קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-11-2010, 02:50
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-01-2009, 16:49
  3. [מוכר] בפעם השנייה הזמנה לTL
    על ידי Knight בפורום מכירה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-03-2008, 15:21
  4. [המשחק] המתאבק המיסתורי בפעם השנייה!
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29-06-2006, 14:12
  5. אמינם מתגרש בפעם השנייה
    על ידי mеidan בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-04-2006, 16:00
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 98

להדליק מישהי. בפעם השנייה - עמוד 4

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    "זה נראה" , עכשיו אתה מבין?

היא משחקת את אותו המשחק שכל הנשים בעולם משחקות חביבי.
    היא פשוט משחקת אותה שזה לא מזיז לה וזה לא מפריע לה, ואתה אוכל את זה בכפית.

עצם זה שהיא שולחת לך הודעות, זה כבר סימן לזה שהיא מחפשת לשמור איתך על קשר ושהיא לא שוכחת ממך.
    אין קשר בין להיפגש איתה ולגרום לה להנות איתך, לבין למשוך אותה בזה שאתה מראה לה שאתה כבר עברת הלאה.

היא לא צריכה להרגיש שומדבר אלייך בפגישות, היא צריכה פשוט לראות תמונות שלך עם הבחורה החדשה, היא צריכה לראות שאתה נהנה ועושה חיים איתה, היא תקנא, ואז היא תבער מבפנים והיא תרצה לחזור לאלייך.

שמע, אני מרגיש שאני טוחן פה מים...אני מסביר לך משהו, אתה כל הזמן טוען שאני טועה מבלי לנסות בכלל..אז חלאס.
    אתה חשוב שאתה צודק? סבבה, תהנה. תסבול בשקט.

אין לי סבלות יותר לדברים האלה.
    לא יודע אחי...זה נכון מאוד מה שאתה אומר ונשמע הגיוני...אבל איכשהו זה נראה שהיא לא כזאת שטחית ושהיא לא תרצה אותי רק כי המשכתי הלאה ואני עושה חיים בלעדיה...

וחוץ מזה - היא ידעה תמיד שזה הולך לקרות, שמתישהו תהיה לי מישהי אחרת ואני אעלה איתה תמונות ואני אעשה חיים איתה.
    יכול להיות שאתה צודק, אבל אני בינתיים משתגע כי זה נראה לגמרתי כאילו היא חושבת לעצמה "אני שמחה בשבילו שהוא מאושר והוא המשיך הלאה".
    היא אפילו לא עושה לייקים על שום דבר! ואני רואה אותה עושה לייקים לדברים של ילדים אחרים שבכלל לא הכי קרובים אליה לפי מה שאני זוכר...לא שהיא חייבת לעשות לי לייקים, זה פשוט מרגיש BURN בלב כאילו אני כבר כלום ואלה שתמיד היו כלום הם עכשיו הכל. סתם מעצבן החרא הזה

וכוסאומוו העולם אני מרגיש שעשיתי טעות שהתרחקתי ממנה יותר מדי!
    אפילו הבחור הזה שסיפרתי לך עליו, זה שאותה בחורה שזרקה אותי פעם סירבה לו ושברה לו את הלב, אני רואה תמונה שלהם ביחד עם עוד כמה חברים יוצאים ללילה לבן. הוא אולי לא השיג אותה, אבל היא ידיד שלה, הוא בחברה שלה, ואני סתם התרחקתי יותר מדי כמו טיפש...מה היא תנשך אותי? מה יקרה?!
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 29-06-2013 בשעה 16:46.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    לא יודע אחי...זה נכון מאוד מה שאתה אומר ונשמע הגיוני...אבל איכשהו זה נראה שהיא לא כזאת שטחית ושהיא לא תרצה אותי רק כי המשכתי הלאה ואני עושה חיים בלעדיה...

וחוץ מזה - היא ידעה תמיד שזה הולך לקרות, שמתישהו תהיה לי מישהי אחרת ואני אעלה איתה תמונות ואני אעשה חיים איתה.
    יכול להיות שאתה צודק, אבל אני בינתיים משתגע כי זה נראה לגמרתי כאילו היא חושבת לעצמה "אני שמחה בשבילו שהוא מאושר והוא המשיך הלאה".
    היא אפילו לא עושה לייקים על שום דבר! ואני רואה אותה עושה לייקים לדברים של ילדים אחרים שבכלל לא הכי קרובים אליה לפי מה שאני זוכר...לא שהיא חייבת לעשות לי לייקים, זה פשוט מרגיש BURN בלב כאילו אני כבר כלום ואלה שתמיד היו כלום הם עכשיו הכל. סתם מעצבן החרא הזה

אפילו הבחור הזה שסיפרתי לך עליו, זה שאותה בחורה שזרקה אותי פעם סירבה לו ושברה לו את הלב, אני רואה תמונה שלהם ביחד עם עוד כמה חברים יוצאים ללילה לבן. הוא אולי לא השיג אותה, אבל היא ידיד שלה, הוא בחברה שלה, ואני סתם התרחקתי יותר מדי כמו טיפש...מה היא תנשך אותי? מה יקרה?!
    אתה מדבר כאילו אתה באח הגדול ויש רק שלוש בחורות

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אתה מדבר כאילו אתה באח הגדול ויש רק שלוש בחורות
    אז אתה יודע מה אולי הדרך שלי בחיים היא לא לזרוק זין על כל הבחורות כי יש עוד מליון כאלה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בדיוק.
    ממש כמו שTRYHXY אמר..
    בגלל שאתה מתייחס אלייה כמו לאלילה שאין אף אחת בעולם חוץ ממנה, זה מה שפוגע בך.
    ברגע שתבין שיש עוד 200 מליון בחורות אחרות..אתה לא תתייחס יותר ללייקים ולכל הבולשיט הזה.
    היא סתם עוד בחורה, תקלוט.

עריכה: אז זאת בעיה שלך, לא שלנו.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 29-06-2013 בשעה 16:53.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אז אתה יודע מה אולי הדרך שלי בחיים היא לא לזרוק זין על כל הבחורות כי יש עוד מליון כאלה
    אתה חי בסדרות אמריקאיות
    כמו שאמרו לך פה אתה לא רוס ולא טד
    צא מהסרט שיש כזה דבר בחורה מיוחדת (יש אבל אתה עדיין לא יודע לזהות)

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

הדברים שאתם אומרים נכונים
    אבל איכשהו זה נראה כאילו זה לא רלוונטי למקרה הספציפי הזה.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא, לא, לא, ולא.
    אני נראה טוב - נראה טוב בתמונות, אבל אין לי כל כך הרבה תמונות בפייסבוק כי אני לא משקיע זמן בחרא הזה..אני לא כמו כולם דופק 60 תמונות ביום.
    תחיה בכיף - החיים שלי תותים ואני לא מתייג אף פעם ולא מעלה תמונות אף פעם ולא סטטוסים..תיוגים וזה חברים שלי עושים כי זה מעניין אותם ותמונות..כמו שאמרתי, על הזין.
    תכיר כמה שיותר אנשים - אני מכיר אנשים בכל מקום, מכיר אנשים בדיבור, לא בפייסבוק. אני אף פעם לא מוסיף אנשים לפייסבוק...יש לי 300-400 חברים בפייסבוק ואני מדבר אולי עם 10 מהם במשך השבוע דרך הפייסבוק..אז מי צריך חברים בפייסבוק?
    תיהיה ידידותי - אני החברמן של הקבוצה של החברים שאני נמצא בה..והפעילות האחרונה שהייתה בפייסבוק שלי היא מאפריל.

מה תגיד על זה?
    אני משקיע פעם ב- בתמונת פרופיל איכותית טובה שתייצג אותי כמו שצריך בפייסבוק וזהו..
    הוא צודק, הוא פשוט לא ניסח את עצמו טוב. ההוא רשם שנכנסים לפייסבוק פעם פעמיים ביום, חארטה. רוב האנשים, במיוחד בנות נכנסים לעיתים תכופותן לפייסבוק. וכן זה הכלי הכי יעיל שיש, אתה שומר על קשר עם אנשים, אתה פתאום רואה מישהי ממסיבה ממזמן ומתחיל איתה שיחה ויכול להביא לך משהו לאותו לילה ככה סתם ככה.

אני מסכים איתך בזה שזה נכון, שאפשר לחיות בלי פייס וזה לאו דווקא אומר עליך משהו, אבל אם היית מטפח את הפייס ומשכיל להשתמש בו יותר, אתה לא מבין בכלל כמה היית מרוויח מזה. אתה יכול להסתדר בלי, אבל תשקיע אפילו שעה ביום בפייס אם זה בהודעות פרטיות לבנות\חברים שלא דיברת איתם הרבה זמן, תמונות, אתה תרוויח המון.
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 29-06-2013 בשעה 18:42.
    קרא חוקי חתימות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    הוא צודק, הוא פשוט לא ניסח את עצמו טוב. ההוא רשם שנכנסים לפייסבוק פעם פעמיים ביום, חארטה. רוב האנשים, במיוחד בנות נכנסים לעיתים תכופותן לפייסבוק. וכן זה הכלי הכי יעיל שיש, אתה שומר על קשר עם אנשים, אתה פתאום רואה מישהי ממסיבה ממזמן ומתחיל איתה שיחה ויכול להביא לך משהו לאותו לילה ככה סתם ככה.

אני מסכים איתך בזה שזה נכון, שאפשר לחיות בלי פייס וזה לאו דווקא אומר עליך משהו, אבל אם היית מטפח את הפייס ומשכיל להשתמש בו יותר, אתה לא מבין בכלל כמה היית מרוויח מזה. אתה יכול להסתדר בלי, אבל תשקיע אפילו שעה ביום בפייס אם זה בהודעות פרטיות לבנות\חברים שלא דיברת איתם הרבה זמן, תמונות, אתה תרוויח המון.
    כמו שאמרתי, אני מדבר עם לא יותר מ4-5 אנשים באופן קבוע בפייסבוק.
    זה כלי לשמירה על קשר, לא יותר מזה.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

זה דיבור של ילד, ילד מאוד נאיבי. אתה בן 15 נכון? זו הסיבה שאתה מדבר ככה, אנשים פה יותר בוגרים ממך ויותר מבינים אז תקשיב להם.
    לא משנה איזו בחורה גם אם היא הבחורה הכי מיוחדת בעולם, אתה חייב לשחק את המשחק והיא תשחק איתך את המשחק.
    ברגע שהיא תראה שאתה עם בחורות אחרות, או סתם עושה חיים ועושה מה שבא לך, זה יעשה לה משהו.
    תחזור לדבר איתה, לא בשביל משהו, סתם לדבר בלי תיוגים מיותרים כמו זוג, אקסים, ידידים, זה מיותר! ברגע שתדבר איתה תזכיר לה למה הייתם ביחד,כשהיא תראה כמה כיף לה איתך ומצד שני אל תעשה שום צעד, תן לה ליזום [הכוונה לסימנים גם כמובן], וזהו פשוט תזרום.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    זה דיבור של ילד, ילד מאוד נאיבי. אתה בן 15 נכון? זו הסיבה שאתה מדבר ככה, אנשים פה יותר בוגרים ממך ויותר מבינים אז תקשיב להם.
    לא משנה איזו בחורה גם אם היא הבחורה הכי מיוחדת בעולם, אתה חייב לשחק את המשחק והיא תשחק איתך את המשחק.
    ברגע שהיא תראה שאתה עם בחורות אחרות, או סתם עושה חיים ועושה מה שבא לך, זה יעשה לה משהו.
    תחזור לדבר איתה, לא בשביל משהו, סתם לדבר בלי תיוגים מיותרים כמו זוג, אקסים, ידידים, זה מיותר! ברגע שתדבר איתה תזכיר לה למה הייתם ביחד,כשהיא תראה כמה כיף לה איתך ומצד שני אל תעשה שום צעד, תן לה ליזום [הכוונה לסימנים גם כמובן], וזהו פשוט תזרום.
    וואו.
    אני לא התכוונתי שהבחורה הזאת היא הבחורה הכי מיוחדת בעולם והיא לא עושה את המשחקים שכל הבחורות עושות!!!
    אני פשוט אומר, שהסיטואציה שלנו נראית כאילו אין בכלל משחק כזה, הוא ממזמן נגמר, הוא לא קיים, יש משחקים שונים, לא בהכרח BY THE BOOK

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

כי הבחור הזה הוא סמרטוט שמעדיף להישאר קרוב אליה בתקווה שיוכל לנצל איזו הזדמנות שהיא תסתכל עליו בתור חבר פוטנציאלי ותתאהב בו בגלל האישיות שלו ואז הם יהיו ביחד.

NO CHANCE

בשפה העממית הוא נקרא "מחצלת"

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    כי הבחור הזה הוא סמרטוט שמעדיף להישאר קרוב אליה בתקווה שיוכל לנצל איזו הזדמנות שהיא תסתכל עליו בתור חבר פוטנציאלי ותתאהב בו בגלל האישיות שלו ואז הם יהיו ביחד.

NO CHANCE

בשפה העממית הוא נקרא "מחצלת"
    1. הוא לא רוצה אותה.
    2. זה לא אפשרי להרשים מישהי ולגרום למישהי לקנא וכל הדברים שאמרתם כאן רק בזמן שהם ידידים?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

1. הוא לא רוצה אותה.
    2. זה לא אפשרי להרשים מישהי ולגרום למישהי לקנא וכל הדברים שאמרתם כאן רק בזמן שהם ידידים?
    1. מאיפה לך? הוא רצה אוהב, היא לא הסכימה בו וזה מה שגרם לו לשכוח אותה ? לא ניראלי. הוא פשוט מעדיף להסתפק בידידות בתקווה שיהיה לו סיכוי איתה בעתיד.

2. לא ממש, כי היא תדע שמה שהיא תרצה היא תוכל לבקש ממך ואתה כמו כלב תעשה.0

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

LEMON תהיה בריא אחי.. אני באמת לא מבין איך מישהו בגיל שלך יכול כזה ילדותי

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Pew צפיה בהודעה
    LEMON תהיה בריא אחי.. אני באמת לא מבין איך מישהו בגיל שלך יכול כזה ילדותי
    +1
    אני מרגיש פה כמו באיזה שיחת תמיכה עם גרושים בני 50 שחולים במחלה סופנית ופשוט פורקים את המחשבות האחרונות שלהם.. ככה אתה נשמע LEMON

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,782 | הודעות: 8,202,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect