קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי שמבין במחשבים ורצה לעשות כסף שיכנס
    על ידי HALILI10 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2010, 11:47
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-11-2008, 19:13
  3. בעיה!! כל מי שמבין במחשבים להכנס!!!
    על ידי mmmnnnmmm בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 15:39
  4. למי שמבין בfinal fantasy
    על ידי جܧٹξლąი בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 13:33
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

למי שמבין במחשבים כאן, שווה לעשות את הקורס הזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל למי שמבין במחשבים כאן, שווה לעשות את הקורס הזה?

קורס WEBMASTER 4.0 במכללת ג'ון ברייס בתל אביב, שעולה 20000 שקל.
    יש לי ידע ממש מינימאלי בHTML PHP CSS
    מה אתם אומרים, שווה לעשות את הקורס? או שעדיף לי ללמוד לבד בבית (מה שלא ילך לי כל כך)? התעודה תעזור לי למצוא עבודה טובה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

20000 שקל לקורס? שום קורס לא מצדיק מחיר כזה

או שאתה אומר שיש לך אפשרות לעשות אותו חינם/במחיר מוזל יותר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    20000 שקל לקורס? שום קורס לא מצדיק מחיר כזה

או שאתה אומר שיש לך אפשרות לעשות אותו חינם/במחיר מוזל יותר?
    לא זה לא מה שאני אומר חח
    ממה שהבנתי קורסי מחשבים בכללי יקרים כי זה כיתות ממוחשבות ומרצים יקרים, פלוס זה במכללת ג'ון ברייס

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

לא הבנתי איך יש לך ידע מינימלי גם בHTML וגם PHP. איך תשתמש בPHP אם אתה לא יודע HTML באופן נורמלי? לא מסתדר המשפט הזה.

20 אלף הם לוקחים על חומר חינמי מהאינטרנט? וואוו..
    בוא תביא 10 אני אלמד אותך בשבוע הכל ומסדר לך עבודה גם חחחחחחחחחחחח

קיצר אם בא לך לשפוך 20K כדי שילוו אותך כמו ילדה קטנה בשביל ידע בסיסי בלבד (לא יעזור לך קורסים, רק ניסיון עוזר לך פה) לך על זה.
    עברתי על הסילבוס שלהם ואני רואה דברים לא קשורים לחיים. למשל בעבודה אני עובד עם wordpress ואין פה מה ללמוד בכלל. זה כולה מערכת רגילה בסה"כ.
    יעני קודם בגון ברייס הזה אתה לומד על דברים יחסית יותר מסובכים כמו ajax jquery ואז הם באים לך בהפתעה בלי קשר עם "התקנת מערכת וורפדרס" WTF?!!?!?!

רוצה ללמוד להתקין וורדפרס? הינה במשפט אני מסכם לך: תעלה את הקבצי וורדפרס (תוריד מהאתר שלהם) לשרת שלך, לך לקובץ wp-config-sample.php ותשנה לו את השם ל-wp-config.php ובתוך הקובץ תערוך את פרטי מסד הנתונים. כנס לURL שלך, תמלא את השדות וזהו התקנת. יעני על זה שיעור שלם?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    עוד משהו, יש שם "מבוא לתכנת פוטושופ CS4" זה כבר מראה לך פה שמהו שם לא הכי אקטואלי.

לגבי התעודה: התעודה תעזור לך להוציא תעודה.

סעמק אנשים עושים כסף על חוסר ידע של אנשים אחרים. נראה לי בשביל להיות עשיר צריך לפתוח מכללה. פאקקקקקק 20K!!!!!!
    אתה מביא כיתה של 10 אנשים זה 200K. מטורף. זה מה שנקרא כסף קל. יותר מבאנרס ברוקר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתן
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי אמר שחייב למות בשביל להיות בגן עדן ? ;)

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לא הבנתי איך יש לך ידע מינימלי גם בHTML וגם PHP. איך תשתמש בPHP אם אתה לא יודע HTML באופן נורמלי? לא מסתדר המשפט הזה.

קיצר אם בא לך לשפוך 20K כדי שילוו אותך כמו ילדה קטנה בשביל ידע בסיסי בלבד (לא יעזור לך קורסים, רק ניסיון עוזר לך פה) לך על זה.
    עברתי על הסילבוס שלהם ואני רואה דברים לא קשורים לחיים. למשל בעבודה אני עובד עם wordpress ואין פה מה ללמוד בכלל. זה כולה מערכת רגילה בסה"כ.
    יעני קודם בגון ברייס הזה אתה לומד על דברים יחסית יותר מסובכים כמו ajax jquery ואז הם באים לך בהפתעה בלי קשר עם "התקנת מערכת וורפדרס" WTF?!!?!?!

רוצה ללמוד להתקין וורדפרס? הינה במשפט אני מסכם לך: תעלה את הקבצי וורדפרס (תוריד מהאתר שלהם) לשרת שלך, לך לקובץ wp-config-sample.php ותשנה לו את השם ל-wp-config.php ובתוך הקובץ תערוך את פרטי מסד הנתונים. כנס לURL שלך, תמלא את השדות וזהו התקנת. יעני על זה שיעור שלם?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    עוד משהו, יש שם "מבוא לתכנת פוטושופ CS4" זה כבר מראה לך פה שמהו שם לא הכי אקטואלי.

סעמק אנשים עושים כסף על חוסר ידע של אנשים אחרים. נראה לי בשביל להיות עשיר צריך לפתוח מכללה. פאקקקקקק 20K!!!!!!
    וכל מילה אחרת מיותרת ..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

כלי ניהול תוכן אינטרנטי – Joomla ויצירת חנות וירטואלית

מבוא לכלים לניהול תוכן אינטרנטי / התקנה של Joomla / הבנת ממשק משתמש לאתר Joomla / מנגנון ארגון הקבצים ב- Joomla / דפי תוכן - יצירה, שליטה, ובקרה / מנגנון הניווט / מודולים - Modules / רכיבים – Components / תוספות - Plug-Ins / הגדרות מערכת / ניהול משתמשים באתר / עיצוב מתקדם - תבניות / הרחבות ותוספות צד ג' / חיבור האתר לרשתות חברתיות / השקת אתר / שילוב מנגנון מסחר אלקטרוני (יצירת חנות וירטואלית באתר)

הם מלמדים אותך לבנות חנות וירטואלית עם תוסף של joomla.

WTF?!?!? איזה חברה ישראלית בונה חנות וירטואלית עם joomla? אני בהלם שמלמדים את זה במכללה הכי "נחשבת" בארץ בכל הנוגע למחשבים ואינטרנט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה

כן הידע שלי בHTML יותר ממינימאלי.. הוא סבבה
    והבנתי אותך, באמת ראיתי בפירוט על הקורס שנלמדים שם כל מני דברים שאני לא רואה כשימושיים..
    ובוא באמת תלמד אותי אם אתה מראשון במקרה.. אני אפילו אשלם לך, אומנם לא 10 חח

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ממה שאני יודע בחרת מכללה יוקרתית אחושרמוטה. אז כן יש לה שם ואני בטוח שהרמה שם גבוהה. ללכת ללמוד שם שפות לא הייתי הולך כי זה דבר שיש בעוד אינספור מכללות ברחבי הארץ וסה"כ זה משו שכמו שאמרו למעלה הולך רק עם ניסיון. אז וואלה הייתי ממליץ לך ככה ללכת ללמוד תיכנות במכללה "קצת" יותר זולה, ותג'ון ברייס הזה תשמור לקורס אחר שמעניין אותך יש לי חבר שהתעניין בללמוד שם עריכה ואנימציה שזה משו שאני יכול להבין בללכת למכללה יוקרתית כי זה אין בכל מקום. הכל תלוי באיזה קורס תיקח. תיכנות? לך למקום אחר
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אם זה לא טרול, אז זה מאוד עצוב גבר..
    שום קורס לא מצדיק 20K, מאיפה תביא את ה20K ? איך תשלים אותם אחר כך? חשבת על זה?
    במיוחד אחרי מה שאידי נחוי אמר אם זה באמת הקורסים שלהם "מבוא לפוטושופ" והתקנת וורדפס וג'ומלה.. לא הייתי משלם גם 200 שקל

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לא הייתי נותן להם בקבוק K300 משומש בשביל הקורס הזה, בטח לא 20K

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ההורים שלי כל היום חופרים לי לעשות קורס או תואר ראשון... כנראה השתכנעתי קצת כי נמאס לי מהחפירות ומהריבים על זה
    וטוב שפתחתי פה פוסט אחרת ביום ראשון כבר הייתי נוסע להירשם...

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ההורים שלך מבלבלים לך את המוח... תעיף אותם... מה הם רוצים שתיהיה עבד?! רוצה ללמוד משהו.. תלמד לא צריך שום תעודה מסריחה הכל נמצא באינטרנט גם ספרים אם אתה צריך אז קצת טורנטים.. וזה כל עוד אתה מתכוון להשקיע.. בעיקר אם אתה מכוון לתחום ההייטק.. תעודה באוניברסיטה נועדה לכל מי שמתכוון לשכוח את החומר אחר כך : )

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי Bombad צפיה בהודעה
    ההורים שלי כל היום חופרים לי לעשות קורס או תואר ראשון... כנראה השתכנעתי קצת כי נמאס לי מהחפירות ומהריבים על זה
    וטוב שפתחתי פה פוסט אחרת ביום ראשון כבר הייתי נוסע להירשם...
    כי זה הורים אחי
    הם חושבים שרק עם תואר אתה יכול למצוא עבודה
    והם לא מבינים שהיום
    אתה לא צריך ללמוד באוניבריסה או במכללות
    בשביל למצוא עבודה ולעשות כסף

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא מבין כלום במחשבים וכל החרא הזה אבל רק מהמחיר זה נשמע מפגר...20K שקל????? על מה??? בשביל למצוא עבודה במשכורת טיפה יותר גבוהה ממינימום באיזו חברה מעפנה?

היום באינטרנט ישך מידע חינמי בכל נושא שתרצה ואני בטוח שיש גם בתכנות...ועם המידע הזה אפשר לעשות יותר מ6 אלף שקל בחודש בתור עבודה עם בוס מזדיין בתחת

קיצר תגיד להורים שלך שהם חיים בימי הביניים למה היום עם תארים אפשר לנגב רק תתחת...היום לכל בנאדם שני יש דוקטורט וחצי מהם בכלל עובדים בעבודה של ילדים..עזוב שטויות אתה יודע מה אתה יכול לעשות עם 20K שקל וידע נכון??
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

חחח מסכים איתכם לגמרי.. על זה גם המריבות שלי איתם היו, אני אומר להם שתואר לא יעזור לי והם ממשיכים בשלהם שתואר יביא לי "פרנסה טובה לחיים".

טיילר, "
    אתה יודע מה אתה יכול לעשות עם 20K שקל וידע נכון??" למה אתה מתכוון?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect