הנה קחו תמונה מכווץ תקנאו קצת (למרות שאני לא בפאמפ בכלל, זה לפני אימון וההומו מאפקספי מצולם בפאמפ רצח)
אני עדיין מעליו בכל פרמטר אפשרי, גם בלי פאמפ. u mirin? yeah u mirin
הנה קחו תמונה מכווץ תקנאו קצת (למרות שאני לא בפאמפ בכלל, זה לפני אימון וההומו מאפקספי מצולם בפאמפ רצח)
אני עדיין מעליו בכל פרמטר אפשרי, גם בלי פאמפ. u mirin? yeah u mirin
|
|
אחי זה לא אתה תצלם עם כפית brahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lets hear you
גוף מושלם, לא קטן מדי שצריך עוד מסה, לא גדול ומגעיל כמו אליוט הולס, אסתטי כמו שצריך, חטוב ויפה. MIRIN.
ייטינגר יאסתטי זיינת אותם ישפיץ
עלק משווים לי אותך לדור דור באמת נראה טוב יחסית לפצועים שיש בישראל אבל הוא לא קרוב ללהראות ככה
ועל הילד הזה מF X P אין בכלל מה לדבר זה כמו להשוות בין חיים של מליונר לחיים של נהג מונית משכונת התקווה
הייטרים לכו לישון
ייטינגר מזכיר לי את זיז בתמונה הזאת:
![]()
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-09-2013 בשעה 03:06.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
מותר לי גם לפרסם ?
http://up382.siz.co.il/up2/owyrejywuto1.png
גובה 1.80 שוקל 80
ב85 יגיע חיטוב כנראה
יטינגר מה ההיקף יד שלך? בדוק 40 לא?
טיילר תגיד לי יא חתיכת פח, ייטינגר זאת אישתך? מה נסגר איתך???
חלאס כבר להגן עליו כאילו שהוא הביצה הימנית שלך!
אין לך עמוד שידרה?! מה נסגר איתך?
יטיינגר, יש לך גוף יפה, כמו שכבר אמרתי, אתה באמת צריך להעיף תתחת הלבן שלך לים\ בריכה כדי לתפוס קצת שמש...ולפי דעתי, יש לך עוד קצת דרך כדי להגיע למטרה.
אני אישית חושב שלBLOWYOURMIND, יש גוף יותר יפה...למה? כי אני אישית חושב שגוף של גבר צריך "בשר" , לא להיות רזון כזה שרואים קצת את הצלעות..
מודה, גם לי רואים את הצלעות, אבל עובדה שאף אחד עדיין לא רואה תמונות שלי בפורום כי אני חושב שעדיין אין לי מה להראות!
למרות שהמון חברים שלי והמון ידידות שלי כל הזמן מפרגנים וכל הזמן משגעים שאני ישים כבר תמונות שלי בפייסבוק וכאלה, אבל אני חושב שבן אדם שאין לו עדיין מה להראות..שלא יראה.
עוד לא הגעתי לשיא שלי, אין לי מה להראות עדיין.
טיילר, מה זה הסרטון הזה תגיד לי מה אתה עושה צחוק?
לי יש גוף כמו של רוב הגברים שם...הם כולם שחיפים שם ולבקנים.
BLOWYOURMIND חרא גוף
מה זה הריבועים האלה זה נראה כמו בלוקים של בניין
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תאמת שקולטים את הפנים שלך בתמונת פרופיל חחחחח