קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה l בחורות
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 19:16
  2. אתגר חדש (בחורות)
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 18:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

מה בחורות יעדיפו? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אתם יכולים לקרוא לו מפגר עד מחר, אבל ממירוץ העכברים הוא יצא. זה כבר אומר עליו משו.

בזמן שאתם תעבדו מ9 עד 5 עד גיל 70 כמו מסכנים (וגם יפטרו אתכם לפחות פעמיים אז תצטרכו להיות גם מובטלים) ותמצצו לכל אחד תזין בשביל לקבל פנסיה של 1500 שקל או פחות אפילו (אל תשכחו תנבואה שלי שלממשלה אין כסף לשלם לכם פנסיה ובסוף אני תמיד צודק)
    הבנאדם כל מה שצריך לעשות הוא להצטלם לסרט סדרה או סתם לעבור על מסלול ולקבל פי 10 יותר ממה שאתם תקבלו בשנה...זה הרבה יותר פשוט מלהיות עבד של 9 עד 5 ולמצוא חן בעיניי כולם כולל כולם

HATERS GONNA HATE

החיים של טום קשתי>החיים של כל אחד שאין לו הכנסה פסיבית/עשיר. ובטח, בטח יותר טובים משל חייל קרבי שעובד בתור מאבטח או שוטר שמקבל משכורת של ילד בן 16 במלצרות יחד עם סיכון להדקר ע''י החיילים של שירזי אבל מה העיקר הוא "כשיר לחתונה" (מי רוצה חתונה בכלל??? אתם יעני בכוח מחפשים על מה לרדת באנשים?)

וביננו, המפגרים האמיתיים הם אלה שמחפשים קריירה במאה ה21...אז תחשבו טוב מאוד איפה אתם נמצאים ולמי אתם קוראים מפגר.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 28-07-2013 בשעה 08:50.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    איזה גבר??!!! הבן אדם נרקסיסט מטומטם!
    אני לא ישכח שהוא אמר "איזה יצירת מופת של אלוהים אני, אה?" פשוט הייתי בשוק מכמה שבן אדם יכול להיות אפס באופי שלו!

הבן אדם מטומטם ואני קובע את זה על סמך עובדות.

אני לא אמרתי שהן לא היו זורמות איתו...כמו שאמרתי, הבן אדם חתיך, זאת עובדה.
    בחורות נדלקות על תוך שנייה, אבל מספיק לשבת עם בן אדם כזה דקה וחצי ואתה מבין שאתה מדבר עם תוכי שזוכר מילים "שלא נדע מטומע".
    הוא גבר שמתאים לסטוצים, בדיוק כמו שיש נשים כמו אור מהאח הגדול שהיא מתאימה אך ורק לסטוצים!
    היא מפגרת ברמות אחרות, אבל היא פצצת על שרק מלראות אותה מסרקת את השיער עומד לי הזין..מודה באשמה - היא כוסית מטורפת!
    אבל מפגרת כמוה עוד לא ראיתי בחיים שלי.

כן אני יודע מי הוא ומה עושה.
    הוא סתום על.
    אל תבלבל תמוח, טיילר..כמו שאמרת "מי שלא יודע, שלא ידבר" נכון? אז אתה לא יודע, אז שב בשקט.
    גם זיז אומר את זה ובתדירות יותר גבוהה ממנו. למה אתה לא hater של זיז?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    גם זיז אומר את זה ובתדירות יותר גבוהה ממנו. למה אתה לא hater של זיז?
    את זיז אני גם מעריץ וגם שונא (סוג של פיצול אישיות חח)
    מעריץ כי הוא עשה שינוי מטורףףףףףף
    שונא כי הוא עף על עצמו ומשתחצן בגלל שהוא הגיע להשיגים שלו...אני לא סובל אנשים כאלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

את זיז אני גם מעריץ וגם שונא (סוג של פיצול אישיות חח)
    מעריץ כי הוא עשה שינוי מטורףףףףףף
    שונא כי הוא עף על עצמו ומשתחצן בגלל שהוא הגיע להשיגים שלו...אני לא סובל אנשים כאלה.
    אם תראה את גף סייד וכל האלה שאיתו תראה שגם הוא עף על עצמו כמו זיז
    ותכלס אני מבין אותם האנשים עבדו קשה וקרעו תתחת ועכשיו הם נהנים ממה שהם עבדו בשבילו ושמים זין על העולם בצדק

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    אם תראה את גף סייד וכל האלה שאיתו תראה שגם הוא עף על עצמו כמו זיז
    ותכלס אני מבין אותם האנשים עבדו קשה וקרעו תתחת ועכשיו הם נהנים ממה שהם עבדו בשבילו ושמים זין על העולם בצדק
    לא מסכים.
    אין סיבה כל היום לדבר על ההשיגים שלך, לעשות כל היום שרירים לאנשים ולהראות לכולם לאן הגעת בחיים..
    קוראים לזה צניעות, הגיע הזמן שתבינו מה זה אומר וכמה התכונה הזאת מוערכת אצל אנשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

לא מסכים.
    אין סיבה כל היום לדבר על ההשיגים שלך, לעשות כל היום שרירים לאנשים ולהראות לכולם לאן הגעת בחיים..
    קוראים לזה צניעות, הגיע הזמן שתבינו מה זה אומר וכמה התכונה הזאת מוערכת אצל אנשים.
    צודק
    אם היה לי גוף כמו שלהם לא הייתי עף על עצמי ככה אבל גם לא הייתי ילדה צנועה מבית טוב הולך עם חולצה שמכסה עד המרפקים
    נראה לי שהכול צריך להיות במידה אל תהיה צנוע בהגזמה כי זה כבר ייראה צבוע אבל אל תהיה גם יותר מידיי שחצן

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    צודק
    אם היה לי גוף כמו שלהם לא הייתי עף על עצמי ככה אבל גם לא הייתי ילדה צנועה מבית טוב הולך עם חולצה שמכסה עד המרפקים
    נראה לי שהכול צריך להיות במידה אל תהיה צנוע בהגזמה כי זה כבר ייראה צבוע אבל אל תהיה גם יותר מידיי שחצן
    אם יש לך גוף שרירי, אין סיבה שתלך עם וילון על הגוף כמו מומיה ותסתיר הכל, זה מטומטם.
    להפך, אני אוהב ללכת עם גופיות ONE SIZE כאלה עם פתחים גדולים בבית שחי כי זה מאוורר פצצות בחום הזה של הקיץ וגם כי מה לעשות..פתחתי אחלה של גוף, אין לי סיבה להסתיר אותו.
    כמו שלנשים יש ציצים יפים אז הן הולכות עם מחשוף או אם יש להן תחת סקסי אז הן הולכות עם מכנסונים..זה הגיוני.

אבל מפה ולהעלות תמונות של הגוף שלך כל יום לפייסבוק? זה גועל נפש וזה הדבר הכי שחצני שיש בעולם.
    גם בחורות שיש להן ציצים ענקיים שכל הזמן מצלמות את עצמן מזווית מלמעלה כדי שיראו שיש להן ציצים גדולים זה גם מטומטם בעניי וזה לא סקסי בעליל.

יש להיות צנוע, ויש להיות מטומטם..זה לא אותו הדבר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

אם יש לך גוף שרירי, אין סיבה שתלך עם וילון על הגוף כמו מומיה ותסתיר הכל, זה מטומטם.
    להפך, אני אוהב ללכת עם גופיות ONE SIZE כאלה עם פתחים גדולים בבית שחי כי זה מאוורר פצצות בחום הזה של הקיץ וגם כי מה לעשות..פתחתי אחלה של גוף, אין לי סיבה להסתיר אותו.
    כמו שלנשים יש ציצים יפים אז הן הולכות עם מחשוף או אם יש להן תחת סקסי אז הן הולכות עם מכנסונים..זה הגיוני.

אבל מפה ולהעלות תמונות של הגוף שלך כל יום לפייסבוק? זה גועל נפש וזה הדבר הכי שחצני שיש בעולם.
    גם בחורות שיש להן ציצים ענקיים שכל הזמן מצלמות את עצמן מזווית מלמעלה כדי שיראו שיש להן ציצים גדולים זה גם מטומטם בעניי וזה לא סקסי בעליל.

יש להיות צנוע, ויש להיות מטומטם..זה לא אותו הדבר.

זה מזכיר לי את זה עם השמונה קוביות אבל הוא שחיף רצח קוראים לו Tahel hillel אני חושב והוא אלוהים בפייסבוק לא יודע במציאות אבל הוא מפרסם סטטוסים כמו "שנת צהרים" ומוסיף תמונה תוך חמש שעות יש 800 לייקים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    זה מזכיר לי את זה עם השמונה קוביות אבל הוא שחיף רצח קוראים לו Tahel hillel אני חושב והוא אלוהים בפייסבוק לא יודע במציאות אבל הוא מפרסם סטטוסים כמו "שנת צהרים" ומוסיף תמונה תוך חמש שעות יש 800 לייקים
    עכשיו אתה מבין כמה העולם שלנו דפוק..?
    בן אדם שאין לו כלום מה לראות, משתחצן בזה ומקבל הערצה בתמורה.
    אנשים צנועים, עם המון מה להראות, לא מקבלים דבר בתמורה ויש כאלה שאפילו לא רואים את זה.

תהל זה בכלל שם של בחורה... באמת נראה קוקסינל אגב אבל מה שכן הוא לא איזה ייצור מגעיל פשוט חש מעצמו על כלום

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    תהל זה בכלל שם של בחורה... באמת נראה קוקסינל אגב אבל מה שכן הוא לא איזה ייצור מגעיל פשוט חש מעצמו על כלום
    הוא נראה כמו דחליל בן 16, ממש כמו כל הילדים בדר"כ בגילאים שלו.
    ויש לו תספורת של קוקסינל.

וזאת הסיבה שאני לא מבין למה אנשים מעריצים אחד כמוהו.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה המסקנה פה? ברגע שישך ממה להשתחצן שתחצן חופשי. זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות כשאגדיל תהכנסה הפסיבית שלי ואהיה חטוב ואסיים עוד דברים שאני כבר התחלתי. מה שיקרה בקיץ ההבא תזכרו תמילים האלה.

למה? מהסיבה הפשוטה - אם אנשים מעריצים ילדון בן 16 ששוקל כמו מוט אולימפי שמחלק פליירים בחופש הגדול, מישו שבאמת חי ונראה כמו קינג יראה כמו אלוהים בשביל אנשים אחרים.

למה את מי עוד יש להעריץ חוץ מהשחיפים האלה?? כל מיני שמנים מקריחים עם תספורת גלח מסריחה? אתם חייבים להבין דבר אחד אנשים שבאמת יש להם ממה להשוויץ את מעטים מאוד, אנלא מכיר ולא הכרתי אנשים שיש להם גם גוף גם פרצוף גם שיזוף גם הכנסה פסיבית לאדע מה איתכם..ובטח בטח שלא בגילאי 15-25.

זה מה שZYZZ עשה והלך לו טוב מאוד. מציע גם לכם לעשות את זה. כי זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות.

השחיף הזה, תאמינו לי או לא, זה הטופ של הגברים בישראל...מיעוטים הם אלה שמעל לזה כי כמו שאמרתי את מי יש להעריץ כבר?? זה גם מסביר למה לאון שחיפובסקי מקבל כזאת הערצה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 29-07-2013 בשעה 18:51.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    מה המסקנה פה? ברגע שישך ממה להשתחצן שתחצן חופשי. זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות כשאגדיל תהכנסה הפסיבית שלי ואהיה חטוב ואסיים עוד דברים שאני כבר התחלתי. מה שיקרה בקיץ ההבא תזכרו תמילים האלה.

למה? מהסיבה הפשוטה - אם אנשים מעריצים ילדון בן 16 ששוקל כמו מוט אולימפי שמחלק פליירים בחופש הגדול, מישו שבאמת חי ונראה כמו קינג יראה כמו אלוהים בשביל אנשים אחרים.

למה את מי עוד יש להעריץ חוץ מהשחיפים האלה?? כל מיני שמנים מקריחים עם תספורת גלח מסריחה? אתם חייבים להבין דבר אחד אנשים שבאמת יש להם ממה להשוויץ את מעטים מאוד, אנלא מכיר ולא הכרתי אנשים שיש להם גם גוף גם פרצוף גם שיזוף גם הכנסה פסיבית לאדע מה איתכם..ובטח בטח שלא בגילאי 15-25.

זה מה שZYZZ עשה והלך לו טוב מאוד. מציע גם לכם לעשות את זה. כי זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות.

השחיף הזה, תאמינו לי או לא, זה הטופ של הגברים בישראל...מיעוטים הם אלה שמעל לזה כי כמו שאמרתי את מי יש להעריץ כבר?? זה גם מסביר למה לאון שחיפובסקי מקבל כזאת הערצה.
    עדיין לא הסברת לי למה בכלל להשתחצן בהישגים שלך מלחתחילה.
    נגיד ויש לך כבר את הגוף המחויל שאתה מחכה לו, ויש לך שיזוף מהסרטים, לסת של אלו-גד וכל מה שבאלך...למה עדיין אתה צריך להשתחצן במה שיש לך?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שישך משו טוב להראות לעולם, תראה אותו ואל תתחבא מאחורי הקלעים.

יש אנשים שאין להם שומדבר, אבל שומדבר להשוויץ בו, הם עושים את זה בכ''ז ומקבלים הערצה. למה שאתה לא תעשה את זה? בגלל הייטר אחד או שניים שיגידו לך שאתה חש? גם ככה הם שמנים מכוערים מקריחים וכונפות הדעה שלהם לא נספרת בכללללללל

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    שישך משו טוב להראות לעולם, תראה אותו ואל תתחבא מאחורי הקלעים.

יש אנשים שאין להם שומדבר, אבל שומדבר להשוויץ בו, הם עושים את זה בכ''ז ומקבלים הערצה. למה שאתה לא תעשה את זה? בגלל הייטר אחד או שניים שיגידו לך שאתה חש? גם ככה הם שמנים מכוערים מקריחים וכונפות הדעה שלהם לא נספרת בכללללללל
    אין קשר לזה שאנשים יגידו שאני חש, לא איכפת לי מהתגובות של אנשים אחי

מבחינה אידיאולוגית אני לא חושב שזה נכון כל היום לדבר על עצמך ולהשתחצן בהשיגים שלך.
    "אם הם משתחצנים אז למה שאתה לא תעשה את זה?" תגיד לי אתה שומע את עצמך? מה אתה ילד קטן? אם כולם יקפצו מהגג, גם אתה תקפוץ? נו בחייאת טיילר.

אם אתה נראה טוב, תדאג להתלבש יפה בצורה שרואים שאתה נראה טוב, אבל אין טעם להעלות תמונות של הגוף שלך כל יום לפייסבוק או ללכת עם הכלב לטיול בלי חולצה וכל שנייה לעשות שרירים לעצמך, זה פאקינג מטומטם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect