קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ביי גרנט שלום קשטן
    על ידי מתיתיהו בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-03-2006, 18:23
  2. להתראות שלום וביי ביי
    על ידי tip tip בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 14:23
  3. בקשר לסטנד ביי
    על ידי Amitz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 14:48
  4. ביי אחים שלי יש לי טיול ליומיים
    על ידי DoR TnT בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 15:02
  5. ביי ביי
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 20:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

ביי ביי PPD שלום NEOBUX.. - עמוד 2

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

תמיד NeoBux יהיה הראשון, זה ה"מלך" של ה-PTC. אין פה מה להשוות בכלל. אך במקרים מסויימים, אני ממליץ להתרחק. הרי אני מכיר את ההתלהבות של האנשים לבוא ולהשקיע $200 ולצפות להחזיר את הכסף כמה שיותר מהר. תבינו - אין דבר כזה "כסף קל". צריך ללמוד את האתר, מופנים וגם הכי חשוב - להרחיב את המופנים לכמה שיותר ימים (מומלץ 240 ימים).

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

את הקטע הזה באמת שלא הבנתי למה לא לעשות הכל ידני ופשוט כמה לפני שנגמר להם החוזה להאריך אותו בעוד 30 יום למה זה לא יותר עדיף?..כי זה אומנם חוסך קצת אבל בקטנה לא רציני חוץ מזה יש עוד סיבה?....ו 200 דולר הללואי זו היית ההשקעה בלבד אני שוקל ב 10 לשדרג ל unlimitet ב 890 דולר ולהתחיל להשכיר מופנים כל 4 ימים 200 ברנטל קיו עד שאני יגיע למקסימום......החשש היחידי שלי זה שכרגע יש לי 285 ורק 90 בממוצע מקליקים כל יום זה אומנם רווחי אבל זה מבאס שאני לא עובר תתמממוצע הזה ולא משנה איזה אסטרטגיית מיחזור אני משתמש אני לא מצליח לעבור תממוצע הזה כבר שבועיים ככה......יש מצב הם משתמשים במערכת בוט?

לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

כי שאתה מרחיב ל-240 ימים, אתה מקבל 32% הנחה (וזה מאוד משמעותי). הממוצע קליקים שחייב להיות לך ביום נקטן ובכך הרווח שלך גדל. אם תהיה עם 2,000 מופנים בדרגת ה-Ultimate שאתה מרחיב ל-30 ימים, אז תהיה רק בהפסד ותאבד את הכל. והם לא משתמשים בבוט, זה ההתנהגות של האנשים, לי אישית היו הרבה מופנים ישירים שנכנסים לוחצים על פרסומת אחת ואחרי כמה ימים נזכרים שהם באתר ואז שוב לוחצים. זה דיי טבעי ואין להם סיבה להיות עם בוטים כיוון שהם קונים מופנים ישירים מאנשים בכסף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    כי שאתה מרחיב ל-240 ימים, אתה מקבל 32% הנחה (וזה מאוד משמעותי). הממוצע קליקים שחייב להיות לך ביום נקטן ובכך הרווח שלך גדל. אם תהיה עם 2,000 מופנים בדרגת ה-Ultimate שאתה מרחיב ל-30 ימים, אז תהיה רק בהפסד ותאבד את הכל. והם לא משתמשים בבוט, זה ההתנהגות של האנשים, לי אישית היו הרבה מופנים ישירים שנכנסים לוחצים על פרסומת אחת ואחרי כמה ימים נזכרים שהם באתר ואז שוב לוחצים. זה דיי טבעי ואין להם סיבה להיות עם בוטים כיוון שהם קונים מופנים ישירים מאנשים בכסף.
    strider שאלה קטנה : מה אתה חושב יותר כדאי לעשות לבנתיים יש לי גולד עם 380 מופנים והם על האוטופיי את חושב שאני צריך להרחיב אותם עכשיו ל240 יום או שפשוט עדיף לחכות שיהיו לי 2000 מופנים ושם כבר להרחיב אותם ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שיהיה בהצלחה, PPD זה גנבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי InfintyGame צפיה בהודעה
    שיהיה בהצלחה, PPD זה גנבה.
    גם 100 $ לאתר זאת גנבה.

לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

ציטוט נכתב במקור על ידי kfirc9 צפיה בהודעה
    strider שאלה קטנה : מה אתה חושב יותר כדאי לעשות לבנתיים יש לי גולד עם 380 מופנים והם על האוטופיי את חושב שאני צריך להרחיב אותם עכשיו ל240 יום או שפשוט עדיף לחכות שיהיו לי 2000 מופנים ושם כבר להרחיב אותם ?
    240 ימים תמיד.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

לא קראתי את כל תוכן האשכול,קראתי את מה שאתה רשמת בהתחלה וחלק מהתגובות
    האמת שמלא זמן לא התחברתי וסתם רציתי לבדוק מה חדש
    תשמע אני השקעתי בנאובאקס בעבר ממש בתחילת דרכי
    ואני יכול להגיד לך שזה חרא,ועדיף לך לברוח כמה שיותר מהר לפני שתתחיל להפסיד
    הבעיה באתר הזה זה שהפורום שלהם שוטף לך את המוח
    אתה רואה כל כך הרבה סיפורי הצלחה של אחרים שמביאים לך מוטיבציה והתלהבות ודוגרי? בלי שאתה עם אולטימייט וכמה אלפי מופנים אין לך שמץ של סיכוי להרוויח אפילו גרוש
    בהתחלה הם מביאים לך את המופנים הכי פעילים שיש - ממוצע של 2
    אחרי שאתה תקנה גולדן ומופנים יקח עוד איזה חודש חודשיים אבל אתה תראה ירידה דרסטית בממוצע המופנים עד למצב שאתה מתחיל להפסיד כסף - והרבה
    הם גורמים לך להשקיע ואז אתה נופל
    בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל אבל מתוך סיפורים ששמעתי על עוד משקיעים הבנתי שזה טריק שהם עושים לכולם
    הם פשוט גנבים,והאנשים המאושרים שכותבים פוסטים בפורום? זה בגלל שהם משלמים על פעילות בפורום אז אנשים סתם מבלבלים תשכל שם כל היום
    אני לא אומר שאף אחד לא מרוויח משם,פשוט צריך להשקיע אלפי דולרים,וגם אז לוקח המון זמן ואני מדבר על שנים כדי להחזיר את ההשקעה
    לא שווה

לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

ציטוט נכתב במקור על ידי eyal833 צפיה בהודעה
    לא קראתי את כל תוכן האשכול,קראתי את מה שאתה רשמת בהתחלה וחלק מהתגובות
    האמת שמלא זמן לא התחברתי וסתם רציתי לבדוק מה חדש
    תשמע אני השקעתי בנאובאקס בעבר ממש בתחילת דרכי
    ואני יכול להגיד לך שזה חרא,ועדיף לך לברוח כמה שיותר מהר לפני שתתחיל להפסיד
    הבעיה באתר הזה זה שהפורום שלהם שוטף לך את המוח
    אתה רואה כל כך הרבה סיפורי הצלחה של אחרים שמביאים לך מוטיבציה והתלהבות ודוגרי? בלי שאתה עם אולטימייט וכמה אלפי מופנים אין לך שמץ של סיכוי להרוויח אפילו גרוש
    בהתחלה הם מביאים לך את המופנים הכי פעילים שיש - ממוצע של 2
    אחרי שאתה תקנה גולדן ומופנים יקח עוד איזה חודש חודשיים אבל אתה תראה ירידה דרסטית בממוצע המופנים עד למצב שאתה מתחיל להפסיד כסף - והרבה
    הם גורמים לך להשקיע ואז אתה נופל
    בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל אבל מתוך סיפורים ששמעתי על עוד משקיעים הבנתי שזה טריק שהם עושים לכולם
    הם פשוט גנבים,והאנשים המאושרים שכותבים פוסטים בפורום? זה בגלל שהם משלמים על פעילות בפורום אז אנשים סתם מבלבלים תשכל שם כל היום
    אני לא אומר שאף אחד לא מרוויח משם,פשוט צריך להשקיע אלפי דולרים,וגם אז לוקח המון זמן ואני מדבר על שנים כדי להחזיר את ההשקעה
    לא שווה
    זה טענה ממש לא נכונה, הם "מחלקים מופנים פעילים" בהתחלה? אין דבר כזה, המערכת שלהם אוטומטית מחלקת את המופנים. אין דבר כזה שהם "בכוונה" עושים לכולם ככה. אמנם אני מכיר את התופעה הזו שאם משדרגים לגולדן אז הממוצע קליקים יורד, זה קרה להרבה. אך היו הרבה אנשים גם שהיו להם ממוצע קליקים של 1+ עם 500 מופנים ואף יותר. מעבר לכך שהם לא צריכים את הכסף שלך, הם אפילו נותנים בחינם כל יום בשווי אלפי דולרים. "האנשים המאושרים" שכותבים פוסטים באתר הם אנשים כמוני וכמו האנשים שאני מכיר שאכן מרווחים מן האתר. אמנם אם יש לך דרגת Ultimate אתה תעשה יותר רווחים מובטחים. אך אם יש לך אסטרטגיה נכונה, אז תוכל למחזר את המופנים שלך ולשמור על ממוצר קליקים נכון (ראה דוגמא). אם אתה דרגת גולדן או משתמש רגיל, כל העניין הוא ללמוד את המופנים ולהכיר אותם. במידה ואם תצליח לעשות כך, אז תוכל לשמור על ממוצע קליקים נכון. והתוכנית הזו שווה בהחלט, תגיד לי בנק אחד שיביא לך מעל 20% מהסכום שהשקעת בו חזרה. אין דבר כזה בעולם, כל הבנקים גג נותנים עד 5% וזה בלחץ. אמנם לוקח משנה עד 3 שנים להחזיר את הכסף, אך זו החלטה של כל אחד מתי הוא ירצה להחזיר את הכסף, האם הוא ירצה להמשיך להשכיר עוד מופנים או פשוט להתחיל להוציא את הכסף ולהחזיר את ההשקעה שלו.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ

זה טענה ממש לא נכונה, הם "מחלקים מופנים פעילים" בהתחלה? אין דבר כזה, המערכת שלהם אוטומטית מחלקת את המופנים. אין דבר כזה שהם "בכוונה" עושים לכולם ככה. אמנם אני מכיר את התופעה הזו שאם משדרגים לגולדן אז הממוצע קליקים יורד, זה קרה להרבה. אך היו הרבה אנשים גם שהיו להם ממוצע קליקים של 1+ עם 500 מופנים ואף יותר. מעבר לכך שהם לא צריכים את הכסף שלך, הם אפילו נותנים בחינם כל יום בשווי אלפי דולרים. "האנשים המאושרים" שכותבים פוסטים באתר הם אנשים כמוני וכמו האנשים שאני מכיר שאכן מרווחים מן האתר. אמנם אם יש לך דרגת Ultimate אתה תעשה יותר רווחים מובטחים. אך אם יש לך אסטרטגיה נכונה, אז תוכל למחזר את המופנים שלך ולשמור על ממוצר קליקים נכון (ראה דוגמא). אם אתה דרגת גולדן או משתמש רגיל, כל העניין הוא ללמוד את המופנים ולהכיר אותם. במידה ואם תצליח לעשות כך, אז תוכל לשמור על ממוצע קליקים נכון. והתוכנית הזו שווה בהחלט, תגיד לי בנק אחד שיביא לך מעל 20% מהסכום שהשקעת בו חזרה. אין דבר כזה בעולם, כל הבנקים גג נותנים עד 5% וזה בלחץ. אמנם לוקח משנה עד 3 שנים להחזיר את הכסף, אך זו החלטה של כל אחד מתי הוא ירצה להחזיר את הכסף, האם הוא ירצה להמשיך להשכיר עוד מופנים או פשוט להתחיל להוציא את הכסף ולהחזיר את ההשקעה שלו.
    כל בנאדם שאיי פעם דיברתי איתו,ברגע שהוא מתחיל עם האתר הממוצע שלו באזור 1.5-2
    איך זה אפשרי? למה שאני לא קונה נניח 100 מופנים חדשים כשאני כבר גולדן או אפילו משתמש רגיל עם 500 מופנים - איך זה יכול להיות שאותם 100 מופנים שקניתי אחרי שאני כבר "ותיק" כביכול באתר לא מביאים ממוצע טוב? למה רק בהתחלה זה ככה? זה לא חשוד?

זה ברור לי שיש להם מערכת אוטומטית אבל לדעתי המערכת האוטומטית הזאת נותנת את המופנים הטובים ביותר לאנשים שרק התחילו באתר ואילו ל"ותיקים" הם נותנים את כל הזבל,כי בהם הם כבר "השתמשו" וניצלו את הכסף שלהם..
    ובמצב כזה זה לא משנה כמה תלמד את המופנים וכמה שיטות תנסה כי ניסיתי והכל ומשכתי את זה הרבה זמן - בסופו של דבר תפסיד
    חשבון אולטימייט זה חשבון שאמנם עולה המון המון כסף אבל הוא ממחזר לך מופנים לא פעילים כל 7 ימים שזה מטורף וזאת הסיבה שהממוצע שלך נשאר יציב

הרי לכל חברה יש אינטרס לעשות כסף נכון? והם עושים לא פחות כסף עלינו מאשר על המפרסמים
    יש להם אינטרס לעשות דבר כזה ולדעתי הם עושים הרבה יותר כסף מכל העניין הזה של המופנים יותר מאשר על המפרסמים
    זה מה שהופך אותם למספר 1 כביכול.

ולגבי כל ה"אנשים המאושרים",שים לב שנאובאקס משלמים על פעילות בפורום
    בהמשך למה שאמרתי קודם,רוב המפרסמים שם הם סתם אנשים צבועים שנמצאים בפורום בשביל עוד קצת כסף - נאובאקס עושים את זה בשביל למשוך אנשים כדי להשקיע ולהביא מוטיבציה למי שרוצה לשכור מופנים או לשדרג את המשתמש.
    עובדה - לא ראיתי פוסט אחד בפורום שלהם על מישהו שלא הצליח,זה אומר שאני היחידי שנכשלתי? אני מכיר עוד הרבה שנכשלו
    אני מאמין שהם מוחקים פוסטים שמוציאים אותם רע,אבל זה לגיטימי. מה שמפריע לי זה הקטע עם המופנים הפעילים לחדשים
    אני לא מאמין שקיים מישהו אחד שהוא גולדן או סטנדארט הרבה זמן עם מופנים והם באמת מביאים לו רווח
    ואם אתה מכיר מישהו כזה הייתי ממש שמח שתראה לי

לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

כל בנאדם שאיי פעם דיברתי איתו,ברגע שהוא מתחיל עם האתר הממוצע שלו באזור 1.5-2
    איך זה אפשרי? למה שאני לא קונה נניח 100 מופנים חדשים כשאני כבר גולדן או אפילו משתמש רגיל עם 500 מופנים - איך זה יכול להיות שאותם 100 מופנים שקניתי אחרי שאני כבר "ותיק" כביכול באתר לא מביאים ממוצע טוב? למה רק בהתחלה זה ככה? זה לא חשוד?

זה ברור לי שיש להם מערכת אוטומטית אבל לדעתי המערכת האוטומטית הזאת נותנת את המופנים הטובים ביותר לאנשים שרק התחילו באתר ואילו ל"ותיקים" הם נותנים את כל הזבל,כי בהם הם כבר "השתמשו" וניצלו את הכסף שלהם..
    ובמצב כזה זה לא משנה כמה תלמד את המופנים וכמה שיטות תנסה כי ניסיתי והכל ומשכתי את זה הרבה זמן - בסופו של דבר תפסיד
    חשבון אולטימייט זה חשבון שאמנם עולה המון המון כסף אבל הוא ממחזר לך מופנים לא פעילים כל 7 ימים שזה מטורף וזאת הסיבה שהממוצע שלך נשאר יציב

הרי לכל חברה יש אינטרס לעשות כסף נכון? והם עושים לא פחות כסף עלינו מאשר על המפרסמים
    יש להם אינטרס לעשות דבר כזה ולדעתי הם עושים הרבה יותר כסף מכל העניין הזה של המופנים יותר מאשר על המפרסמים
    זה מה שהופך אותם למספר 1 כביכול.

ולגבי כל ה"אנשים המאושרים",שים לב שנאובאקס משלמים על פעילות בפורום
    בהמשך למה שאמרתי קודם,רוב המפרסמים שם הם סתם אנשים צבועים שנמצאים בפורום בשביל עוד קצת כסף - נאובאקס עושים את זה בשביל למשוך אנשים כדי להשקיע ולהביא מוטיבציה למי שרוצה לשכור מופנים או לשדרג את המשתמש.
    עובדה - לא ראיתי פוסט אחד בפורום שלהם על מישהו שלא הצליח,זה אומר שאני היחידי שנכשלתי? אני מכיר עוד הרבה שנכשלו
    אני מאמין שהם מוחקים פוסטים שמוציאים אותם רע,אבל זה לגיטימי. מה שמפריע לי זה הקטע עם המופנים הפעילים לחדשים
    אני לא מאמין שקיים מישהו אחד שהוא גולדן או סטנדארט הרבה זמן עם מופנים והם באמת מביאים לו רווח
    ואם אתה מכיר מישהו כזה הייתי ממש שמח שתראה לי
    דווקא להפך, נדיר שהם נותנים כסף על פעילות בפורום. אני רק מכיר מקרה אחד שמישהו קיבל כסף על פעילות בפורום והוא קיבל רק $10. הם ממש לא עושים את זה בשביל הכסף או למשוך אנשים פשוט מעדכנים. ולשאלה שלך, יש אנשים שנכשלו ומפרסמים בפורום, יש מלא. דוגמא: http://www.neobux.com/forum/?/4/3386...referrals/311/

או יש אנשים כאלה עם ממוצע קליקים נמוך אך עדיין ממשיכים: http://www.neobux.com/forum/?/4/6676...r-Golden/5551/
    נערך לאחרונה על ידי Strider; 22-09-2013 בשעה 18:05.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ

דווקא להפך, נדיר שהם נותנים כסף על פעילות בפורום. אני רק מכיר מקרה אחד שמישהו קיבל כסף על פעילות בפורום והוא קיבל רק $10. הם ממש לא עושים את זה בשביל הכסף או למשוך אנשים פשוט מעדכנים. ולשאלה שלך, יש אנשים שנכשלו ומפרסמים בפורום, יש מלא. דוגמא: http://www.neobux.com/forum/?/4/3386...referrals/311/

או יש אנשים כאלה עם ממוצע קליקים נמוך אך עדיין ממשיכים: http://www.neobux.com/forum/?/4/6676...r-Golden/5551/
    הייתי בשוק שראיתי תאשכול שהבאת לי
    אבל למען האמת כשחושבים על זה,הייתי עובר בפורום רק על האשכולות המוצלחים והמושכים כנראה בגלל זה ראיתי את זה ככה
    בכל אופן אני עדיין מאמין במה שאמרתי לגבי הקטע עם המופנים
    ויש להם אינטרס גם לעשות את זה

לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

הייתי בשוק שראיתי תאשכול שהבאת לי
    אבל למען האמת כשחושבים על זה,הייתי עובר בפורום רק על האשכולות המוצלחים והמושכים כנראה בגלל זה ראיתי את זה ככה
    בכל אופן אני עדיין מאמין במה שאמרתי לגבי הקטע עם המופנים
    ויש להם אינטרס גם לעשות את זה
    שיהיה בהצלחה, (תתחבר לסקייפ, נדבר).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מוזר שיוטיוב מוחקים לך משתמשים........

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,446 | הודעות: 8,173,033 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect