קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

שחנצנות ופרגון

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל שחנצנות ופרגון

בדיוק באתי להגיב להודעה של רודני באשכול השני,אבל וואללה חשבתי יצא לי ארוך מדי ואני מעדיף כבר שכל הפורום יראה את זה

וואללה בדיוק הייתה לנו שיחה עם החברה אתמול,על חבר שכרגע בכלא כמה חודשים (לא משנה מה הסיבות עכשיו,אבל רק בשביל הסיפור נקרא לו "עבריין") ודיברנו שהוא כל הזמן עף על עצמו ועשה פוזות.

חבר שלי סיפר שהוא פעם ישב עם חבר שלו וה "עבריין" והם דיברו על איזה בחורה ואז הבחור העבריין נכנס לשיחה ואמר משהו כזה "מה היא?!? אחי עברתי עלייה כבר,היא כלום בשבילי" חבר שלי אמר שבאותו הרגע שהעבריין אמר לו את זה,הוא וחבר שלו הסתכלו עליו ומוזר ואמרו "טוב אחי" בציניות כאילו.ואז חבר שלי אמר לי והכי גרוע זה שזה באמת היה נכון אבל לא אהבנו איך שהוא עף על עצמו אז בגלל זה יצאנו עליו ככה.חחחח כששמעתי את זה ישר אמרתי לעצמי "THIS IS MY NIGGA" ואז עוד חבר מהצד ששמע את הסיפור בא קפץ כזה אומר יאללה מה אתם מזיינים את השכל,כאילו שאם לא היית מזיין מישהי ואז חברים שלי היו מדברים עלייה לא היית זורק איזה הערה ואומר בדיוק את אותו הדבר שהוא אמר?היה איזה שקט של כמה שניות מצד כולם,כי תאכלס ידענו שהוא צודק,לא משנה כמה היו מנסים להאשים אותו.באותו רגע חשבתי שחבר שלי יתחיל להתווכח איתו כמו קוקסינל (טוב כנראה זה מה שאתה מצפה כשהיית כל הזמן במעגל חברתי לא איכותי) אבל להפתעתי כל מה ששמעתי מחבר שלי "וואללה אתה צודק,אם זה היה קורה לי,הייתי כנראה אומר את אותו הדבר או אפילו גרוע יותר"

הבעיה פה באנשים זה שאתם לא לומדים לפרגן,ואני שמתי לב לזה,ככל שאתה יותר על הגובה וה LMS שלך יותר גדול,אתה פחות רואה את זה כשחצנות ומפרגן יותר לבנאדם.

אני אהבתי ואפילו הייתי גאה בחבר שלי שהיה כנה באותו הרגע,בנוסף מערב של ירידות עליו,הפכנו את זה לערב פירגונים לבנאדם (אפילו עם כל החרא שהוא עשה בשביל להכנס לכלא) ואפילו שהוא לא היה שמה...

FREE UP THE FAMILY#

בכל מקרה,כל זה לציין שאנחנו כולנו צבועים ופאטתיים,באמת,תלמדו לפרגן,בסדר אז הבנאדם משתחצן,תנו לו את זה,הוא הרוויח את זה.גם אני הולך להשתחצן כשיהיה לי גוף יפה 24 שעות,כי עבדתי על זה וכי אף פעם לא היה לי,ואפילו עכשיו אני מתלהב מאיך שאני גודל

תלמדו לפרגן.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אני חולה עליך
    כמה צחוק אתה מביא לי
    אין איך שאתה ניראה וכולך מסתובב עם כושים כאילו נולדת בגטו ומאמץ את ההתנהגות שלהם...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שחצנות זה לא דבר שנותנים לו פרגון, תבין את זה.
    שחצנות זאת תכונת אופי מאד מגעילה..למה שאני יפרגן לשחצנים?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שחצנות זו תכונה שלא נותנים לה פירגון כי רוב השחצנים אין להם ממה להשתחצן.
    כשבאמת הגעת למשו בחיים אתה מוזמן להשתחצן כמה שאתה רוצה ואף אחד לא יגיד לכם מילה רעה מהסיבה הפשוטה שהם יקנאו בכם בעצמם...

למשל אני מגיע לחנות בגדים ובא לי לקנות חולצה, המוכרת מציעה לי חולצה ובמקום להכנס לתא מדידה, אני מוריד תחולצה מולה ומודד מיד. כשאתה אסתטי זה נראה סבבה, כשאתה שחיף עם קוביות או שמן זה יראה חרא. ותאמין ליייייי שיגיבו לזה טוב מנסיון של מישו שאני מכיר שעשה דברים כאלה היחידים שאולי אומרים מילים רעות זה כל מיני חנונים שמנים כאלה וכל מיני שוליים של החברה מי שם עליהם? הם לא שמים על עצמם אז שאני ישים על הדעות החסרות ערך שלהם?

אם אני יראה מישו אחר עושה את זה אני יצחק ויגיד "חחח איזה סיק קאנט סטלן ואסתטי בטח מצחיק איתו" במקום הקנאים המרירים שיגידו "מזה איזה חש מי הוא חושב שהוא" בלרוב זה בנות מכוערות ובנים מכוערים שלא מזיינים כל מיני הייטרים כאלה

אני הכי הכי מפרגן לחברים שלי ולמי שמקיף אותי ומי שמתעסק בתחומים שאני מתעסק, מי שבאמת נותן מעצמו ומשקיע מקבל ממני פירגונים. מי שסתם ליצן מפגר ומשחק בקקה לא מקבל ממני שומדבר. אני מעדיף להגיד את האמת בפנים מאשר לשקר לאנשים כדי להשלות אותם שהם משהו שהם לא
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אני חולה עליך
    כמה צחוק אתה מביא לי
    אין איך שאתה ניראה וכולך מסתובב עם כושים כאילו נולדת בגטו ומאמץ את ההתנהגות שלהם...
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דרך אגב פותח האשכול יש איזה אשכול של אחד בוריס שמדבר על זה
    מה שאומר שלמי שיש יותר בטחון יותר לפרגן יותר

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

Im black inside and white on the outside

ani kaha ma laasot,kushim mehapsim lms gavoaa po canada ve ani gam kaha she yoze lanu tov be yahad ve im kibalta paam lapdance mi shora kusit ve le eizo deba she tohenet mcdnolads,ata tavin gam

aval shorot kusiot al rama beemet,lo mitpasher al regilot

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

ani kaha ma laasot,kushim mehapsim lms gavoaa po canada ve ani gam kaha she yoze lanu tov be yahad ve im kibalta paam lapdance mi shora kusit ve le eizo deba she tohenet mcdnolads,ata tavin gam

למה אתה כותב ככה?
    תכתוב באנגלית רגילה..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחח מה אתה בא להגיד לי פה
    אני יודע שכוסית זה כוסית לא משנה כושית לבנה לטינית בלונדינת ג'ינג'ית...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    למה אתה כותב ככה?
    תכתוב באנגלית רגילה..
    למה אסור?מה אתה כאילו מנסה לחשוף אותי?קנדה קנדה אומר לך,האנגלית שלי גם בינונית בגלל שאני גר בחלק של הצרפתים

ו TRYHXY בלי להעליב את השחורות או להיות גזען או משהו,אבל בכללי קל לי יותר עם בחורות שחורות יפות ציינתי את זה גם כי אני יודע שבישראל יש הרבה סטיגמות עליהן ובכלל על שחורים

יאללה LMS שחור

TRYHXY גם אתה אח לבן שלי אל תדאג

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    כשבאמת הגעת למשו בחיים אתה מוזמן להשתחצן כמה שאתה רוצה ואף אחד לא יגיד לכם מילה רעה מהסיבה הפשוטה שהם יקנאו בכם בעצמם...

למשל אני מגיע לחנות בגדים ובא לי לקנות חולצה, המוכרת מציעה לי חולצה ובמקום להכנס לתא מדידה, אני מוריד תחולצה מולה ומודד מיד. כשאתה אסתטי זה נראה סבבה, כשאתה שחיף עם קוביות או שמן זה יראה חרא. ותאמין ליייייי שיגיבו לזה טוב מנסיון של מישו שאני מכיר שעשה דברים כאלה היחידים שאולי אומרים מילים רעות זה כל מיני חנונים שמנים כאלה וכל מיני שוליים של החברה מי שם עליהם? הם לא שמים על עצמם אז שאני ישים על הדעות החסרות ערך שלהם?

אם אני יראה מישו אחר עושה את זה אני יצחק ויגיד "חחח איזה סיק קאנט סטלן ואסתטי בטח מצחיק איתו" במקום הקנאים המרירים שיגידו "מזה איזה חש מי הוא חושב שהוא" בלרוב זה בנות מכוערות ובנים מכוערים שלא מזיינים כל מיני הייטרים כאלה

אני הכי הכי מפרגן לחברים שלי ולמי שמקיף אותי ומי שמתעסק בתחומים שאני מתעסק, מי שבאמת נותן מעצמו ומשקיע מקבל ממני פירגונים. מי שסתם ליצן מפגר ומשחק בקקה לא מקבל ממני שומדבר. אני מעדיף להגיד את האמת בפנים מאשר לשקר לאנשים כדי להשלות אותם שהם משהו שהם לא
    מה זה קשור להוריד חולצה בחנות בגדים לשחצנות? מה אתה טיפש?
    גם אני מוריד חולצה בחנות בגדים כי אין לי זין להכנס לתא הלבשה בשביל פאקינג חולצה..אני גבר, זה דבר טבעי לראות גבר בלי חולצה.
    זה לגיטימי לחלוטין.
    אין שום דבר שחצני בלהוריד חולצה בחנות בגדים.

אבל אם היית מוריד חולצה ואז הולך למוכרת ואומר לה "את יודעת שאני מתאמן בחדר כושר? כבר איזה שנה ומשהו...מה את אומרת?? נכון שאני סוס?? תראי תראי את השרירי חזה שיש לי...מפחיד אה?? " זה שחצנות.
    זה דבר שהZYZZ האגדי שלך עושה. זה גועל נפש.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה זה קשור להוריד חולצה בחנות בגדים לשחצנות? מה אתה טיפש?
    גם אני מוריד חולצה בחנות בגדים כי אין לי זין להכנס לתא הלבשה בשביל פאקינג חולצה..אני גבר, זה דבר טבעי לראות גבר בלי חולצה.
    זה לגיטימי לחלוטין.
    אין שום דבר שחצני בלהוריד חולצה בחנות בגדים.

אבל אם היית מוריד חולצה ואז הולך למוכרת ואומר לה "את יודעת שאני מתאמן בחדר כושר? כבר איזה שנה ומשהו...מה את אומרת?? נכון שאני סוס?? תראי תראי את השרירי חזה שיש לי...מפחיד אה?? " זה שחצנות.
    זה דבר שהZYZZ האגדי שלך עושה. זה גועל נפש.
    אם הוא היה עושה את זה והצד השני לא היה צוחק או נהנה הייתי מסכים איתך, אבל הצד השני נהנה וצוחק ואני יגיד לך משהו תכלס שישמע מאוד אנוכי ושטחי אתה צריך לזרוק זין גם אם אחרים יחשבו שאתה שחצן העיקר שאתה נהנה, חיים פעם אחת תעשה מה שכיף שלך גם אם אחרים יגידו מה אתה עושה זה מוזר זה שחצנות על הזין. ושאני מתכוון לזרוק זין זה לא לבוא לחברים שלך כמו חנון ולהגיד קיבלתי במבחן 100 אתה נכשלת U MIRIN? זה להסתלבט בצורה חברותית ביחד עם החברים (לא על החברים).

בקשר לנושא, אני מכיר את זה מקרוב את החוסר פרגון, יצא לי כמה פעמים כבר להיות עם חברים השלי שהם איכותיים לא SADKUNTS ושנדבק אלינו מישהו שלא קשור כל כך ודיברנו על בנות אחרי יציאה וזה כל אחד מה עשה. קיצר אומרים אחד לשני אני הבאתי בזאת השני אומר אני הייתי עם זאת ככה בין חברים בצחוק רק החנון אומר אתם משתחצנים וכל החרא הזה ואתה יודע למה? הוא היחידי שלא עשה כלום באותו ערב. במקום לצחוק עם כולם ולפרגן הוא היה אנטי לא זורם וזה לא שצחקנו עליו שהוא לא עשה כלום סתם זה בה ממנו וראו את הRAGE בעיניים שלו שהוא לא הצליח.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אני עושה את זה ותמיד המוכרת נותנת לי מחמאות. לא יודע אם זה כנה או שהיא סתם חושבת שזה יגרום לי לקנות, אבל עובדתית תמיד אני מקבל מחמאות על דברים כאלה ואף פעם לא הייטינג. גם מהמוכרת וגם ממי שאיתי ולפעמים גם מזרים. ואני גם נשאר איזה 10 שניות ומסתכל על עצמי בלי חולצה במראה לפני שאני שם את החדשה. חח

אגב, הרגע אכלתי 2 קסטות.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ייטינגר יסיק קאנט תן בוסהההההה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

למה אסור?מה אתה כאילו מנסה לחשוף אותי?קנדה קנדה אומר לך,האנגלית שלי גם בינונית בגלל שאני גר בחלק של הצרפתים

ו TRYHXY בלי להעליב את השחורות או להיות גזען או משהו,אבל בכללי קל לי יותר עם בחורות שחורות יפות ציינתי את זה גם כי אני יודע שבישראל יש הרבה סטיגמות עליהן ובכלל על שחורים

יאללה LMS שחור

TRYHXY גם אתה אח לבן שלי אל תדאג
    מאיפה אני יודע איפה אתה גר בקנדה? אם אתה גר באיזור דובר אנגלית?
    פשוט יותר קשה לקרוא בצורה הזאת..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ייטינגר יסיק קאנט תן בוסהההההה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect