קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך מזמינים מישהי לדייט?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-10-2008, 20:25
  2. מהי הדרך הכי טובה להשמין
    על ידי toMz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:15
  3. Motkot-הדרך הנכונה
    על ידי Motkot בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:50
  4. יאיר אלייצור- עדין לבד
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36

מזמינים לדייט לבד או על הדרך?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ברירת מחדל מזמינים לדייט לבד או על הדרך?

בואו נפסיק להספים קצת ונדבר על נושא רציני, מה אתם עושים עם הפלאפונים שאתם מקבלים?
    אני אישית קובע דייט לים\בריכה\סתם פארק באיזור של הבחורה, אבל אני לא בטוח שאלה האופציות הכי יעילות. אני רק יודע שזה עובד לי דיי טוב ולא מרושש אותי כי אין כלום לקנות במקומות האלה חחח

מה אתם עושים עם המספרים? מזמינים אותה ליציאה על הדרך עם עוד חברים? נפגשים לבד רק שניכם? אם כן - איפה?

תשובות מפורטות בבקשה.

2. קישורים ממומנים

אני תמיד חותר לפגישה אחרי מספר בלי שום בעיה בכלל.. בהתחלה מדבר כרגיל על כל מיני דברים ואז בסוף השיחה אני מציע את זה.. את העל הדרך הזה עם חברים אני לא אוהב אני מעדיף פגישה ראשונה עם מישהי שזה יהיה רק אני והיא... וחוץ מזה יטינגר 2 דברים, גם יש לך כסף אז למה אתה מתקמצן חחח ודבר שני בים יש הרבה על מה להוציא.. לא חסר מסעדות ושיט בסגנון שאתה יכול להוציא עליו.. לי זה קרה בדיוק לא מזמן מה שכן זה לא היה קנס אבל עדיין חח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני הולך לחופים בלי החרא הזה.

וזה הפרדוקס. יש לי כסף, אבל אם אני לא אתקמצן כבר לא יהיה לי!

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אני הולך לחופים בלי החרא הזה.

וזה הפרדוקס. יש לי כסף, אבל אם אני לא אתקמצן כבר לא יהיה לי!
    חחחחחח אתה כמו העשירים שנהיו עשירים כי הם התקמצנו
    אני אישית גם לא חושב שפגישה ראשונה צריך ללכת למקום לבזבז כסף ואחרי בסוף לא ילך טוב
    אולי בהמשך אבל אני לא חובב מסעדות וחרא כזה בלי קשר

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא סובל דייטים, אני בדרך כלל נמנע בכלל מלהגיע אליהם.

מקבל טלפון, מדבר איתה קצת, ואז או שאני חותר אליי או חותר אליה או לדירה שלה או שאני מזמין אותה לשבת עם חברים שלי.
    אני לא סובל את הסוטיאציה המפגרת הזאת שאתה יושב עם בחורה והכל צריך להתנהל לפי הכללים..
    חוץ מהים..זה משהו אחר.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

מקבל טלפון, מדבר איתה קצת, ואז או שאני חותר אליי או חותר אליה או לדירה שלה או שאני מזמין אותה לשבת עם חברים שלי.
    אני לא סובל את הסוטיאציה המפגרת הזאת שאתה יושב עם בחורה והכל צריך להתנהל לפי הכללים..
    חוץ מהים..זה משהו אחר.
    מה??????

תמיד שאני מנסה לקבוע עם מישי אצלה או אצלי, היא נרתעת. איך אתה מצליח להציע את זה בלי להלחיץ אותה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    מה??????

תמיד שאני מנסה לקבוע עם מישי אצלה או אצלי, היא נרתעת. איך אתה מצליח להציע את זה בלי להלחיץ אותה?
    כי אני מלחיץ אותה עוד מההתחלה ואז היא כבר רגילה חחחחחחח

יש שתי סוגים גברים בעולם הפיקאפ - כאלה שמתחילים עם בנות כדי להגיע איתן למיטה וכאלה שמתחילים עם בנות סתם כדי "להעביר את הזמן" או כדי לחפש לעצמם מערכת יחסים.
    אלה שמתחילים עם בנות כדי להגיע למערכת יחסים, הם מגששים יותר..הם "איטים", הם מתחילים איתה כאילו לאט לאט כדי לא להבריח את הנטרף מהטרף.
    ואלה שמתחילים עם בנות כדי להגיע איתן למיטה, הולכים על כל הקופה וזה ברור מאליו לבחורה שזאת המטרה שלהם כלפיה..יש כאלה שנרתעות, סוגרות רגליים והולכות, ויש כאלה שנושכות את השפה התחתונה ותופסת אותך ביד ולוקחות אותך איתן.

מודה...בדרך כלל יש הרבה סירובים, אבל גם לא חסרים הצלחות בשיטה הזאת.
    ובגלל זה הבחורה לא נרתעת כשאני מציע דבר כזה...היא יודעת מה הכוונות שלי ואני יודע מה שלה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 10-09-2013 בשעה 17:10.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

חוץ מהים..זה משהו אחר.
    שמע אחי אני מסכים איתך בקטע שדייטים לפעמים זה נדחף לגמרי ומציק אבל תלוי למה אתה קורא דייט?
    אני פעם הייתי רומנטיקן מארץ עוץ, בעיקר בתיכון בסוף התיכון, היה לי המון זמן חופשי והיה לי רישיון, לקחתי בחורות בערב אחד ממקום למקום. לא ישבנו במסעדה ולא משהו כבד, פשוט נסענו לאנשהו להסתובב ואז לאנשהו אחר להסתובב, בקיצור מלא סיבובים..
    זה אולי נקרא דייט אבל זה סבבה לגמרי וממש היה ספונטני..

לעומת אנשים שחושבים שהם באיזה סדרת שידוכים ומזמינים בחורה לארוחה בשווי 300 שקל, אוכלים בלי להוציא מילה, נפרדים בנשיקה על הלחי (במקרה הטוב) והולכים הביתה..

אבל מה שאתה עושה זה משהו אחר לגמרי, לבחורות שאתה לא מכיר אתה מזמין אותן לדירה שלך? אני מבין אם זה למסיבה או ליציאה עם חברים או משהו (שגם אז הבחורה נלחצת בטירוף ולא יודעת מה לעשות), אבל לדירה של אחד מכם? הבחורה בורחת במקרה כזה אם הייתי עושה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    שמע אחי אני מסכים איתך בקטע שדייטים לפעמים זה נדחף לגמרי ומציק אבל תלוי למה אתה קורא דייט?
    אני פעם הייתי רומנטיקן מארץ עוץ, בעיקר בתיכון בסוף התיכון, היה לי המון זמן חופשי והיה לי רישיון, לקחתי בחורות בערב אחד ממקום למקום. לא ישבנו במסעדה ולא משהו כבד, פשוט נסענו לאנשהו להסתובב ואז לאנשהו אחר להסתובב, בקיצור מלא סיבובים..
    זה אולי נקרא דייט אבל זה סבבה לגמרי וממש היה ספונטני..

לעומת אנשים שחושבים שהם באיזה סדרת שידוכים ומזמינים בחורה לארוחה בשווי 300 שקל, אוכלים בלי להוציא מילה, נפרדים בנשיקה על הלחי (במקרה הטוב) והולכים הביתה..

אבל מה שאתה עושה זה משהו אחר לגמרי, לבחורות שאתה לא מכיר אתה מזמין אותן לדירה שלך? אני מבין אם זה למסיבה או ליציאה עם חברים או משהו (שגם אז הבחורה נלחצת בטירוף ולא יודעת מה לעשות), אבל לדירה של אחד מכם? הבחורה בורחת במקרה כזה אם הייתי עושה
    כשתיראה כמו רודני ותבוא בגישה חזקה של ״ אם לא יהיה לך סקס איתי יהיה לאחרת״ היא תישאר

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

באמת מעניין חחחח

כשאני מזמין בחורה לצאת זה באמת נגיד לים, או לסרט ( למרות שזה די מעפן היו לי כמה מקרים שפשוט סגרתי ערב יבש לגמרי..
    לצאת למסעדה זה על הפנים, תאכלס לאן כבר יש לצאת? חחח לאיזה בר או מועדון בטח שלא... ולפעמים בקבוצה ואז צריך לבודד את הבחורה שזה לא תמיד קל..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

כשאני מזמין מישהי לצאת זה תמיד לבד

אף פעם זה לא התקדם לאנשהו, לא יודע למה. אני לא בגיל של להזמין מישהי הבייתה או ללכת לשלה ..

שמע רודני יש פה 2 נקודות רק שצריך לציין בקשר למה שרשמת...

קודם כל לפחות מבחינתי זה תלוי בבחורה גם... יש בחורות שאני ישר יודע שהן יזרמו אז אני ישר מנסה להזרים ויש בחורות שאני בונה עליהן תיאורטית כחברות אז איתן אני פחות ינסה להגיע ישר למיטה (למרות שלא הייתי מתנגד חחח) אלא אני ינסה לבנות את זה לאט לאט ברור שאם זה יזרום מהר יותר מהצפוי אז אני לא יתנגד ויזרום כמו גדול... אבל בקיצור מן הסתם שזה תלוי במה שאתה רואה מהבחורה

ודבר שני... הגישה שאתה מתאר לא רלוונטית ל70 אחוז מהאוכלוסיה פה... (אלא אם כן הולכים על כונפות) כי ממש לא כל אחד שיציב לעצמו את המטרה הזאת של להכניס מישהי שהוא בקושי מכיר למיטה יצליח בזה... צריך בשביל זה להיראות ממש טוב או להיות עם הרבה כסף (מקושר זה פחות כי יש לי חבר יחצן ואמנם יצא לו הברקות פה ושם וגם הייתה לו חברה אחת הכוסיות ודווקא לפני שהוא התחיל לייחצן.. ועם כל זה הוא עדיין מכוער ושמן אז בעייתי העניין) אבל שוב זה בהנחה שהולכים על בחורות שנראות על רמה... אם זה ללכת על כונפות אז זה קלי קלות
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 11-09-2013 בשעה 05:50.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    שמע רודני יש פה 2 נקודות רק שצריך לציין בקשר למה שרשמת...

קודם כל לפחות מבחינתי זה תלוי בבחורה גם... יש בחורות שאני ישר יודע שהן יזרמו אז אני ישר מנסה להזרים ויש בחורות שאני בונה עליהן תיאורטית כחברות אז איתן אני פחות ינסה להגיע ישר למיטה (למרות שלא הייתי מתנגד חחח) אלא אני ינסה לבנות את זה לאט לאט ברור שאם זה יזרום מהר יותר מהצפוי אז אני לא יתנגד ויזרום כמו גדול... אבל בקיצור מן הסתם שזה תלוי במה שאתה רואה מהבחורה

ודבר שני... הגישה שאתה מתאר לא רלוונטית ל70 אחוז מהאוכלוסיה פה... (אלא אם כן הולכים על כונפות) כי ממש לא כל אחד שיציב לעצמו את המטרה הזאת של להכניס מישהי שהוא בקושי מכיר למיטה יצליח בזה... צריך בשביל זה להיראות ממש טוב או להיות עם הרבה כסף (מקושר זה פחות כי יש לי חבר יחצן ואמנם יצא לו הברקות פה ושם וגם הייתה לו חברה אחת הכוסיות ודווקא לפני שהוא התחיל לייחצן.. ועם כל זה הוא עדיין מכוער ושמן אז בעייתי העניין) אבל שוב זה בהנחה שהולכים על בחורות שנראות על רמה... אם זה ללכת על כונפות אז זה קלי קלות
    זאת גישה ישראלית למופת ואתה צריך להתנער ממנה.

מה הכוונה שלי?
    רק בארץ, השוות נקראות שוות, והכוסיות נקראות כוסיות...שלא נדבר בכלל על הכונפות.
    בחו"ל (כמו שראית בסרטון של זה שפירסם ביוטיוב עם כל הכוסיות עם הטוסיקים), הבחורות הבאמת שוות, לא תופסות תחת מעצמן..הן יודעות מה שהן שוות והן יודעות בדיוק מה הן רוצות.
    אין להן אגו בשיט.
    רק בארץ..אם אתה רוצה להשיג מישהי, אתה צריך ללכת לפי החוקים שלה.
    I SAY FUCK IT.

מבחינתי, בחורה על רמה זאת בחורה שאני מתחיל איתה בקטע מסויים, היא בעניין והיא לא משחקת לי משחקים של מטומטמת..משחקי כבוד כאלה.
    למזלי, אני נראה טוב, אז באמת הולך לי דיי טוב כל השיטות האלה (יש מצב שזה רק בגלל זה)
    אבל אתם צריכים לדעת שצריך לזה ביצים בגודל של יען, וצריך גם לחי ממש חזקה..
    חטפתי דיי הרבה סתירות בחיים שלי, ואיימו עליי כל מיני ערסים מטומטמים שטוענים שהבנות שייכות להן ואני מדבר מלוכלך...

אז תדעו איפה לשים את עצמכם, זה הכל.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

זאת גישה ישראלית למופת ואתה צריך להתנער ממנה.

מה הכוונה שלי?
    רק בארץ, השוות נקראות שוות, והכוסיות נקראות כוסיות...שלא נדבר בכלל על הכונפות.
    בחו"ל (כמו שראית בסרטון של זה שפירסם ביוטיוב עם כל הכוסיות עם הטוסיקים), הבחורות הבאמת שוות, לא תופסות תחת מעצמן..הן יודעות מה שהן שוות והן יודעות בדיוק מה הן רוצות.
    אין להן אגו בשיט.
    רק בארץ..אם אתה רוצה להשיג מישהי, אתה צריך ללכת לפי החוקים שלה.
    I SAY FUCK IT.

מבחינתי, בחורה על רמה זאת בחורה שאני מתחיל איתה בקטע מסויים, היא בעניין והיא לא משחקת לי משחקים של מטומטמת..משחקי כבוד כאלה.
    למזלי, אני נראה טוב, אז באמת הולך לי דיי טוב כל השיטות האלה (יש מצב שזה רק בגלל זה)
    אבל אתם צריכים לדעת שצריך לזה ביצים בגודל של יען, וצריך גם לחי ממש חזקה..
    חטפתי דיי הרבה סתירות בחיים שלי, ואיימו עליי כל מיני ערסים מטומטמים שטוענים שהבנות שייכות להן ואני מדבר מלוכלך...

אז תדעו איפה לשים את עצמכם, זה הכל.
    כוסאומו הערסים האלו לא יודעים על מי לתפוס תחת

תגיד להם שאתה בהכשרה לימ״מ הם משתינים במכנסיים באותו רגע, או קוראים לך מנייאק מלשין ובורחים

יפה יפה... חחח אז כמו שחשבתי בנוגע אליך לא טעיתי וכמובן שגם צריך ביצים וביטחון אבל מה שכן אני לא רואה את עצמי מגזים בתגובות שלי לבחורות חחח לא בא לי לחטוף מכות בגלל איזה שרמוטה חחחח אבל מה שכן יש לי חבר שהוא ממש מתנהג כמוך ואני חייב להודות שהוא מזיין די הרבה וראיתי אותו בעיניים שלי מצליח אבל הפאק אצלו שהוא גם הלך על מלא כונפות שלא ידעתי שבכלל יש ייצורים כאלה.. הבנאדם פשוט חרמן על כל דבר שזז לא אכפת לו מה.. אתה מגיע לעניין כי אין לך כוח לשחק משחקים.. אז הוא מגיע לעניין כי אין לו כוח להשקיע אז הוא מחפש את אלה שבאמת לא צריך להשקיע בהן שאתה אומר להן מילה והן איתך במיטה כבר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,785 | הודעות: 8,204,378 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect