אין תחרות לגיל שלי (15) כולם אינסלים קיצר תנצלו את החיים כי זה קל להיות מעל אחרים. אני בדיוק חזרתי ממסיבה כולם שם או ערסים מכוערים שאומרים לבנות שיש להם אלכוהול ומציעים להן להזדיין בשיחים (WTF אני לא מכיר אפחד שמדבר ככה) ויש גם קצת ילדים קטנים.
קיצר התמזמזתי עם מישי שם שמבוגרת ממני וכוסית כמו אני לא יודע מה, כל הילדים כזה וואו איזה זיין הוא בטח איזה גבר, סך הכל היא באה אליי וגם קלטתי שהיא באה אליי כאילו היא בקטע (מבינים, בחורה באה לרקוד לידי כי אין לה לייד מי אחר לרקוד) אז רקדנו ואז רקדנו צמוד אפילו לא קשור למוסיקה ופשוט הסתכלתי לה בעיניים ונישקתי אותה ואיזה ילדון ניסה להפריע חברים שלו העיפו אותו
אגב הורדתי חולצה באמצע המסיבה (אני שחיף רצח שוקל פחות מ60 ואני מתאמן חצי שנה משו כזה) כולם מסתכלים ואני כמעט תוקע לערסים "MIRIN??"
הדבר היותר נוראזה שקלטתי שהם לא מבינים שאם אתה נראה טוב אתה מביא בנות ושווה לפתח גוף, הם כאילו קינאו בי כי בנות הסתכלו עליי ואני יכול להוריד חולצה ואם הם יורידו חולצה בנות יברחו בשנייה
טוב קיצר, נשיקה זה כלום תפסיקו לעשות עניין כמעט כל בת זורמת עם זה כשאתה לא ערס מכוער שחיי בסרט שהוא זיין על, יאללה הולך על מסיבות עד שהחופש נגמר!!

ציטוט ההודעה