קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-07-2008, 15:55
  2. מה צריך לעשות כדי שהיה פה פעילות יותר גדולה?
    על ידי shlomi7570 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-07-2007, 22:49
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-04-2007, 21:33
  4. מה צריך לעשות כדי לראות הודעות באטרף+
    על ידי MAstul בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-08-2006, 19:33
  5. מה אני צריך לעשות כדי להתרחב?
    על ידי PsyKick בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 05-07-2006, 12:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 72

מה אתה צריך לעשות כדי שבחורות יחשבו שאתה אינטיליגנט

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל מה אתה צריך לעשות כדי שבחורות יחשבו שאתה אינטיליגנט

לא לשמוע עידו בי צוקי.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מהניסיון שלי צריך: לשמוע איירון מיידן וצעקות אחרות, ללכת עם שיער ארוך בלי צורה, ולהצטרף לכת השטן.
    לבכות על ה"אקסית".
    להביא הרבה סטוצים (נשיקות)

או

להיות אינטליגנט (עדיף)

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

שני חנונים שמנצלים את ישראל עם מילים פוליטיות שמדברות אל הנוער הגדל

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

הגיע הזמן להוציא תאמת עליך יחתיכת ילד נזקק

בונא יחתיכת פריק מסריח אתה יותר מדי עושה פוזות מאחורי המסך אתה יודע את זה? כולך מטאליסט מושתן ובתול שיעני מכתיב לאחרים מי חכם ומי לא...חחחח אחי היה לי ילד כמוך בשכבה היו מכפכפים אותו קבוע אבל מזה קבועעעע כבר חשבו הוא עשה קעקוע של כאפה על הצוואר זה כמה שכיפכפו אותו אתה יודע למה? כי אתם המיץ של הזבל של המדינה הזאת, ומגיע לכם את כל המכות שאתם מקבלים על הפוזות שלכם

והקטע המצחיק הוא שבמציאות רובכם המוחץ שותק כמו טטלה ולא מעיז לדבר בכלל על אנשים אחרים, בפורום אתה מרגיש גיבור גדול עם הפוזות של המטאל והסימפל פיקאפ שלך אתה השוליים של החברה ותמיד תהיה מנודה מאנשים נורמלים ולא פריקים וכובעים ושאר הפוקימונים שאתה עושה איתם סיבובי דאווין בעזריאלי

וואלה מעדיף להיות הכי טמבל בעולם ועם חיים כמו שלי מאשר גאון עם חיים כמו שלך...כי בסופו של דבר כולם יודעים איפה אני נמצא ואיפה אתה נמצא וגם כולם יודעים לאן אני יגיע ואיפה אתה תהיה ותכלס כסף זה כל מה שחשוב בחיים השאר לא רלוונטי...יאללה תחפףףףףףףף לי מהעיניים תעשה איזה 180 אתה לא בא לי בטוב כפרה

קיצר תמצא איזו ממטרה לשבת עליה ותמשיך להשפריץ מקנאה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

בונא יחתיכת פריק מסריח אתה יותר מדי עושה פוזות מאחורי המסך אתה יודע את זה? כולך מטאליסט מושתן ובתול שיעני מכתיב לאחרים מי חכם ומי לא...חחחח אחי היה לי ילד כמוך בשכבה היו מכפכפים אותו קבוע אבל מזה קבועעעע כבר חשבו הוא עשה קעקוע של כאפה על הצוואר זה כמה שכיפכפו אותו אתה יודע למה? כי אתם המיץ של הזבל של המדינה הזאת, ומגיע לכם את כל המכות שאתם מקבלים על הפוזות שלכם

והקטע המצחיק הוא שבמציאות רובכם המוחץ שותק כמו טטלה ולא מעיז לדבר בכלל על אנשים אחרים, בפורום אתה מרגיש גיבור גדול עם הפוזות של המטאל והסימפל פיקאפ שלך אתה השוליים של החברה ותמיד תהיה מנודה מאנשים נורמלים ולא פריקים וכובעים ושאר הפוקימונים שאתה עושה איתם סיבובי דאווין בעזריאלי

וואלה מעדיף להיות הכי טמבל בעולם ועם חיים כמו שלי מאשר גאון עם חיים כמו שלך...כי בסופו של דבר כולם יודעים איפה אני נמצא ואיפה אתה נמצא וגם כולם יודעים לאן אני יגיע ואיפה אתה תהיה ותכלס כסף זה כל מה שחשוב בחיים השאר לא רלוונטי...יאללה תחפףףףףףףף לי מהעיניים תעשה איזה 180 אתה לא בא לי בטוב כפרה

טיילר, סחטיין איזה HATER RAGE ישך

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

יאללה שחררו מהמטאל, אני וחבר שמענו את זה פעם וזה לא הפריע לאפחד וגם עכשיו לאפחד לא אכפת איזה מוזיקה כל אחד שומע.. חפרתם על זה, כולה מוזיקה שישמע מה שטוב לו..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה הייטר רייג' סה''כ אומר תאמת המכוערת בפנים מה אתה רוצה שאני ישקר לו?

טוב למון אחי אתה תותח שפיץ זיין נותן 200 פרס יד אחורית שבכלל לא עושה פוזות מול המסך

שיתחיל להתאפס על עצמו הילד ועל המציאות שלו כי זה מה שקורה ושישתה מים ויתן כבוד לאנשים מעליו (ואני לא מדבר פה על עצמי דווקא)

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    יאללה שחררו מהמטאל, אני וחבר שמענו את זה פעם וזה לא הפריע לאפחד וגם עכשיו לאפחד לא אכפת איזה מוזיקה כל אחד שומע.. חפרתם על זה, כולה מוזיקה שישמע מה שטוב לו..
    שלא ידבר על המוזיקה שלי אנלא ידבר על המוזיקה שלו אתה רואה אותי פותח אשכולות על "איירון מיידן זה חרא תשמעו ארמין"? לא, נכון? כי אני לא ילד כאפות כמו למון

היו (והאמת עדיין יש לי) לי מלא חברים וידידות ששמעו מטאל ודברים בסגנון אבל הם היו נורמלים, לא תפסו תחת בפוזה של "אני גאון אתם טמבלים" כמון למון הבתול, התלבשו נורמלי ולא כמו היצורים, התנהגו נורמלי, לא אמרו "איכס" על מיינסטרים כי זה "מגניב" והם היו האנשים הכי כיפיים בעולם והיינו בחבורות של רוסים, פריקים, ערסים, אוחצ'ות, סטלנים וכולםםם הסתדרו עם כולם כי זה לא עניין של מוזיקה זה עניין של אופי...

הבעיה לא במוזיקה אלא ביצורים שהיא מושכת אליה...כי תסכים איתי, רוב המטאלסטים במצב יותר גרוע משל למון, להם אשכרה מגיע מכות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

אתה חתיכת טמבל לפעמים. מה הבעיה שלך עם המוזיקה שילדים שומעים ? מצידי שישמעו מי ליטל פוני.
    וטיילור יש לי הרגשה חזקה שכיפכפו אותך פעם. בצורה שבה אתה שונא אותם..כמו שיניב נשמע לך, ככה אתה נשמע לי לגביהם..
    בונה .. החלטתה אתה סוחר יהלומים הא? הייתי ממליץ לך קצת להירגע. מה קרה, 20,000 בבנק במקרה הטוב ואתה מתחיל להשתגע ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

שלא ידבר על המוזיקה שלי אנלא ידבר על המוזיקה שלו אתה רואה אותי פותח אשכולות על "איירון מיידן זה חרא תשמעו ארמין"? לא, נכון? כי אני לא ילד כאפות כמו למון

היו (והאמת עדיין יש לי) לי מלא חברים וידידות ששמעו מטאל ודברים בסגנון אבל הם היו נורמלים, לא תפסו תחת בפוזה של "אני גאון אתם טמבלים" כמון למון הבתול, התלבשו נורמלי ולא כמו היצורים, התנהגו נורמלי, לא אמרו "איכס" על מיינסטרים כי זה "מגניב" והם היו האנשים הכי כיפיים בעולם והיינו בחבורות של רוסים, פריקים, ערסים, אוחצ'ות, סטלנים וכולםםם הסתדרו עם כולם כי זה לא עניין של מוזיקה זה עניין של אופי...

הבעיה לא במוזיקה אלא ביצורים שהיא מושכת אליה...כי תסכים איתי, רוב המטאלסטים במצב יותר גרוע משל למון, להם אשכרה מגיע מכות
    טיילר תעזור לי אני מסארג' בעזריאלי ביבריות אונסות אותי, אני מסארג' בסנטר פריקים אונסים אותי מה לעשות?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

גם אני פעם שמעתי לינקים פארק וגרים דיי וסיסטם אוף א דאון וכל השיט הזה.
    ואז טסתי ואיבדתי את הבתולים ונפתח לי הראש והבנתי שאני מפגר שמשחק בקקה וחייב להשתנות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    גם אני פעם שמעתי לינקים פארק וגרים דיי וסיסטם אוף א דאון וכל השיט הזה.
    ואז טסתי ואיבדתי את הבתולים ונפתח לי הראש והבנתי שאני מפגר שמשחק בקקה וחייב להשתנות.
    חחח בת'כלס .. אם זה אמיתי, יצאתה הומו אחי.. בלי להעליב
    אם אתה שיניתה סגנון מוזיקה, בשביל שיאהבו אותך, זה לא מצביע על משהו ?
    מה אכפת לך מה אתה שומע ? כוס רבאק. אני לא שומע צרחות וזה
    רק ראפ ורוק על הטעם הטוב ..וגם עם מישהו ישמע לידי ג'סטין ביבר .. לא אכפת לי .מה אכפת לכם. לא באמא שלכם עכשיו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    חחח בת'כלס .. אם זה אמיתי, יצאתה הומו אחי.. בלי להעליב
    אם אתה שיניתה סגנון מוזיקה, בשביל שיאהבו אותך, זה לא מצביע על משהו ?
    מה אכפת לך מה אתה שומע ? כוס רבאק. אני לא שומע צרחות וזה
    רק ראפ ורוק על הטעם הטוב ..וגם עם מישהו ישמע לידי ג'סטין ביבר .. לא אכפת לי .מה אכפת לכם. לא באמא שלכם עכשיו.
    לא בגלל זה הפסקתי לשמוע יא מפריש לקרן פנסיה אחד.
    ברגע שהפסקתי להיות במנטליות של ילד, התחלתי לשמוע מוזיקה של מועדונים ומוסיבות ולאט לאט (בהדרגה) פשוט באופן טבעי כבר הפסקתי להתחבר לז'אנר הזה של הרוק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לא בגלל זה הפסקתי לשמוע יא מפריש לקרן פנסיה אחד.
    ברגע שהפסקתי להיות במנטליות של ילד, התחלתי לשמוע מוזיקה של מועדונים ומוסיבות ולאט לאט (בהדרגה) פשוט באופן טבעי כבר הפסקתי להתחבר לז'אנר הזה של הרוק.
    חזרתה על מה שאני אמרתי..מה הקשר ילד. DAM.
    ואתה הצגתה שונה אחי .. כאילו זה דבר רע, והייתה חייב להשתנות ..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    אתה חתיכת טמבל לפעמים. מה הבעיה שלך עם המוזיקה שילדים שומעים ? מצידי שישמעו מי ליטל פוני.
    וטיילור יש לי הרגשה חזקה שכיפכפו אותך פעם. בצורה שבה אתה שונא אותם..כמו שיניב נשמע לך, ככה אתה נשמע לי לגביהם..
    בונה .. החלטתה אתה סוחר יהלומים הא? הייתי ממליץ לך קצת להירגע. מה קרה, 20,000 בבנק במקרה הטוב ואתה מתחיל להשתגע ?
    מי כפכף אותי תגיד לי באיזה סרט אתה חי פעם ראית פריקים מסריחים עם שיער עד התחת וחולצה מהשוק מכפכפים מישו??? תגיד לי אתה על אסיד אתה הוזה דברים אכלת פטריות?? לפחות דבר דברים הגיוניים מילא היית אומר "ערסים כפכפו אותך" שזה גם לא נכון אבל סבבה זה עוד מציאותי אבל פריקים כפכפו אותי???? אתה רציני או שאתה מסתלבט

יאללה לך תעשה תואר בהוראה וסע מפה גם כן עוד אחד חש לי פסיכולוג

רודני תעיף תטרולים מF X P האלה כבר, מילא נחוי ייטינגר שינטן ואלה הם מצחיקים....הילדי F X P האלה לוקים באספרגר גם כשהם מטרילים
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 12-08-2013 בשעה 14:18.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect