ראיתי שיש פה הרבה ספאם וצחוקים, אז האשכול הזה לא קשור לסתלבט הוא רציני ואמיתי
אני בן 16, יותר נכון בן 16.5 אתמול הייתי בעיר הנוער עם חבר שלי, בלי בנות לידנו (היחידות שאנחנו מכירים זה בנות מהשכבה בבצפר, והכוסיות לא באות לדברים כאלה וגם אם כן, הן לא ממש היו באות איתנו, וכל השאר הן מכוערות עם גישה מחורבנת שוואלה אין לי זין להסתובב איתן לילה שלם).
אז בקיצור זה אירוע כזה למי שלא מכיר, סוג של פסטיבל מוזיקה, בחיפה בצפון. סקאזי היה, היו להקות של אנשים, איזי וכזה אירוע FUN.
בקיצור אני וחבר שלי באנו ואני הייתי במחשבה של "וואלה יהיה שמח" כי כבר הייתי בדברים כאלה הייתי בקולה ווילג' וכו', ואז אני בא ורואה מלא מלא ילדודס בני 13 מסתובבים לי בין הרגלייים, עם ילדות בנות 13 שלא גדלו להן הפתמות אפילו..
ואז פתאום בא גל של כוסיות, בנות בגיל שלי 15-16-17, אבל מה? לא עשיתי כלום. סתם ישבנו עם חבר שלי, שהוא אחלה בן אדם כן אבל הוא לא SICKCUNT או משהו, גם אני לא, אנחנו לא הטייפ שירקוד באמצע הרחבה בלי בגדים..
סתם ישבנו מול הבמה המרכזית על הדשא שם אכלנו קרטון אוכל מוקפץ (מכרו שם) כמו 2 הומואים אחד ליד השני כאילו בדייט, הסתכלנו על כל הכוסיות שעוברות, ראינו מלא מלא מלא בנות לבד. פאקינג בנות שאני אומר לכם בסביבות ה8 במדד של 1-10, והן פשוט היו לבד עם חברות שלהן בדיוק כמונו. מה עוד? היו שם מלא יצורים כמו שאמרתי כל ילד בן 13 שם הסתובב עם בנות שיותר גבוהות מהזין שלו, אבל לפחות הם מסתובבים עם בנות לא כמוני מסתובב עאלק עם חבר חחחחח
בקיצור ישבנו על הדשא אכלנו, מסביבנו ישבו גם אנשים, חלק בנות שישבו לבד, חלק בנים שישבו לבד (אחושרמוטה יצורים), ואני לא אומר שאני יצור ממש לא, להשוואה אני אגיד לכם שראינו קבוצה של 4 בנים יושבים כאלה כל אחד עם גשר, גרביים עד הברך, לסת גועל נפש, ממש הסטירטואיפ של החנונים.. וישר חשבתי "ואו המצב שלי כזה גרועעע שאני במצב שלהם".
ראינו מלא זוגות שם, יושבים מדברים מתנשקים וכאלה, ראינו קבוצות של אנשים בנות ובנים ביחד, שזה מה שאני מחפש..
בשורה התחתונה, זה כל מה שעישנו. ישבנו, 2 בנים ביחד, אכלנו, הסתובבנו שם 5 שעות, לא ניגשנו לבחורה אחת, אף אחת לא ניגשה אלינו, והלכנו הביתה.
מה שכן שלא תגידו שלא ניסינו, כמו שאמרתי הלכנו לבמה המרכזית, נדחפנו שם הגענו לאמצע של הקהל התחלנו לקפוץ לזרום עם המוזיקה, אבל בשלב מסויים זה הרגיש לי מה זה פאטתי יעני מה אני קופץ ועושה את עצמי נהנה בשביל מה??? אני לא רוצה לקפוץ כמו מושפע שתבינו זה לא כמו במועדון שיש זרימה ומוזיקה והכל, היה לי שם יותר זורם לשבת עם איזה בחורה ולדבר איתה וכאלה..
או שאני באמת SADCUNT , כי הייתה שם עוד במה חוץ מהמרכזית, הבמה האמצעית איפה שהיה שם מוזיקת טראנס וDJS וכולם רקדו כמו זיז, ותנחשו מה עשיתי? לא הלכתי לשם פעם אחת.. וואלה לא יודע מה הייתי עושה שם? מצטרף לרקוד בקהל כמו מסומם ? מה כיף בזה כשאתה בלי בחורות ליד או משהו?
לא יודע אם זה נחשב דיווח שטח או פריקה או מכתב ללב של טיילר ויטינגר, מה שכן זה נחשב באסה רצינית כי וואלה היו שם שרמוטות ברמות הגבוהות , כל אחת הייתה נראת שהיא מוכנה להזדיין על המקום, אתם מכירים ת'אירועים האלה הבנות באות רק בשביל למצוא איזה סטוץ וגם אם לא, אני בטוח שהן באו לפחות להתנשק עם כמה גברים ולהעביר ת'לילה בכיף.
מה הייתם עושים במקומי? אל תגידו "הייתי ניגש כל שנייה לבנות" למה זה מעפן לאללה, תאמינו לי ראיתי שם יצורים שמזכירים לי את F X P , הם עומדים כזה בצד חבורת בנים, עומדות מולן 3 בנות, וכזה הן ניגשים כמו אנסים אליהן זורקים איזה משהו בגמגום, והבנות זזות משם במהירות.. אתם יודעים איזה משפיל זה נראה? אני לא רוצה להיות כמו המטרידים האלה, היו שם כאלה מספיק, מה זה יעזור אם אני אגש ל100 בנות שכבר ניגשו אליהן 100 בנים לפניי?
באמת שאני לא יודע איך הייתי יכול לנצל ת'ערב הזה בדרך הכי טובה, נראלי אי אפשר לנצל כאלה דברים אם אתה בא בלי בנות.. כי מה הסיכוי שפתאום תפגוש 2 בנות בודדות ותהפכו ליזיזים הכי טובים ותבלו כל הערב ביחד? אז אולי סתם חייתי בסרט שאפשר להוציא מהערב הזה משהו כשבתכלס לא היה אפשר להוציא כלום.. כי כל אלה שהיו עם בנות בטח אלה ידידות שלהן שבאו איתם מהבית ..

ציטוט ההודעה