הפורנו זה הבעיה ולא זה שאתה מאוננים
הטסטורון שלכם לא יעלה משמעותית אם תפסיקו לאונן
רק בשבוע הראשון ואחרי ישאר בערך ברמה הרגילה
הקטע הוא שיהיה לכם יותר מוטיבציה לצאת ולהכיר בנות בגלל שאתם לא מאוננים
הפורנו זה הבעיה ולא זה שאתה מאוננים
הטסטורון שלכם לא יעלה משמעותית אם תפסיקו לאונן
רק בשבוע הראשון ואחרי ישאר בערך ברמה הרגילה
הקטע הוא שיהיה לכם יותר מוטיבציה לצאת ולהכיר בנות בגלל שאתם לא מאוננים
|
|
אני לא כזה מסכים עם הקטע של האוננות חחח אני מאונן מלאאא ועדיין הטסטוטרון שלי בשמיים ויש לי חרמנות יתר.. ממש לא מוריד לי את המוטיבציה עם בנות או משהו
הדבר היחיד שאוננות או בכללי סקס יכולים לגרום בגיל שלנו 16-24 בערך, זה עודף חצ'קונים.
מי שיש לו עור טוב = יכול לזיין בלי חצ'קון אחד
מי שלא = יצאו לו המון חצ'קונים, כי כשאתה גומר, הגוף פועל כדי ליצור ת'שפיך, וההורמונים שלך עובדים המון גם בסקס וגם בגמירה וגם אחרי הגמירה, וכל עוד שההורמונים עובדים יש שינויים בגוף, ומהשינויים האלה יש ת'חצקונים.
כל הדיבור פה עם "מוטיבציה של בנות" וכו' וכו' זה חרטא, מה שכן באמת לא מומלץ להיות ילדי כאפות ולאונן כל יום ובשישי בערב לפני שאתם יוצאים כי אתם פשוט תהיו שחיפים, (כן זה לא מיתוס שגמירה פוגעת בהתאוששות הגוף והשרירים ויצירת חלבון בגוף), ותהיו עייפים ..
אין באמת לאנשים צורך לאונן, אם אתם תמצאו משהו לעשות זה תמיד יגבור על הרצון לעשות ביד, אם זה לצאת עם חברים או ללכת לידידה.. תמצאו תחביב ותמצאו את עצמכם לא עושים ביד למשך חודשים..
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=999444
פשוט תענו וזה שאלה רצינית חח כי באלי לא להביא ביד באמת מתחיל להיות לי ח'צקונים ויש לי תקופת יובש עם בנות
הקיצר אל תיתנו ביד זה לא תורם לכם שום דבר...
רמות אסטרוגן גבוה לאו דווקא מצביעות על חזה גדול, טיפש.
זה יכול להתבטא במלא חלב בזמן ההריון, פוריות ממש גבוהה (להיכנס להריון מפעם אחת לא מוגנת), חוסר שעירות.
אבל מכאן עד ההנחה שציצי גדול תלוי באסטרוגן זה בולשיט.
בד"כ זה גנטיקה מה שמשפיע ואחוז שומן וההתפרסות שלו בגוף..
בקיצור רודני לפחות למדתי משו לפני שאני באה ומנפיצה פה שטויות
זה כמו להגיד שלכושים יש מלא טסטוסטרון בגלל שיש להם זין גדול. לא, זה פשוט גנים (שכמובן גנטיקה לא שוללת רמות טסטוסטרון גבוהות אבל זה לא העיקר)
בקיצור אנשים תפסיקו להיות סתומים ולהקשיב לפרסומות >_>;
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
א' - לכושים יש זין גדול לא בגלל הגנים ולא כלום, זה בגלל שאצלהם הזין לא מכווץ כל הזמן כמו אצלנו.
אצלהם הזין אומנם רפוי, אבל הוא בשליש מהגודל שלו כל הזמן...
ב' - אף אחד לא אמר שיש לכושים מלא טסטסטורון.
ג' - הדוגמא שנתתי לגבי ציצי גדול אצל נשים, היא לא הייתה בקטע של אסטרוגן ובולשיט, אלה בקטע של ההורמון הנשי מפותח, כמו שאצל גברים ההורמון הגברי מפותח.
אצל נשים כשהן בהריון הציצי גודל כי יש להן יותר חלב בציצי.
אצל גברים, כשיש להם רמה גבוה של טסטסטורון בגוף, הם מתפקדים הרבה יותר טוב בכל המובנים.
יותר חרמנים, יותר נמרצים, יותר מרוכזים, וכן הלאה..
אצל נשים אחד הפרמטרים זה ציצי גדול, ואצל גברים זה לסת בולטת, גבות עבות , קול נמוך , חרמנות יתר.
רגע אם יש גן של טסטוסטרון גובוה
אז זה אומר שיש גם גן AA וINCEL RAGE?
אם כן אני לוקח מעצמי דגימות ומתחיל להזריק לאנשים בהוליווד. זה יהיה קורע.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
SexyBeer צודקת, אל תהיו מפגרים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Testosterone
http://jcem.endojournals.org/content/89/6/2837.full
קחו תקראו
רמות אסטרוגן גובוהות אצל גברים אומרות שיש טסטסטורון נמוך כי זה שתי הורמונים (ברח לי המילה) שאם אחד גבוה השני נמוך ולהפך
כתוצאה מהאסטרוגן הגבוה נוצר גינו ואז יש ציצי כזה לגבר...
יש מחקרים שמוכיחים שגמירה מורידה את רמת הטוסטסטרון אבל הרמה חוזרת לאחר שעה לרמת טוסטסטרון רגילה .. בקיצור אוננות או סקס לא קשורים לרמת טוסטסטרון
אין לי מושג למי להקשיב
..Everyone Loves You When You're Dead..