לתוצאות - אהבה לתחום והתמדה. בנוגע לסטטוס כבר דיברתי איתך על זה וכל מה שצריך זה להיות סופר זורם מה שאתה לא כי אתה מתעצל לסוע לצד השני של העיר (מי ישמע איזה מרחק) בשביל מעגלים חברתיים...אני גם יודע מי אתה ואני יודע גם שישך אופציות ביד שאתה לא מנצל. ושאני אומר לך את זה אני יודע שישך כי אני יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב ואיפה. ישך פוטנציאל.
    אני לא יכול להגיד שאני מסכים עם הכל...בגדול אתה לא מכיר אותי, אבל אתה צודק שהחברים שיש לי הם לא מהסגנון שלי, הם לא מהסגנון שיקדם אותי ולא מהסגנון שיעשה לי טוב. ולא, ממש אין לי חברים כובעים שמתעסקים בפיקאפ.
    ובתכלס - אני ממש לא מאלה שיוצאים לעשות סטים! אני בסך הכל הפנמתי את תפיסת העולם שאומרת שאם אתה לא מתחיל עם מישהי שנראית טוב ברחוב, יש מצב כלשהו שכרגע פספסת חיים מדהימים עם בחורה מדהימה, סטוץ טוב, או סתם ידידה. זה הכל, אני פשוט לקחתי לעצמי את זה ואני הבטחתי לעצמי שאם אני רואה מישהי שנראית חמודה אני חייב לדבר איתה. כי זה שווה את זה.

אגב - איזה פוטנציאל יש לי שאני לא מנצל? למה אתה מתכוון?

ותודה טיילר, אתה באמת אחלה. כל מי שקודם כל עוזר ראוי להערכה. למרות חילוקי הדעות שתמיד יהיו לא משנה מה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

תעזוב את הבית ספר ותתחיל ללמוד משפטים כדי להעלות את הל-lms שלך
    אחרי שתסיים את לימודי המשפטים יהיה לך כסף ואפשר להגיד שהשגת את האות m
    אחרי שיהיה לך כסף תתחיל להתאמן במכון כושר ברצינות ולהשקיע במראה החיצוני ויהיה לך את האות L
    לאחר מכן שיש לך גם מראה וגם כסף תפתח מועדון או שתתעסק בתחום של המסיבות או בתחום הבידור והיה לך את האות s

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    תעזוב את הבית ספר ותתחיל ללמוד משפטים כדי להעלות את הל-lms שלך
    אחרי שתסיים את לימודי המשפטים יהיה לך כסף ואפשר להגיד שהשגת את האות m
    אחרי שיהיה לך כסף תתחיל להתאמן במכון כושר ברצינות ולהשקיע במראה החיצוני ויהיה לך את האות L
    לאחר מכן שיש לך גם מראה וגם כסף תפתח מועדון או שתתעסק בתחום של המסיבות או בתחום הבידור והיה לך את האות s
    למה תמיד בנושאים שלי יש את כל הטרולים ?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני יודע מי אתה כפרה וגם מכיר תאנשים שאתה מסתובב איתם בגדול. לא אמרתי שהם כובעים אגב. לא מכיר ישירות כי אני ממזמן לא קשור לקקי של הסנטר אבל מכיר אנשים שמכירים. כל מי שהרגל שלו דורכת בסנטר תכלס אני מהותיקים של המקום מאז 2007 מהמפגשי ישרא קיצר תזרום כפרה ילך טוב ALL IN BRAH

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אני יודע מי אתה כפרה וגם מכיר תאנשים שאתה מסתובב איתם בגדול. לא אמרתי שהם כובעים אגב. לא מכיר ישירות כי אני ממזמן לא קשור לקקי של הסנטר אבל מכיר אנשים שמכירים. כל מי שהרגל שלו דורכת בסנטר תכלס אני מהותיקים של המקום מאז 2007 מהמפגשי ישרא קיצר תזרום כפרה ילך טוב ALL IN BRAH
    לפני 4 שנים הייתי פריק של סנטר. עזבתי את זה.

עכשיו אני הולך לסנטר מדי פעם עם ידידות שגרות מול הבית שלי...ואין לי בכלל בכלל חברים מהסנטר ואין לי גם שם בסנטר.
    וכל ה"חברים" שהיו לי מלפני 4 שנים כבר לא שם..הפריקים שם כל הזמן מתחלפים, כי הישנים כבר מתבגרים ולא עושים ת'שטויות האלה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מה שיש לי להגיד לך זה.
    יש לך הרבה ידידות אמרת, אמרת מלא.
    צא עם הבחורות הכי קרובות אליך למסיבה, תביא 2-3 חברים.
    תלך איתן לכל מסיבה, בדוק הן יביאו חברות.
    תכיר את החברות.
    תכיר את החברות של החברות.

לאט לאט תראה איך אתה מכיר בנות ואנשים מכל חור בארץ.
    ומשם אתה כבר תדע מהלעשות.

אתה צריך להתחיל מהאנשים הכי קרובים אליך, עם הידידות הכי קרובות צא למסיבות תשאר אליהן צמוד הן יסדרו לך חברות.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    מה שיש לי להגיד לך זה.
    יש לך הרבה ידידות אמרת, אמרת מלא.
    צא עם הבחורות הכי קרובות אליך למסיבה, תביא 2-3 חברים.
    תלך איתן לכל מסיבה, בדוק הן יביאו חברות.
    תכיר את החברות.
    תכיר את החברות של החברות.

לאט לאט תראה איך אתה מכיר בנות ואנשים מכל חור בארץ.
    ומשם אתה כבר תדע מהלעשות.

אתה צריך להתחיל מהאנשים הכי קרובים אליך, עם הידידות הכי קרובות צא למסיבות תשאר אליהן צמוד הן יסדרו לך חברות.
    1) אני לא הולך למסיבות, ואני בחיים לא אלך. אין מה לעשות, לא משנה מה תגיד. אני לא הטיפוס ואני לא מקשיב למוזיקה שמשמיעים שם.
    2) הידידות שלי הן לא בדיוק הידידות האלה שמכירות מלא כוסיות, אבל אתה צודק, דרך אנשים קרובים אפשר להכיר.

תודה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    1) אני לא הולך למסיבות, ואני בחיים לא אלך. אין מה לעשות, לא משנה מה תגיד. אני לא הטיפוס ואני לא מקשיב למוזיקה שמשמיעים שם.
    2) הידידות שלי הן לא בדיוק הידידות האלה שמכירות מלא כוסיות, אבל אתה צודק, דרך אנשים קרובים אפשר להכיר.

תודה.
    לא הולך למסיבות? חוגגים עם חברים יומולדת או גיוס או סתם חוגגים אתה לא הולך?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    לא הולך למסיבות? חוגגים עם חברים יומולדת או גיוס או סתם חוגגים אתה לא הולך?
    זה כן. אבל מסיבות כמו המוסד TLV וכאלה לא...
    אם זה אירוע של חבר ברור שכן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    זה כן. אבל מסיבות כמו המוסד TLV וכאלה לא...
    אם זה אירוע של חבר ברור שכן
    מסיבות בית זה ה-דבר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

המוסד והTLV היום (שאגב לא קיים כבר חצי שנה אם לא יותר) זה הבררה של הבררה. ב2008-2010 זה היה משו יותר טוב מכל מסיבה בעולם...מילה שאני מרגיש שהייתי בגיל הכי טוב למסיבות הכי טובות שהיו בישראל כאילו אלוהים רצה לפצות על העוגמת נפש שהייתה לי בחטיבה עם תקופה בלתי נשכחת. בכלל כל המסיבות בישראל אחרי 2010 הפכו לגוש חרא ואני בטוח שהמצב עכשיו לא יותר טוב. U GUYS MISSED THE BEST

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני לא שפיץ בענייני סטטוס ככה שלא אוכל לייעץ בנושא, את זה אשאיר לטיילר ולמומחים פה.

אבל בנוגע לפיתוח גוף.
    קודם כל גוף סוס לא יהיה לך מאימונים ביתיים, לפחות לא במתכונת הנוכחית שלהם.

לעשות 3XFAIL שכיבות שמיכה לא יתן לך הרבה, אולי בהתחלה כן תראה שינוי, אבל הוא יתגמד.
    תצטרך כל פעם לעלות במשקלים בטווח חזרות נמוך, אחרת לא תתקדם במסה באופן משמעותי.

אני גם התחלתי להתאמן, אבל הבנתי שמסטים ביתיים, גוף אסטתי לא יהיה לי ולכן נרשמתי למכון.
    אני משלם סביבות ה300 שקל, אני עובד פעם-פעמיים בשבוע ככה שמצליח לכסות את זה, אני כבר שבוע במכון ואני רואה שינוי, גם ממש קטן, אבל שינוי.
    זה עדיף מאשר לבזבז את הזמן ב200 שכיבות שמיכה ובטן ולהסתכל כל היום מול המראה אם יש קוביות או לא.
    (כמובן שתזונה נכונה זה חשוב אפילו יותר מהאימונים)

בהצלחה אחי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect