אהלן,
קצת זמן חופשי נותן לי את האפשרות להשקיע בכם, אז...למה לא
שמתי לב שהרבה מהחבר'ה פה בפורום או ששכחו מה זה פיקאפ ואיך לדבר עם בחורות, או שלא נכנסו ללינקייה אף פעם או שהם פשוט חדשים בעניין הפיקאפ.
החלטתי לחדש קצת את עניין הפיקאפ בפורום ולהסביר מחדש על כמה חוקים ומן הסתם שלא בצורה כובעית מגעילה ופיקאפיסטית, אלה בקטע שתבינו תכלס, מה צריך לעשות.
*אזהרה, אם אתם מחפשים רוטינות או כל מיני משפטים פיקאפ לזכור ולהגיד...טעיתם בכתובת!*
Rule number 1 - משפט שצריך תמיד להיות לכם חקוק בראש:
גבר שרוצה מישהי, הוא לא יצליח להשיג אותה.
גבר שלא רוצה מישהי\ או שעושה את עצמו שהוא לא רוצה מישהי, אז הוא יצליח להשיג אותה.
ההיגיון בחוק: נשים רוצות שירדפו אחריהן ורוצות לקבל יחס 24\7 מגברים, זאת אומרת שגבר שלא מראה לה שהוא רוצה אותה ולא נותן לה את היחס שהיא רוצה לקבל ממנו, בעצם גורם לה להשתגע והיא לא מבינה למה הוא לא מנסה להשיג אותה..(הרי אני יפה בעולם...אז למה לעזאזל הוא לא מנסה להשיג אותי?!!! "כי את לא באמת כזאתי כוסית, מאמי" )
תמונה אחת..שווה אלף מילים
Rule number 2 - אין דבר כזה אישה שלא מחפשת גבר מושך מבחינה חיצונית.
יש דבר כזה אישה שמוצאת גבר שנראה סבבה\טוב אבל יש לו אופי מדהים שמפצה על היופי והיא מסוגלת להתמודד עם היופי שלו וגם ברוב המיקרים הוא מכניס משכורת של 5 ספרות כל חודש + אוטו פרטי משלו + הוא מוכר לחצי מהעיר.
ההיגיון בחוק: כמו שאתם רוצים חברה כוסית, ככה גם נשים.
אבל אם אתם תמצאו בחורה שהיא לא פצצת על אבל היא מדהימה, היא דואגת, היא אכפתית, היא חמודה, היא מצחיקה אותכם ובקיצור..כיף לכם איתה, אתם תיהיו איתה, נכון? אז אותו הדבר עם נשים.
נקודה חשובה לציין - יכול מאד להיות שאתם נחמדים, חמודים ואכפתיים, וזה דבר מצויין, אבל הבעיה שאת הדבר הזה לא כתוב לכם המצח ואתם לא מראים את זה באופן חיצוני לכולם. אז הדרך היחידה למשוך בנות מבחינה חיצונית, היא פאקינג להשקיע בחיצוניות שלכם!
Rule number 3 - אובססיביות, קינאה, רדפנות, סמרטוטיות, ונידיות..לא משנה איך תקראו לזה, זה פשוט רע.
לא יודע מה איתכם, אני לא רוצה להתעורר בבוקר, ללחוץ על הכפתור בית של האייפון ולגלות שקיבלתי 8 סמסים מאותה הבחורה שהולכים ככה:
בוקר טוב חיימשלי!
למה אתה עונה??
מאמי איפה אתה??
שלחתי את ההודעה האחרונה לפני חצי שעה כבר! תענה!
תענהההה!!!!!
אני כועסת עלייך כדאי לך מאד לענות!
מאמי אתה כאן?
התעוררת כבר?
תתעוררררר!!!
אני לא יכול להגיד "אף אחד לא אוהב שרצים אחריו באובססיביות" בגלל שכבר ראיתי כמה מקרים מאד יוצאי דופן בפורום הזה, ויש כמה חבר'ה שפנו לי בפרטי וכבר עשו את הדברים האלה ואפילו יש כאלה שמחפשים את התשומת לב הזאת מבחורות...
יש כאלה.
אבל אני כן יכול להגיד, שזה דבר מאד מאד לא מוסרי, זה מציק, זה פריקי לאללה, זה לא בריא וזה מאד מאד מאד מאד לא מושך!!!!
אם אתם חושבים שזה שאתם שולחים 600 סמסים לבחורה זה יראה לה שאתם חושבים עלייה ורוצים אותה, אתם טועים!
זה מראה לה שאין לכם חיים, שהיא הדבר היחידי שיש לכם בראש, שאתם לא עושים שומדבר עם עצמכם במשך הזמן והיא ככל הנראה הבחורה היחידה אצלכם בחיים.
לכל הפאקינג WEIRDOS שמסתובבים בפורום הזה : המשפט למעלה הוא לא דבר טוב! זה לא דבר שמושך בחורות! זה לא הופך אותכם לרומנטיקינים! זה לא גורם לבחורה להתאהב בכם! זה לא עושה אותכם לגברים אמיתיים ואמיצים!
לא משנה על איזה תיאור חשבתם, זה לא מה שזה עושה אותכם!
ההיגיון בחוק: נשים רוצות גבר נחשק שהרבה בחורות אחרות גם רוצות אותו.
ככה שאם שאתם עונים תוך 3 שניות לסמס שבחורה שולחת לכם, ככל הנראה שהיא הבחורה היחידה ששלחה לכם סמס ב10 דקות האחרונות, או שפשוט הפלאפון שלכם בתוך הכיס ואין לכם מה לעשות באותו הרגע (שזה גם דבר לא טוב שאתם צריכים לשנות..)
אם תרדפו אחרי בחורה בטירוף ובאובססיביות (מה זה אובססיביות? - הדוגמא של הסמסים למעלה) זה לא יגרום לה להתאהב בכם, אלה להפך, זה יגרום לה להיגעל ממכם ולברוח.
Rule number 4 - תלמדו לדבר פולטיקאית.
"מה קורה?"
"בסדר מה איתך?"
"אחלה, מה חדש?"
"כלום, מה אצלך?"
ואז מה שבא לכתוב זה - כוסאמאאאא שלך יבת זונה מה קשה לך לכתוב משהו מעניין?
אבל אתם לא מבינים שאתם אלה הבעייתים.
להתחיל עם בחורה בעקיפין זה קצת פחדני, אבל זה מה שנקרא ללכת על בטוח.
מה הכוונה?
שמתחילים באופן ישיר עם בחורה, היא בדרך כלל נכנסת לפניקה ולא מבינה מאיפה נפלת עלייה פתאום (אני יודע שזה מטומטם ולא מובן..אבל עזבו, זה ראש של נשים..אל תנסו להבין).
מה כן אפשר לעשות?
לקחת את החוק הזה לידיים ולהבין איך כן אפשר להתחיל עם בחורה מבלי שהיא תלחץ ותכנס לפניאקה וככל הנראה הכוס שאתם כל כך מחפשים, לא יברח לכם.
כדוגמא, אתם עומדים על הבר ומחקים שיתפנה אליכם הברמן...
עד שהבן זונה יגיע אליכם, כנראה יקח קצת יותר מ30 שניות - 2 דקות.
מה שאפשר לעשות עד שהוא יגיע, זה להעיף מבט ימינה\שמאלה ולראות עם יש בחורה לידכם (מה שככל הנראה כבר עשיתם לפני כשנגשתם לבר, יחרמנים מגעילים).
ואז במקום להסתכל עליה כמו סוטים מגעילים, אפשר להגיד לה "תגידי תמיד לוקח פה כל כך הרבה הזמן עד שהברמנים האלה מגיעים?"
ואז לצחוק איתה ולהגיד לה שתעשה לברמן שלום עם היד והוא יגיע כמו כלב..
ככה אתם מתחילים איתה אבל לא בצורה "מפחידה" כמו שבחורות חושבות.
עכשיו, איך זה קשור לשיחה שכתבתי למעלה בהתחלה?
אתם צריכים לדעת על איזה נושאים לדבר כדי שהשיחה תיהיה קצת יותר בשרנית.
אם לדוגמא אתם מתחילים עם מישהי בפייסבוק והיא שזופה בטירוף..אתם יכולים לפתוח על זה שיחה.
"תקשיבי אני חייב לשאול...איך הגעת לכזה צבע עור?!"
או סתם לדוגמא, אתם מדברים עם ידידה שלכם ורואים שיש לה תמונה בחו"ל איפהשהוא.
"שמעי אני מחפש בנרות מקום טוב לטוס אליו בזמן הקרוב...ראיתי בתמונות שלך שהיית בXXX, מה את אומרת? ממליצה לי גם?"
בחלק הזה למשל אתם מכניסים קטע קטן מNLP, שבעצם אתם מדברים עם הבחורה על מקום שיש לה זכרונות ממנו ויש לה המון רגשות מהמקום הזה..מה שבעצם יגרום לה להיזכר במקום הזה, לחוות איזה שהוא רגש ואז היא תרצה לשתף אותכם בטירוף על המקום הזה מרוב פרץ של זכרונות.
ההיגיון בחוק: אף אחד לא אוהב לדבר עם אנשים יבשים.
"מה קורה, אחי?" - "בסדר".
אתם רוצים שהחיים שלכם יהיו מלאים ומהנים? תיהיו אנשים מלאים ומהנים..דבר ראשון תלמדו לדבר בצורה מלאה ומהנה.
אני יחשוב על עוד חוקים ויוסיף, וגם אתם יכולים להוסיף![]()

ציטוט ההודעה