קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סטטוס לחיים :)
    על ידי LikeANoob בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-11-2012, 19:19
  2. טיפ אדיר לצריבה - ניתן לצרוב כל דבר כ-DATE
    על ידי lironmich בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 14:21
  3. אדיר קרנדיאן - את שהיית לי כל ליבי
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:00
  4. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

סטטוס זה דבר אדיר לחיים, לא רק עם בנות

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל סטטוס זה דבר אדיר לחיים, לא רק עם בנות

בקיצור כפי שחלקכם יודעים אני גר לבד בדירת סטודיו ואני משלם 2600 שקלים לחודש, על דירה דיי צפופה ורגילה. יעני זה כמו חדר וחצי כזה. וב1.9 נגמר לי החוזה.

קיצר לא רציתי להישאר שם למרו שאני באיזור שאני אוהב, אבל אני לא אוהב את הדירה כי היא קטנה לי מדי, לא מרגיש לי בנוח ולא רציתי לחדש תחוזה עליה, רציתי מקום שקרוב לרכבת כי אני נוסע בזמן האחרון לתל אביב המון לפגישות. קיצררר הלכתי למקום כלשהו שיש שם איזה רחוב כזה עם כל מיני משרדי תיווך שמציעים כל מיני דירות להשכרה\קנייה.

קיצר נכנסתי לשם בגישה של אני בא לגשש ואני לוקח דיל רק אם הוא באמת דיל פצצה. לקחתי תבגדים הכי יקרים שלי, כרטיס ביקור ואייפד.
    לא רציתי לשלם הרבה כסף למרות שיש לי כסף בבנק מהעבודה שלי בתור מתכנת.
    נכנסתי משרד משרד, התיישבתי, רציתי לשמוע מה יש להם להגיד, לא דיברתי הרבה, נתתי להם יעני לשפוך בפניי הכל ובכל הזדמנות שהייתה לי דיברתי בנימה של חוסר התרשמות לחלוטין. וכל פעם ששאלו אותי מה אני עושה אמרתי להם אני שותף בחברת X (החברה בה אני עובד שהיא דיי מוכרת, כמובן שבתכלס אני לא שותף ולא נעליים אלא רק מתכנת פשוט שגם עומד לעזבו בקרוב מאוד). כמובן שכולם התפעלו ושאלו איך זה מסתדר עם הגיל ושיקרתי שאני מגיל 14 מנהל את החברה עם השותף שלי. שאני מביא את הפאן הטכני והוא את הפאן המכירתי.
    החברה שאני עובד בה בין היתר בונה אתרים אם כי זה יותר משרד פרסום ויש יותר דגש על שילוט חוץ, סרטוני תדמית וככאלה. אבל יש גם בניית אתרים, שזה התפקיד שלי ברובו (80%).

קיצר ליודע בערך במשרד ה-8 היה לי קליק טוב עם בעל המקום, הוא רוסי דתי כזה. סגרתי שאני בונה להם אתר חינם שבו הם יוכלו לפרסם תפרויקטים שלהם בצורה מסודרת, תמורת דירת 3 חדרים מרוהטת, נקייה עם רצפת פרקט ומפרסת (כבר נסעתי לראות אותה והתלהבתי בטירוף) וכמה אני משלם? 1000 שקל בחודש. כן כן - 1000 שקל לחודש למשך שנה. אחרי זה אין לי אפשרות להעריך כי שיקרתי שאני בתהליך קניית דירה באיזה פרויקט שגיגלתי בגוגל.

מה הלקח? תהיו בטוחים שאם הייתי מציג תעצמי בתור "מישהו שיודע לבנות אתרים שעובד בתור שכיר איפשהו" לא הייתי מקבל תדיל הזה שזה חסכון של איזה 4000 בחודש למשך שנה, תעשו תחשבון.

החסרון היחידי שאני מתכנן לטוס לחודשיים ככה שאני משלם סתם, אבל לא נורא.

POORS GONNA POOR
    הלכתי לעבוד

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה כי אתה רוצה במרכז.
    אם תקנה דירה איפה שהוא בצפון, אתה תשלם הרבה פחות כסף בתמורה יותר טובה ממה שקיבלת פה.
    אומנם בלי הריהוט וכל הדברים שמתלווים, אבל תקבל דירה עם 2-3 חדרים בגרושים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

כה אבל אתה לא יכול לשקר בכול דבר בחיים . בודקים אותך
    במקרה נפלתה על רב רוסי, ורבנים זה עם מטומטם..
    בכול מקרה ..
    נראה אם תשיג את זה

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

WTF

1000 שקל בחודש בשביל דירה 3 חדרים בת''א מרוהטת עם מרפסת (או במרכז אבל משום מה אני חושב שאתה גר בת''א תקן אותי אם אני טועה)

אם זה בת''א אז או שאתה שקרן או שהם ממש נואשים לבנות אתר כי אין מצב אתה משיג מחיר כזה במקומות שאני חושב עליהם
    אם זה סתם במרכז זה עדיין דיל של החיים

מציע לך לעשות כסף - תביא אנשים שאתה סומך עליהם, חברים וכאלה בתור שותפים כל אחד לחדר (אגב זה הרבב יותר כיף מלגור לבד, גרתי לבד איזו תקופה ומתתי משיעמום) וקח מכל אחד 500 שקל

ככה אתה גם מביא להם דירה בתזונה וגם הם מכסים לך תשכר דירה וזה במקרה אם אתה לוקח 500 שקל שזה הצעה שכל אחד יקפוץ עליה, אם תקח 1000 לראש אתה בכלל תרוויח.

אנשים משלמים 3000+ שקל בשביל דירה מטר על מטר בת''א בלי שום ריהוט ובלי שום מרפסת, תחשוב איזה כסף אתה יכול לעשות עכשיו

אל תהיה מפגר ותעשה כסף מכל הסיפור הזה. אם הייתי אתה הייתי משיג הכנסה פסיבית של לפחות 5K מכל העניין.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 11-08-2013 בשעה 17:13.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה כי אתה רוצה במרכז.
    אם תקנה דירה איפה שהוא בצפון, אתה תשלם הרבה פחות כסף בתמורה יותר טובה ממה שקיבלת פה.
    מי יגור בצפון? אין שם כלום. לגור בצפון זה טוב כשאתה מזדקן אולי. איפה אני אגור בקריית חיים חחחחחח?
    אחינו בבאר שבע יעני שזה שיא הפריפריה דירת 3 חדרים עולה 3000+ אם אני לא טועה (הורים שלי גרים ליד זה - בלהבים ששמה זה בכלל יותר נראלי)
    ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    כה אבל אתה לא יכול לשקר בכול דבר בחיים . בודקים אותך
    במקרה נפלתה על רב רוסי, ורבנים זה עם מטומטם..
    בכול מקרה ..
    נראה אם תשיג את זה
    מה הקשר רב? חחחחחחחחחח בחיים שלך לא ראית רוסי מאמין? לא כל הרוסים שמים זין על הדת כמוני אחי, יש לי דוד כזה, הוא לא רב הוא פשוט מאוד מאמין. הולך לבית כנסת, שומר שבת והכל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    WTF

1000 שקל בחודש בשביל דירה 3 חדרים בת''א מרוהטת עם מרפסת (או במרכז אבל משום מה אני חושב שאתה גר בת''א תקן אותי אם אני טועה)

אם זה בת''א אז או שאתה שקרן או שהם ממש נואשים לבנות אתר כי אין מצב אתה משיג מחיר כזה במקומות שאני חושב עליהם
    אם זה סתם במרכז זה עדיין דיל של החיים

מציע לך לעשות כסף - תביא אנשים שאתה סומך עליהם, חברים וכאלה בתור שותפים כל אחד לחדר (אגב זה הרבב יותר כיף מלגור לבד, גרתי לבד איזו תקופה ומתתי משיעמום) וקח מכל אחד 500 שקל

ככה אתה גם מביא להם דירה בתזונה וגם הם מכסים לך תשכר דירה וזה במקרה אם אתה לוקח 500 שקל שזה הצעה שכל אחד יקפוץ עליה, אם תקח 1000 לראש אתה בכלל תרוויח.

אנשים משלמים 3000+ שקל בשביל דירה מטר על מטר בת''א בלי שום ריהוט ובלי שום מרפסת, תחשוב איזה כסף אתה יכול לעשות עכשיו

אל תהיה מפגר ותעשה כסף מכל הסיפור הזה. אם הייתי אתה הייתי משיג הכנסה פסיבית של לפחות 5K מכל העניין.
    יש מצב אני אביא מישהו.
    עדיף אפילו מישהי.
    למה אני מה זה דפוק בכל עניין הכביסות\בישולים אני כרגע משלם למכבסה ובישולים מקבל מההורים שלי שגרים ליד באר שבע \ קונה = מלא כסף. איפה מבאים בחורות עם לב טוב כמו פעם? חחחחחחח נראלי אין דבר כזה..

בכל מקרה אני לא גר בת"א אני גר באיזור של הרצליה-רעננה-הוד השרון.

תאמת בזמן האחרון אני חושב אולי לדבר עם אנשים שיארגנו לי עבודות פרטיות של בניית אתרים\אפליקציות, זה אחלה כסף מהצד..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחח לא קשה ללמוד לבשל, מהרגע שהתחלתי להתאמן למדתי לבשל דברים בסיסיים כמו פסטה חזה עוף סלמון אורז וכו'...
    הדברים המורכבים לא באמת צריך לדעת לבשל למי יש כוח לחרא הזה חח

וכביסה זה קל רצח לאדע על מה אתה מדבר

ועדיין, אתה יכול לעשות כסף על זה והרצליה והאיזור זה אחלה מקומות. בהצלחה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מי יגור בצפון? אין שם כלום. לגור בצפון זה טוב כשאתה מזדקן אולי. איפה אני אגור בקריית חיים חחחחחח?
    אחינו בבאר שבע יעני שזה שיא הפריפריה דירת 3 חדרים עולה 3000+ אם אני לא טועה (הורים שלי גרים ליד זה - בלהבים ששמה זה בכלל יותר נראלי)

מה הקשר רב? חחחחחחחחחח בחיים שלך לא ראית רוסי מאמין? לא כל הרוסים שמים זין על הדת כמוני אחי, יש לי דוד כזה, הוא לא רב הוא פשוט מאוד מאמין. הולך לבית כנסת, שומר שבת והכל.

יש מצב אני אביא מישהו.
    עדיף אפילו מישהי.
    למה אני מה זה דפוק בכל עניין הכביסות\בישולים אני כרגע משלם למכבסה ובישולים מקבל מההורים שלי שגרים ליד באר שבע \ קונה = מלא כסף. איפה מבאים בחורות עם לב טוב כמו פעם? חחחחחחח נראלי אין דבר כזה..

תאמת בזמן האחרון אני חושב אולי לדבר עם אנשים שיארגנו לי עבודות פרטיות של בניית אתרים\אפליקציות, זה אחלה כסף מהצד..
    פ'סדר כול המאמינים אטומים .
    בכול מקרה, השגתה משהו פצצה ..במידה וזה יצא לפועל בכלל ..
    חחח ואחי לבשל לוקח לך בדיוק 5 דקות.
    אתה יודע איך אני מכין חזה עוף ? הולך לקצב ..מבקש חזה עוף כמה שבא לי, שם על המחבת, פלפל, פפריקה, כול זה.. מחכה, הופך, תוך 5 דקות גן עדן.
    פסטה בקטנה אחי .. תגיד לאמא שלך שתלמד אותך .. תבוא אליה יום אחד שהיא תלמד אותך .. כנ''ל כביסה..

חחח לא קשה ללמוד לבשל, מהרגע שהתחלתי להתאמן למדתי לבשל דברים בסיסיים כמו פסטה חזה עוף סלמון אורז וכו'...
    הדברים המורכבים לא באמת צריך לדעת לבשל למי יש כוח לחרא הזה חח

וכביסה זה קל רצח לאדע על מה אתה מדבר

ועדיין, אתה יכול לעשות כסף על זה והרצליה והאיזור זה אחלה מקומות. בהצלחה.
    אמאלה אתה נשמע זונת מערכת כבדה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וואי מה יש ליצורים של F X P כל טרול יותר גרוע מהשני תעופו לשם כבר תעשו טובה פה זה הבמה של המקצועניםםםם

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

וואי מה יש ליצורים של F X P כל טרול יותר גרוע מהשני תעופו לשם כבר תעשו טובה פה זה הבמה של המקצועניםםםם
    יאאלה נו .. לך תכין חזה עוף או משהו.
    ב -F-X-P חוץ מאתאיזם וכושר ופיתוח הגוף אני לא נכנס לשום פורום ..
    והפורומים אלו ב - F - X- P פי אלף יותר טובים .

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה

יש מצב אני אביא מישהו.
    עדיף אפילו מישהי.

עצה שלי בחיים אל תביא שותפה נקבה הן הכי מלוכלכות ומגעילות שתראה אתה תרצה להפוך להומו את הזוהמה שהן עושות, וגם בדור שלנו הן לא יודעות לבשבל קיצר חסרות תועלת אלא אם נפלת על אחת טובה

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

זה כי אתה רוצה במרכז.
    אחי אתה חי בישראל? גם בצפון ובפריפריה המחירים בני זונות אחושרמוטה, והדירות הזולות היחידות (זולות כמובן יחסי, עדיין צריך לקרוע תתחת בשביל השכירות) זה הדירות שנמצאות בשכונות נטושות כאלה או שכונות פשע או ערבים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אחי אתה חי בישראל? גם בצפון ובפריפריה המחירים בני זונות אחושרמוטה, והדירות הזולות היחידות (זולות כמובן יחסי, עדיין צריך לקרוע תתחת בשביל השכירות) זה הדירות שנמצאות בשכונות נטושות כאלה או שכונות פשע או ערבים
    על מה שאתה לא מבין, אל תדבר.
    יש לי חבר שגר בקיבוץ באיזור, הוא משלם 700 שקל לדירה עם 2 חדרים + מטבחון ומרפסת אישית.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

על מה שאתה לא מבין, אל תדבר.
    יש לי חבר שגר בקיבוץ באיזור, הוא משלם 700 שקל לדירה עם 2 חדרים + מטבחון ומרפסת אישית.
    קיבוץ... זה אומר הכל
    וגם בשביל קיבוץ 700 זה הרבה חחחחחחחח מה ישלך כבר לעשות בקיבוץ? רק הדלק שיעלה לך כדי להגיע לחברים שלך / למקומות שיש בהם משהו לעשות יעלה לך יותר משכר דירה בעיר בצפון.. תעשה טובה אחי החיים בישראל יקרים מהתחת , לא רק במרכז.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    קיבוץ... זה אומר הכל
    וגם בשביל קיבוץ 700 זה הרבה חחחחחחחח מה ישלך כבר לעשות בקיבוץ? רק הדלק שיעלה לך כדי להגיע לחברים שלך / למקומות שיש בהם משהו לעשות יעלה לך יותר משכר דירה בעיר בצפון.. תעשה טובה אחי החיים בישראל יקרים מהתחת , לא רק במרכז.
    אתה פשוט ישראלי למופת.
    לא משנה מה יתנו לך, תמיד יהיה לך תלונות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אתה ישראלי למופת, שכל פעם שמזיינים אותו במקום להתנגד הוא מתכופף ומבקש עוד.

הוא מדבר דוגרי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect