קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה חדר כושר רק מגיל 14?!?!?!?!
    על ידי Shoker בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-01-2006, 22:58
  2. קצת נפח לרגל...ללא חדר כושר..אפשרי?
    על ידי pilpel בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 13:29
  3. השמנה+חדר כושר אבל שמירת הגיזרה ברגליים
    על ידי Sunz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 12:08
  4. חוויות אחרקי חדר כושר :9
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 20:33
  5. אללה אני ו-sunz מתחילים חדר כושר :))))
    על ידי Metalist בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 20:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 44

חדר כושר - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

hodgetwins K למי שמכיר לא עושים דדליפט בגלל בעיות גב וכאלה...הם גדולים לפי מה שראיתי
    אז אתם אומרים שכדאי לי להתחיל עם ss ? ולא עם איזה תוכנית אחרת?
    ראיתי את התוכנית DTP של kris gethin נראה קצת מוזר אבל שווה אולי לנסות

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

וואללה נראלי אני יראה כמו טמבל חח אבל מה זה SS?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    וואללה נראלי אני יראה כמו טמבל חח אבל מה זה SS?
    Starting Strength

תכנית שנועדה להתחזק ולעלות מעט במאסה.
    זו תכנית בתבנית של AB, כל אימון על קבוצת שרירים אחרת, למרות שבSS זה קצת שונה

A:
    Squat 3X5
    Benchpress 3X5
    Deadlift 1X5

B:
    Squat 3X5
    Press 3X5
    Power Clean 1X5

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יש לי תוכנית בתזונה למתחילים (שנה ראשונה של ליפטינג) שרצה חזק באמריקה ובפורומים של פיתוח גוף בחו''ל ואין עליה מידע בישראל. היד שלי גדלה באינץ' שלם (2.5 ס''מ) בפחות מחודש, בעיקר היד אחורית גדלה, הליפטים שלי זינקו מאימון לאימון כמו שהם לא זינקו בSS (הCGBP שלי זינק ב5 קילו באימון אחד) והתוכנית יותר יעילה מSS אבל עדיין לחודשיים הראשונים אני ממליץ על SS.

אבל זובי לא תקבלו אותה בקשו מפולו השחיף הקוקסינל שיעזור לכם ומכל ההומואים פה שלא עושים דדליפט ותומכים בP90X שקוראים לי שחיף (בזמן שאני יכול לעשות סקוואט איתם ועם החברה השמנה שלהם על הכתפיים ורק החברה שלהם שוקלת 80 שתבינו כמה היא שמנה)

מה שכן אני גם אוכל ויש טוב ככה ש....גם מSS תגדלו מעולה.
    חוצמזה מי שרציני ימצא תתוכנית לבד היא מאוד נפוצה אם מחפשים במקומות איכותיים ולא מקומות של ליצנים בני זונות שמחרטטים ליפטים בפורום כמו ילדי כאפות ואומרים שהם עושים סקוואט 200 קילו ושמגיע רגע באמת הם עושים רבע חזרה עם פוסי פאד וחוזרים עם פריצת דיסק וכאבי ברכיים. שהם נראים כמו שחיפונים שעם טכניקה נכונה לא מגיעים לפלטה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-06-2013 בשעה 23:02.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    יש לי תוכנית בתזונה למתחילים (שנה ראשונה של ליפטינג) שרצה חזק באמריקה ובפורומים של פיתוח גוף בחו''ל ואין עליה מידע בישראל. היד שלי גדלה באינץ' שלם (2.5 ס''מ) בפחות מחודש, בעיקר היד אחורית גדלה, הליפטים שלי זינקו מאימון לאימון כמו שהם לא זינקו בSS (הCGBP שלי זינק ב5 קילו באימון אחד) והתוכנית יותר יעילה מSS אבל עדיין לחודשיים הראשונים אני ממליץ על SS.

אבל זובי לא תקבלו אותה בקשו מפולו השחיף הקוקסינל שיעזור לכם ומכל ההומואים פה שלא עושים דדליפט ותומכים בP90X שקוראים לי שחיף (בזמן שאני יכול לעשות סקוואט איתם ועם החברה השמנה שלהם על הכתפיים ורק החברה שלהם שוקלת 80 שתבינו כמה היא שמנה)

חוצמזה מי שרציני ימצא תתוכנית לבד היא מאוד נפוצה אם מחפשים במקומות איכותיים ולא מקומות של ליצנים בני זונות שמחרטטים ליפטים בפורום כמו ילדי כאפות ואומרים שהם עושים סקוואט 200 קילו ושמגיע רגע באמת הם עושים רבע חזרה עם פוסי פאד וחוזרים עם פריצת דיסק וכאבי ברכיים. שהם נראים כמו שחיפונים שעם טכניקה נכונה לא מגיעים לפלטה.
    לא יצא לי לגלוש הרבה בפורומי פיתוח גוף בחו"ל , אבל שמעתי שתכנית בארה"ב שתופסת תאוצה זו ocam's protocol , יצא לך לשמוע עליה?

אתה מדבר על התכנית של KRIS ?

ולא ברור לי למה אנשים מוותרים על דדליפט, תרגיל יחסית פשוט אבל מעולה.
    היום הלכתי למכון להתחיל דדליפט, הורדתי מוט מהראק והתחלתי לתרגל טכניקה של דדליפט (במקביל אני ביוטיוב בסרטון הדרכה של מרק ריפטו).
    אנשים פשוט הסתכלו עליי מוזר במבט של "מה זה התרגיל הזה?"
    עד עכשיו לא יצא לי לראות אף אחד במכון עושה דדליפט, וחבר אחד שבמכון מעל שנה שואל אותי "מה זה התרגיל הזה תגיד לי?"
    הרוב או שלא עובדים רגליים או שמתאמנים במכונה כזאת, קצת שונה מ LEG PRESS . אולי אתה מכיר, זה ששוכבים בזוית של איזה 30-40 מעלות אחורה, ויש לך משקולות על הכתף, ואתה מזיז רק את הרגליים.
    זה כביכול סקוואט אבל בלי מוט חופשי, מכונת סקוואט כזאת. תרגיל מסריח ניראה

מה זה P90X? נשמע כמו מכשיר קיצורי דרך כזה שמבטיחים תוצאות אחרי שבוע כבר בערוץ הקניות ? חח

ומה זה הפוסי פאד הזה אחי ? אני שומע את זה הרבה בזמן האחרון
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 09-06-2013 בשעה 23:20.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא, ולא. תשאלו את פולו ההומו שמאמין בP90X מערוץ הקניות והסטרואידים ומטיף לי על איך להתאמן

ואנשים שמוותרים על דדליפט בד''כ חלשים כמו כלבים ויש להם חרא גוףל זמן שהם מתאמנים ומתאמן מתחיל מרים בחצי שנה יותר ממה שהם בשנתיים-שלוש ואני ראיתי אנשים כאלה שאני שוקל 20 קילו פחות מהם ויש לנו אותם משקלי עבודה שזה עלוב. ואין לי גנטיקה טובה בכלל לפאוורליפטינג (ואני גם לא בדיוק עושה כבר תוכנית PL אלא משו משולב) תחשוב מזה מישו עם גנטיקה טובה לזה..ומי שלא עושה תרגילי בסיס בכלל אפס ליצן

פוסי פאד זה איזה גומי מזדיין או מה שזה לא יהיה שזונות עם טרפזים חלשים שמים על המוט כי "כואב להם" לשים אותו על הטרפזים ולעשות סקוואט כמו גברים אז הם הומואים קטנים והלוואי ישברו לעצמם תצוואר יום אחד וככה יבינו שלהיות זונה זה לא משתלם. בד''כ גם אותם ההומואים מתאמנים בגופיה בשביל להראות את השרירים שאין להם אז התירוץ שלהם לזה הוא "אני בגופיה והמוט נוגע לי ישר בגוף ולא דרך חולצה" או במילים אחרות "אני ליצן גיי שבא למכון כושר בשביל שבנות יסתכלו עלי". איכס מי בכלל מסתכל על בנות במכון כושר חבורה של ליצנים שלא מגיע להם תוצאות.

אוזניות-מוזיקה-ראק-תזדיינו כולם גם אם בר רפאלי תיגע לי בזין אני יעיף אותה
    NOTHING IS MORE IMPORTANT THAN MY WORKOUT

עזוב שטויות תעשה SS וזהו זאת תוכנית מעולה למתחילים..עדיף על כל תוכנית שילדי קוביות יתנו לך
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-06-2013 בשעה 23:36.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

חחח אני אחפש רק איפה
    הפורום היחיד שאני מכיר זה של bb.com ראיתי שם דווקא תוכנית 5x5 שחשבתי אולי לנסות
    אני אשמח אם בכל זאת תגלה את התוכנית או לפחות תגלה לי איפה אפשר למצוא אותה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

5X5 היא תכנית יותר למתקדמים שמיצו כבר את הפוטנציאל של SS

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

אז אתם אומרים להתחיל עם ss ?
    נראה לי שנתחיל עד שנמצא איזה תוכנית נורמלית
    אולי באמת ננסה בהמשך את dtp של kris gethin

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

BB COM פורום מעולה. תיצמד לשם ועזוב תליצנים של ישראל ואת כל ההייטרים שמזיינים תשכל אני יכול לחתום שלאף אחד מהם אין גוף שהייתי מקנא בו, אני שמעתי מה הולך אצלכם בחדרי כושר כולם ליצנים קוקסינלים שנראים ככה:

וחושבים שהם יכולים להטיף לאנשים רציניים מוסר..כל אנשים כאלה אני יורק בפנים ולא כי הם שחיפים כי אני בעצמי לא מר אולימפיה, אלא כי הם בני זונות שמורידים לאנשים רציניים מוטיבציה עם השחיפיות המזדיינת שלהם...שישארו באיזור המכונות ולא יתקרבו לראק

אמאמא שלה זונה שונא כאלה שאין להם תוצאות ותופסים על אחרים תחת

מילה שצריך אצלכם יותר אנשים כמו ייטינגר שיביאו כבוד לתחום הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

זה בנאדם שמתאמן בכלל חחחח?
    יש לי הרבה יותר מסה ממנו ואני עוד יחסית שחיף
    חיפשתי בbb ומצאתי שם כמה תוכניות אבל אני לא בטוח עם מה להתחיל יש להם בפורום הרבה תוכניות בגלל זה שאלתי

פאק איזה גוף מגעיל יש להם... מודה אני גם לא שיא האסטתיקה אבל לפחות יש לי מן סוג של V ולא קו ישר מסריח בגב ומה זה החרא הזה יש לו ריבועים ועוד כרס עם זה?! השני עם חזה בפיגור אחושרמוטה חחחח קיצר זה זוועה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

BB COM פורום מעולה. תיצמד לשם ועזוב תליצנים של ישראל ואת כל ההייטרים שמזיינים תשכל אני יכול לחתום שלאף אחד מהם אין גוף שהייתי מקנא בו, אני שמעתי מה הולך אצלכם בחדרי כושר כולם ליצנים קוקסינלים שנראים ככה:

וחושבים שהם יכולים להטיף לאנשים רציניים מוסר..כל אנשים כאלה אני יורק בפנים ולא כי הם שחיפים כי אני בעצמי לא מר אולימפיה, אלא כי הם בני זונות שמורידים לאנשים רציניים מוטיבציה עם השחיפיות המזדיינת שלהם...שישארו באיזור המכונות ולא יתקרבו לראק

אמאמא שלה זונה שונא כאלה שאין להם תוצאות ותופסים על אחרים תחת

מילה שצריך אצלכם יותר אנשים כמו ייטינגר שיביאו כבוד לתחום הזה
    חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

אבל תכלס נכון
    היום התחלתי SS, אני בא לבנץ' פרס מעלה משקלים, אחד אומר לי שם "לשמור לך?", אני אומר לו "סבבה"
    אני בא עושה חזרה אחת,2,3,4, בא עושה ת'חמישית ומחזיר לראק
    ההוא כזה "מה?! מה 5 חזרות, מה אתה מעפן? אתה יכול יותר"
    אני עושה לו "זאת התכנית אחי, 5 חזרות , 3 סטים"
    הוא עונה "מה?! מה אתה מפגר? מי הטמבל שכתב לך תכנית כזו, תעשה 12-15 חזרות, מה השטויות האלו 5"
    אחרי שאני אומר לו שזאת תכנית כוח ומסה שכתב מארק ריפטו ומספר לו עליו קצת, הוא כזה מביא לי ת'אייפון "תרשום לי את השם של התכנית, נקרא עליה"
    אחרי 2 דקות "וואי אחי זה נראה בנזונה"
    (לצערי אחר כך הוא חזר לעמדת משקולות והמשיך לאמן BICEPS כמו ליצן - יש לו גם רגליים של רקדנית בלט רוסיה בת 8 )

ולזה ^ זה מה שקורה כשאוכלים הרבה, וכל מה שיודעים לעשות זה "כפיפות שמיכה בשביל הקוביות לים"

כפיפות שמיכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח

אחי אתה בדוק על אסטרואידים ואפקות ניפוח רק אל תגזים אחי שהשריר לא יהפוך לשומן אחי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מיזה? מישו שנחשב אצלכם סמל סקס ובעל גוף אסתטי. גלשתי לאחרונה בLBS וחטפו על זה ROID RAGE:

http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/...c3dae31006.htm

עלק 4 פלטות סקוואט אני בן זונה אם הוא עושה פלטה אחת עם טכניקה טובה

אין תזוזה בין תרגיל לתרגיל!!!!!!11111אם מישו מבקש להכנס לסט באמצע שאתם במנוחה תגידו לו "אסור לי לזוז מהראק אחי הקלוריות שלי נשרפות כי אין לי שומן בגוף. רק שריר!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111"

כוס אמק אני מתאמן אולי חצי מהזמן שלו ואם אני מחטב אני משאיר לו אבק (אבל עדיין אהיה שחיף)

או שהוא בעל גנטיקה אחת הגרועות או שהוא מתאמן כמו ליצן אוכל כמו ליצן וישן כמו נרקומן

"חתיך" של הבית lol הרמה אצלכם נמוכה ברמות, פה הוא אולי היה המנקה של הבית

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect