קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] אני לוזר
    על ידי L E M O N בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 31-05-2013, 01:44
  2. אני לוזר... [פריקה]
    על ידי JamesBond007 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 28-01-2008, 09:12
  3. מי מי מי יודע מי אני(((:
    על ידי techno barzel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 13:20
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

אני לוזר כי

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל אני לוזר כי

היום ברכבת ראיתי את בחורת החלומות שלי. עזבו את זה שיש לי חברה, חברה שלי לעומתה זה סמרטוט ריצפה. חיילת רוסיה כנראה, חייל האוויר, בלונדינית, בלי איפור, נשית בטירוף. היא נראית כוסית על אפילו במדים. התיישבתי מולה בכוונה בשיא הבטחון, אפילו שהיה כמה מקומות פנויים אחרים שהתמלאו דיי מהר - נסיעה של שעה. היא דווקא לי מבטים כל הנסיעה. ואני? מרוב שהיא יפה פחדתי בכלל להשיר אליה מבט. לקראת הסוף אמרתי לעצמי, תסתכל עליה 5 שניות ותוריד מבט, לא צריך לחייך או לדבר, רק לצאת מהשוק, רק תסתכל. היישרתי מבט, עברה שנייה, היא מסתכלת עליי בחזרה וכמורידה את הראש עם חצי חיוך, מחזירה את הראש ומסתכלת עליי. נלחצתי, הורדתי את הראש מההתרגשות. רציתי לדפוק לעצמי פטיש בראש. ממשיכים בנסיעה, אני צריך לרדת, אני קולט שגם היא יורדת בתחנה שלי. יוצאים, הליכה של 100 מטר לאותו כיוון, הולך באותו "קו" איתה. מפחד להוציא הגה. משותק. אני מרגיש בטוח בעצמי, אני ראיתי ב-100% שהיא מביעה עניין ברכבת ומנסה למשוך את תשומת הלב שלי. אני יודע שאם אני רק אגיד לי "היי" רוב הסיכויים שייצא לי מזה משהו. אבל לא. פשוט פחדתי. נפרדו. כנראה לתמיד.

אני לוזר כי

לפני איזה שבוע יצאתי עם חבר שלי מהתיכון להליכה, סתם, לדבר. היינו ליד תחנת דלק והוא הלך לקנות שם ארטיק. פתאום פגשתי "חבר" מהתיכון עם 3 ידידות שלו שגם היו איתי בתיכון. כולם הכירו אותי. הם כלום משרתים בצבא, אחת מכ"ית, אחד תוכן בחייל האוויר, ועוד 2 שכנראה גם מתבזבזות שם, לא ילדות איכותיות. הוא התחיל: "אידי, מה קורה?? מה זה לא ראיתי אותך מאז בית ספר" אני:"כן אחי, לא יוצא לי להיות פה הרבה, מה איתך?" לוחץ לו את היד, ומביא נשיקה בלחי לידידות. הוא:"מה איתך אחי אתה בדח"ש"? אני:"איזה דח"ש אני לא בצבא בכלל" כולם כזה עם מלמולים של:" מה? איך? איך זה יכול להיות?" אני:"יצאתי מהצבא" הידידה שהייתה הכי קרובה אליי מה-3: "בטח על נפשי.." בזלזול. עניתי "כן, נפשי". הוא: "גאון" היא: מה גאון? הבנאדם יצא מהצבא" הוא:"הייתי ציני, נראה לך גאון"? אני:"אה?" בשלב הזה כולם התחילו להטיף לי איזה טיפש אני שיצאתי מהצבא. לא הגבתי, הרגשתי שיתוק כזה, לא ידעי מאיפה להתחיל. להסביר להם עכשיו הכל מההתחלה? אמרתי: "שכל אחד יעשה מה שבא לו, אל תשפטו" באותו רגע הרגשתי שהשפלתי את עצמי עם התגובה הזאת. תגובה של כוסית.

אני לוזר כי

כבר פאקינג 9 ימים אני לא מצליח להתגבר על בעיה בשרת אצלי שממש דופקת לי את העסק. מה נסגר איתי?

אני לוזר כי

במקום להמשיך לנסות לפתור אותה, אני מוותר וכותב פה את הדברים שעברו עליי השבוע במקום לפעול כמו שאני מטיף לאחרים.

אני לוזר כי

אני לא מתמיד בכושר, ואני מרגיש אשם.

אני לוזר כי

אחרי כל ההטפות שלי של "אני אתן כאפה לפרצוף למי שיגיד לי משהו על זה שיצאתי מהצבא" "תתרכזו במטרות שלכם ואל תרפו מהם" "שימו זין על העולם ואל תתנו לאף אחד להשפיע עליכם" כל אלה? אני בעצמי לא עומד בהם.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הAA משתלט
    וכל רגע שעובר אידי עוד יותר מתחרט
    בלילות ובימים
    באטרף מטריל ומספים

לא עשה צבא, בגד במדינה
    לא הולך לבית כנסת אין לו אמונה
    לא הולך אפילו ללמוד מקצוע
    בנאדם לוזר שלא שואף גבוהה

בעוד שלוש שנים אידי יהיה ברחוב
    בזמן שלי יהיה תואר ואני ישתין עליו בקשת במפרסת שלי בבית הקרוב
    הוא יתחרט על כל ההכנסה הפאסיבית
    כי היום בוא ברחוב ובחובות ומבין שהכל היה חארטה מאסיבית
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

אתה גבר!תפסיק לתפוס את עצמך על קטנות אתה לא חייב להוכיח לאף אחד כלום הם יכולים להמשיך בשירות שלהם בזמן שאתה מצליח בחיים כל אחד מהם היה רוצה להיות במצב שלך אין צורך במילים במקרים כאלה.
    ועל הבחורה הדברים האלה קוראים לכולם אבל זה שהיא ירדה איתך והמשכתם ביחד פה פישלת שלא עשית כלום

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    הAA משתלט
    וכל רגע שעובר אידי עוד יותר מתחרט
    בלילות ובימים
    באטרף מטריל ומספים

לא עשה צבא, בגד במדינה
    לא הולך לבית כנסת אין לו אמונה
    לא הולך אפילו ללמוד מקצוע
    בנאדם לוזר שלא שואף גבוהה

בעוד שלוש שנים אידי יהיה ברחוב
    בזמן שלי יהיה תואר ואני ישתין עליו בקשת במפרסת שלי בבית הקרוב
    הוא יתחרט על כל ההכנסה הפאסיבית
    כי היום בוא ברחוב ובחובות ומבין שהכל היה חארטה מאסיבית
    לא מאכזב
    ציטוט נכתב במקור על ידי palaka צפיה בהודעה
    אתה גבר!תפסיק לתפוס את עצמך על קטנות אתה לא חייב להוכיח לאף אחד כלום הם יכולים להמשיך בשירות שלהם בזמן שאתה מצליח בחיים כל אחד מהם היה רוצה להיות במצב שלך אין צורך במילים במקרים כאלה.
    ועל הבחורה הדברים האלה קוראים לכולם אבל זה שהיא ירדה איתך והמשכתם ביחד פה פישלת שלא עשית כלום
    אני לא לוקח יותר מדי קשה. אבל וואלה במיוחד הקטע עם הבחורה אני מרגיש שיצאתי טונה.
    בימים האחרונים יש לי ימים קשים קצת
    חברה שלי בבית ספר ומזיינת תמוח על דברים שאין לי כח להקשיב לה ואז היא רבה איתי. היא לא מבינה שאני עסוק ואין לי זמן להקשיב לרכילות המפגרת הזאת. הקטע שהיא יודעת שיש לי פגישות ועניינים לעשות ואני לא סתם גולש בפורנו.
    הקטע הזה שלא אמרתי כלום ללוזרים שמשרתים בצבא הורג אותי מבפנים. יצאתי אפס, אין לי מילים אחרות.
    הייתי צריך להגיד לבחור הזה מה אני חושב עליו. יכולתי לגלות לו את העתיד שלו: אתה תסיים את השירות חסר המשמעות שלך, תלך ליואל גבע לעשות פסיכומטרי, תעשן קצת סמים בתלאינד, תחזור ותלמד "מקצוע" במכללת שקר כלשהו, תתחתן, תכנס למינוס, ותחיה כל החיים שלך במירוץ עכברים שלא הולך להיפסק גם אם תסיים לשלם את ה"משכנתא". הילד הבינוני שלך יהיה בדיוק כמוך. כמו מפעל לייצור יוגרטים.

אבל אני? אני בסדר. חושב חיובי לאורך כל הדרך.
    מחכה לטיול המתכונן שלי
    סתם שיתפתי פה במה אני מרגיש, אין לי כסף לפסיכולוג.
    אה רגע.. יש לי

אני סתם משתף פה, אל תקחו קשה, אני לא עומד להתאבד.
    אני פשוט חושב שב2020 יהיה לי מצחיק לקרוא את ההודעות שלי שאני כותב עכשיו.
    אז לאחרונה אני מתייחס לפורום הזה כמו יומן. לא מצחיק לי פה בלי טיילר.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 09-09-2013 בשעה 23:30.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני לוזר כי
    אני קורא לחברה שלי סמרטוט ריצפה בפורום, אבל במציאות אני שרוף לה על התחת ומת על המתיקות הזאת שלה ועוברים לי רגעים שכל מה שאני רוצה בעולם זה רק להיות איתה. לפעמים שאני איתה אני מבין למה לאנשים יש צורך להתחתן לעשות ילדים ולקחת משכנתא.

זה לא טרול. זה אמיתי.
    הרבה משתמשים שלא פעילים כ"כ בפורום אומרים לי "וואוו, פתחת לי את העיניים, תגיד יש לך עצה איך אני XXX"?
    חלאס לשלוח לי הודעות וחלאס להקשיב לי.
    אני ילד בן 20.
    בן 20. לא עברתי כלום בחיים.
    אמנם הצלחתי בתחום של הכסף ועכשיו אני הכי מרגיש את זה
    ואמנם שיפרתי את המראה שלי מלפני 3 שנים ב9000%
    וואלה חוץ מזה? אין לי שום הישג בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 09-09-2013 בשעה 23:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אידי אוהבים אותך גם שאתה לוזר ♥
    בקשר לטמבלים פעם הבאה שיוצאים עליך
    תגיד להם "אתם מדברים אני שומע רק היי הייי היי, היי היי היי היי, אני שומע רק היי היי"
    "אם לא תלמד בתיכון לא תיהיה אקדמאי אם לא תיהיה אקדמאי לא תיהיה לך עבודה ואם לא תיהיה לך עבודה לא יהיה לך כסף ואם לא יהיה לך כסף לא תיהיה לך אישה ואם לא תיהיה לך אישה לא יהיה לך ילד ואם לא יהיה לך ילד אז לא תיהיה לך שמחהההה"
    עזוב צריך להדפיס חולצות עם משפטי טיילר זה הולך לתפוס וסניה יאכל את הכובע לא ילבשו יותר את רוצה למצוא צלי.
    ואז תשים להם זה החיים שלכם:

זה החיים שלי:

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

באמת שיצאת לוזר אבל רק בקטע של הבחורה.

בקטע של הצבא..למען האמת, בגלל שגם אני עשיתי צבא ועד היום אני חושב שצבא זה דבר חשוב אפילו שזה נוגד את המערכת, בגלל זה אני חושב שטוב מאד שהם התנפלו עלייך ככה.
    זה רק מראה כמה שחסר לך עמוד שידרה וכמה שאתה לא חייל קרבי.
    בוא נראה מה קורה למישהו שאומר לגולנצ'יק "בואנ'ה יא אפס, מה אתה משרת בגולני יא דפר?" אני רוצה לראות מה קורה לו...

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

וואי אידי נחוי סופסוף אתה מדבר כמו בנאדם ולא כמו חיי בסרט
    גאה בך חחח
    לא נורא לפעמים צריך להרגיש רע בשביל להעריך את הטוב

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    וואי אידי נחוי סופסוף אתה מדבר כמו בנאדם ולא כמו חיי בסרט
    גאה בך חחח
    לא נורא לפעמים צריך להרגיש רע בשביל להעריך את הטוב
    למה את גאה בלוזר?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    באמת שיצאת לוזר אבל רק בקטע של הבחורה.

בקטע של הצבא..למען האמת, בגלל שגם אני עשיתי צבא ועד היום אני חושב שצבא זה דבר חשוב אפילו שזה נוגד את המערכת, בגלל זה אני חושב שטוב מאד שהם התנפלו עלייך ככה.
    זה רק מראה כמה שחסר לך עמוד שידרה וכמה שאתה לא חייל קרבי.
    בוא נראה מה קורה למישהו שאומר לגולנצ'יק "בואנ'ה יא אפס, מה אתה משרת בגולני יא דפר?" אני רוצה לראות מה קורה לו...
    פעם מישהו מגבעתי אמר לי שלא יקבלו אותי לאוניברסיטה כי לא עשיתי צבא. מה שהוא לא ידע זה שבזמן שאנחנו מדברים, אני סטודנט. התחלתי לצחוק עליו על זה שהוא עבד ומלקק תתחת של הרס"ר ואפילו החברים שלו צחקו עליו.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    פעם מישהו מגבעתי אמר לי שלא יקבלו אותי לאוניברסיטה כי לא עשיתי צבא. מה שהוא לא ידע זה שבזמן שאנחנו מדברים, אני סטודנט. התחלתי לצחוק עליו על זה שהוא עבד ומלקק תתחת של הרס"ר ואפילו החברים שלו צחקו עליו.
    חירניקים מהגדודים בדרך כלל לא הכי חכמים בעולם...זה ידוע.
    אבל אם היית נופל על איזה דפרניק וצוחק עליו יש סיכוי שהיית מאבד שן או שתיים.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    היום ברכבת ראיתי את בחורת החלומות שלי. עזבו את זה שיש לי חברה, חברה שלי לעומתה זה סמרטוט ריצפה. חיילת רוסיה כנראה, חייל האוויר, בלונדינית, בלי איפור, נשית בטירוף. היא נראית כוסית על אפילו במדים. התיישבתי מולה בכוונה בשיא הבטחון, אפילו שהיה כמה מקומות פנויים אחרים שהתמלאו דיי מהר - נסיעה של שעה. היא דווקא לי מבטים כל הנסיעה. ואני? מרוב שהיא יפה פחדתי בכלל להשיר אליה מבט. לקראת הסוף אמרתי לעצמי, תסתכל עליה 5 שניות ותוריד מבט, לא צריך לחייך או לדבר, רק לצאת מהשוק, רק תסתכל. היישרתי מבט, עברה שנייה, היא מסתכלת עליי בחזרה וכמורידה את הראש עם חצי חיוך, מחזירה את הראש ומסתכלת עליי. נלחצתי, הורדתי את הראש מההתרגשות. רציתי לדפוק לעצמי פטיש בראש. ממשיכים בנסיעה, אני צריך לרדת, אני קולט שגם היא יורדת בתחנה שלי. יוצאים, הליכה של 100 מטר לאותו כיוון, הולך באותו "קו" איתה. מפחד להוציא הגה. משותק. אני מרגיש בטוח בעצמי, אני ראיתי ב-100% שהיא מביעה עניין ברכבת ומנסה למשוך את תשומת הלב שלי. אני יודע שאם אני רק אגיד לי "היי" רוב הסיכויים שייצא לי מזה משהו. אבל לא. פשוט פחדתי. נפרדו. כנראה לתמיד.

אני לוזר כי

לפני איזה שבוע יצאתי עם חבר שלי מהתיכון להליכה, סתם, לדבר. היינו ליד תחנת דלק והוא הלך לקנות שם ארטיק. פתאום פגשתי "חבר" מהתיכון עם 3 ידידות שלו שגם היו איתי בתיכון. כולם הכירו אותי. הם כלום משרתים בצבא, אחת מכ"ית, אחד תוכן בחייל האוויר, ועוד 2 שכנראה גם מתבזבזות שם, לא ילדות איכותיות. הוא התחיל: "אידי, מה קורה?? מה זה לא ראיתי אותך מאז בית ספר" אני:"כן אחי, לא יוצא לי להיות פה הרבה, מה איתך?" לוחץ לו את היד, ומביא נשיקה בלחי לידידות. הוא:"מה איתך אחי אתה בדח"ש"? אני:"איזה דח"ש אני לא בצבא בכלל" כולם כזה עם מלמולים של:" מה? איך? איך זה יכול להיות?" אני:"יצאתי מהצבא" הידידה שהייתה הכי קרובה אליי מה-3: "בטח על נפשי.." בזלזול. עניתי "כן, נפשי". הוא: "גאון" היא: מה גאון? הבנאדם יצא מהצבא" הוא:"הייתי ציני, נראה לך גאון"? אני:"אה?" בשלב הזה כולם התחילו להטיף לי איזה טיפש אני שיצאתי מהצבא. לא הגבתי, הרגשתי שיתוק כזה, לא ידעי מאיפה להתחיל. להסביר להם עכשיו הכל מההתחלה? אמרתי: "שכל אחד יעשה מה שבא לו, אל תשפטו" באותו רגע הרגשתי שהשפלתי את עצמי עם התגובה הזאת. תגובה של כוסית.

אני לוזר כי

כבר פאקינג 9 ימים אני לא מצליח להתגבר על בעיה בשרת אצלי שממש דופקת לי את העסק. מה נסגר איתי?

אני לוזר כי

במקום להמשיך לנסות לפתור אותה, אני מוותר וכותב פה את הדברים שעברו עליי השבוע במקום לפעול כמו שאני מטיף לאחרים.

אני לוזר כי

אני לא מתמיד בכושר, ואני מרגיש אשם.

אני לוזר כי

אחרי כל ההטפות שלי של "אני אתן כאפה לפרצוף למי שיגיד לי משהו על זה שיצאתי מהצבא" "תתרכזו במטרות שלכם ואל תרפו מהם" "שימו זין על העולם ואל תתנו לאף אחד להשפיע עליכם" כל אלה? אני בעצמי לא עומד בהם.
    אמיתי או טרול?

דבר ראשון להתמיד בכושר זה הדבר הכי קל שיכול להיות, כנס לשגרה הזאת ואתה לא תצא ממנה גם אם תרצה. כאילו מה נסגר? אתה לא רוצה להתחטב? לגדול? להיות בחור ענק שכולם נותנים לו כבוד?

דבר שני, אני לא יודע למה הגבתי ברצינות כי אני חושב שזה טרול, כי עם כל הדיבורים שלך בפורום אני לא באמת חושב שאמרת "שכל אחד יעשה מה שבא לו" והתקפלת.. אין מצב כזה בעולם.
    וגם אם הם אמרו לך את כל הדברים האלה שמין הסתם היית צריך להיות מוכן אליהם כבר, צריך לקחת בחשבון את כל התגובות האלה של האנשים והפלצנים שיבואו וינסו לחנך אותך, מוזר שלא היית מוכן לזה כי אמרת שאתה כבר מחוץ לצבא במשך חצי שנה איך לא דיברו איתך על זה עד עכשיו? בקטנה, פעם הבאה אתה כבר תדע לענות כמו שצריך , "כל אחד יעשה מה שבא לו.. אתה בצבא ואני עם עסק בפרטי. אני לא מתאים לצבא מה לעשות.." וזהו לא צריך יותר הסברים.
    בעיקר אם זה לא חבר קרוב או אפילו סתם חבר.

ומה הבעיה בעסק? רק השבוע פרסמת תמונה עם 300 שקל ביום, אני לא חושב שזאת "בעיה".

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חירניקים מהגדודים בדרך כלל לא הכי חכמים בעולם...זה ידוע.
    אבל אם היית נופל על איזה דפרניק וצוחק עליו יש סיכוי שהיית מאבד שן או שתיים.
    אני לא מפחד מהם, אני יותר חזק מכל אחד מהם והם יודעים את זה ורואים את זה (בלי להשתחצן).

אני בחיים לא אתחיל משהו אלים עם מישהו שלא עשה לי כלום, ובחיים לא אנסה לפגוע במישהו שלא עשה לי כלום אפילו מילולית. אבל לפעמים דבילים מסתבכים איתי ומתקפלים מהר מאוד.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אמיתי או טרול?

דבר ראשון להתמיד בכושר זה הדבר הכי קל שיכול להיות, כנס לשגרה הזאת ואתה לא תצא ממנה גם אם תרצה. כאילו מה נסגר? אתה לא רוצה להתחטב? לגדול? להיות בחור ענק שכולם נותנים לו כבוד?

דבר שני, אני לא יודע למה הגבתי ברצינות כי אני חושב שזה טרול, כי עם כל הדיבורים שלך בפורום אני לא באמת חושב שאמרת "שכל אחד יעשה מה שבא לו" והתקפלת.. אין מצב כזה בעולם.
    וגם אם הם אמרו לך את כל הדברים האלה שמין הסתם היית צריך להיות מוכן אליהם כבר, צריך לקחת בחשבון את כל התגובות האלה של האנשים והפלצנים שיבואו וינסו לחנך אותך, מוזר שלא היית מוכן לזה כי אמרת שאתה כבר מחוץ לצבא במשך חצי שנה איך לא דיברו איתך על זה עד עכשיו? בקטנה, פעם הבאה אתה כבר תדע לענות כמו שצריך , "כל אחד יעשה מה שבא לו.. אתה בצבא ואני עם עסק בפרטי. אני לא מתאים לצבא מה לעשות.." וזהו לא צריך יותר הסברים.
    בעיקר אם זה לא חבר קרוב או אפילו סתם חבר.

ומה הבעיה בעסק? רק השבוע פרסמת תמונה עם 300 שקל ביום, אני לא חושב שזאת "בעיה".
    1. זה לא טרול. וכן היום דפקתי אימון עד שרציתי לבכות.

2. לקחת את זה רחוק מדי, כבר התמודדתי עם מצבים של אנשים שלקחו קשה את זה שאני לא בצבא ובדר"כ התשובה שלי הסתכמה בזה שאני שם זין על מה שהם חושבים העיקר שאני מצליח ונהנה בזמן שהם צועקים עד מתי. תאמין לי ששלחתי הרבה אנשים ללכת להזדיין אפילו בשבוע האחרון (2 מהאנשים האלה יתפנקו באיזה תביעה גם) פשוט במצב הספציפי הזה, משום מה נתקעתי. זה קרה לי עם חברים בויכוח, זה קרה לי עם בחורות, זה קרה לי עם אנשים מבוגרים ממני, זה קרה לי בעבודה וזה קורה לי כל כמה זמן. ולא רק לי, זה קורה לרובינו. שפשוט אתה אומר לעצמך "וואלק פה, יכולת והיית צריך להתנהג ולהגיב אחרת". לפעמים אני מנומס מדי, זה לא נובע מפחד וביישנות, אלא פשוט כי אני לא בנאדם שמתעצבן מהר. ואני בסה"כ תמיד הייתי חביב על כולם. אף פעם לא היה לי קטע שמישהו יעני ממש רב איתי בעצבים. פעם אחת הלכתי מכות בחיים שלי וגם זה היה בכיתה ח' עם מישהו שהכרתי שעה לפני כן ובאמת הצליח להרגיז אותי.

3. לא שאמרתי "שכל אחד יעשה מה שבא לו" ואז התקפלתי בבכי משם. פשוט אמרתי את זה ואז זרמנו לדבר על דברים אחרים. השיחה זרמה ולא נתקעתי על זה. אני השמתטי את רוב השיחה כי היא לא רלוונטית, אחת הבחורות אמרה: "אני בשוק מאיך שהשתנת, וואוו", אבל אני לא רודני שכותב איזה יופי יש לי לשון חלקלקה אני גבר גבר שמזמין בחורות כל יום לדירה ומזיין אשכנזים מכות בתור תחביב, אני מתרכז בעיקר בדברים הרעים שלי ובלהפוך אותם לחיוביים. נראה לי כתבתי את זה קשה מדי, כתבתי את החלק שלא אהבתי, לא את מה שכן אהבתי. אף אחד מהם לא צחק עליי או יירד עליי או השפיל אותי. היה רק את הקטע של העקיצה עם ה"גאון" אבל אני לא רודני אכבר גבר שהיה מזיין אותו מכות ואונס אותו בתחת יחד עם החברים הליצנים שלו מהמע"מ על זה שהוא מצמץ לא במקום.

4. הכסף שהראתי פה מאדסנס זה כסף קטן מהצד. אם הייתי מסתמך על אדסנס מצבי היה רע רע רע. אני עושה הרבה כסף בזמן האחרון. ולא, זה לא מאדסנס. הבעיה של השרת זה משהו בAPACHE וזה בכלל לא קשור לאתרים ככה שלא הבנת נכון. הבעיה לא קשורה בכלל לאתרים שלי שדרכם אני מרוויח כסף מאדסנס.

עריכה: ועדיין לא הצלחתי להתגבר על הבעיה. אני שוקל לשלם למישהו בסביבות 4K שיעשה את זה במקומי
    אני קמצן
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 10-09-2013 בשעה 17:49.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אני לא מפחד מהם, אני יותר חזק מכל אחד מהם והם יודעים את זה ורואים את זה (בלי להשתחצן).

אני בחיים לא אתחיל משהו אלים עם מישהו שלא עשה לי כלום, ובחיים לא אנסה לפגוע במישהו שלא עשה לי כלום אפילו מילולית. אבל לפעמים דבילים מסתבכים איתי ומתקפלים מהר מאוד.
    חחחחח אחי עזוב את רודני עם החירניקים
    נסה להתעסק עם ערבים תיראה מה שווה המכון
    רק טיפ
    קצת קשה להם עם העברית אז הם לא מדברים הרבה אז קח בחשבון
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 11-09-2013 בשעה 23:18.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect