בקיצור כפי שחלקכם יודעים אני גר לבד בדירת סטודיו ואני משלם 2600 שקלים לחודש, על דירה דיי צפופה ורגילה. יעני זה כמו חדר וחצי כזה. וב1.9 נגמר לי החוזה.
קיצר לא רציתי להישאר שם למרו שאני באיזור שאני אוהב, אבל אני לא אוהב את הדירה כי היא קטנה לי מדי, לא מרגיש לי בנוח ולא רציתי לחדש תחוזה עליה, רציתי מקום שקרוב לרכבת כי אני נוסע בזמן האחרון לתל אביב המון לפגישות. קיצררר הלכתי למקום כלשהו שיש שם איזה רחוב כזה עם כל מיני משרדי תיווך שמציעים כל מיני דירות להשכרה\קנייה.
קיצר נכנסתי לשם בגישה של אני בא לגשש ואני לוקח דיל רק אם הוא באמת דיל פצצה. לקחתי תבגדים הכי יקרים שלי, כרטיס ביקור ואייפד.
לא רציתי לשלם הרבה כסף למרות שיש לי כסף בבנק מהעבודה שלי בתור מתכנת.
נכנסתי משרד משרד, התיישבתי, רציתי לשמוע מה יש להם להגיד, לא דיברתי הרבה, נתתי להם יעני לשפוך בפניי הכל ובכל הזדמנות שהייתה לי דיברתי בנימה של חוסר התרשמות לחלוטין. וכל פעם ששאלו אותי מה אני עושה אמרתי להם אני שותף בחברת X (החברה בה אני עובד שהיא דיי מוכרת, כמובן שבתכלס אני לא שותף ולא נעליים אלא רק מתכנת פשוט שגם עומד לעזבו בקרוב מאוד). כמובן שכולם התפעלו ושאלו איך זה מסתדר עם הגיל ושיקרתי שאני מגיל 14 מנהל את החברה עם השותף שלי. שאני מביא את הפאן הטכני והוא את הפאן המכירתי.
החברה שאני עובד בה בין היתר בונה אתרים אם כי זה יותר משרד פרסום ויש יותר דגש על שילוט חוץ, סרטוני תדמית וככאלה. אבל יש גם בניית אתרים, שזה התפקיד שלי ברובו (80%).
קיצר ליודע בערך במשרד ה-8 היה לי קליק טוב עם בעל המקום, הוא רוסי דתי כזה. סגרתי שאני בונה להם אתר חינם שבו הם יוכלו לפרסם תפרויקטים שלהם בצורה מסודרת, תמורת דירת 3 חדרים מרוהטת, נקייה עם רצפת פרקט ומפרסת (כבר נסעתי לראות אותה והתלהבתי בטירוף) וכמה אני משלם? 1000 שקל בחודש. כן כן - 1000 שקל לחודש למשך שנה. אחרי זה אין לי אפשרות להעריך כי שיקרתי שאני בתהליך קניית דירה באיזה פרויקט שגיגלתי בגוגל.
מה הלקח? תהיו בטוחים שאם הייתי מציג תעצמי בתור "מישהו שיודע לבנות אתרים שעובד בתור שכיר איפשהו" לא הייתי מקבל תדיל הזה שזה חסכון של איזה 4000 בחודש למשך שנה, תעשו תחשבון.
החסרון היחידי שאני מתכנן לטוס לחודשיים ככה שאני משלם סתם, אבל לא נורא.
POORS GONNA POOR
הלכתי לעבוד

ציטוט ההודעה