קורס WEBMASTER 4.0 במכללת ג'ון ברייס בתל אביב, שעולה 20000 שקל.
יש לי ידע ממש מינימאלי בHTML PHP CSS
מה אתם אומרים, שווה לעשות את הקורס? או שעדיף לי ללמוד לבד בבית (מה שלא ילך לי כל כך)? התעודה תעזור לי למצוא עבודה טובה?
קורס WEBMASTER 4.0 במכללת ג'ון ברייס בתל אביב, שעולה 20000 שקל.
יש לי ידע ממש מינימאלי בHTML PHP CSS
מה אתם אומרים, שווה לעשות את הקורס? או שעדיף לי ללמוד לבד בבית (מה שלא ילך לי כל כך)? התעודה תעזור לי למצוא עבודה טובה?
|
|
20000 שקל לקורס? שום קורס לא מצדיק מחיר כזה
או שאתה אומר שיש לך אפשרות לעשות אותו חינם/במחיר מוזל יותר?
לא הבנתי איך יש לך ידע מינימלי גם בHTML וגם PHP. איך תשתמש בPHP אם אתה לא יודע HTML באופן נורמלי? לא מסתדר המשפט הזה.
20 אלף הם לוקחים על חומר חינמי מהאינטרנט? וואוו..
בוא תביא 10 אני אלמד אותך בשבוע הכל ומסדר לך עבודה גם חחחחחחחחחחחח
קיצר אם בא לך לשפוך 20K כדי שילוו אותך כמו ילדה קטנה בשביל ידע בסיסי בלבד (לא יעזור לך קורסים, רק ניסיון עוזר לך פה) לך על זה.
עברתי על הסילבוס שלהם ואני רואה דברים לא קשורים לחיים. למשל בעבודה אני עובד עם wordpress ואין פה מה ללמוד בכלל. זה כולה מערכת רגילה בסה"כ.
יעני קודם בגון ברייס הזה אתה לומד על דברים יחסית יותר מסובכים כמו ajax jquery ואז הם באים לך בהפתעה בלי קשר עם "התקנת מערכת וורפדרס" WTF?!!?!?!
רוצה ללמוד להתקין וורדפרס? הינה במשפט אני מסכם לך: תעלה את הקבצי וורדפרס (תוריד מהאתר שלהם) לשרת שלך, לך לקובץ wp-config-sample.php ותשנה לו את השם ל-wp-config.php ובתוך הקובץ תערוך את פרטי מסד הנתונים. כנס לURL שלך, תמלא את השדות וזהו התקנת. יעני על זה שיעור שלם?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עוד משהו, יש שם "מבוא לתכנת פוטושופ CS4" זה כבר מראה לך פה שמהו שם לא הכי אקטואלי.
לגבי התעודה: התעודה תעזור לך להוציא תעודה.
סעמק אנשים עושים כסף על חוסר ידע של אנשים אחרים. נראה לי בשביל להיות עשיר צריך לפתוח מכללה. פאקקקקקק 20K!!!!!!
אתה מביא כיתה של 10 אנשים זה 200K. מטורף. זה מה שנקרא כסף קל. יותר מבאנרס ברוקר![]()
כלי ניהול תוכן אינטרנטי – Joomla ויצירת חנות וירטואלית
מבוא לכלים לניהול תוכן אינטרנטי / התקנה של Joomla / הבנת ממשק משתמש לאתר Joomla / מנגנון ארגון הקבצים ב- Joomla / דפי תוכן - יצירה, שליטה, ובקרה / מנגנון הניווט / מודולים - Modules / רכיבים – Components / תוספות - Plug-Ins / הגדרות מערכת / ניהול משתמשים באתר / עיצוב מתקדם - תבניות / הרחבות ותוספות צד ג' / חיבור האתר לרשתות חברתיות / השקת אתר / שילוב מנגנון מסחר אלקטרוני (יצירת חנות וירטואלית באתר)
הם מלמדים אותך לבנות חנות וירטואלית עם תוסף של joomla.
WTF?!?!? איזה חברה ישראלית בונה חנות וירטואלית עם joomla? אני בהלם שמלמדים את זה במכללה הכי "נחשבת" בארץ בכל הנוגע למחשבים ואינטרנט.
ממה שאני יודע בחרת מכללה יוקרתית אחושרמוטה. אז כן יש לה שם ואני בטוח שהרמה שם גבוהה. ללכת ללמוד שם שפות לא הייתי הולך כי זה דבר שיש בעוד אינספור מכללות ברחבי הארץ וסה"כ זה משו שכמו שאמרו למעלה הולך רק עם ניסיון. אז וואלה הייתי ממליץ לך ככה ללכת ללמוד תיכנות במכללה "קצת" יותר זולה, ותג'ון ברייס הזה תשמור לקורס אחר שמעניין אותך יש לי חבר שהתעניין בללמוד שם עריכה ואנימציה שזה משו שאני יכול להבין בללכת למכללה יוקרתית כי זה אין בכל מקום. הכל תלוי באיזה קורס תיקח. תיכנות? לך למקום אחר
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אם זה לא טרול, אז זה מאוד עצוב גבר..
שום קורס לא מצדיק 20K, מאיפה תביא את ה20K ? איך תשלים אותם אחר כך? חשבת על זה?
במיוחד אחרי מה שאידי נחוי אמר אם זה באמת הקורסים שלהם "מבוא לפוטושופ" והתקנת וורדפס וג'ומלה.. לא הייתי משלם גם 200 שקל
לא הייתי נותן להם בקבוק K300 משומש בשביל הקורס הזה, בטח לא 20K
ההורים שלי כל היום חופרים לי לעשות קורס או תואר ראשון... כנראה השתכנעתי קצת כי נמאס לי מהחפירות ומהריבים על זה
וטוב שפתחתי פה פוסט אחרת ביום ראשון כבר הייתי נוסע להירשם...
ההורים שלך מבלבלים לך את המוח... תעיף אותם... מה הם רוצים שתיהיה עבד?! רוצה ללמוד משהו.. תלמד לא צריך שום תעודה מסריחה הכל נמצא באינטרנט גם ספרים אם אתה צריך אז קצת טורנטים.. וזה כל עוד אתה מתכוון להשקיע.. בעיקר אם אתה מכוון לתחום ההייטק.. תעודה באוניברסיטה נועדה לכל מי שמתכוון לשכוח את החומר אחר כך : )
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא מבין כלום במחשבים וכל החרא הזה אבל רק מהמחיר זה נשמע מפגר...20K שקל????? על מה??? בשביל למצוא עבודה במשכורת טיפה יותר גבוהה ממינימום באיזו חברה מעפנה?
היום באינטרנט ישך מידע חינמי בכל נושא שתרצה ואני בטוח שיש גם בתכנות...ועם המידע הזה אפשר לעשות יותר מ6 אלף שקל בחודש בתור עבודה עם בוס מזדיין בתחת
קיצר תגיד להורים שלך שהם חיים בימי הביניים למה היום עם תארים אפשר לנגב רק תתחת...היום לכל בנאדם שני יש דוקטורט וחצי מהם בכלל עובדים בעבודה של ילדים..עזוב שטויות אתה יודע מה אתה יכול לעשות עם 20K שקל וידע נכון??
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחח מסכים איתכם לגמרי.. על זה גם המריבות שלי איתם היו, אני אומר להם שתואר לא יעזור לי והם ממשיכים בשלהם שתואר יביא לי "פרנסה טובה לחיים".
טיילר, "אתה יודע מה אתה יכול לעשות עם 20K שקל וידע נכון??" למה אתה מתכוון?