|
|
לפי דעתי אתה מחפש סתם לרדת מהמחשב כי ישך איזה תסביך מהעבר שך שהיית איזה גיימר והיית מול המחשב כל הזמן ואתה מחפש עכשיו להיות מגניב ולצאת הרבההה
יש מלא דברים מועילים לעשות במחשב ואני לא מתבייש להגיד שאני נמצא פוללללללל זמן מולו, לומד, עושה כסף ומקרב תחופש הפיננסי שלי, מדבר עם האנשים שצריך (מארה''ב ומישראל) קיצר כל עוד אתה לא מבזבז תזמן על לשבת במייפל או חרא אחר אז אתה בסדר
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אגב אם תשאל אותי אני מעדיף לשבת על המחשב וללמוד דברים שאני צריך ולעשות כסף ולעשות עוד דברים שקשורים לזה מאשר לצאת "החוצה" סתם בשביל לצאת כמו לוזר, לשתות עם חבורה של 4 בנים וללכת למועדון מסריח להתחיל עם בנות ולחזור הביתה להביא ביד
זה אומר שאני ילד מחשב? לא זה אומר שאנלא מושפע קוקסינל ששותה וודקה זולה עם 4 בנים וחושב שהוא גבר כי הוא מתחיל עם בנות שיכור כמו חמור
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
ואני מעדיף לצאת למסיבות מאשר לשבת על המחשב,פשוט מהסיבה שאני יודע שבמסיבות שלנו אף אחד לא יוצא מפסיד(כל עוד אתה נראה סבבה ואתה לוקח צ'אנסים כן)
לא כל מי שיוצא החוצה כל הזמן אומר שהוא שותה וודקה עם 4 חברים אחי אני לא מבין כל פעם את הסטיגמות שאתה מדביק ואומר שכולם כאלו
מה אם לבנאדם יש הרבה חברים והוא יוצא החוצה כל הזמן עם חברים שונים?מה אם הוא הולך למכון כושר כל יום?מה אם הוא עובד כל יום?מה אם למעשה הבנאדם עשיר וחוגג כל יום בבית הענקי שלו?(וכן אני מכיר אנשים כאלו)
אתה צריך להפסיק להדביק לקטוגרייה אחת סטיגמות ולהגיד שכולם כאלו
יש לך יותר מ 100000000000000 סיבות לצאת החוצה,אני מהמר איתך אפילו שסוג האנשים שתיארת בהודעה הזאת הוא לא יותר מ 5% בעולם.גם לשבת על המחשב יש לך יותר מ 100000 סיבות לשבת עליו,הבעיה היא לא בסיבה עלייה אתה יושב על המחשב (היא יכולה להיות טובה כמו שהיא יכולה להיות רעה) זה פשוט יכול לדפוק לבנאדם את חיי החברה ובמיוחד את הראש.אני מעדיף הרבה יותר לחזור הביתה אחריי יום מתיש ורק אז להתיישב על המחשב מאשר לקום בבוקר ולשבת ישר על המחשב או כל שיט אלקטרוני אחר.