קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שיפור עצמי
    על ידי StyleByBrahano בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 96
    הודעה אחרונה: 14-02-2013, 13:27
  2. [שאלה] שיפור עצמי.
    על ידי ClockworkOrange בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 13-01-2013, 18:12
  3. [דיון] שיפור עצמי שלי וסתם דיון לשמוע דעות
    על ידי rodney1 בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-12-2012, 19:43
  4. [ייעוץ] שיפור ביטחון עצמי
    על ידי NaDavWeinGold בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 17-03-2012, 15:10
  5. [דיון] פיקאפ - שיפור עצמי [הערה מאוד חשובה]
    על ידי HellMax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-03-2010, 20:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

שיפור עצמי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טרנזיסטור
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל שיפור עצמי

הכותרת של האשכול בעצם מסבירה את הכל.
    אני רוצה להשתנות מבחינת התקשורת שלי עם בחורות.
    שמעו,עוד חצי שנה אני כבר בן 18 עוד לא הייתה לי חברה וואללה זה חסר לי ואני מבואס מעצמי שעוד אין לי חברה...ואין לי גם ידידות אז המצב שלי לא טוב ואני יודע את זה,לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה לעשות שינוי...נמאס לי להיות במצב שאני נמצא בו היום,אתמול הלכתי לאוטומוטור(תערוכת מכוניות) ואמרתי ששם אני פשוט חייב לשבור את הפחד שלי,אני מפחד לגשת לבחורות למרות שהן בנות אדם בדיוק כמונו ,בקיצור מה שקרה זה שהיו שם המון דוגמניות ואמרתי לעצמי שאני חייב להצטלם איתן אבל פחדתי,בסוף ניגשתי לבחורה מקסימה ושאלתי אם היא יכולה להצטלם איתי והיא הסכימה,היא שאלה איך יצאה התמונה והראתי לה,אחר כך היא אמרה שיצאה בסדר(התמונה) אז אמרתי לא פלא למה והיא אמרה :"הוווו",אני אחר כך אמרתי לה תודה והלכתי למרות שאני חושב שיכלתי להמשיך את זה אבל התרגשתי ברמות...אחר כך הלכתי להצטלם עם עוד דוגמנית אחת והיא גם הסכימה...האמת שבפעם הזאת הייתי כבר פחות לחוץ.
    אני חושב שאת הפחד גישה כבר עברתי....אבל אני לא יודע איפה להמשיך,תחלס עוד לא התחלתי עם אף בחורה ואין לי מושג גם איך ,אני רוצה להשתנות והאמת יותר נכון להגיד את זה שאני צריך להשתנות.
    שיתחילו הלימודים אני לא רוצה להיות הבחור שיושב בפינה ולא זה שיורדים עליו אני רוצה להיות במרכז!
    עדיין אני מתרגש שאני פונה לבחורות אבל אין מה לעשות .
    מאיפה מתחיל השינוי?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אני יסכם לך את זה בכמה שורות:
    LMS,מעגלים חברתיים,וחדר כושר.
    L-מראה
    M-כסף
    S-סטטוס חברתי
    תתחילי לשפר את עצמך בכל הפרמטרים האלה, במקום החברים הלוזרים שלך שיושבים בבית כל היום ומשחקים במחשב MAPLE (מאמין שיש לך כאלה אחרת היית במקום אחר היום) תתחיל להתחבר לאנשים עם סטטוס יותר גבוה,יותר מוצלחים, כאלה שכן תופסים מהם ושכן היית רוצה להיות דומה להם (מבחינה חברתית כמובן, וככל שתתקדם זה ישתנה). ככל שתעבוד על עצמך יותר, ככה יותר מהר יגיעו תוצאות, זה לא תהליך של יום ולא של חודש יהיה לך קשה ותלמד דברים חדשים מהניסיון שתצבור אבל הדרך לפסגת ההר יותר כיפית מלהיות בפסגת ההר (שקר מוחלט).

בלי קשר תסתכל בדיונים שיש פה כי כל הזמן התשובות חוזרות על עצמן שם וגם בטח יענו על כל מיני דברים שחשבת עליהם וכאלה שלא.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טרנזיסטור
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אני יסכם לך את זה בכמה שורות:
    LMS,מעגלים חברתיים,וחדר כושר.
    L-מראה
    M-כסף
    S-סטטוס חברתי
    תתחילי לשפר את עצמך בכל הפרמטרים האלה, במקום החברים הלוזרים שלך שיושבים בבית כל היום ומשחקים במחשב MAPLE (מאמין שיש לך כאלה אחרת היית במקום אחר היום) תתחיל להתחבר לאנשים עם סטטוס יותר גבוה,יותר מוצלחים, כאלה שכן תופסים מהם ושכן היית רוצה להיות דומה להם (מבחינה חברתית כמובן, וככל שתתקדם זה ישתנה). ככל שתעבוד על עצמך יותר, ככה יותר מהר יגיעו תוצאות, זה לא תהליך של יום ולא של חודש יהיה לך קשה ותלמד דברים חדשים מהניסיון שתצבור אבל הדרך לפסגת ההר יותר כיפית מלהיות בפסגת ההר (שקר מוחלט).

בלי קשר תסתכל בדיונים שיש פה כי כל הזמן התשובות חוזרות על עצמן שם וגם בטח יענו על כל מיני דברים שחשבת עליהם וכאלה שלא.
    תודה רבה אחי

קצת מצחיק שאתה אומר שלא התחלת עם בחורה אף פעם, ופסקה קודם סיפרת איך ניגשת אל בחורה וקיבלת תשובה חיובית. עצם זה שעשית מאמץ לפנות אל הבחורה, לגשת אליה, ולומר מה שרצית לומר לה מבלי לתרץ שהיא בטח לא תסכים להצטלם, עשית את זה בכל מקרה. כל עוד הצלחת להשיג את תשומת הלב של הבחורה, זו כבר התחלה. זאת הדרך ללמוד ולהשתפר. אל תמנע מעצמך לבצע פעולות שהיית רוצה לעשות, זה לא אומר שצריך להוציא מהפה כל מילה שעולה לך לראש, כן? אבל לא תוכל להיות טוב במשהו אם בכל פעם שתיתקל בו - תבלום.
    איך אני אהפוך להיות תותח בקרטה שאני כל כך רוצה להיות אם בחיים לא השקעתי מאמץ או ניסיתי לפחות ללמוד משהו קטן באמנות הלחימה הזאת? יש לך תמיד אפשרויות בחירה בכל שלב בחיים, ואתה היחיד שעושה את ההחלטה הטובה בעיניך.

אם עד עכשיו לא היית במרכז, אתה לא יכול להפוך להיות בין רגע להיות ה-מרכז... זה לוקח זמן. וצריך בשביל זה לטפח יחסים חברתיים עם אנשים. וכמה שיותר. דבר כזה לוקח זמן מה. אני בטוח שתלמד להיפתח לאנשים ולא תתרגש מכל תגובה קטנה, כך גם זה יראה לך טבעי ולא כזה מפחיד לפתח שיחה עם מי שמעניין אותך לדבר.

השינוי מתחיל ונגמר בך. אתה לא יכול לשנות אנשים אחרים, אבל אתה יכול לשנות את עצמך. וזה אחד היתרונות שלך שאתה עכשיו מודע לעצמך יותר ממה שהיית פעם, אתה יודע שלא היית הכי טוב ואתה רוצה לשפר את הידע הבסיסי שקיים אצלך. כבר מדובר פה על שינוי לטובה של עצמך. תאמין לי שזאת הנקודה שתסתכל על החיים לפני ואחרי ממש כמו על סרט. יכול להיות מדובר בחודש או בשנה, תלוי עד כמה אתה מוכן ליישם דברים חדשים כדי להפוך לאדם חדש.

לי לדוגמה לקח שנה לפחות, בערך בגיל שלך, עד שהשתניתי ממש וראיתי גם מהסביבה שלי שינוי משמעותי שהגיעו ממחמאות, הערות, ואפילו אנשים שמחו להתקרב אליי בכל צורה שהיא.

לפעמים כשאתה מרגיש קפוא ומפוחד לומר משהו למישהי, אתה נלחץ מאוד, כשאנחנו נלחצים - קצב הלב שלנו עולה וכתוצאה מכך אנו מתחילים להזיע כמו מטורפים. מה שאני ממליץ לעשות במקרים כאלה הוא לקחת נשימה ארוכה של 5-6 שניות, נשיפה של 2 שניות, ולנשום בחזרה. לאחר הפעולה הזאת אנחנו מורידים מהקצב המהיר שהלב שלנו פועם באותו רגע, תוך כדי גם הלחץ שהיה קודם נעלם. עכשיו אפשר תוכל להוציא מה שרצית לומר כשאתה יותר רגוע.

עריכה: אתה עולה ליב'? אם כן, זה הזמן שלך להפציץ.

בוריס.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 25-07-2013 בשעה 07:11.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טרנזיסטור
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    קצת מצחיק שאתה אומר שלא התחלת עם בחורה אף פעם, ופסקה קודם סיפרת איך ניגשת אל בחורה וקיבלת תשובה חיובית. עצם זה שעשית מאמץ לפנות אל הבחורה, לגשת אליה, ולומר מה שרצית לומר לה מבלי לתרץ שהיא בטח לא תסכים להצטלם, עשית את זה בכל מקרה. כל עוד הצלחת להשיג את תשומת הלב של הבחורה, זו כבר התחלה. זאת הדרך ללמוד ולהשתפר. אל תמנע מעצמך לבצע פעולות שהיית רוצה לעשות, זה לא אומר שצריך להוציא מהפה כל מילה שעולה לך לראש, כן? אבל לא תוכל להיות טוב במשהו אם בכל פעם שתיתקל בו - תבלום.
    איך אני אהפוך להיות תותח בקרטה שאני כל כך רוצה להיות אם בחיים לא השקעתי מאמץ או ניסיתי לפחות ללמוד משהו קטן באמנות הלחימה הזאת? יש לך תמיד אפשרויות בחירה בכל שלב בחיים, ואתה היחיד שעושה את ההחלטה הטובה בעיניך.

אם עד עכשיו לא היית במרכז, אתה לא יכול להפוך להיות בין רגע להיות ה-מרכז... זה לוקח זמן. וצריך בשביל זה לטפח יחסים חברתיים עם אנשים. וכמה שיותר. דבר כזה לוקח זמן מה. אני בטוח שתלמד להיפתח לאנשים ולא תתרגש מכל תגובה קטנה, כך גם זה יראה לך טבעי ולא כזה מפחיד לפתח שיחה עם מי שמעניין אותך לדבר.

השינוי מתחיל ונגמר בך. אתה לא יכול לשנות אנשים אחרים, אבל אתה יכול לשנות את עצמך. וזה אחד היתרונות שלך שאתה עכשיו מודע לעצמך יותר ממה שהיית פעם, אתה יודע שלא היית הכי טוב ואתה רוצה לשפר את הידע הבסיסי שקיים אצלך. כבר מדובר פה על שינוי לטובה של עצמך. תאמין לי שזאת הנקודה שתסתכל על החיים לפני ואחרי ממש כמו על סרט. יכול להיות מדובר בחודש או בשנה, תלוי עד כמה אתה מוכן ליישם דברים חדשים כדי להפוך לאדם חדש.

לי לדוגמה לקח שנה לפחות, בערך בגיל שלך, עד שהשתניתי ממש וראיתי גם מהסביבה שלי שינוי משמעותי שהגיעו ממחמאות, הערות, ואפילו אנשים שמחו להתקרב אליי בכל צורה שהיא.

לפעמים כשאתה מרגיש קפוא ומפוחד לומר משהו למישהי, אתה נלחץ מאוד, כשאנחנו נלחצים - קצב הלב שלנו עולה וכתוצאה מכך אנו מתחילים להזיע כמו מטורפים. מה שאני ממליץ לעשות במקרים כאלה הוא לקחת נשימה ארוכה של 5-6 שניות, נשיפה של 2 שניות, ולנשום בחזרה. לאחר הפעולה הזאת אנחנו מורידים מהקצב המהיר שהלב שלנו פועם באותו רגע, תוך כדי גם הלחץ שהיה קודם נעלם. עכשיו אפשר תוכל להוציא מה שרצית לומר כשאתה יותר רגוע.

עריכה: אתה עולה ליב'? אם כן, זה הזמן שלך להפציץ.

בוריס.
    כן אני עולה ל-יב' ...תודה רבה אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect