קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ממש חזק
    על ידי -Bar- בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-09-2007, 12:54
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 30-08-2007, 15:51
  3. מצא את ההבדלים,פאק זה ממש אחד קשה
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 09-08-2006, 18:56
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 14:14
  5. משהו ממש חזק!!!
    על ידי HLH בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 18:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

חמשת הטעויות הנפוצות ביותר... פאק, זה ממש חזק..

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל חמשת הטעויות הנפוצות ביותר... פאק, זה ממש חזק..

חמשת הטעויות הנפוצות ביותר שגברים עושים:

היי , אני אור ואני כבר שנה -+ בתחום הפיקאפ .
    אבל, משום מה, לשבת בצד וללמוד מאחרים ומעצמי פשוט לא הספיק לי... אז לקחתי על עצמי משימה - לתרום מהידע שלי לעולם.
    שלא תבינו לא נכון , הרי כן יכולתי להמשיך עם האנוכיות הזו אבל בכל זאת החלטתי לקום ולהפיץ כמה שיותר מידע בכל תחום אפשרי.. ואיזה דרך טובה יותר להפיץ מידע מאשר האינטרנט? אז הרווחתם :-)
    אנחנו לא פה בשביל קורות חיי (אם יהיה ביקוש, אני אשקול את זה (; ) אז נגיע לעניין.

קחו את אומן הפיתוי הטוב בעולם ותחקרו את התנהגותו מא' עד ת' ויחד עם זאת תחקרו את רצונה (האמיתי) של הבחורה - מה תגלו?
    תגלו שהוא טועה לפחות 4 פעמים , אבל הטעויות האלה מספיק קטנות ומספיק שוליות בשביל להעלם ברקע כך שאף אחד לא באמת ייחס להן משמעות.
    ואילו, מצד שני, ישנן טעויות שנובעות ממחשבה לא נכונה .. אלה סוג הטעויות שיהרסו לך כל פאקינג סיכוי להשיג מישהי! ואנשים אשכרה עוברים חיים שלמים בלי לדעת עליהן כשהם צריכים להתפשר על בנות עלובות בחיצוניות ובעיקר בפנימיות! אז, מתוך עשרות הטעויות הקשות הללו יש 5 שכל גבר עושה לפחות אחת מהן.

טעות מספר 1 : להיות נידי.
    אתה מנסה לעבור מקום לידה, ואם לא באותו שולחן אז קרוב.. הגעת הביתה? אתה שולח סמס , אולי מתקשר... אתה מנסה ליצור קשר כל הזמן ועולות לך מחשבות כמו: "ואם השיחה לא תזרום?".
    יש כאלה שבודקים אם היא מחוברת בוואטסאפ כדי לראות אם היא מדברת עם אנשים אחרים חוץ ממך וכנ"ל בפייסבוק.

די! תפסיק לרצות את תשומת הלב שלה כל כך , היא סתם עוד בן אדם . ואם אתה באמת אוהב אותה - תיהיה חכם ותיגש אליה בזמן הנכון ובדרך הנכונה וזה כבר יעבוד.
    כל הדברים שציינתי למעלה נובעים מדבר אחד ודבר אחד בלבד - חוסר כוח רצון. אתה לא מסוגל לדחות סיפוקים וכדאי מאוד שתעבוד על זה.. אין לך מושג כמה שזה יעזור לך בחיים!

טעות מספר 2: לתת יותר מידי שפת גוף חיובית
    כל מרכז הגוף שלך פונה אליה וכשיש שיחה בקבוצה שים לב איך שאתה פונה אלייה עם הגוף (ושכפות הרגליים שלכם פונות לכיוונה) .

טיפ : כשאתה מתחיל עם בחורה (במיוחד בפתיח עקיף), אסור שמרכז הגוף שלך יפנה לכיוונה עוד מההתחלה .. זה מראה על נידיות והשליטה תיהיה בידיים שלה. אחר כך זה אפשרי.
    שפת גוף אומרת המון ואני בטוח שזו לא פעם ראשונה שאתם שומעים על כך, אבל שוב, יותר מידי שפת גוף חיובית הורס את הסיכויים שלך איתה.
    טיפ : כשאתה בשיחה איתה, תשתדל כל 4-3 דקות בערך להפנות את מרכז הגוף שלך למקום אחר (אבל לא את הקשר העין והראש!) כאילו שאתה עומד לעזוב, כשאתה תחזור תיהיה לה מעין תחושת הקלה פנימית שלא ברחתה לה.
    עצם העובדה שאתה מודע לזה, מעלה את הסיכויים שלך להצליח ב20% !

טעות מספר 3: לגעת פחות מידי
    הטעות הזו נובעת נטו מחוסר ביטחון עצמי אבל חשוב שתדעו שהדרך ללב של בחורה עוברת גם דרך החיבוקים , הליטופים והמגע.
    אין המון מה להרחיב על זה - פשוט תגעו כ"בדרך אגב" ותראו לה שזה טבעי עבורכם גם עם בנות אחרות

טעות מספר 4: להפסיק כשיש אפשרויות
    אז הולך לך מעולה עם מור, וגם ליהיא מתעניניית בך .. נראה שאפילו הכוסית ממול מחייכת לכיוונך .. אין עלייך! עכשיו כבר אין למה לקרוא מאמרים ולהתחיל עם בנות הרי הכל מתקתק כמו שעון..

אנשים נוטים להאמין שהם יודעים הכל ושהם כיסו את הכל כשבתכלס - הם לא מיצו אפילו רבע. אז אל תפסיק ללמוד ולנסות דברים עם בנות כשיש לך מספיק אפשרויות (ובד"כ יש מספיק זה 2) .
    אין לכם מושג כמה פעמים נפלתי פה, ופשוט קרטעתי בפיקאפ הלוך ושוב . אחרי כל תקופה של מאמרים וסארגים (שהיום אני מתנגד אליהם בתוקף) הייתי ממשיך בשלי וחוזר לאור הישן שבוע אחרי, מידי פעם הייתי שומר על הקשר עם הבנות, אבל שום דבר, אף פעם לא יצא לי מזה.
    בקיצור, תמשיכו עד הסוף ואל תתנו לאשליית ההצלחה או הכישלון לעמוד בפניכם.

טעות מספר 5: ליצור מערכת יחסים מזויפת
    אז דיברנו בוואטסאפ שעות על מין ותחתונים , היא נותנה לי חיבוק ויוזמת מגע כל הזמן ואנשים מתחילים לשאול אם אתם חברים, אין ספק שהיא שלי - אני כבר רואה איך היא תיהיה החברה הראשונה שלי,
    וכבר בא לי שנעשה דברים אחד לשני.. הנשיקה הראשונה שלי, אין עלייה, בתור חברה היא מדהימה. יש כאלה שאשכרה שוקעים בחלומות עם סיטואציות שלכם ביחד.

זה עוד לא קרה, אז תרגיעו.. ואם נתעלם לרגע מ"כגודל הציפייה גודל האכזבה" , נראה שזה מונע מאיתנו ליזום דברים .. זאת אמרת, למה לי לגשת אליה אם היא איתי בדימיון? יש לי אותה בלי כל ההשקעה שמסביב..
    טיפ: אל תעשו ביד כשאתם חושבים על מישהי , לא משנה אם אתם בונים על סטוץ או על מערכת יחסים איתה, זה פשוט עלוב... ובכללי, תעשו רק כשאתם ממש חייבים ותגבילו את עצמכם.

את המאמר הזה כתבתי בעצמי , כשהיו לו כמה וכמה מקורות (אני פשוט לא זוכר את רובם :/ ), אבל אני בהחלט הראשון שהעלה אותו על כתב.

תראו, אתם צריכים שלא באתי כדי לגרום לכם לחשוב "אוף, כמה טעויות עשיתי עד עכשיו" ולבאס אלא כדי לנסות ולגרום לכם להשתפר הלאה.
    יכול להיות מצב שטעיתם וכן הצלחתם עם בנות ששוות משהו (לכולם קרה שהם הצליחו במבחן שהם לא למדו אליו...), אבל זה יכול רק לעזור לכם , מניסיון (;

כל תגובה וביקורת תתקבל בברכה
    נערך לאחרונה על ידי utrhks; 12-03-2013 בשעה 19:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

א' - Welcome aboard , שיהיה לך בהצלחה בפורום

ב' - לפני שאתה ממהר להפיץ תפורום במאמרים וכאלה...אנחנו פורום בעייתי, פורום של בעייתים ואנשים מאד צרי עין פה (הרוב, לא כולם). הכוונה שאם אתה מתיימר להיות אומן פיתוי וכל הדברים האלה, קודם כל תוכיח לנו שאתה אחד כזה (תמונות שלך עם כוסיות, וכדומה).
    אם אתה כמוני וכמו תום (המנהל השני) ואתה לא מתיימר להיות אומן פיתוי ואתה פשוט בן אדם שרוצה לתת לנו לשמוע מהידע שלך...תיסלם! בכבוד! אבל עדיין אנחנו נשמע לשמוע קצת פרטים עלייך כדי לדעת מי אתה, מה אתה ומאיפה הגעת אלינו (אל תיקח את זה בצורה קשה, אני פשוט רוצה להבין מי אתה)

ג' -
    כשאתה בשיחה איתה, תשתדל כל 4-3 דקות בערך להפנות את מרכז הגוף שלך למקום אחר (אבל לא את הקשר העין והראש!) כאילו שאתה עומד לעזוב, כשאתה תחזור תיהיה לה מעין תחושת הקלה פנימית שלא ברחתה לה.
    בקשר לפיסקה הזאת של השפת גוף ועיניינים...זה נושא בעייתי בפורום. אנחנו לא אוהבים בפורום הזה רובוטים, אנחנו לא אוהבים רוטינות, לא שפת גוף מאולצת , לא קריאת כף יד קרה ולא כל המשחקים המטומטמים האלה...אנחנו אוהבים ראסמי, תכלס ומה באמת צריך לעשות...לא משחקים ודוגמאות.

אף אחד לא יזכור שהוא צריך לעמוד ב45 מעלות מול הבחורה כדי להראות לה על שפת גוף כזאת וכזאת...אבל כולם זוכרים שאם הם רוצים למשוך בחורה, הם צריכים לשמור על קשר עין, להוריד מידי פעם מבט קטלני ואינטימי לשפתיים, וגם לשחק קצת בטונים של הדיבור כדי ליצור משיכה.

ד' -
    טעות מספר 4: להפסיק כשיש אפשרויות
    אז הולך לך מעולה עם מור, וגם ליהיא מתעניניית בך .. נראה שאפילו הכוסית ממול מחייכת לכיוונך .. אין עלייך! עכשיו כבר אין למה לקרוא מאמרים ולהתחיל עם בנות הרי הכל מתקתק כמו שעון..
    לא הבנתי את הפיסקה הזאת, מצטער.

ה' - כמו שכבר אמרתי...ברוך הבא לפורום, ואני שמח לקבל אותך בזרועות פתוחות..
    אבל אני מאד ישמח להבין קצת פרטים עליך, כמו גיל ועיניינים כאלה ואחרים של מראה.

אה, ואיך שכחתי...לא סתם קוראים לפורום שלנו "פיקאפ ושיפור עצמי" , זה פורום שדוגל קודם כל במראה, בטיפוח, במיקסוס של המראה (מיקסוס, מהמילה מקסימום) ואז בוא זמנית, תוך כדי השיפור עצמי, לשפר גם את האופי, את שפת הגוף, את המשיכה, את כישורי השיחה והכל...

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אין לי מה להוסיף למה שרודני אמר (:
    אבל יש לי משהו חשוב לומר על ה"טעות" הרביעית- אתה בעצם מטיף להיות עם כמה בחורות בו זמנית (אני כמובן מדבר על כשיש נאמנות)?
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 12-03-2013 בשעה 20:17.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

לא אני באמת רוצה להבין מי היצור שמביא ביד כשהוא חושב על מישהי. forever כישלון
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    לא אני באמת רוצה להבין מי היצור שמביא ביד כשהוא חושב על מישהי. forever כישלון
    צחקת כאילו?
    כולם חושבים על בחורה שהם מביאים ביד.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    צחקת כאילו?
    כולם חושבים על בחורה שהם מביאים ביד.
    הוא מתכוון על מישהי שהוא מכיר (לא כוכבת פורנו או משהו בסגנון- על ידידה או סתם מישהי שהכרת)- והוא צודק, זה דוחה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:24.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם העצה הזאת בסוף, "אל תביאו ביד שאתם חושבים על מישהי" ..
    ומה אל תגידו לי שאף פעם לא עשיתם את זה ?!? אין מצב בעולםם......

בכל מקרה,
    תקרא את מה שרודני כתב..הוא צודק....כל מילה בבלטה !
    הרעיון של הלגשת עם נטייה לעזוב, במקור שלו, הוא בשביל לתת לבחורה הרגשה פחות מלחיצה בשביל "להרגיע" אותה מזה שאתה מתחיל איתה.
    אבל זה טיפה מפגר, בוא נצא מנקודת הנחה שכל הרעיון של מה שאתה אומר הוא נכון ....ועשיתי את הכל לפי החוקים, והצלחתי להביא מישהי כוסית.
    היא אצלי בבית, עכשיו מה ?? עכשיו אני יפתח את ספר החוקים ויקרא מה השלב הבא לעשות כשהיא אצלי בבית ? ואם גם בזה הצלחתי וזיינתי אותה (מקווה שלזה אין חוקים ). עכשיו מה ? אני כל פעם אעשה את השלבים כמו יצור תוכי, בתקווה שזה יעבוד בפעם הבאה ?

גם אם זה מצליח, אתה לא מתפתח מזה, שזה יותר חשוב מלזיין איזה כוסית (תלוי איזה כמובן )...
    ללכת לבחורה כשאתה עצמך, אבל כשאני אומר עצמך אני מתכוון בלי מחשבות מיותרות, פשוט לעשות מה שאתה מרגיש עכשיו. מדבר כזה אתה תתרגש ותפחד יותר פי 100 לגשת, מאשר עם איזה חוקים, וגם תתפתח בהתאם....וחוץ מזה, כשאתה עצמך, אתה לא יכול להיות נידי, כי אתה עצמך, אתה פשוט עושה מה שאתה מרגיש,
    אז אין אפשרות להיות פה נידי, או איזה משהו אחר.

חחחחחחחחחחחחחחחח די נו זה גרוע כמעט כמו לאונן על תמונות בפייס אל תגיד לי שאתה עושה את זה!!

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:24.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה אח אתה חחחחח לאונן על שין1 ולהגיע למצב שאתה זיין זה לא קל P:

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה אתם גזורים? יש לי ידידות כוסיותתתת וגם יש כאלו שאני בדרך להביא אותן והן גם פצצות ואני כל הזמן מפנטז עליהן, מה נסגר איתכם?
    חוץ מזה כשהייתה לי חברה כל הזמן הייתי חושב עליה כשהייתי מביד ביד

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

חברה, אני מדבר על דבר אחד ואתם מבינים משהו אחר בכלל ... מי אמר משהו על חוקים בפיקאפ? אני מאמין בפיקאפ כחלק קטן מדרך חיים גדולה שאני בונה לעצמי - אני מאוד מקווה לרשום על זה בקרוב (:
    רודני ... א - תודה רבה!
    ב - אני ממש לא מתיימר להיות אומן פיתוי ובכלל , כמו שכבר כתבתי אני סך הכל רוצה לחלוק קצת מהידע שלי ( ואולי אפילו לקבל משהו בתמורה  )
    ג - שוב, אני לא מדבר על חוקים אלא על טיפים .. זה עזר לי וזה סך הכל דוגמא כדי לממש את הטעות
    ד - הכוונה פה היא למחשבות שעוברות אצל אנשים בראש ( בהקצנה) , אחרי שהם ראו את העלייה הראשונה מהפיקאפ הם נהיים עיוורים ולא ממשיכים כי ״הם השיגו מה שהם רצו״
    ה - בהזדמנות , אני יותר מאשמח להציג עצמי מולכם ... קצת פחות על הפרטים האישיים וקצת יותר השקפת העולם שלי

תודה רבה (-:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה שאתה לא רואה משהו- לא אומר שהוא לא קיים

ברירת מחדל צודק

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    ....
    צודק

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בקשר לפיסקה הזאת של השפת גוף ועיניינים...זה נושא בעייתי בפורום. אנחנו לא אוהבים בפורום הזה רובוטים, אנחנו לא אוהבים רוטינות, לא שפת גוף מאולצת , לא קריאת כף יד קרה ולא כל המשחקים המטומטמים האלה...אנחנו אוהבים ראסמי, תכלס ומה באמת צריך לעשות...לא משחקים ודוגמאות.

אף אחד לא יזכור שהוא צריך לעמוד ב45 מעלות מול הבחורה כדי להראות לה על שפת גוף כזאת וכזאת...אבל כולם זוכרים שאם הם רוצים למשוך בחורה, הם צריכים לשמור על קשר עין, להוריד מידי פעם מבט קטלני ואינטימי לשפתיים, וגם לשחק קצת בטונים של הדיבור כדי ליצור משיכה.

כשאני קורא את זה מהצד אני מבין שאתם פשוט לא מעוניינים לעבוד קשה, אבל בוא נתחיל עם הערה הראשונה שלך ואני אציג את עצמי.
    בקצרה אני בן 24 ומדריך פיק אפ לשעבר, מההכרות וההבנה שלי בתחום אתה בהחלט חייב להיות טיפה רובוט ולחזור על לא מעט רוטינות לא בכדי שתהפוך לרובוט בסופו של דבר אלא להפך על מנת ללמוד את התגובות שאתה מקבל וכדי להבין מה לעשות ומתי, עם הזמן אתה יודע מה התנועות גוף שלה משדרות.
    אבל אם אתם לא אוהבים הדרכות נכונות לצערי לא תוכלו להתקדם כמו שצריך וחבל אחרי הכל טרחתם לפתוח חתיכת פורום בשביל זה
    בהצלחה בהמשך

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.p צפיה בהודעה

כשאני קורא את זה מהצד אני מבין שאתם פשוט לא מעוניינים לעבוד קשה, אבל בוא נתחיל עם הערה הראשונה שלך ואני אציג את עצמי.
    בקצרה אני בן 24 ומדריך פיק אפ לשעבר, מההכרות וההבנה שלי בתחום אתה בהחלט חייב להיות טיפה רובוט ולחזור על לא מעט רוטינות לא בכדי שתהפוך לרובוט בסופו של דבר אלא להפך על מנת ללמוד את התגובות שאתה מקבל וכדי להבין מה לעשות ומתי, עם הזמן אתה יודע מה התנועות גוף שלה משדרות.
    אבל אם אתם לא אוהבים הדרכות נכונות לצערי לא תוכלו להתקדם כמו שצריך וחבל אחרי הכל טרחתם לפתוח חתיכת פורום בשביל זה
    בהצלחה בהמשך
    בולשיט.
    מצטער על התקיפה..אבל זה פאקינג בולשיט.

אתה רוצה להשיג נשים? תראה כמו אחד שמגיע לו להשיג נשים...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,111 | הודעות: 8,200,704 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect