קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 69

צבא והאנשים בו - עמוד 4

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בואנה אתם טובים היום, גם אתה וגם רודני.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

תואר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    עתודה זה טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

POORS GONNA POOR
    עתודה זה מעולה אבל בתנאי שאתה יודע מה אתה מוכן לעשות בכל החיים שלך.
    ככה שזה יכול לדפוק לך את כל החיים או לקדם אותך.
    זה מאוד טריקי כי בעצם מבקשים ממך להחליט מה אתה רוצה לעשות לכל החיים, ואתה צריך להחליט כבר בגיל 17-18. בגלל זה המון נלחצים, מחליטים ואז מצטערים על זה ונדפקים.

יש ויש אחי.. עתודה זה לווא דווקא גרוע כמו שאתה אומר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    וואלה דרסתם לי את כל החשק להתגייס חחח

אמור להתגייס בנובמבר הקרוב לחיל השריון, אחרי הסרטונים והתגובות אני מבין שדברים פה נכונים והולכים להאכיל אותי זין בלי מטרה

מיילא הייתי מצליח להגשים את החלום ולהגיע לימ"ס, האסטמה הורידה לי פרופיל .. אבל לטחון 3 שנים בטנק? :/ חושב על אופציות להקל על השירות
    מה אתה מקשיב לקוקסינלים האלה.. חצי מהם יושבים כמו זונות על המחשב לא רואים אור יום
    שיהיה לך בהצלחה, ואל תשנה את הדעה שלך בגלל המוצצות האלה

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    עתודה זה מעולה אבל בתנאי שאתה יודע מה אתה מוכן לעשות בכל החיים שלך.
    ככה שזה יכול לדפוק לך את כל החיים או לקדם אותך.
    זה מאוד טריקי כי בעצם מבקשים ממך להחליט מה אתה רוצה לעשות לכל החיים, ואתה צריך להחליט כבר בגיל 17-18. בגלל זה המון נלחצים, מחליטים ואז מצטערים על זה ונדפקים.

יש ויש אחי.. עתודה זה לווא דווקא גרוע כמו שאתה אומר
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח בונא אתה מוזר כפרה מה להחליט בגיל 17 18 בגיל הזה הראש שלך צריך להיות במסיבות בלצאת מהבית בלהנות לא להיות ילד מחשב מסכן שמשחק משחקי רשת או אחד שעסוק במחשבות מה יהיה בעתיד...

בגיל 17 הדבר היחידי שעניין אותי מה יש לעשות בסופש ומה הולכים לשתות היום זהוווו זה כל המחשבות שהיו לי בראש....אבל זה כמובן אם אתה נורמלי ולא חנון מעפן

ואני במצב יותר טוב מכל בנאדם אחרי צבא שתמצא נכון אני לא מליונר אבל יחסית יש לי חיים מאוד טובים שרק הולכםי ומשתפרים עם הזמן.

אני גם הכרתי עתודאים ואלה אנשים מאוד מאוד מסכנים שאני נורא מרחם עליהם ועל איך שהחיים שלהם נראים והולכים להראות. אני מרגיש אליהם רחמים יעני רציני..כמו שאתה מרגיש רחמים לנכה או חולה סרטן ככה אני מרגיש לעתודאי...אתה אומר "פאק אני לא רוצה תחרא הזה" זה מה שאתה אומר...

אני אצטרף לנחוי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תואר
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח עתודה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צבא
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עבודה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח מערכת

TROLOLO
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-08-2013 בשעה 02:11.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

מישהו פה חושב שלא צריכה להיות מדינה ליהודים? מדינת ישראל?
    וואלה אני בכלל אתאיסט ושנאתי את הצבא.כל הזין שאנחנו מוקפים בערבים שמתים לזרוק אותך לים.
    נכון צבא זה זין ויכולים לעשות את זה הרבה יותר יעיל וחכם, אבל אם זה מה שצריך כדי לשמור על המדינה המזדיינת הזאת אז עושים!
    הכי קל לאמר אני לא מסכים עם כל מה שהצבא עושה אז אני לא עושה צבא. אבל זה בשביל מטרה מסויימת, זה לא צריך להשתלם לך כדי שתעשה את זה, זאת לא עבודה.
    ואני הייתי הכי שחור שיש.
    וכן, אל תהיו כבשים, תגידו את הדעות שלכם ואל תוותרו בקלות. ואם תביאו מכות למפקד, אתם פשוט תקבלו כלא, ואם זה תפקיד מובחר או קרבי אז גם יעיפו אותכם.

אגב, מקבלים הרבה דברים בצבא שלא תקבלו במקומות אחרים. גם רואים את זה שטסים לחול.
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 07-08-2013 בשעה 03:38.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח בונא אתה מוזר כפרה מה להחליט בגיל 17 18 בגיל הזה הראש שלך צריך להיות במסיבות בלצאת מהבית בלהנות לא להיות ילד מחשב מסכן שמשחק משחקי רשת או אחד שעסוק במחשבות מה יהיה בעתיד...

בגיל 17 הדבר היחידי שעניין אותי מה יש לעשות בסופש ומה הולכים לשתות היום זהוווו זה כל המחשבות שהיו לי בראש....אבל זה כמובן אם אתה נורמלי ולא חנון מעפן

ואני במצב יותר טוב מכל בנאדם אחרי צבא שתמצא נכון אני לא מליונר אבל יחסית יש לי חיים מאוד טובים שרק הולכםי ומשתפרים עם הזמן.

אני גם הכרתי עתודאים ואלה אנשים מאוד מאוד מסכנים שאני נורא מרחם עליהם ועל איך שהחיים שלהם נראים והולכים להראות. אני מרגיש אליהם רחמים יעני רציני..כמו שאתה מרגיש רחמים לנכה או חולה סרטן ככה אני מרגיש לעתודאי...אתה אומר "פאק אני לא רוצה תחרא הזה" זה מה שאתה אומר...

אני אצטרף לנחוי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תואר
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח עתודה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צבא
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עבודה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח מערכת

TROLOLO
    אתה אוהב להגזים אחושרמוטה
    מה אמרתי שצריך לשבת כל היום בבית וללמוד???????? אתה כולה צריך לעשות החלטה עם עצמך האם אתה וואלה מוכן ללמוד מקצוע אחד כל החיים, או לא.
    יש כאלה שאוהבים משהו מסוים אז הם ישר יודעים שהם הולכים ללמוד אותו ככה או ככה אז למה לא לחסוך זמן בעתודה?

בקיצור עתודה זה מעולה למי שיודע מה לעשות איתה.
    ונראלי פגשת עתודאים שנשרו או משהו בסגנון, כי עתודאים שאני מכיר לא יושבים כל היום בבית על המחשב אלא יוצאים , ותאמין לי יוצאים מהבית יותר מכל חייל מסכן שחוזר 1 ל3 שבוועת הביתה או מלצר מסכן שממלצר מ8 עד 4 ומ8 עד 12 משמרות

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מה אמרתי שצריך לשבת כל היום בבית וללמוד???????? אתה כולה צריך לעשות החלטה עם עצמך האם אתה וואלה מוכן ללמוד מקצוע אחד כל החיים, או לא.
    יש כאלה שאוהבים משהו מסוים אז הם ישר יודעים שהם הולכים ללמוד אותו ככה או ככה אז למה לא לחסוך זמן בעתודה?

ונראלי פגשת עתודאים שנשרו או משהו בסגנון, כי עתודאים שאני מכיר לא יושבים כל היום בבית על המחשב אלא יוצאים , ותאמין לי יוצאים מהבית יותר מכל חייל מסכן שחוזר 1 ל3 שבוועת הביתה או מלצר מסכן שממלצר מ8 עד 4 ומ8 עד 12 משמרות
    אח שלי אני מכיר המוןןןןן עתודאים, אני בעצמי הייתי מאוד קרוב להיות עתודאי עד שתפסתי שכל. מלא ילדים מהשכבה שלי הלכו לחרא הזה. בגדול הגדול, בחייאת רבאק את מי אתה משקר, עתודאים זה תחתית שרשרת המזון בכל מקום. זה החנונים של החנונים. זה שהם יוצאים ביחד לפאב פעם בשבוע אז שיהיה להם בכיף. אבל בחייאת אני מכיר מלאאא עתודאים, אז נכון שיש כמה יוצאים מהכלל, אבל בגדולללללללל עתודאים זה החננות של הבית ספר ואל תכחיש את זה כי זה נכון ב-200%. מכיר מלא עתודאים בבן גוריון, בטכניון ובתל אביב - רובם זה חנונים. על מי אתה מנסה לעבוד?
    כמו שטיילר אמר באמת באמת כשאני רואה אותם כמו שאתה מרחם על נכה, ככה אני מרחם עליהם ואפילו יותר.

אם אתה רוצה להיות אדריכל, עורך דין או רופא לך או כל דבר שחייב תעודה לך תלמד תואר.
    אם אתה רוצה להיות מכונאי רכב, מתכנת או איש פרסום אין שום סיבה בעולם לעשות תואר, בטח ובטח לא במסלול המוות שנקרא עתודה.

עלק "הצבא משלם לי כסף לעשות תואר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימצחיק. הצבא עושה עליך קופה פתח תעיניים. הוא מקבל איש מקצוע שעובד 6 שנים, אתה יודע כמה כסף אתה עושה באזרחות ב-6 עם התואר שלך בעבודה ממוצעת אפילו בתור מתחיל? מה הצבא נותן לך? 9000 שקל בשנה? זה כלום ימצחיק. הייתי עובד חצי שנה במקדונלדס = מה שהצבא משקיע בך. עשית את הבחירה הכי גרוע שיכולה להיות. בחרת להיות עבד של הצבא. אתה הולך לצאת לאזרחות בגיל 28\29 רק. אתה תרצה לאכול את עצמך כשתראה את כל החברים שלך, אפילו אלה שממלצרים, מקייפים במסיבות ,טסים לתאילנד או אפילו סתם הולכים עם כפכפים וגופיה

אתה באמת רוצה לעשות פה שיקלול כלכלי למי יוצא יותר משתלם לך או לצבא? בחייאת קח דף ועת ותחשב כמה כסף עושים עליך (אם עולה לך לראש להגיד לי עכשיו "אבל אני מקבל ניסיון" אז מבחינתי אתה ראש בקיר, שלא נדבר על זה ש90% מהעתץודאים מקבלים שיבוץ חראאאא, מה לעשות שאין תפקידים מיוחדים לכולם)

אין פלא שהצבא צמאאאאאא לעתודאים וכל שנה הביקוש לזה יורד והצבא משווקים את זה בצורה אגרסיבית ומטעה.

חכה שתלך לשרת וה-6 שנים האלה יעמדו לך מול העיניים כל דקה שאתה על המדים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

הצבא זה גוף שתקוע בתקופת האדם הקדמון אחי, המעסיקים מודעים שהאנשים באים משם ברובם עשו שירות של להתסכל על התקרה ולהקליד מאקסל למערכת CRM כמו תוכי.

העולם לא מה שהיה פעם. אני אומר לך בתור מישהו שעובד ומכיר את התעשייה של "בניית אתרים \ אפליקציות" - שופטים אותך על פי יידע, THATS IT.
    גם חברות גדולות מבינות את זה והייתה לי הצעה לעבוד ב-codeoasis למרות שכל מה שיש לי תעודת בגרות (אני בטוח שאם לא היה לי זה לא היה משנה).

תאמין לי אתה בא לרעיון עבודה עם כפכפים וגופיה נכנס עם הטאבלט שלך ומראה להם את האפליקציות שבנית עדיף על
    עתודאי מסכן שבא עם חליפה ועניבה ותיק מלא ניירות שמוכיחים כמה אתה מוכשר וקורות חיים "מרשימים" מהטכניון שמלאים בניסיון בצבא ועם ידע תאורתי X Y Z וכל מיני שיט אחר.

אני ואמר לך שהבחור הראשון לוקח את העבודה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הצבא זה גוף שתקוע בתקופת האדם הקדמון אחי, המעסיקים מודעים שהאנשים באים משם ברובם עשו שירות של להתסכל על התקרה ולהקליד מאקסל למערכת CRM כמו תוכי.

העולם לא מה שהיה פעם. אני אומר לך בתור מישהו שעובד ומכיר את התעשייה של "בניית אתרים \ אפליקציות" - שופטים אותך על פי יידע, THATS IT.
    גם חברות גדולות מבינות את זה והייתה לי הצעה לעבוד ב-codeoasis למרות שכל מה שיש לי תעודת בגרות (אני בטוח שאם לא היה לי זה לא היה משנה).

תאמין לי אתה בא לרעיון עבודה עם כפכפים וגופיה נכנס עם הטאבלט שלך ומראה להם את האפליקציות שבנית עדיף על
    עתודאי מסכן שבא עם חליפה ועניבה ותיק מלא ניירות שמוכיחים כמה אתה מוכשר וקורות חיים "מרשימים" מהטכניון שמלאים בניסיון בצבא ועם ידע תאורתי X Y Z וכל מיני שיט אחר.

אני ואמר לך שהבחור הראשון לוקח את העבודה.
    אתה כל הזמן מדבר על תכנות, מאיפה למדת?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אתה כל הזמן מדבר על תכנות, מאיפה למדת?
    גוגל

עכשיו נאי לא אוהב את זה כל כך, אבל כשהייתי קטן זה היה התחביב העיקרי שלי (ביחד עם כדורגל)
    במקום לשחק קונטר סטרייק וכל מה שילדים בגילי עשו במחשב הייתי מתכנת כל מיני שטויות בשביל לראות אם אני יכול
    אני ניסתי לשחק בכל המשחקים האלה אבל באמת שאני לא מתחבר לשום משחק מחשב אני רואה בזה בזבוז זמן מוחלט, כאילו סבבה ירית במישהו והוא "מת" מה האלה? ניצחת ומה? אתה מקבל מדליה? לא מבין למה 99% מהנוער אוהב לשחק במחשב \ בסוני.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שלא נדבר על זה שהיום תואר לא שווה כלום...

בוא נגיד אני רוצה להיות ברוקר אני אישית (לא שאני ירצה להרוויח כסף בשביל אחרים ולקבל משכורת אבל נגידדדד) ואני בא לראיון עבודה עם גופיה של GOLDS GYM וכפכפים ומכנסיים כמו של ZYZZ ומציג בפניו את הכסף שאני עושה תכלס (כרגע אני לא איזה תותח אבל אני אהיה) ואת הטריידים שלי ואיך שהפעילות שלי נראית ואת הניתוחים הטכניים שלי, יקחו אותי גם אם לא סיימתי תיכון...

אבל אם יבוא איזה עתודאי מסכן או איזה חננה שעשה תואר שלא שווה כלום לא יקבלו אותו כי לא יודעים תכלס למה הוא מסוגל....

היום לכל ישראלי שני יש תואר וחצי מהם לא עובדים בעבודה הזו בדיוק בגלל מה שציינתי...אז למה סתם להשלות את עצמכם?

שלא נדבר על זה שלהיות עבד של הצבא עד גיל 25+ זה ממש לא עושה לי את זה....אני שעה לא יכול לשרוד בצבא בלי לקבל תג'ננה אז 6 שנים??? וואלה נודר נדר אתם מזוכיסטים ברמות קשות...

כל פעם שאני בעזריאלי אני רואה כל מיני עתודאים ואנשי קבע שנראים כאילו עוד שניה עומדים להתאבד והם יותר שבוזים מכל אחד שתוכלו למצוא ואני הולך שם עם גופיה וכפכפים והם מסתכלים עלי במבט של קנאה...הם יודעים שאני חופשי והם כבולים בתוך המערכת שמנצלת אותם.

והקטע המצחיק עוד יותר שהם חיים בסרט, פעם יצא לי איכשהו לדבר עם עתודאי והוא אומר לי כזה "אני באזרחות יקבל לפחות 30K שקל בלי מיסים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו פאקקקק באיזה סרטטט אתם חיים שאלוהים יעזור לכםםםם במקרה הטוב תקבלו 9K במקרה הטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וזה עוד בהנחה שיקחו אתכם לעבודה בכלל

תחשבו מה שנוח לכם ומה שעושה לכם טוב על הלב אבל זאת המציאות ואי אפשר לברוח ממנה עם סיפורי גולני וכל מיני הרצאות "השראה" מיוטיוב
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-08-2013 בשעה 14:19.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וואלה אם תשאל אותי אני מעדיף להיות מלצר שעושה תעבודה שלו והולך הביתה...לפחות אנלא מחוייב ללבוש מדים של נאצים שעושים ניסויים בבני אדם ועושים פוזות על חיילים כשיש להם מצוקה במשפחה

לפחות בתור מלצר אני יכול להתפטר כשהזמן יגיע ובתור זונת מערכת שחתמה על טפסים שאלוהים ישמור מה כתוב בהם, אני מחוייב להיות זונת מערכת עד גיל X

שום כסף שבעולם לא יכול לקנות חופש ואני מעדיף לעשות 4K בתור מלצר מאשר לעשות 9K ולהיות זונת מערכת מהסוג הנחות ביותר

אבל מי שבאמת חכם לא צריך להיות לא זה ולא זה אבל מה לעשות כמו שאמרתי לא כולם בורכו בראש פתוח וכוח רצון מטורף.

אגבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אם נגיד אני חותם קבע על איזה חרא ופתאוםםםם אחרי שנתיים ככה לא מתחשק לי יותר, הכיוון שלי השתנה בחיים ואני רוצה לעשות משו אחר נגיד מסחר יומי או מסחר באופציות....אני לא יכול לקום וללכת? מה יעשו לי אם אני יקום וילך?? יעשו גם עלי ניסויים של נאו נאצים??? יזריקו לי פורמלין לתחת?? יבואו אלי הביתה ישימו אותי בשקית שחורה ו"יעלימו" אותי? חשבת פעם על זה??

ובאווירה שבוזה זו

אתם תשירו לי את זה:

ואני ישיר לכם את זה:

נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-08-2013 בשעה 14:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

היה לי דפר 80 קבא 56, היה לי את כל המיוני טייס ירפא א ירפא ב וכל השיט הזה. בסוף מצאתי את עצמי ביחידה של מחשבים בצפון. שזה עוד נחשב טוב.

דרכתי במקום, לא התפתחתי, הייתי בדיכאון.
    פגישה אחת אצל הקבן, עוד איזה 5 אצל פסיכיאטר (זה היה 5 כי פחדתי לצאת מהצבא אז משכתי את זה) והייתי בחוץ.

תנסה אבל אם אתה בשיריון אז אין מה לדבר. אין יותר זין מזה. אין.
    הלכת לקבן ואמרת לו שאתה בדיכאון ? לא רושמים על זה אחר כך באזרחות שיש לך בעיות נפשיות וכאלה ?
    אני הבנתי שאם לא יהיה לי תפקיד שאני יהנה ממנו אני עף מהצבא

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

לפעמים מבלבלים פה את המוח.
    אם אתה רוצה כמו שנחוי אמר מקצוע שאתה יכול לקבל ניסיון מעשי בלי בעיה בלי תואר.. אז לא צריך תואר.
    כמו מדעי המחשב שאתה יכול לפתח מה שבא לך במחשבים אז לא צריך שום תואר ושום כלום.. וללכת ללמוד תואר במדעי המחשב זה טמטום לדעתי.
    אבל אם אתה רוצה מקצוע שכדי לקבל בו ניסיון מעשי צריך תואר כמו רופא, מהנדס , אדריכל אז כן צריך תואר כי אחרת אף אחד לא יקח את הסיכון להעסיק אותך, כי אף אחד לא יעסיק מישהו שיבנה לו משהו וזה יתפרק.(עוד כמה שנים גם בזה לא יצטרכו תואר.. כי יהיה אפשר ללמוד את זה לבד מהבית ויהיה פלטפורמות לזה והן יהיו נגישות יותר לציבור ולא יעלו הון תועפות שזה המצב היום במחשבים שמחשבים זה פלטפורמה זולה ללמוד אותה, היום במחשבים אתה למעשה יכול כבר להעסיק את עצמך כדי לקבל ניסיון.. יש כל כך הרבה פרוייקטים של קוד פתוח וספרים משוחררים באינטרנט)
    קיצר זה תלוי מאוד מה אתה רוצה לעשות..
    בקשר לעתודה.. זה הימור על החיים שלך.. הוא יכול ליהיות מושכל ויכול ליהיות שלא תלוי כמה אתה מתכוון לקרוע את עצמך.. ולקבל ממוצע 80 בתואר של האוניברסיטה זה לא נקרא לקרוע את עצמך, זה נקרא לעשות לעצמך הנחות ולמלא טוטו שזה לא פחות מפגר מללכת לעשות 3 שנים סדיר בשיריון.
    קחו בחשבון ש70% מהתפקידים בעתודה במקצוע שבמצב הכי טוב הם זבלה.. וזאת הערכה מאוד אופטימית ואתה רוצה לקבל תפקיד טוב כמו כולם.
    יש פה מן תחרות שבניגוד לשוק האזרחי אתה לא יכול להמשיך לשפר את עצמך.. ואתה גם לא יכול להתפטר, אלא קובעים לך דד לין ואפילו לא אומרים לך מה הדרישות של התפקיד, הרבה יותר קשה לקבל תפקיד טוב בצבא מאשר בשוק האזרחי.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 07-08-2013 בשעה 16:53.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Natural
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף שתשתוק

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    וואלה אם תשאל אותי אני מעדיף להיות מלצר שעושה תעבודה שלו והולך הביתה...לפחות אנלא מחוייב ללבוש מדים של נאצים שעושים ניסויים בבני אדם ועושים פוזות על חיילים כשיש להם מצוקה במשפחה

לפחות בתור מלצר אני יכול להתפטר כשהזמן יגיע ובתור זונת מערכת שחתמה על טפסים שאלוהים ישמור מה כתוב בהם, אני מחוייב להיות זונת מערכת עד גיל X

שום כסף שבעולם לא יכול לקנות חופש ואני מעדיף לעשות 4K בתור מלצר מאשר לעשות 9K ולהיות זונת מערכת מהסוג הנחות ביותר

אבל מי שבאמת חכם לא צריך להיות לא זה ולא זה אבל מה לעשות כמו שאמרתי לא כולם בורכו בראש פתוח וכוח רצון מטורף.

אגבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אם נגיד אני חותם קבע על איזה חרא ופתאוםםםם אחרי שנתיים ככה לא מתחשק לי יותר, הכיוון שלי השתנה בחיים ואני רוצה לעשות משו אחר נגיד מסחר יומי או מסחר באופציות....אני לא יכול לקום וללכת? מה יעשו לי אם אני יקום וילך?? יעשו גם עלי ניסויים של נאו נאצים??? יזריקו לי פורמלין לתחת?? יבואו אלי הביתה ישימו אותי בשקית שחורה ו"יעלימו" אותי? חשבת פעם על זה??

ובאווירה שבוזה זו

אתם תשירו לי את זה:

ואני ישיר לכם את זה:

שמע .. קראתי את כול התגובות שלך באשכול הזה ..
    והאמת שקצת פתחתה לי את העיניים .. יש אנשים מלמעלה שמשחקים איתנו ..
    אבל זה המשחק .. ולא תמיד אפשר לברוח ..ולמשל ההורים שלי, הם תלויים במערכת ..
    ההורים שלי הרוויחו טוב.. זה ירד עם השנים. אבל עד עכשיו אנחנו במצב טוב .. אפילו שהם תלויים במערכת
    הם חיים בסדר גמור ולא מתלוננים, אז תראה .להיות זונת מערכת.. אם אתה יודע איך לנצל את זה .. זה יכול גם להיות סבבה.
    אתה בעצם אומר, במקום להיות חלק מהמערכת, אתה רוצה לחיות על חשבון המערכת ..
    במקום להתגייס לצבא, מתגייסים בשבילך לצבא. אני הבנתי את הראש שלך..
    אתה מאמין שיש אנשים (כמוך), שמנצלים ועושים את החיים, ויש את האנשים ''פשוטי העם''...
    יש את אלא שנהנים להם, לא מתגייסים, טסים כול יום.. הם לא חלק משום דבר, המטרה שלהם זה פשוט להנות...
    ויש את ''זונות מערכת'', כמו שאתה מכנה .. המכוערים שחיים בשביל כלום

סתם ניתחתי את הדברים שלך לעצמי .. אהבתי את החשיבה..
    בכול מקרה, אתה שם יותר מידי זין על יופי, יופי זה כדי למצוא חברה, וואלה כן, חברה שלך צריכה להיות יפה.
    אבל הראש שלך זה גם שלא יהיו לך חברים מכוערים, שלדעתי בקטע הזה אתה דפקט.
    אתה משלה אנשים מכוערים בהרבה אשכולות, ויש הרבה מכוערים עשירים.. ונהנים .. והכול
    ולא כול קירח, שמן, גמד, הוא זונת מערכת ..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לא קראתי תהודעהה אחשלי היקר
    תעשה צבא כי בלילות ברוסיה קר
    תתגייס לגולני למדינה תתרום
    שלא כמו טיילר שלא מבדיל בין הצפון לדרום

כומתה של גולני וM16
    מזיין את כל הכוסיות הבנות 15
    ואז מתעורר למציאות
    שהמפקד אומר שאני חייל נחות

טיילר על הביט עושה כסף בלי לעבוד
    "טיילר לא התגייסת לצבא אין לך כבוד"

באתי לבקו''ם כולי מסטול
    ריח של וודקה אתמול במסיבה עברתי תגבול
    מדברים איתי על פרופיל מדברים איתי על קב''א
    הם לא מבינים שהם מדברים פה עם הקב''ה

אני אלוהים ואין לי גבולות
    לאמא של ההייטרים גזרתי תפיטמות
    שפיץ בעין לרס''ר
    ואתה מסודר

אתה לא מדוגם? רוצה מכות גם?
    משטרה צבאית שרמוטות מדברים נגוע
    עוד מעט מוחמד יעשה אצלם פיגוע

התאסלמתי ואני כותב שירים
    התאסלמתי ואני הולך עם עשירים
    על המיסים לא בוכים המשכנתא לא חונקת
    כשאותך יא עני היא לקרקע מהדקת

מעופף בשמיים טס לכל כיוון
    בזמן שאתה בארץ מחפש כיוון

אוווווווווווווווווווווווווווווווו העונייייייי
    העוניייי העוניייי
    העוננייייייי

ה-ע-ו-נ-י!!!!!!!!!!!!!!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect