בדיוק באתי להגיב להודעה של רודני באשכול השני,אבל וואללה חשבתי יצא לי ארוך מדי ואני מעדיף כבר שכל הפורום יראה את זה
וואללה בדיוק הייתה לנו שיחה עם החברה אתמול,על חבר שכרגע בכלא כמה חודשים (לא משנה מה הסיבות עכשיו,אבל רק בשביל הסיפור נקרא לו "עבריין") ודיברנו שהוא כל הזמן עף על עצמו ועשה פוזות.
חבר שלי סיפר שהוא פעם ישב עם חבר שלו וה "עבריין" והם דיברו על איזה בחורה ואז הבחור העבריין נכנס לשיחה ואמר משהו כזה "מה היא?!? אחי עברתי עלייה כבר,היא כלום בשבילי" חבר שלי אמר שבאותו הרגע שהעבריין אמר לו את זה,הוא וחבר שלו הסתכלו עליו ומוזר ואמרו "טוב אחי" בציניות כאילו.ואז חבר שלי אמר לי והכי גרוע זה שזה באמת היה נכון אבל לא אהבנו איך שהוא עף על עצמו אז בגלל זה יצאנו עליו ככה.חחחח כששמעתי את זה ישר אמרתי לעצמי "THIS IS MY NIGGA" ואז עוד חבר מהצד ששמע את הסיפור בא קפץ כזה אומר יאללה מה אתם מזיינים את השכל,כאילו שאם לא היית מזיין מישהי ואז חברים שלי היו מדברים עלייה לא היית זורק איזה הערה ואומר בדיוק את אותו הדבר שהוא אמר?היה איזה שקט של כמה שניות מצד כולם,כי תאכלס ידענו שהוא צודק,לא משנה כמה היו מנסים להאשים אותו.באותו רגע חשבתי שחבר שלי יתחיל להתווכח איתו כמו קוקסינל (טוב כנראה זה מה שאתה מצפה כשהיית כל הזמן במעגל חברתי לא איכותי) אבל להפתעתי כל מה ששמעתי מחבר שלי "וואללה אתה צודק,אם זה היה קורה לי,הייתי כנראה אומר את אותו הדבר או אפילו גרוע יותר"
הבעיה פה באנשים זה שאתם לא לומדים לפרגן,ואני שמתי לב לזה,ככל שאתה יותר על הגובה וה LMS שלך יותר גדול,אתה פחות רואה את זה כשחצנות ומפרגן יותר לבנאדם.
אני אהבתי ואפילו הייתי גאה בחבר שלי שהיה כנה באותו הרגע,בנוסף מערב של ירידות עליו,הפכנו את זה לערב פירגונים לבנאדם (אפילו עם כל החרא שהוא עשה בשביל להכנס לכלא) ואפילו שהוא לא היה שמה...
FREE UP THE FAMILY#
בכל מקרה,כל זה לציין שאנחנו כולנו צבועים ופאטתיים,באמת,תלמדו לפרגן,בסדר אז הבנאדם משתחצן,תנו לו את זה,הוא הרוויח את זה.גם אני הולך להשתחצן כשיהיה לי גוף יפה 24 שעות,כי עבדתי על זה וכי אף פעם לא היה לי,ואפילו עכשיו אני מתלהב מאיך שאני גודל
תלמדו לפרגן.

ציטוט ההודעה

" זה שחצנות.