|
|
אני אישית לא יודע איך הוא מעלה את הLMS שלו אבל אני חושב שהעלאת סטטוס זה הדבר הכי קשה שקיים בעולם.
במיוחד אם אתה ילד פורומים באטרף. זה פשוט אומר להפוך מבן אדם אנונימי לבן אדם שמוכר בכל השכבה/עבודה/איזור/עיר/ארץ, זה הדבר הכי קשה שאפשר לעשות ועד היום לא הבנתי איך עושים אותו.
לצאת למסיבות? סבבה.. כולם יוצאים למסיבות. גם חנונים גם ערסים, זה אומר שאת כולם מכירים? לא.
בגלל זה אני גם מתוסבך עם שאלת הסטטוס.. הרי מראה לא באמת בעיה לשפר. כנ"ל כסף, כסף יותר קשה אבל מי שרוצה מצליח. סטטוס זה פשוט פאקינג בעיה אחת גדולה
גם אני מתוסבך איך לעלות את הסטטוס יותר ..
על מראה אני עובד בחדר כושר, מקפיד להסתפר כל חודש בערך, משתדל להריח טוב, מתגלח / מסדר את הזקן פעם בשבוע ... עושה מה שצריך
כדי לשפר את ה M אני מחפש עבודה קבועה, כרגע עובד במשהו חארטה, אבל לפחות זה מכסה לי את החדר כושר
עם סטטוס אני בבעיה, אני מנסה לצאת כמה שיותר ולהכיר כמה שיותר מכל מקום, אבל זה ממש ממש קשה.
אם הייתי פרחה שמצטלמת בבקיני לפייסבוק כבר מזמן הייתי מכיר רבע עיר :/
אכן, להעלות את הסטטוס זה הקשה ביותר מבין ה-3![]()
זה בדיוק כמו שאידי נאחוי אמר אחד לאחד.
כל יום מכון כושר,עבודה אני מחפש אבל כבר הלכתי לכמה ראיונות אני מניח שלא יקח הרבה זמן עד שאני ימצא לעצמי עבודה.
אני כמעט כל יום בחוץ בגלל סיבות שונות,מכון,מחפש עבודה,הולך עם ידידות ועם חברים לים,מארגנים מסיבות בית,טבע,הכל!!
ובלי עין הרע אני מכיר כמעט כל יום אנשים חדשים,אם לא כל יום,כל יומיים.
וואללה הקיץ שלי לא אכזב אותי בנתיים,מקווה שזה ימשיך ככה
ודרך אגב,סטטוס זה משהו שבא לי די בקלות לדעתי,פשוט תכיר אנשים דרך אנשים ואם אתה בתוך כל הקטע של הסטטוס בפייס,אתה תמיד מוזמן לעיין במדריך שלי
אם אתה הסוג של הביישן,אני ממליץ לך קודם כל להשיג כסף,עם הכסף תקנה בגדים חדשים,תעשה לך מנוי לחדר כושר,שנה תסרוקת ואתה תראה תוך כמה זמן הביטחון שלך יעלה לבד,והקטע של הסטטוס יבוא אלייך יותר בקלות
וואללה מה לעשות לא מאמין בשטויות של סימפל פיקאפ בנוגע לביטחון עצמי,על ביטחון עצמי עובדים ומשפרים אותו ולא משחקים אותה כאילו שאתה קזנובה
נ.ב תמנע מלאונן ומלשבת יותר מדי מול המחשב.שים לעצמך שעה שעתיים ביום על המחשב ותאונן פעם בשבוע
יחסית למה שאמרת אני חושב שאני דווקא בכיוון הנכון.
יש לי מלא בגדים חדשים שקניתי, יש לי מנוי לחד"כ שעשיתי לפני חודש, אני אוהב את התסרוקת שיש לי עכשיו (רגיל כזה, הכי הולך המארינס הזה, אבל יותר מדי אנשים ניראים ככה ואני לא אוהב להיות כמו כולם), מסתפר כל חודש בממוצע.
הביטחון לאט לאט עולה, אני באמת מסכים.
הכרתי גם לא מעט אנשים חדשים, בין אם מהעבודה ובין דרך חברים, אבל עדיין לא מספיק. אין מספיק כסף לצאת
אני במצב של או שיש לי כסף ליציאות אבל אין לי זמן, או שיש לי זמן אבל אין לי כסף
ואני הפסקתי לאונן, מביא ביד פעם בשבוע (סופ"ש/תחילת שבוע)- לפי עצתו של רודני המלך, כבר שבועיים שאני לפי זה ומרגיש שיפור .
ואני על המחשב רוב הזמן לא בשביל משהו, סתם כי אין לי משהו אחר לעשות (אני יוצא מהבית בכל הזדמנות שיש), אני קורא על כל מני דברים באינטרנט ולומד דברים חדשים =\
אגב, ללכת כל יום למכון זה לא בריא כלכך ..