טיילר עשה לכם פה שטיפת מוח
דיבר איתכם על מה טוב ומה לא וראיתי שכולם פה אחריו... כמה אופייני ללוזרים עלובים חסרי עמוד שדרה
נתחיל מרעיונות הפשע שהוא החדיר לכם, הוא וחבר שלו awake1
אני קראתי אשכול שלו על זה שהוא ברח במונית ולא שילם והתחיל לרוץ כמו קוקסינל (למרות שאף אחד לא רדף אחריו)
ואז בא לפה בהתלהבות וסיפר על כמה זה מחזק קשר בין חברים וכמה האנדרנלין עולה...
ואז בתגובות רואים את טיילר מלך הפורום ואפילו את רודני שאמור להיות השוטר הטוב מתלהבים ממה שקרה וטיילר בנאומו האלים כרגיל התלהב פתח גם אשכול על איך צריך להנות מהחיים וכל מיני רעיונות פשע והסתה החדיר שם שאני כבר לא זוכר..
וואלה זה באמת כיף לעשות את הדברים האלה ומודה שגם אני מידי פעם עושה דברים כאלה עם חברים (לא ברמה של לברוח ממונית כי אני לא אפס חסר כסף וכבוד עצמי) אבל החיים שלכם רק יהרסו בגלל זה ואני אומר לכם מנסיון לא שלי אבל של אנשים שאני מכיר.
אנשים שמתדרדרים לדברים כאלה ימצאו את עצמם תוך כמה חודשים/שנים או דקורים ברחוב או יושבים בכלא.. לא פלא שבכסף שחלקם הקטן משיג הם שמים זונות בבית שיתרוצצו סביבם וחיים כמו מלך, כי הם יודעים שזה רק עניין של זמן עד שלא יהיה להם. אבל אם אתם חושבים שאתם תהיו כאלה שיושבים בוילה שלכם וזונות עליכם אתם חיים בסרטט אתם סתם אפס מאופס בעולם הזה ועדיף שתצאו כי או שנולדים לשם עם האנשים המתאימים או שלא ומי שינסה להצטרף ימצא את עצמו מתחנן על חייו כמו קוקסינל שמרגיש גבר שברח ממונית
שמתי לב פה גם על הקטע שטיילר המלך אסר על להיות בעל תואר או עטודאי
הוא הסית לכם תשכל שמדובר באנשים עלובים
תפסיקו לחשוב שמדובר בשמנים מקריחים שחיים עם אישה שמנה שצועקת עליהם כל החיים. צריך להיות מטומטם רציני בשביל זה.
בעולם שאנחנו חיים צריך ללמוד בשביל להתקדם אלא אם יש לנו מזל ופיתחנו איזה סטארטאפ או זכינו בלוטו
אתם תראו את טיילר.. הוא לא ילמד כלום, והוא גם לא יעשה כסף כי לא יכול להיות שאדם כמוהו יעשה כסף ממשהו, בטח לא כסף גדול.. אז אתם תראו את טיילר עובד קשה בעבודות בנייה ואז הוא יתפקח ויבין שהוא טעה.. אני יודע שעכשיו אני נשמע לכם כמו איזה אשכנזי שמן מקריח כי אתם כבר שטופי מוח אחושילינג אבל וואלה אני מדבר אמת... צריך לשרוד איכשהו וזאת הדרך.... על הדרך תעשו תכסף הגדול אבל אם לא תצליחו לפחות שיהיה לכם משהו ביד, עדיין אפשר להישאר חתיכים עם אישה יפה אפילו כשיש משכורת של 10 אלף.
חוץ מזה אני תמיד בעד השכלה וזה מה שמקדם גם את העולם.. אני יודע שאתם אגואיסטים וחושבים על עצמכם אז עזבו תשורה הזאת
ולסיום, משהו שמשותףף לכל חברי הפורום.. החומרנות הקיצונית
אתם האנשים שצריכים להיזהר מהם. כל היום חושבים על הכסף סטאטוס עוד שניה לוקחים אקדח ומתאבדים כי אין לכם את זה וגם בחיים אפסים כמוכם לא ישיגו.
אני אדבר כמו טיילר
תסתכלו על כל העשירים שאתם כל כך מעריצים
נראה לכם שכשהם היו קטנים הם התבכיינו על זה שהם רוצים להיות מיליארדים או דברים כאלה? או חשבו על לבנות איזה מוצר למרות שאין להם שום ידע באיך לבנות? מה אתם חושבים שאתם שמיגים אנשים שיעשו תעבודה? אם אין לכם רעיון טוב ובסיס כלכלי רציני אתם סתם אפסים אפילו לרשום רעיון במשרד הפטנטים אתם לא יכולים כי זה עולה כמה אלפי דולרים.
העשירים שאתם מעריצים למדו משהו והתקדמו בזכותו או שהיו עברייני צמרת (מה שאתם אף פעם לא תהיו, לכן עדיף לכם להתחיל ללמוד וקשה).
או שהם נולדו למשפחה המתאימה והייתה להם ירושה.
אבל אתם? סעמק אתם שום דבר לא ממה שציינתי. לא נולדתם למשפחה הנכונה, אתם סתם קוקסינלים שחושבים שלברוח ממונית ולעשות פשע זה החיים הטובים, ואתם לא לומדים כי הקשבתם לטיילר שהוא בעצמו מודה שהוא אפס.
עדיף להיות כובע מאשר להיות אתם![]()