קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-03-2009, 20:58
  2. [דיון] אבי נמני-הסרט שהיה אתמול
    על ידי De@n בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 11-09-2008, 15:29
  3. המשחק שהיה אתמול בקרית אליעזרר
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 00:57
  4. [קונה] את הפרק שהיה אתמול: 30 נקודות Wonderful Country-s03e10
    על ידי floop בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2006, 13:56
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 16:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36

עיר הנוער שהיה אתמול | בן 16

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Exclamation עיר הנוער שהיה אתמול | בן 16

ראיתי שיש פה הרבה ספאם וצחוקים, אז האשכול הזה לא קשור לסתלבט הוא רציני ואמיתי

אני בן 16, יותר נכון בן 16.5 אתמול הייתי בעיר הנוער עם חבר שלי, בלי בנות לידנו (היחידות שאנחנו מכירים זה בנות מהשכבה בבצפר, והכוסיות לא באות לדברים כאלה וגם אם כן, הן לא ממש היו באות איתנו, וכל השאר הן מכוערות עם גישה מחורבנת שוואלה אין לי זין להסתובב איתן לילה שלם).

אז בקיצור זה אירוע כזה למי שלא מכיר, סוג של פסטיבל מוזיקה, בחיפה בצפון. סקאזי היה, היו להקות של אנשים, איזי וכזה אירוע FUN.

בקיצור אני וחבר שלי באנו ואני הייתי במחשבה של "וואלה יהיה שמח" כי כבר הייתי בדברים כאלה הייתי בקולה ווילג' וכו', ואז אני בא ורואה מלא מלא ילדודס בני 13 מסתובבים לי בין הרגלייים, עם ילדות בנות 13 שלא גדלו להן הפתמות אפילו..

ואז פתאום בא גל של כוסיות, בנות בגיל שלי 15-16-17, אבל מה? לא עשיתי כלום. סתם ישבנו עם חבר שלי, שהוא אחלה בן אדם כן אבל הוא לא SICKCUNT או משהו, גם אני לא, אנחנו לא הטייפ שירקוד באמצע הרחבה בלי בגדים..

סתם ישבנו מול הבמה המרכזית על הדשא שם אכלנו קרטון אוכל מוקפץ (מכרו שם) כמו 2 הומואים אחד ליד השני כאילו בדייט, הסתכלנו על כל הכוסיות שעוברות, ראינו מלא מלא מלא בנות לבד. פאקינג בנות שאני אומר לכם בסביבות ה8 במדד של 1-10, והן פשוט היו לבד עם חברות שלהן בדיוק כמונו. מה עוד? היו שם מלא יצורים כמו שאמרתי כל ילד בן 13 שם הסתובב עם בנות שיותר גבוהות מהזין שלו, אבל לפחות הם מסתובבים עם בנות לא כמוני מסתובב עאלק עם חבר חחחחח

בקיצור ישבנו על הדשא אכלנו, מסביבנו ישבו גם אנשים, חלק בנות שישבו לבד, חלק בנים שישבו לבד (אחושרמוטה יצורים), ואני לא אומר שאני יצור ממש לא, להשוואה אני אגיד לכם שראינו קבוצה של 4 בנים יושבים כאלה כל אחד עם גשר, גרביים עד הברך, לסת גועל נפש, ממש הסטירטואיפ של החנונים.. וישר חשבתי "ואו המצב שלי כזה גרועעע שאני במצב שלהם".

ראינו מלא זוגות שם, יושבים מדברים מתנשקים וכאלה, ראינו קבוצות של אנשים בנות ובנים ביחד, שזה מה שאני מחפש..

בשורה התחתונה, זה כל מה שעישנו. ישבנו, 2 בנים ביחד, אכלנו, הסתובבנו שם 5 שעות, לא ניגשנו לבחורה אחת, אף אחת לא ניגשה אלינו, והלכנו הביתה.

מה שכן שלא תגידו שלא ניסינו, כמו שאמרתי הלכנו לבמה המרכזית, נדחפנו שם הגענו לאמצע של הקהל התחלנו לקפוץ לזרום עם המוזיקה, אבל בשלב מסויים זה הרגיש לי מה זה פאטתי יעני מה אני קופץ ועושה את עצמי נהנה בשביל מה??? אני לא רוצה לקפוץ כמו מושפע שתבינו זה לא כמו במועדון שיש זרימה ומוזיקה והכל, היה לי שם יותר זורם לשבת עם איזה בחורה ולדבר איתה וכאלה..

או שאני באמת SADCUNT , כי הייתה שם עוד במה חוץ מהמרכזית, הבמה האמצעית איפה שהיה שם מוזיקת טראנס וDJS וכולם רקדו כמו זיז, ותנחשו מה עשיתי? לא הלכתי לשם פעם אחת.. וואלה לא יודע מה הייתי עושה שם? מצטרף לרקוד בקהל כמו מסומם ? מה כיף בזה כשאתה בלי בחורות ליד או משהו?

לא יודע אם זה נחשב דיווח שטח או פריקה או מכתב ללב של טיילר ויטינגר, מה שכן זה נחשב באסה רצינית כי וואלה היו שם שרמוטות ברמות הגבוהות , כל אחת הייתה נראת שהיא מוכנה להזדיין על המקום, אתם מכירים ת'אירועים האלה הבנות באות רק בשביל למצוא איזה סטוץ וגם אם לא, אני בטוח שהן באו לפחות להתנשק עם כמה גברים ולהעביר ת'לילה בכיף.

מה הייתם עושים במקומי? אל תגידו "הייתי ניגש כל שנייה לבנות" למה זה מעפן לאללה, תאמינו לי ראיתי שם יצורים שמזכירים לי את F X P , הם עומדים כזה בצד חבורת בנים, עומדות מולן 3 בנות, וכזה הן ניגשים כמו אנסים אליהן זורקים איזה משהו בגמגום, והבנות זזות משם במהירות.. אתם יודעים איזה משפיל זה נראה? אני לא רוצה להיות כמו המטרידים האלה, היו שם כאלה מספיק, מה זה יעזור אם אני אגש ל100 בנות שכבר ניגשו אליהן 100 בנים לפניי?

באמת שאני לא יודע איך הייתי יכול לנצל ת'ערב הזה בדרך הכי טובה, נראלי אי אפשר לנצל כאלה דברים אם אתה בא בלי בנות.. כי מה הסיכוי שפתאום תפגוש 2 בנות בודדות ותהפכו ליזיזים הכי טובים ותבלו כל הערב ביחד? אז אולי סתם חייתי בסרט שאפשר להוציא מהערב הזה משהו כשבתכלס לא היה אפשר להוציא כלום.. כי כל אלה שהיו עם בנות בטח אלה ידידות שלהן שבאו איתם מהבית ..
    נערך לאחרונה על ידי פועלאדום; 13-08-2013 בשעה 20:04.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

כמה אתה חושב אחי !! מזה משנה כמה נגשו לפני ואיזה יצורים
    אתה נראה טוב? תרים תחברים המעפנים שלך ותעשו משו במקום לשבת ולאכול
    מזה משנה מה יקרה אם תיגש? מקסימום גם לא יצא כלום... לפחות לא יצאת קוקסינל שמסתכל על כוסיות עם לשון בחוץ ויודע בראש שהוא בחיים לא ישיג אותם

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

1)תראה כמו Zyzz
    2)תוריד חולצה
    3)הבנות יבואו לבד

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

1. תראה טוב (תשאל ידידות שלך איך אתה נראה ותבקש שיהיו כנות איתך)
    2. אל תתחיל עם אף אחת כמו כובע
    3. כשאתה יושב תיצור קשר עין עם הבנות במקום להסתכל על חבר שלך\על הרצפה
    4. כשנוצר קשר עין, תחייך.
    5. אם אתה מרגיש באותו רגע שזה יכול להצליח (אם הבחורה מחייכת בחזרה או חוזרת להתסכל עלייך), תיגש ותגיד "היי".

אני מוכר את זה בתור ספר לאמנות הפיתוי, לך הבאתי בחינם. יותר טוב מכל הספרים שיש היום לסניה ויגאל להציע לך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    1. תראה טוב (תשאל ידידות שלך איך אתה נראה ותבקש שיהיו כנות איתך)
    2. אל תתחיל עם אף אחת כמו כובע
    3. כשאתה יושב תיצור קשר עין עם הבנות במקום להסתכל על חבר שלך\על הרצפה
    4. כשנוצר קשר עין, תחייך.
    5. אם אתה מרגיש באותו רגע שזה יכול להצליח (אם הבחורה מחייכת בחזרה או חוזרת להתסכל עלייך), תיגש ותגיד "היי".

אני מוכר את זה בתור ספר לאמנות הפיתוי, לך הבאתי בחינם. יותר טוב מכל הספרים שיש היום לסניה ויגאל להציע לך
    האמת אחי חבל שזה לא עבר לי בראש אז.. כאילו בדיוק כמו שאמרת כולה חיוך ומקסימום משם אם אני רואה שיש משהו אז אני מתקדם..
    אבל איך כל התהליך הולך? כאילו אם אנחנו כבר מתחילים לדבר זה יוצא "היי" "היי" "אני פועלאדום אני מכרמיאל" "אני X ואני מפה מחיפה" "יפה.. נו נהנת פה?" "כן" .... ."טוב בי"

אני יודע שאני יוצא פה סופר בתול + סניה + כל שם שתקראו לי אבל באמת אין לי מושג איך אני אמור למצוא על מה לדבר עם מישהי שאני לא מכיר ואני אומר לה היי באיזה אירוע עם מוזיקה

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    אין חבר יותר נאמן מכסף מזומן

ציטוט נכתב במקור על ידי פועלאדום צפיה בהודעה
    האמת אחי חבל שזה לא עבר לי בראש אז.. כאילו בדיוק כמו שאמרת כולה חיוך ומקסימום משם אם אני רואה שיש משהו אז אני מתקדם..
    אבל איך כל התהליך הולך? כאילו אם אנחנו כבר מתחילים לדבר זה יוצא "היי" "היי" "אני פועלאדום אני מכרמיאל" "אני X ואני מפה מחיפה" "יפה.. נו נהנת פה?" "כן" .... ."טוב בי"

אני יודע שאני יוצא פה סופר בתול + סניה + כל שם שתקראו לי אבל באמת אין לי מושג איך אני אמור למצוא על מה לדבר עם מישהי שאני לא מכיר ואני אומר לה היי באיזה אירוע עם מוזיקה
    חחח מה הבעיה שלך אחי היום כל בתול בן 15 מצליח לנשק מישהי בערבים האלה
    שים גינס מכופתרנת נעליים יפות
    תסדר תשיער ותפנים בכללי ואל תתחיל כמו טמבל
    אם יש לך קשר עין עם בחורה היא מחייכת אתה מחייך (לא משפיל מבט כמו טמבל)
    מחכה חצי דקה דקה ניגש אלייה
    מה קורה מאמי
    זורמים איך איתך
    דפוק חיוך
    מה הולך נהנית
    כן בנזונה פה אה
    כה כפרה סקאזי אש
    בא לך לבוא איתי לבמה נדפוק איזה ריקוד
    בכיף (גם אם היא אומרת לא תגיד לה משחקת אותה קשה להשגה אה עם חיוך) דבר איתה עוד קצת ובדרך כלל הן זורמות אחי
    זורמים אתה הולך איתה
    בדרך אז מה את מפה מחיפה
    כן
    ואאלה כל הפצועות מחיפה
    היא איזה מנייאק אתה או משהו דומה
    חחחח סתם חיים שלי את דווקא נראית לי בחורה על רמה
    תן חיוך
    ומכאן היא כבר תחפור לך על דברים אחרים שמתאים לך תנשק אותה או משבא לך
    אחי אני בדרך כלל לא כותב דברים כאלה אבל המצב של הנוער היום זה בעיה מה זה החוסר ביטחון הזה

ועכשיו שאלה אישית אחי
    היה שם מכות???

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי sharonklas צפיה בהודעה
    חחח מה הבעיה שלך אחי היום כל בתול בן 15 מצליח לנשק מישהי בערבים האלה
    שים גינס מכופתרנת נעליים יפות
    תסדר תשיער ותפנים בכללי ואל תתחיל כמו טמבל
    אם יש לך קשר עין עם בחורה היא מחייכת אתה מחייך (לא משפיל מבט כמו טמבל)
    מחכה חצי דקה דקה ניגש אלייה
    מה קורה מאמי
    זורמים איך איתך
    דפוק חיוך
    מה הולך נהנית
    כן בנזונה פה אה
    כה כפרה סקאזי אש
    בא לך לבוא איתי לבמה נדפוק איזה ריקוד
    בכיף (גם אם היא אומרת לא תגיד לה משחקת אותה קשה להשגה אה עם חיוך) דבר איתה עוד קצת ובדרך כלל הן זורמות אחי
    זורמים אתה הולך איתה
    בדרך אז מה את מפה מחיפה
    כן
    ואאלה כל הפצועות מחיפה
    היא איזה מנייאק אתה או משהו דומה
    חחחח סתם חיים שלי את דווקא נראית לי בחורה על רמה
    תן חיוך
    ומכאן היא כבר תחפור לך על דברים אחרים שמתאים לך תנשק אותה או משבא לך
    אחי אני בדרך כלל לא כותב דברים כאלה אבל המצב של הנוער היום זה בעיה מה זה החוסר ביטחון הזה

ועכשיו שאלה אישית אחי
    היה שם מכות???
    מסכים איתך, אבל אחי תכלס אתה מדבר יותר מדי, היום הלכתי למסיבה התמזמזתי אם מישי, בלי להוציא מילה.. משם עד הטלפון שאלתי שלוש שאלות "מאיפה את?" "איך קוראים לך?" (לקחתי ורשמתי את הטלפון) "רוצה להתמזמז שוב?" ולא חיכיתי לתשובה..

במסיבות לא צריך פיקאפ בשיט, צריך רק להנות ולזרום

עריכה: יש מצב שגם צילמו את זה, כי כל הזמן ילדים קטנים נדחפו וצילמו איך אני רוקד (אני רוקד מוזר, מנסה לחקות אלקטרו ונראה "בסדר")
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 14-08-2013 בשעה 02:22.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

די לחפור אחי
    אתה חושב יותר מדי ומנתח מלא חרא
    אם אתה עד כדי כך ביישן אחי אז היית צריך לשתות קצת לפני ואז היית יותר בראש ובאווירה והכל כבר היה בא לבד

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    מסכים איתך, אבל אחי תכלס אתה מדבר יותר מדי, היום הלכתי למסיבה התמזמזתי אם מישי, בלי להוציא מילה.. משם עד הטלפון שאלתי שלוש שאלות "מאיפה את?" "איך קוראים לך?" (לקחתי ורשמתי את הטלפון) "רוצה להתמזמז שוב?" ולא חיכיתי לתשובה..

במסיבות לא צריך פיקאפ בשיט, צריך רק להנות ולזרום

עריכה: יש מצב שגם צילמו את זה, כי כל הזמן ילדים קטנים נדחפו וצילמו איך אני רוקד (אני רוקד מוזר, מנסה לחקות אלקטרו ונראה "בסדר")
    אז איך הגעת למצב שאתה מזמז מישהי סתם ככה במסיבה? כאילו ניגשת אליה אמרת לה "את כוסית רוצה להתנשק?" והיא זרמה איתך ? לא אמרת בדיוק איך זה הלך

ואני באתי נטו כדי להנות, אבל אמרתי לך המחשבה הזאת עברה בטיל, כי ברגע שהגעתי הייתי עם חבר שלי, ופתאום אנחנו רואים מלא זוגות ביחד, ומלא בנות עם בנים, ורק אנחנו שם 2 בנים בלי בחורה אחת. איך אני אמור להנות ככה? אני צריך לרקוד עם חבר שלי כמו זוג הומואים?

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    די לחפור אחי
    אתה חושב יותר מדי ומנתח מלא חרא
    אם אתה עד כדי כך ביישן אחי אז היית צריך לשתות קצת לפני ואז היית יותר בראש ובאווירה והכל כבר היה בא לבד
    אי אפשר היה להכניס אלכוהול למתחם.. ולא הייתי רוצה להיות כמו המושפעים ששתו לפני הכניסה ועד שהם נכנסו הם כבר היו שפוכים על הרצפה.. אבל זה רעיון טוב בסהכ מעכשיו אולי אני באמת ישתה כל מסיבה כדי להפתח יותר ולא לחשוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

ציטוט נכתב במקור על ידי פועלאדום צפיה בהודעה
    אז איך הגעת למצב שאתה מזמז מישהי סתם ככה במסיבה? כאילו ניגשת אליה אמרת לה "את כוסית רוצה להתנשק?" והיא זרמה איתך ? לא אמרת בדיוק איך זה הלך

ואני באתי נטו כדי להנות, אבל אמרתי לך המחשבה הזאת עברה בטיל, כי ברגע שהגעתי הייתי עם חבר שלי, ופתאום אנחנו רואים מלא זוגות ביחד, ומלא בנות עם בנים, ורק אנחנו שם 2 בנים בלי בחורה אחת. איך אני אמור להנות ככה? אני צריך לרקוד עם חבר שלי כמו זוג הומואים?

אי אפשר היה להכניס אלכוהול למתחם.. ולא הייתי רוצה להיות כמו המושפעים ששתו לפני הכניסה ועד שהם נכנסו הם כבר היו שפוכים על הרצפה.. אבל זה רעיון טוב בסהכ מעכשיו אולי אני באמת ישתה כל מסיבה כדי להפתח יותר ולא לחשוב
    יש מספיק דרכים להגניב אלכוהול ובתור נער בן 16 אתה צריך לדעת את זה
    גם אני בן 16 אגב.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

רוצה רצינות? קח רצינות אחי. רק אל תקח ללב כי זה במטרה לעזור לך.

דבר ראשון לא הייתי ניגש לבנות כי אני גרוע בזה וגם אם הייתי נראה כמו בראד פיט כולן היו דוחות אותי. אבל כך או כך במסיבות נוער לא חייבים לגשת לבנות בשביל למזמז אותם.

למה אתה הולך רק עם בנים? אין לך ידידות כמו לכל האנשים הנורמלים? מה בעיה להביאא אותם למסיבה? זה מה שקורה שמתעסקים בפיקאפ ולא במה שצריך...נוצר מצב הזוי כמו שאמרת כוסיות לא הולכות איתך השאר מכוערות תמקם את עצמך כפרה אתה נשמע מעופף...תקע את עצמך במקומות שאתה רוצה להיות ועזוב תמכוערות והלא זורמות זה בנות שאתה אמור להיות איתן בקשר של היי וביי ולא ההפך...

תעבוד על המצב החברתי שלך בבצפר
    ולא בעיה בעיה למזמז מישי במסיבות נוער שזה הבנות שהכי קל להביא, צריך רק להראות טוב ולהיות בסגנון שהולך היום יעני בגדים תספורת הכל (גם אם אתה שחיף) ולדעת לרקוד ולזרום ובנות יבואו לרקוד איתך לבד. זהו. באמת שזה לא קשה.

ושותים לפני מה אתה גנוב מה אתה נכנס סחי למסיבה בכלל כבר עדיף לשבת בבית מאשר להיות סחי במסיבה אני לא מדמיין את עצמי סחי במסיבה. תשתה לפני המסיבה באיזה פארק ליד וכנס..שהמושפעים ששפוכים הם הומואים שלא יודעים לשתות תדאג לא להיות אחד מההומואים האלה. מה גם שלא בעיה להבריח אלכוהול לבפנים ובתיכון הייתי מבריח אלכוהול חופשי במקומות כאלה. במקרה הרע אפשר לעשן זה אף אחד לא יבדוק עליך..
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

סלח לי על הבורות אבל...מה זה עיר נוער?
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתן
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי אמר שחייב למות בשביל להיות בגן עדן ? ;)

אייייייזה באסהה שלא יכולתי להגיע .. בכל מקרה אח שלי וכמה ידידות וחברים שלי היו ואמרו שהיה קטלני )
    ומי שאמר אם היה מכות שמעתי שהיה דקירה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

פתאום מפרסמים בF X P בפורום כובעים "דקרו את חבר שלי שתירגל על מישי בעיר הנוער" וכולם יגידו שהוא צריך לשדר בטחון עצמי ולהיות אלפא וככה הוא לא יידקר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    סלח לי על הבורות אבל...מה זה עיר נוער?
    עזוב אחשלי אתה לא תאהב אין שם צרחות כפרה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect