נכתב במקור על ידי
boris02
קצת מצחיק שאתה אומר שלא התחלת עם בחורה אף פעם, ופסקה קודם סיפרת איך ניגשת אל בחורה וקיבלת תשובה חיובית. עצם זה שעשית מאמץ לפנות אל הבחורה, לגשת אליה, ולומר מה שרצית לומר לה מבלי לתרץ שהיא בטח לא תסכים להצטלם, עשית את זה בכל מקרה. כל עוד הצלחת להשיג את תשומת הלב של הבחורה, זו כבר התחלה. זאת הדרך ללמוד ולהשתפר. אל תמנע מעצמך לבצע פעולות שהיית רוצה לעשות, זה לא אומר שצריך להוציא מהפה כל מילה שעולה לך לראש, כן? אבל לא תוכל להיות טוב במשהו אם בכל פעם שתיתקל בו - תבלום.
איך אני אהפוך להיות תותח בקרטה שאני כל כך רוצה להיות אם בחיים לא השקעתי מאמץ או ניסיתי לפחות ללמוד משהו קטן באמנות הלחימה הזאת? יש לך תמיד אפשרויות בחירה בכל שלב בחיים, ואתה היחיד שעושה את ההחלטה הטובה בעיניך.
אם עד עכשיו לא היית במרכז, אתה לא יכול להפוך להיות בין רגע להיות ה-מרכז... זה לוקח זמן. וצריך בשביל זה לטפח יחסים חברתיים עם אנשים. וכמה שיותר. דבר כזה לוקח זמן מה. אני בטוח שתלמד להיפתח לאנשים ולא תתרגש מכל תגובה קטנה, כך גם זה יראה לך טבעי ולא כזה מפחיד לפתח שיחה עם מי שמעניין אותך לדבר.
השינוי מתחיל ונגמר בך. אתה לא יכול לשנות אנשים אחרים, אבל אתה יכול לשנות את עצמך. וזה אחד היתרונות שלך שאתה עכשיו מודע לעצמך יותר ממה שהיית פעם, אתה יודע שלא היית הכי טוב ואתה רוצה לשפר את הידע הבסיסי שקיים אצלך. כבר מדובר פה על שינוי לטובה של עצמך. תאמין לי שזאת הנקודה שתסתכל על החיים לפני ואחרי ממש כמו על סרט. יכול להיות מדובר בחודש או בשנה, תלוי עד כמה אתה מוכן ליישם דברים חדשים כדי להפוך לאדם חדש.
לי לדוגמה לקח שנה לפחות, בערך בגיל שלך, עד שהשתניתי ממש וראיתי גם מהסביבה שלי שינוי משמעותי שהגיעו ממחמאות, הערות, ואפילו אנשים שמחו להתקרב אליי בכל צורה שהיא.
לפעמים כשאתה מרגיש קפוא ומפוחד לומר משהו למישהי, אתה נלחץ מאוד, כשאנחנו נלחצים - קצב הלב שלנו עולה וכתוצאה מכך אנו מתחילים להזיע כמו מטורפים. מה שאני ממליץ לעשות במקרים כאלה הוא לקחת נשימה ארוכה של 5-6 שניות, נשיפה של 2 שניות, ולנשום בחזרה. לאחר הפעולה הזאת אנחנו מורידים מהקצב המהיר שהלב שלנו פועם באותו רגע, תוך כדי גם הלחץ שהיה קודם נעלם. עכשיו אפשר תוכל להוציא מה שרצית לומר כשאתה יותר רגוע.
עריכה: אתה עולה ליב'? אם כן, זה הזמן שלך להפציץ.
בוריס.