|
|
Leverage לפני כמה זמן אמרת לי שאפשר להרוויח 300 לייקים בחצי שעה בaddmefast, כמה נקודות צריך בשביל 300 לייקים ? ואיך אני משחרר אותם? הכוונה נגיד אני רוצה לשלוח לסרטון שלי לייקים, אז אני לא מוצא אפשרות כזאת ! תודה אחי
תגיד יש לך המלצה על vps? אני מחפש אחד זול בנרות ואני לא מצליח למצוא..
זה נכון שזה מושך את האנשים כאשר הם מורידים קבצים ללא סקרים, ואז שהם באים לפתוח את הRAR אז הם צריכים סיסמא ואז הם יורידו כי כבר יש להם את הקובץ רק חסר הסיסמא ?
ואם כן, לאן כדאי לי להעלאות את הקבצים ?
וברור שתסיסמא לADNOOKA..
Virtual Private Server
זה שרת, שמותקן עליו Windows/Linux, ואתה מתחבר אליו בקלות דרך המחשב שלך.
ואז אתה פשוט שולט במחשב אחר, זה טוב להעלאת קבצים מהירה, ובשביל להפעיל שם תוכנות שיעבדו לך 24/7,
כמו Vagex למשל.
אך לא כל שרת תומך בתוכנות מהסוג הזה, ולפני שקונים צריך לוודא, שלא תבזבזו כסף סתם.
אפשר בבקשה קוד לVB , שאני נגיד ילחץ על 'generate account' - זה יתן לי שם משתמש וסיסמא ( TEXT BOX under TEXTBOOK) כאילו שם משתמש שיצא , ומתחתיו הסיסמא.
תודה !
תנסה את זה אבל שיניתי את הקוד אז אני לא בטוח אם זה יעבוד:
textbox 2:
(TextBox2.Text = Int(Rnd() * 1
Select Case TextBox2.Text
Case 0
"TextBox2.Text = "Example
End Select
textbox1:
(TextBox1.Text = Int(Rnd() * 1
Case 0
"TextBox1.Text = "Example
End Select
זה לשם משתמש אחד וסיסמה אחת אם אתה רוצה שכל פעם יופיע משהו אחר אז אני יביא לך קוד אחר.
(TextBox2.Text = Int(Rnd() * 10
Case 0
"TextBox2.Text = "X
Case 1
"TextBox2.Text = "X
Case 2
"TextBox2.Text = "X
Case 3
"TextBox2.Text = "X
Case 4
"TextBox2.Text = "X
Case 5
"TextBox2.Text = "X
Case 6
"TextBox2.Text = "X
Case 7
"TextBox2.Text = "X
Case 8
"TextBox2.Text = "X
Case 9
"TextBox2.Text = "X
End Select
תערוך את ה- X ואת מספר ה- textbox![]()
שם האתר (אם נושא השאלה קשור לאתר מסוים):לא קשור
שם וגירסת התוכנה (אם מדובר בתוכנה כלשהי):visual basic 2010
השאלה(עדיף להיות כמה שיותר נקודתיים):אז ככה, למה ממש קשור לppd אבל עשיתי תוכנה קטנה בVB וראיתי מדריכים ביוטיוב איך לשמור ככה שאפשר להעתיק מהתיקייה debug את הקובץ .exe ואז אפשר לשלוח ולפרסם את זה, הקטע הוא ששלחתי את הקובץ לחבר בסקייפ והוא אמר לי שזה מבקש ממנו visual basic בשביל לפתוח את זה וזה בכלל קובץ .exe אז אני לא יודע למה זה ככה.. וכל הקבצים של הppd שלי העלתי בתור .exe בשיטה הזאת אז יכול להיות שהם בכלל לא עובדים?
תמונה(אם יש):-
הערות(אם יש):-
נערך לאחרונה על ידי warhero385; 09-08-2013 בשעה 10:43.