|
|
היא זרקה אותו
ושובבבבבבבבב תקראו בבקשה את האשכול!!! אני כתבתי בכללי על להדליק מישהי
ואפילו נתתי דוגמא על סתם מישהי שהיה לי קטע איתה שבוע וסיפרתי שסתם אמרנו שלום וחשבתי לעצמי אם הייתי רוצה אותה מה הייתי יכול לעשות כדי להוריס את האיקס הענק הזה שיש על אקסים!!! סעמק מי דיבר על האקסית ההיא, בכלל יש לי חברה עכשיו אחויה, למרות שהיא קצת ילדה קטנה ותלותית...מהאלה של "אני מפחדת שתעזוב אותי", ואני באמת הולך לעזוב אותה עוד איזה שבועיים
..Everyone Loves You When You're Dead..
תפגוש אותה עוד פעם ב"מקרה" ותשאל אותה מי משקר יותר בנים או בנות?
חותם לך שזה יעבוד ותחזור אליה ככה.
ברצינות עכשיו אני יודע שזה סוג התשובה שאתה רוצה ויודע מה לא תמצא אותה פה ופה אומרים לך את האמץ שחרר
חחחחחח זה מזכיר לי חולצה שראיתי אצל מישהו ברחוב שכתוב עליה always look for the next oprotunnity
כי זאת תשובה לגיטימית לחלוטין.
לא מאמין לי? סבבה..תאמין לסיפור הזה אז :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=903315
אני יודע שזה לא אחד לאחד כמו הסיפור שלך, אבל יש הרבה מכנים משותפים.
אתה רוצה להדליק מישהי שהדלקת בעבר והיום כבר לא..תשפר את עצמך. גם באופי וגם ביופי.
קראתי את זה מזמן.
ואתה צודק שזה יעשה הרבה מאוד אם אני עכשיו אחזור למישהי אחרי הרבה זמן כשאני חתיך על..
בסדר, על זה אני גם מסכים, אבל אני שואל מנסיון שלכם איך אתה כן צריך להתנהג אליה, איך לדבר אליה, איך בכלל לגשת לנושא הזה?
איך לגרום לה לרצות אותך, לחשוב עליך שוב בתור משהו. כי אולי לפני זה, גם אם אתה נראה הרבה יותר טוב מפעם, אולי היא סתם תגיד "וואו הוא נהיה ממש חתיך אני שמחה בשבילו" ואולי היא תחמיא לך ותגיד וואי אתה נראה מצוין! אבל עדיין יש עליך איקס. במוח שלה.
דיבר איתי אחד, הוא אמר לי פעם "אתה צריך לחזור ולהשיג אותה בדרך שונה"
זה מבלבל מאוד...יש משהו שאתה יכול לעשות, והוא ינצל את כל הסיכויים שיש לך איתה.
לא דיברתי על משפטי כסף ולא נוסחות. דברים מסוימים שאני צריך להראות לה.
להראות לה שאני XXX. לדוגמא, להראות לה שהתגברתי? שלא התגברתי?
להראות שאני רוצה אותה או לא? להיות סנוב אליה או לדבר הרבה ולהיות מצחיק וזורם כמו כשאני פותח סט עם מישהי חדשה?
דברים כאלה..תכונות למשל שהיא צריכה לראות שיש בי. קשה מאוד להראות למישהי שאתה השתנת ושאתה טוב פי 10,
יכול להיות מצב שאתה כלכך תרצה להראות לה את זה שזה יישמע כאילו אתה מתאמץ ואומר לה "השתנתי השתנתי" זה רק נראה עלוב יותר.