|
|
ראיתי בenh שלפעמים שזה פותח סרטון זה מראה את הפרסומת הזאת שיש לפני וזה לא עושה דלג, זה לא הורס את הצפיות האיכותיות? נגיד שמתי שהם יראו את הסרטון 2 דקות והפרסומת היא דקה וחצי, זה אומר שכאילו הצפייה תיחשב לרק 30 שניות? או שזה לא משנה?
ולArticle: כמה favorites מומלץ לתת לסרטון? וכמה לתת ביום?
למענה מהיר- צטטו אותי
שאלות אחרונות ואני עוזב אותך:
1. שאני מעלה את התוכנה לאדנוקה, לעלות את התוכנה המותקנת או את ההתקנה של התוכנה? (התוכנה המותקנת זה ה filename.exe וההתקנה זה הsetup שמקבלים אחרי שיוצרים את התוכנה בvisual basic) וכדאי לעלות בwinrar?
2. שמעתי שיש כאלה שמכניסים סתם קבצים כדי לעלות את המשקל. למה זה טוב? אתה עושה את זה? ואיזה קבצים להכניס? (מסמך טקסט ריק שוקל רק 1 kb וזה לא יעזור...)
3. אפשר להגיד שאם אני מקבל לייקים מאיזה אתר אני אקבל מזה גם צפיות, נכון? כי צריך להיכנס לסרטון כדי לעשות לו לייקים...
תודה מראש וסליחה על השאלות הרבות![]()
למענה מהיר- צטטו אותי
דבר ראשון האשכול הוא נועד בשביל שתשאלו וכמה שיותר, כך שנשאר לי להודות לך על זה שאתה שואל ולא להפך, תרגיש חופשי לשאול תמיד
1. תעלה רק את הקובץ .exe עם ההתקנה זה סתם מיותר.
2. אני לא עושה את זה, לא שמעתי/ ראיתי מישהו שעושה את זה. לא שמעתי על השיטה הזאת אבל לא נראה לי שזה מה שיביא לידים, אתה יכול להסתדר מצוין גם בלעדיה.
3. לא בדיוק כי לעשות לייק זה לוקח רק כמה שניות בודדות וזה לא מוסיף צפיות, אלה רק לייק.
אלה אם הבנאדם שעושה לייק רוצה להמשיך לראות את הסרטון כי הוא מסתקרן.
בהצלחה!
טוב אני כבר כמה ימים מנסה להירשם לאתר והם לא שולחים לא אימייל ולא כלום
אז אני רוצה לפתוח support ticket שמה ב contact us מה לכתוב להם בשביל שהם יוסיפו אותי לאתר? יש עוד דרכים שהם יוסיפו אותי יותר מהר כמו סקייפ או משהו? תודה
נערך לאחרונה על ידי _ClocK_; 23-07-2013 בשעה 20:01.