קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אלכוהול] שתיתי יותר מדי, מה עושים אנשים?
    על ידי anibeatrafhh בפורום 18 פלוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-11-2011, 18:11
  2. יש אנשים טובים במדינה הזאת!!
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 23:54
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 08:26
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 01:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

יש יותר מדי אנשים אינסלים 4 אבר במדינה הזאת

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ברירת מחדל יש יותר מדי אנשים אינסלים 4 אבר במדינה הזאת

אין תחרות לגיל שלי (15) כולם אינסלים קיצר תנצלו את החיים כי זה קל להיות מעל אחרים. אני בדיוק חזרתי ממסיבה כולם שם או ערסים מכוערים שאומרים לבנות שיש להם אלכוהול ומציעים להן להזדיין בשיחים (WTF אני לא מכיר אפחד שמדבר ככה) ויש גם קצת ילדים קטנים.

קיצר התמזמזתי עם מישי שם שמבוגרת ממני וכוסית כמו אני לא יודע מה, כל הילדים כזה וואו איזה זיין הוא בטח איזה גבר, סך הכל היא באה אליי וגם קלטתי שהיא באה אליי כאילו היא בקטע (מבינים, בחורה באה לרקוד לידי כי אין לה לייד מי אחר לרקוד) אז רקדנו ואז רקדנו צמוד אפילו לא קשור למוסיקה ופשוט הסתכלתי לה בעיניים ונישקתי אותה ואיזה ילדון ניסה להפריע חברים שלו העיפו אותו

אגב הורדתי חולצה באמצע המסיבה (אני שחיף רצח שוקל פחות מ60 ואני מתאמן חצי שנה משו כזה) כולם מסתכלים ואני כמעט תוקע לערסים "MIRIN??"
    הדבר היותר נוראזה שקלטתי שהם לא מבינים שאם אתה נראה טוב אתה מביא בנות ושווה לפתח גוף, הם כאילו קינאו בי כי בנות הסתכלו עליי ואני יכול להוריד חולצה ואם הם יורידו חולצה בנות יברחו בשנייה

טוב קיצר, נשיקה זה כלום תפסיקו לעשות עניין כמעט כל בת זורמת עם זה כשאתה לא ערס מכוער שחיי בסרט שהוא זיין על, יאללה הולך על מסיבות עד שהחופש נגמר!!

2. קישורים ממומנים

אחי צר לי לבאס אותך אבל במידה ואתה מעל 1.70 ושוקל פחות מ60 אני במקומך לא הייתי מוריד חולצה בחיים... (מתאמן חצי שנה? אז כמה שקלת לפני זה 40?)

וכמו שרשמת נשיקה זה באמת כלום אם כל בחורה שנישקתי הייתי מזיין או שהיה לי איידס או שכבר אנשים היו מסתכלים עליי ברחוב ואומרים... זייןןןן XL של זיינים!

עם כל זה שמח בשבילך שכן השגת משו בזמן שהINCELS תקועים במקום.. אבל בכל אופן תנסה לאגור כמה שיותר מידע על פיתוח גוף וכו' ובמקביל לאט לאט תשאף ליותר מנשיקה כי כל בנאדם שני שקצת זורם (או שותה) יכול להשיג את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אחי צר לי לבאס אותך אבל במידה ואתה מעל 1.70 ושוקל פחות מ60 אני במקומך לא הייתי מוריד חולצה בחיים... (מתאמן חצי שנה? אז כמה שקלת לפני זה 40?)

וכמו שרשמת נשיקה זה באמת כלום אם כל בחורה שנישקתי הייתי מזיין או שהיה לי איידס או שכבר אנשים היו מסתכלים עליי ברחוב ואומרים... זייןןןן XL של זיינים!

עם כל זה שמח בשבילך שכן השגת משו בזמן שהINCELS תקועים במקום.. אבל בכל אופן תנסה לאגור כמה שיותר מידע על פיתוח גוף וכו' ובמקביל לאט לאט תשאף ליותר מנשיקה כי כל בנאדם שני שקצת זורם (או שותה) יכול להשיג את זה.
    חחחחחחחח אני יודע אבל וזה משו שבשגרה בשבילי וראיתי מישו שכתב שהיה 5 שעות במסיבה ענקית בחיפה ולא יצא לו כלום, ואגב אני דווקא ממש לא בניתי על בנות שהיו שם באתי עם מעגל חברתי של איזה 6 בנות ושלושה בנים אבל פשוט הבנות שלנו נתקעו מהחארות הערסים שהטרידו אותן והיו יותר זורמות שבאו אז זרמתי עם האחרות..

פשוט מצחיק אותי כמה אינסלים היו במסיבה הזאת ודיברתי עם חלק הם ישר שאלו אותי אם אפשר לקחת בחורה ממני ולזיין אותה כי יש לי הרבה. התחלנו ללכת מכות אבל ישר חברים שלי הפרידו בינינו ותכלס הם צדקו כי סתם היו מעיפים אותי בגלל החרא המכוער הזה

ואגב כן הגוף שלי נראה דיי חרא בהשוואה למפתחי גוף בלי קשר הוא דפוק כמה שאני מתאמן וטוחן אוכל השרירים לא גדלים.. מבאס אותי אחושרמוטה
    ואני בדיוק בדקתי תפייס שלה ויש לה חבר..

אבל לא משנה הייתה מסיבה בתזונה ואחלה כל פעם מתקדמים אני גם סך הכל בן 15 התקופה הטובה של החיים רק התחילה

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אחי אתה מספר לי? בתור אוחצ'ה שחיף מת עם תספורת סון גוקו הבאתי בנות כמו שעכשיו אני יכול רק לחלום עליהן אפילו עם גוף, ורק ברוסיה או אוקראינה אני יכול להביא בנות כאלה או מעל זה. כי אין תחרותתת...כולם היו או ערסים מכוערים או חנונים או סתם לא קשורים והאוחצ'ות השחיפים היו בטופ... וזה גם הגיוני מה שאני אומר וכל אחד שיצא מהבית בגילאי 14-18 יכול לאמת את מה שאני אומר....

פעם אפילו עשיתי עם חבר (גם אוחצ'ה שחיף) תחרות נשיקות בTLV והיה יוצא לנו 8-12 לערב ולא מעט ערסים באו ואשכרה שאלו אותי ואותו איך אנחנו עושים את זה... ושלא תבין אותי לא נכון זה היה נחשב בגדר הנורמה במעגלים שהייתי בהם בזמן שאצל האנשים שאמרתי זה היה "זיין תותח נותן 200 פרס יד אחורית"...

אם היה לי גוף יפה בתיכון הייתי זיין אבל באמת זיין בדוק אבל לא היה לי זמן לחרא הזה לצערי.

קיצר אחי אני שמח שאתה נהנה, באמת שאתה שפיץ ואל תשים על ההייטרים המסריחים, בגיל כזה אפילו 70-65 קילו חטוב על 1.80 זה נחשב גוף מדהים ותוכל להוריד חולצה חופשי לפי דעתי. וזה עדיף על להיות 80 קילו על 20 אחוז שומן בכל גיל זה בטוח.

יאללה תפציץ תשקיע במראה החיצוני הכי הרבה תדאג שאפילו חצ'קון אחד לא יצא לך לפני מסיבה אפילו תשים מייקאפ אם צריך תהיה הכי FRESH שאפשר, בנות בגילאים שלך הם הבנות שהכי הכי קל להביא, מספיק שאתה נראה מעל הממוצע ונראה בסגנון שהולך היום ורוב הבנות שלך...אפילו אם אתה שחיף.,
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-08-2013 בשעה 04:11.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    אין תחרות לגיל שלי (15) כולם אינסלים קיצר תנצלו את החיים כי זה קל להיות מעל אחרים. אני בדיוק חזרתי ממסיבה כולם שם או ערסים מכוערים שאומרים לבנות שיש להם אלכוהול ומציעים להן להזדיין בשיחים (WTF אני לא מכיר אפחד שמדבר ככה) ויש גם קצת ילדים קטנים.

קיצר התמזמזתי עם מישי שם שמבוגרת ממני וכוסית כמו אני לא יודע מה, כל הילדים כזה וואו איזה זיין הוא בטח איזה גבר, סך הכל היא באה אליי וגם קלטתי שהיא באה אליי כאילו היא בקטע (מבינים, בחורה באה לרקוד לידי כי אין לה לייד מי אחר לרקוד) אז רקדנו ואז רקדנו צמוד אפילו לא קשור למוסיקה ופשוט הסתכלתי לה בעיניים ונישקתי אותה ואיזה ילדון ניסה להפריע חברים שלו העיפו אותו

אגב הורדתי חולצה באמצע המסיבה (אני שחיף רצח שוקל פחות מ60 ואני מתאמן חצי שנה משו כזה) כולם מסתכלים ואני כמעט תוקע לערסים "MIRIN??"
    הדבר היותר נוראזה שקלטתי שהם לא מבינים שאם אתה נראה טוב אתה מביא בנות ושווה לפתח גוף, הם כאילו קינאו בי כי בנות הסתכלו עליי ואני יכול להוריד חולצה ואם הם יורידו חולצה בנות יברחו בשנייה

טוב קיצר, נשיקה זה כלום תפסיקו לעשות עניין כמעט כל בת זורמת עם זה כשאתה לא ערס מכוער שחיי בסרט שהוא זיין על, יאללה הולך על מסיבות עד שהחופש נגמר!!
    מבין אותך אחי אבל מה לעשות ככה זה החינוך שלי. תקרא לזה חינוך כאפות או משהו, אין לי ת'יצר החוסר טאקט של האנסים האלה שבאים לבחורות ואומרים להם "וואלה מאמי איזה עיניים, רוצה להזדיין?" ואז היא אומרת לא ואני מושך אותה ואומר למה את כבדה ומנשק אותה בכח..

ככה זה הערסים אחי, ברור שלא כולם ..

ויש מנגד את האנשים הנורמליים שפשוט מוצאים בנות איכהו ומסתובבים איתם..

ויש את האנשים כמוני שתקועים בלי בנות כי יש להם בעיה במוח או בחינוך או אנא ערףףףףףףףףףף שאין לי ביצים לבוא לבחורה ולהגיד לה "וואלה את יפה". יש לי ת'ביצים, אין לי בעיה להגיד לה את זה, אבל אני לא עושה את זה כי אני ישר חושב "נו סבבה אני אומר לה שהיא יפה ואנחנו מתחילים לדבר... מה הלאה זה ייגמר אחרי 2 דקות ואז כל אחד יקום לשלו וזהו אז למה לגשת מההתחלה?"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אחי אתה מספר לי? בתור אוחצ'ה שחיף מת עם תספורת סון גוקו הבאתי בנות כמו שעכשיו אני יכול רק לחלום עליהן אפילו עם גוף, ורק ברוסיה או אוקראינה אני יכול להביא בנות כאלה או מעל זה. כי אין תחרותתת...כולם היו או ערסים מכוערים או חנונים או סתם לא קשורים והאוחצ'ות השחיפים היו בטופ... וזה גם הגיוני מה שאני אומר וכל אחד שיצא מהבית בגילאי 14-18 יכול לאמת את מה שאני אומר....

פעם אפילו עשיתי עם חבר (גם אוחצ'ה שחיף) תחרות נשיקות בTLV והיה יוצא לנו 8-12 לערב ולא מעט ערסים באו ואשכרה שאלו אותי ואותו איך אנחנו עושים את זה... ושלא תבין אותי לא נכון זה היה נחשב בגדר הנורמה במעגלים שהייתי בהם בזמן שאצל האנשים שאמרתי זה היה "זיין תותח נותן 200 פרס יד אחורית"...

אם היה לי גוף יפה בתיכון הייתי זיין אבל באמת זיין בדוק אבל לא היה לי זמן לחרא הזה לצערי.

קיצר אחי אני שמח שאתה נהנה, באמת שאתה שפיץ ואל תשים על ההייטרים המסריחים, בגיל כזה אפילו 70-65 קילו חטוב על 1.80 זה נחשב גוף מדהים ותוכל להוריד חולצה חופשי לפי דעתי. וזה עדיף על להיות 80 קילו על 20 אחוז שומן בכל גיל זה בטוח.

יאללה תפציץ תשקיע במראה החיצוני הכי הרבה תדאג שאפילו חצ'קון אחד לא יצא לך לפני מסיבה אפילו תשים מייקאפ אם צריך תהיה הכי FRESH שאפשר, בנות בגילאים שלך הם הבנות שהכי הכי קל להביא, מספיק שאתה נראה מעל הממוצע ונראה בסגנון שהולך היום ורוב הבנות שלך...אפילו אם אתה שחיף.,
    חבר'ה אתם מביאים לי מוטיבציה אדירה, וטיילר רק שתדע שאני חי את ה"חלום" שלך, ולמה במרכאות? כי יש לי בדיוק את הדברים שאתה מדבר עליהם אבל אין לי ת'אופי המתאים בשביל זה. אני בתיכון, אני בן 16.5, אני שוקל 73 קילו על 11% שומן ו1.82. כל הבנים גומרים על הגוף שלי, מבנות קיבלתי מחמאות אבל אם היה לי את האופי האמיתי של SICKCUNT בנות כבר היו מאוננות לי על הפנים.. אין לי באמת בעיה במראה או משהו.. אני פשוט לא מבין אני בתור אחד שנראה אחלה כמו שתיארתי, אפילו מעל הממוצע בשביל תיכון ובנות בתיכון , אני לא מצליח להשיג בחורה אחת נורמלית שתהיה פאקינג ידידה שלי ותדבר איתי חופשי בפייסבוק או בווצאפ ותצא איתי.. אבל בן אדם 1.70 ששוקל 90 קילו עם תספורת גלח ומפוצץ חצ'קונים פתאום אני רואה אותו בעיר הנוער עם 2 כוסיות אחת מכל צד מסתובב הוא וחברים שלו..

איך זה יכול להיות איךךךךךך או שהLMS זה דפוק לגמרי כי מה ??? מראה יש לי. כסף לא חסר.. סטטוס חסר ! אבל סטטוס אמור לעלות לי אוטומתית בגלל 2 הדברים האחרים של הL והM.. למה הוא לא עולה????
    ומה יש לשמנים המזדיינים האלה שסיפרתי לכם הרגע עליהם? שזה אגב אמיתי ובאמת ראיתי המון כאלה בעיר הנוער, ולפעמים גם לא שמנים אלא פשוט חנונים אמיתיים שחיפים יצורים כאלה עם כוסית אמיתית מהצד...

מה יש להם??? L? בטוח לא..
    M?? כמה M כבר יכול להיות לילד בן 16, בטח M כמו שלי..
    S??? זה מה שמציל אותם? הפאקינג סטטוס שיש להם והידידות שהם מכירים יותר מושכים בנות מהמראה שלי? ויותר חשוב לבנות הסטטוס שלו מאשר המראה שלו???

לא מבין ת'עולם
    נערך לאחרונה על ידי פועלאדום; 14-08-2013 בשעה 16:33.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אל תגיד חלום כי אני ממש קרוב לנתונים שלך רק שאני 1.80 ואני פחות חטוב ממך בקטנה מהסיבה הפשוטה שאני עושה מסה עוד הרבה זמן ומחטב רק לקיץ הבא.

מה שאמרת זה...

סטטוס אחי...שזה קשור נטו לאופי ולזרימה..שזה מה שחסר לך אחי....ממה שאתה מתאר לי לפחות...

בלי לעליב אתה יודע שהכל למטרה טובה, אתה נשמע לי אחד סחי בלטה כזה שקיבל חינוך אשכנזי מבית טוב, כאילו נכנסת לפאקינג עיר הנוער ולא שתית לא עישנת לא כלום...באת סחי למסיבה...שזה דבר שלא עושים....אף פעם אבל אף פעם..זה חוק ברזל.

תבין משו אחד אחי...בנות לא אוהבות בנים כאלה מבית טוב שהם סחי בלטות...נגיד קצת אחרי שחזרתי לארץ מארה''ב הייתי באיזו מסיבה שאירגנו בירקון עם גנרטור רמקולים בלאגנים כמו שהיינו עושים בימים של פעם ותכלס לא הכרתי הרבה אנשים משם כי חברים שלי הכירו מלא חדשים וזה, קיצר בסוף כל הבנות אמרו שעשיתי להן תמסיבה והם לא ציפו שיהיה כזה טוב...ולא בגלל שאני חתיך או חרא אחר כי תכלס זה לא מעניין אף אחד אלא בגלל שעשיתי צחוקים כמו שלא עשיתי הרבה זמן ובאתי במצב רוח ממש טוב ועישנתי (אני לא שותה אלכוהול כבר מעל חצי שנה) ופשוט היה שמח שלא מהעולם הזה.

תהיה ילד סבבה כזה..אחד שחושב רק על היום וחי תחיים...שלא אכפת לו מה אומרים עליו (לא בקטע חסר טאקט כמו הכובעים) אחד שעושה צחוקים...אחד שאומר שלום לכולם אחד ששומר על קשר...

אבל הכי חשוב אל תהיה סחייייייייייייי
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-08-2013 בשעה 16:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אל תגיד חלום כי אני ממש קרוב לנתונים שלך רק שאני 1.80 ואני פחות חטוב ממך בקטנה מהסיבה הפשוטה שאני עושה מסה עוד הרבה זמן ומחטב רק לקיץ הבא.

מה שאמרת זה...

סטטוס אחי...שזה קשור נטו לאופי ולזרימה..שזה מה שחסר לך אחי....ממה שאתה מתאר לי לפחות...

בלי לעליב אתה יודע שהכל למטרה טובה, אתה נשמע לי אחד סחי בלטה כזה שקיבל חינוך אשכנזי מבית טוב, כאילו נכנסת לפאקינג עיר הנוער ולא שתית לא עישנת לא כלום...באת סחי למסיבה...שזה דבר שלא עושים....אף פעם אבל אף פעם..זה חוק ברזל.

תבין משו אחד אחי...בנות לא אוהבות בנים כאלה מבית טוב שהם סחי בלטות...נגיד קצת אחרי שחזרתי לארץ מארה''ב הייתי באיזו מסיבה שאירגנו בירקון עם גנרטור רמקולים בלאגנים כמו שהיינו עושים בימים של פעם ותכלס לא הכרתי הרבה אנשים משם כי חברים שלי הכירו מלא חדשים וזה, קיצר בסוף כל הבנות אמרו שעשיתי להן תמסיבה והם לא ציפו שיהיה כזה טוב...ולא בגלל שאני חתיך או חרא אחר כי תכלס זה לא מעניין אף אחד אלא בגלל שעשיתי צחוקים כמו שלא עשיתי הרבה זמן ובאתי במצב רוח ממש טוב ועישנתי (אני לא שותה אלכוהול כבר מעל חצי שנה) ופשוט היה שמח שלא מהעולם הזה.

תהיה ילד סבבה כזה..אחד שחושב רק על היום וחי תחיים...שלא אכפת לו מה אומרים עליו (לא בקטע חסר טאקט כמו הכובעים) אחד שעושה צחוקים...אחד שאומר שלום לכולם אחד ששומר על קשר...

אבל הכי חשוב אל תהיה סחייייייייייייי
    דיברתי בכללי על ה"חלום" של להראות יותר טוב מהאחרים בתיכון וכו' וכו', שהרבה בגיל 20 אומרים לעצמם הלוואי שהייתי ככה וככה בתיכון, אז כרגע אני מרוצה מזה שהרבה מבוגרים גם מפרגנים לי על המראה ואומרים לי "בטח אתה כובש בנות אצלך" ואני מחייך ואומר "חחחח כן אה" וזורםםם בזמן שבתכלס אני לא משיג גם חצי בחורה..

בקיצור הבנתי אנשים, אני צריך להוציא ת'חרא מהראש ולהתחיל להנות מהחיים, אבל אני מפחד לצאת חסר טאקט כי בתקופה אחרת בחיים שלי לפני שנה וחצי בערך הייתי הבנאדם הכי חסר ביצים באיזור, יצאנו עם חברים התחלתי עם בנות גם מכוערות גם כוסיות, וזה היה סבבה משחרר אבל זה הרגיש לי כמו איזה כובע חסר טאקט שפשוט מדבר עם בנות זרות כדי להוכיח לעצמו שיש לו ביצים..

כאילו גם בעיר הנוער עשיתי מה שאמרת ניסיתי לרקוד כמו SICKCUNT הלכתי לאמצע הרחבה התחלתי לרקוד לקפוץ לצעוק דברים מפגרים רק כדי להשיג קצת צומי מבנות שכמו שאמרת יגידו בסוף "וואלה הוא עשה צחוקים" וכאלה.. אבל אף אחד לא זרם וכן הסתכלו עלי כשעשיתי ת'שטויות האלה, אבל אם אני הייתי מסתכל עלי מהצד הייתי אומר שאני נראה כמו איזה חנון שמנסה להשיג צומי.. כי תכלס מי עושה דברים כאלה? מי שמשעמם לו.. אם הייתי שם עם בנות לא הייתי בחיים עושה ת'דבר הזה, כי היה לי מה לעשות היה לי לשבת או לרקוד עם אותם בנות, ולא לצעוק כמו מפגר ולרקוד עם עצמי באמצע הרחבה

מבין? אין לי מושג איך אני מתנהג במצבים כאלה.. אין לי מושג אם אני יוצא "אחד שחושב רק על החיים ולא אכפת לי מה אומרים" או אחד חסר טאקט כמו כובעים..
    נערך לאחרונה על ידי פועלאדום; 14-08-2013 בשעה 18:42.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

גם בתור שחיף נראיתי יותר טוב מהרבה בתיכון (להתחשב בעובדה שהרוב היו או ערסים מכוערים או חנונים יצורים)...לא הייתי איזה ZYZZ אבל ממש לא ממוצע. מראה חיצוני זה לא רק גוף. אבל כן הבנתי לאן אתה חותר ואם היה לי גוף יפה בתיכון בהחלט זה היה מוסיף לי.

ועצה - אל תהיה מה שאתה לא....

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

Dissolution! ist ein Gedenk-Spiel, das louis vuitton handbags outlet online Louis Vuitton Outlet Store dependability in procure handtaschen einen leichten Herzens Ansatz Louis Vuitton V盲skor nimmt refrain down Louis Vuitton Outlet Deutschland one's existence sehr ernste Louis Vuitton Kabelky Ereignisse der Finanzkrise. Das louis vuitton deutschland Spiel erm?glicht es den Spielern zu Louis Vuitton Outlet erleben, snuff it Anspannung, AngstLouis Vuitton Outlet Uk und zweite Vermutung durch diese verr??ckte Zeit in der Geschichte gepr?gt. Als das globale Finanzsystem begann im Jahr 2007 br?ckeln, wurde es erschreckend deutlich, wie prek?r ihrer Gr??ndung hatte desire ganze Zeit gewesen. Bolsos Louis Vuitton Bolsos Louis Vuitton Louis Vuitton Wallethttp://www.watercycles.ca/distributor.php

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect