קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. לכל אחד יש יום קצת ... (מוסר השכל)
    על ידי Knuffles בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 23:47
  3. קצת על רנדי אורטון
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:55
  4. חדשות מהNBA =] קצת עידכונים
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:30
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

קצת מוסר ומניפולציות : ) - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    חחחחחחח דניאל אתה טועה.. גם 2+2=4 זאת גם אמת יחסית וזה נשען על הנחות יסוד מסויימות שלא התעמקתי בהם(וצריך ספר בשביל להוכיח את זה ואתה יכול לחפש אותו) אבל סופו של דבר אם תתעמק בהם מספיק תגלה שזה לא חייב ליהיות ככה.. ואתה בוחר שזה יהיה ככה ולמה? כי אתה יכול להסיק מזה דברים.
    זאת אומרת שאם יש לך מערכת שאתה מניח בה את ההנחות יסוד האלה אז ה2+2=4 יכול לעזור לך.(ויש גם מערכות שאתה לא מניח ששתי דברים שונים.. והכל אחד והכל מתקשר עם הכל בו זמנית והכל זה גוף אחד ופתאום אין לך מה לעשות עם המתמטיקה כי אין נבדלות והכל אחדות רק שמאוד קשה לדמיין את זה כי הרעיון של הנבדלות מאוד חזק לנו במוח כי הרגילו אותנו אליו).

אמת ושקר הם כן דברים יחסיים.. כי אם משהו מוחלט אז הוא מוחלט כלומר אין ספק(זה ההגדרה של מוחלט) ברגע שיש לי הופכי אז אני תמיד יכול לשאול אבל אולי זה הפוך ולכן יש ספק ולכן זה יחסי.(אי אפשר להגיע לאמת שהיא 100% אמת.. גם החושים שלך הם לא באמת אמת אמיתית.. אתה מניח שהם אמת אמיתית כי אחרת אני לא יודע איך היית מסתדר עם החיים והיית מרגיש משוגע.. וכמו שנאמר אם רע לך תשקר לעצמך או שתלמד לחיות עם זה שרע לך)
    רגע אתה אומר שאם שיקרתי לעצמי לא שיקרתי אז תספר לי מה עשיתי?
    נניח אני מעשן.. ואני אומר לעצמי שאני מפסיק לעשן אני אפילו רושם את זה על דף ואז אני אומר לעצמי שרק סיגריה אחרונה ואני מפסיק ותכלס אני ממשיך לעשן כמו קטר במשך עוד חודש לפני שאני חושב על זה שוב אז אמרתי לעצמי אמת או ששיקרתי?
    עצם זה שאני הולך נגד המטרות שלי אני משקר לעצמי.

בקשר לבנות:
    לחלק מהבנות כדאי לי לשאול הרבה שאלות ולשחק משחקים ועם חלק כדאי לי להגיע לנקודה ולהגיד לה שאני בקטע שלה.. תלוי במה שהיא רוצה ויותר מזה במה שאני רוצה, ולהגיד שאני יהיה עצמי כי אני ככה אמיתי לעצמי ועל הדרך זה מביא בנות זה לא פחות לשקר מלהגיד אני לא יהיה עצמי וישחק למה שהן רוצות.
    אבל עכשיו אנשים יגידו אבל אם שיקרתי לה אז היא לא באמת רוצה אותי.
    אז שוב זה גם שקר וגם אמת.. כי מצד אחד זה אמת שהיא לא רוצה אותי כי וואלה היא רוצה את הדמות ששיחקתי אותה..
    מצד שני זה שקר.. אני שיחקתי את הדמות.. והדמות הזאת היא בעצם אני.. והתאמצתי כדי שהיא תאהב אותה ככה שהיא אוהבת אותי כי אם מישהו אחר היה משחק את אותה דמות מי אמר שהיא הייתה אוהבת אותו? הוא לא היה טוב כמוני.

מכל מה שיש פה אז יש שלוש מסקנות:
    הנחה: אנשים רוצים את הדברים שגורמים להם להגשים את מה שהם רוצים.
    הנחה: אנשים מרגישים טוב שהם מגשימים משהו שהם רוצים.(אלא אם יש להם קונפליקט כמו כולנו ואז הם רוצים להגשים משהו אחר בו זמנית לדוגמא שתיזום מצד אחד כי היא רוצה גבר שמשקיע בה ומצד שני שלא תיזום יותר מידי ותחנוק אותה ולפעמים הקונפליקט כל כך חזק שזה ממש הפכים ולא רק צמצום החוויה כמו פה)
    מסקנה: תגרום להם להאמין שאתה מגשים את מה שהם רוצים והם ירצו אותך.. וזה יתבטא באהבה.(אהבה=אני רוצה מאוד משהו כי אני מאמין שהוא גורם לי למלא את הרצונות שלי).

הגדרה: מושלם זהו משהו שאין לו חסרונות.
    הנחה: המוח האנושי מפרש דברים.
    הנחה: המוח האנושי מייחס רגשות חיוביים ושליליים לדברים.(זהו למעשה סוג של פירוש.. ואם מגדירים מה זה לפרש כנראה אפשר להוריד את ההנחה הזאת)
    מסקנה שנייה: עצם זה שאנחנו מפרשים דברים ומייחסים רגשות חיוביים ושליליים לדברים אז מושלם יכול ליהיות חסרון כי אפשר לייחס אליו רגש שלילי ולכן אין דבר כזה מושלם מוחלט.

הגדרה:אמת מוחלטת זהו משהו שהוא נכון בלי שמניחים עליו שום דבר.
    (גם להניח שזאת ההגדרה זאת הנחה כלשהי)
    אם מישהו מכיר משהו שהוא לא מניח עליו כלום אני אשמח לשמוע : )
    אז סופו של דבר ככל שמניחים על משהו פחות דברים ויש יותר הסכמה על הדברים האלה ככה הוא יותר חזק.
    אם מישהו רוצה לדעת מה שקר יחסי בשבילו ומה אמת יחסית בשבילו שידע את הנחות היסוד שלו.

עכשיו כל זה נראה לכם בולשיט פילוסופי.. אבל אם תדעו את ההנחות יסוד שאתם ואחרים עושים ותסיקו מהם מסקנות אז זה כמו מתמטיקה במובן מסויים וזה יהיה מאוד שימושי לחיים שלכם.
    מתמטיקה זה למעשה בדיוק הבולשיט הזה פשוט עם שפה אחרת שיש בה יחסים מסויימים כמו גדול קטן ופעולות מסויימות.. בדיוק כמו בשפה העברית או הסינית.. רק ששפה של בני אדם היא הרבה הרבה יותר מסובכת.
    מצד שני יש דברים שאי אפשר להביע אותם במתמטיקה או שזה מאוד עקום להסביר אותם או להגדיר אותם לדוגמא כי היא הרבה פחות עשירה במילים משפת בני האדם.
    זה כבר לחרבן על כל אמת כלשהי
    כמו שהשמיים לא באמת כחולים כי אנחנו בחרנו לקרוא לזה כחול

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אבל השמיים באמת לא באמת כחולים.

כמו שתגיד שצבע לבן הוא לבן..הוא לא באמת לבן...הוא פשוט "לא שחור" .
    הבנת?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אבל השמיים באמת לא באמת כחולים.

כמו שתגיד שצבע לבן הוא לבן..הוא לא באמת לבן...הוא פשוט "לא שחור" .
    הבנת?
    עלית על משהו מעניין.. אם משהו היה מוחלט אז לא היה לו הפך.. ולכן שום דבר לא מוחלט.
    וזה למה כל כך חשוב לדעת לשכנע אנשים כי שום דעה שלהם לא מוחלטת.
    זה למה כל הפיקאפ הזה זה שקר אחד גדול כי אומרים לך להתנהג בצורה מסויימת בלי לדעת מה מישהי חושבת.. ובלי לדעת לשכנע אותה מה לחשוב אלא רק לגרום לך להאמין שאתה יודע מה גורם לה ולשקר לך בכל מילה שנייה כי זה הכל פרסום ומיתוג.
    וההוכחה לזה היא שהם אומרים לך שאתה יכול להצליח עם כל אחת.. אבל לא מוכנים לגרום לך להצליח עם מישהי ספציפית.
    ברור שאם אני רוצה משהו "לא הגיוני" כמו שמישהי שמתה תרצה אותי(כבר אמרנו שאין דבר כזה משהו לא הגיוני ב100%) אז אני בבעיה וכדי לפתור אותה כמו בכל בעיה אני יכול או לשקר לעצמי או לסבול כדי לפתור אותה.
    מצד שני להצליח עם מישהי ספציפית זה כן אפשרי אם יודעים את הרצון של אותה אחת ואני אתן דוגמא.
    היה בנאדם שמכר ורימה אנשים ומכר את מגדל אייפל כמעט פעמיים.(פעם אחת הוא כן מכר אותו)
    מה יותר קשה היום? למכור למישהו את מגדל אייפל(נניח תלך לחבר שלך שגר בפריז ותשכנע אותו לקנות ממך את מגדל אייפל בX כסף ושהוא באמת יקנה) או לגרום לידידה שלך שיש לך קשר לא רע איתה ואתה יכול לברר מה היא רוצה בלי יותר מידי בעיה לרצות אותך?
    (דרך אגב אותו בנאדם "רימה" את אלקפונה והרוויח ממנו כסף בגלל שאלקפונה העריך אותו מזה קוראים לאותו אחד victor lustig).

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    גם נכון וגם לא נכון מה שאמרת..
    כי אם היית יודע את כל מה שקרה פעם עד לרגע הזה.. היית מבין למה קוראים לזה כחול כל כך טוב אז היית מקבל את זה.
    ומצד שני היית יודע כל כך הרבה אופציות אחרות שיכלו לקרות עם שינויים זניחים שהיה לך גם המון ספק.. ובסוף היית מגיע לזה שאתה לא יודע כלום.
    אז מה אני מנסה להגיד.. שבמקרים מסויימים להגיד שהשמיים כחולים יקדם אותך ובמקרים מסויימים ידפוק אותך ואתה צריך לקחת את זה בחשבון ולמה זה כי זאת אמת יחסית ובמקרים מסויימים זאת אמת ובמקרים מסויימים זה שקר.
    למדע גם קשה לקבל את זה לפעמים וזה למה היה כל כך קשה לקבל את תורת הקבוצות.
    לפעמים 1+1=2
    ולפעמים 1+1+1+1+1=1
    תלוי מאיזה היבט.
    אם זה מההיבט של חיבור רגיל שאתה מכיר אז כן כי שני האחדים שונים.
    אם זה מההיבט של קבוצות אז השני נכון כי האחדים האלה זה אותו דבר.. ואם אני שם את אותו איבר שוב ושוב בקבוצה זה כמו לספור כלום עוד פעם ועוד פעם ואז בעצם אחת ההנחות הכי בסיסיות של האדם לא מסתדרת כי הרי אם יש לי שני אצבעות אני מבדיל ביניהן ופה יש לי חמש אחדים אבל כולם אותו אחד.
    דרך אגב גם:
    לפעמים 1 + 1 + 1 + 1 + · · · = ζ(0) = −12.(הסכום עד אינסוף)
    לפעמים 1 + 1 + 1 + 1 + · · · =inf.

אפשר באמת להסתכל על זה כאילו אלה דברים שכל כך ברורים ולכן אין טעם בכלל לדבר איתם.(כמו השמיים הכחולים לדעתך)
    מצד שני יש שם דברים שהם לא כל כך ברורים ואני אתן דוגמא.
    אחת ההנחות של המדע היא שהאדם לא משפיע על המציאות ברמת המחשבה(או שזה זניח).. ופתאום בניסויים מסויימים גילו שעצם זה שהאדם מסתכל על הניסוי זה משנה את התוצאה..
    רגע אבל איך?! לא אמרנו שהאדם לא משפיע על המציאות עם המחשבה?! אם אני לוקח כדור ומפיל אותו מהר ואני רוצה שהוא לא יזוז הרי אני כנראה לא יצליח בעזרת המחשבה.. אבל במקרים מסויימים זה בדיוק ההפך.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 28-09-2013 בשעה 21:52.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

איזה דיון פילוסופי פלצני התפתח פה ...

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אני נהנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

יש לך פתרון לזה? או שאתה סתם מתלונן? כי אם יש לך פתרון איך להעביר נושא בצורה פשוטה וגם שיזכרו אותו וגם שאני אבין אותו טוב יותר אחר כך בלי לסבך אותו ובלי לחשוב עליו יותר מידי ובלי להעמיק בו ובלי לצאת חופר אז אני אשמח לדעת אותו.
    שים לב שאתה לא שונה פה מאותן בנות סתומות שאומרות אני רוצה שיהיה גם חכם וגם טיפש.. גם חופר וגם מעניין.
    גם קצר וגם לעניין.. כי אם זה יהיה קצר ולעניין אולי לא תחשוב על זה בכלל.
    הרי יש ספרים שאתה יכול לסכם במילה.. ויש משפטים שאתה יכול לכתוב עליהם ספר.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 28-09-2013 בשעה 22:01.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה מוזמן ללחוץ על האיקס בצד שמאל למעלה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

יש לך פתרון לזה? או שאתה סתם מתלונן? כי אם יש לך פתרון איך להעביר נושא בצורה פשוטה וגם שיזכרו אותו וגם שאני אבין אותו טוב יותר אחר כך בלי לסבך אותו ובלי לחשוב עליו יותר מידי ובלי להעמיק בו ובלי לצאת חופר אז אני אשמח לדעת אותו.
    שים לב שאתה לא שונה פה מאותן בנות סתומות שאומרות אני רוצה שיהיה גם חכם וגם טיפש.. גם חופר וגם מעניין.
    גם קצר וגם לעניין.. כי אם זה יהיה קצר ולעניין אולי לא תחשוב על זה בכלל.
    הרי יש ספרים שאתה יכול לסכם במילה.. ויש משפטים שאתה יכול לכתוב עליהם ספר.
    חחח אתה ממש לא בכיוון אחשלי, אני חולה על חפירות (עם פואנטה!), פשוט אני לא רואה לאן מתקדם הדיון הזה ברמה של הפיקאפ/השיפור עצמי, אף על פי שהוא מאוד מעניין בפני עצמו
    וגם אתה מתחיל למשוך אותי בלשון עם החלק הזה שהאדם שמסתכל על ניסוי משפיע על התוצאה לפי התאוריה של הקוונטים חח

בכל אופן, לוקח את המילים שלי חזרה

מצטער שאין לי ממש מה לתרום לדיון הזה ברמה התאורתית

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אמת ושקר הם כן דברים יחסיים.. כי אם משהו מוחלט אז הוא מוחלט כלומר אין ספק(זה ההגדרה של מוחלט) ברגע שיש לי הופכי אז אני תמיד יכול לשאול אבל אולי זה הפוך ולכן יש ספק ולכן זה יחסי.(אי אפשר להגיע לאמת שהיא 100% אמת.. גם החושים שלך הם לא באמת אמת אמיתית.. אתה מניח שהם אמת אמיתית כי אחרת אני לא יודע איך היית מסתדר עם החיים והיית מרגיש משוגע.. וכמו שנאמר אם רע לך תשקר לעצמך או שתלמד לחיות עם זה שרע לך)
    רגע אתה אומר שאם שיקרתי לעצמי לא שיקרתי אז תספר לי מה עשיתי?
    נניח אני מעשן.. ואני אומר לעצמי שאני מפסיק לעשן אני אפילו רושם את זה על דף ואז אני אומר לעצמי שרק סיגריה אחרונה ואני מפסיק ותכלס אני ממשיך לעשן כמו קטר במשך עוד חודש לפני שאני חושב על זה שוב אז אמרתי לעצמי אמת או ששיקרתי?
    עצם זה שאני הולך נגד המטרות שלי אני משקר לעצמי.

בקשר לבנות:
    לחלק מהבנות כדאי לי לשאול הרבה שאלות ולשחק משחקים ועם חלק כדאי לי להגיע לנקודה ולהגיד לה שאני בקטע שלה.. תלוי במה שהיא רוצה ויותר מזה במה שאני רוצה, ולהגיד שאני יהיה עצמי כי אני ככה אמיתי לעצמי ועל הדרך זה מביא בנות זה לא פחות לשקר מלהגיד אני לא יהיה עצמי וישחק למה שהן רוצות.
    אבל עכשיו אנשים יגידו אבל אם שיקרתי לה אז היא לא באמת רוצה אותי.
    אז שוב זה גם שקר וגם אמת.. כי מצד אחד זה אמת שהיא לא רוצה אותי כי וואלה היא רוצה את הדמות ששיחקתי אותה..
    מצד שני זה שקר.. אני שיחקתי את הדמות.. והדמות הזאת היא בעצם אני.. והתאמצתי כדי שהיא תאהב אותה ככה שהיא אוהבת אותי כי אם מישהו אחר היה משחק את אותה דמות מי אמר שהיא הייתה אוהבת אותו? הוא לא היה טוב כמוני.

מכל מה שיש פה אז יש שלוש מסקנות:
    הנחה: אנשים רוצים את הדברים שגורמים להם להגשים את מה שהם רוצים.
    הנחה: אנשים מרגישים טוב שהם מגשימים משהו שהם רוצים.(אלא אם יש להם קונפליקט כמו כולנו ואז הם רוצים להגשים משהו אחר בו זמנית לדוגמא שתיזום מצד אחד כי היא רוצה גבר שמשקיע בה ומצד שני שלא תיזום יותר מידי ותחנוק אותה ולפעמים הקונפליקט כל כך חזק שזה ממש הפכים ולא רק צמצום החוויה כמו פה)
    מסקנה: תגרום להם להאמין שאתה מגשים את מה שהם רוצים והם ירצו אותך.. וזה יתבטא באהבה.(אהבה=אני רוצה מאוד משהו כי אני מאמין שהוא גורם לי למלא את הרצונות שלי).

הגדרה: מושלם זהו משהו שאין לו חסרונות.
    הנחה: המוח האנושי מפרש דברים.
    הנחה: המוח האנושי מייחס רגשות חיוביים ושליליים לדברים.(זהו למעשה סוג של פירוש.. ואם מגדירים מה זה לפרש כנראה אפשר להוריד את ההנחה הזאת)
    מסקנה שנייה: עצם זה שאנחנו מפרשים דברים ומייחסים רגשות חיוביים ושליליים לדברים אז מושלם יכול ליהיות חסרון כי אפשר לייחס אליו רגש שלילי ולכן אין דבר כזה מושלם מוחלט.

הגדרה:אמת מוחלטת זהו משהו שהוא נכון בלי שמניחים עליו שום דבר.
    (גם להניח שזאת ההגדרה זאת הנחה כלשהי)
    אם מישהו מכיר משהו שהוא לא מניח עליו כלום אני אשמח לשמוע : )
    אז סופו של דבר ככל שמניחים על משהו פחות דברים ויש יותר הסכמה על הדברים האלה ככה הוא יותר חזק.
    אם מישהו רוצה לדעת מה שקר יחסי בשבילו ומה אמת יחסית בשבילו שידע את הנחות היסוד שלו.

עכשיו כל זה נראה לכם בולשיט פילוסופי.. אבל אם תדעו את ההנחות יסוד שאתם ואחרים עושים ותסיקו מהם מסקנות אז זה כמו מתמטיקה במובן מסויים וזה יהיה מאוד שימושי לחיים שלכם.
    מתמטיקה זה למעשה בדיוק הבולשיט הזה פשוט עם שפה אחרת שיש בה יחסים מסויימים כמו גדול קטן ופעולות מסויימות.. בדיוק כמו בשפה העברית או הסינית.. רק ששפה של בני אדם היא הרבה הרבה יותר מסובכת.
    מצד שני יש דברים שאי אפשר להביע אותם במתמטיקה או שזה מאוד עקום להסביר אותם או להגדיר אותם לדוגמא כי היא הרבה פחות עשירה במילים משפת בני האדם.
    אמת ושקר הם כן דברים מוחלטים, זה שאתה לא יודע ואתה שואל אם זה הפוך או לא הפוך, לא משנה את המציאות, את האמת. היא קיימת או לא קיימת בלי קשר לידיעה שלך.

"נניח אני מעשן.. ואני אומר לעצמי שאני מפסיק לעשן אני אפילו רושם את זה על דף ואז אני אומר לעצמי שרק סיגריה אחרונה ואני מפסיק ותכלס אני ממשיך לעשן כמו קטר במשך עוד חודש לפני שאני חושב על זה שוב אז אמרתי לעצמי אמת או ששיקרתי?
    עצם זה שאני הולך נגד המטרות שלי אני משקר לעצמי."
    האמת היא, ששיקרת. יכול להיות שהכוונות שלך היו אמיתיות, אבל זה לא התממש.

ממה שאני מבין אתה מדבר על לשקר לעצמך \ על עצמך למישהו אחר.
    אתה יכול להציג את עצמך בדרכים שונות, ועדיין כולן יהיו נכונות.
    אתה יכול להיות ולרצות כמה דברים שונים באותו זמן, זה לא הופך את האחרים לשקר. לדוגמא אם אני מתחיל עם בחורה, בתור 'דמות', הדמות הזאת היא חלק אמיתי ממני, אני אולי לא מראה לבחורה את כל האמת (אתה אף פעם לא מראה את כ-ל האמת), אבל זה לא אומר שאני משקר. זה שהיא מבינה שהדמות זה כל האמת שלי זו התפיסה והפרספקטיבה שלה. אולי אתה לא סיפקת את כל האמת אבל זאת הנחה שלה שזאת כל האמת, אז לא זה לא שקר.

אז איך כל זה צריך לעזור לנו עם בנות ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אז איך כל זה צריך לעזור לנו עם בנות ?
    פיקאפ זה תורה מטופשת, אני יתחיל בזה.
    מלמדים אותנו שנשים אוהבות שמשחקים בהן,
    מלמדים אותנו שנשים זה בשר עם מוח בגודל של ציפור, שאם תיתן לו את החטיפים שהוא אוהב, היא תעמוד על שתי רגליים, עם לשון בחוץ ותחכה לקבל את החטיף,
    מלמדים אותנו שנשים רוצות שתיהיה גם רשע ומניאק, וגם רומנטיקן חמוד,
    מלמדים אותנו שנשים זה עם אם אין ספור רצונות ובקשות, שאסור לנו לתת להן את הדרישות שלהן מבלי לקבל פידבק כי אז הן ירגישו "שאין להן מספיק אתגר".

פיקאפ זה דבר מגניב, אבל מאד מטומטם...
    אפשר להשיג אינספור בחורות בעזרת הפיקאפ, אבל הבעיה הרצינית שאף אחד עוד לא העז להגיד אף פעם..ואני יגיד אותו היום:
    שאי אפשר להשיג את הבחורות האיכותיות באמת בעזרת פיקאפ.

הבחורות המדהימות באמת, אלה שמסתתרות מאחורי שומדבר בעצם, אלה שאין להן ביץ' שילד, אלה שאין להן בטחון עצמי מופרז ולא זקוקות לזה שיעקצו אותן וירדו עליהן, הן הבחורות האכותיות שהפיקאפ נכשל כשהוא מגיע אליהן..

מודה, קרה לי מקרה שהתחלתי עם בחורה, ניסיתי לעקוץ אותה בקטנה ולפרטט איתה, היא חייכה, שמה עליי את היד על הכתף ועשתה לי "חכה שנייה.." הפנתה את הראש רגע לחברה שלה לשמוע מה היא אומרת וחזרה אליי "מה רצית להגיד? " והייתי פשוט בשוק.

אלה בחורות ששום חוק פיקאפיסטי מטומטם לא עובד עליהן..הן לא צריכות את המלחמות האגו אלה, ולא צריכות את המשחקים המטומטמים המוכרים לכולם..
    אלה נשים שבאמת אפשר להגיע איתן לאושר.

כל שאר הפוסטמות, ואני מדבר על 88 אחוז מהנשים שמעלות סטטוסים מפגרים כל שנייה לפייסבוק ומעלות תמונות שלהן בביקני בתוך השירותים שאתה שואל את עצמך "יא מטומטמת, למה את מצטלמת בתוך השירותים? תצטלמי בים!"
    אלה בחורות שמספיק שתסתכל עליהן בחצי עין ולא תראה להן שאתה נופל מהיופי שלהן...הן יהיו שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

פיקאפ זה תורה מטופשת, אני יתחיל בזה.
    מלמדים אותנו שנשים אוהבות שמשחקים בהן,
    מלמדים אותנו שנשים זה בשר עם מוח בגודל של ציפור, שאם תיתן לו את החטיפים שהוא אוהב, היא תעמוד על שתי רגליים, עם לשון בחוץ ותחכה לקבל את החטיף,
    מלמדים אותנו שנשים רוצות שתיהיה גם רשע ומניאק, וגם רומנטיקן חמוד,
    מלמדים אותנו שנשים זה עם אם אין ספור רצונות ובקשות, שאסור לנו לתת להן את הדרישות שלהן מבלי לקבל פידבק כי אז הן ירגישו "שאין להן מספיק אתגר".

פיקאפ זה דבר מגניב, אבל מאד מטומטם...
    אפשר להשיג אינספור בחורות בעזרת הפיקאפ, אבל הבעיה הרצינית שאף אחד עוד לא העז להגיד אף פעם..ואני יגיד אותו היום:
    שאי אפשר להשיג את הבחורות האיכותיות באמת בעזרת פיקאפ.

הבחורות המדהימות באמת, אלה שמסתתרות מאחורי שומדבר בעצם, אלה שאין להן ביץ' שילד, אלה שאין להן בטחון עצמי מופרז ולא זקוקות לזה שיעקצו אותן וירדו עליהן, הן הבחורות האכותיות שהפיקאפ נכשל כשהוא מגיע אליהן..

מודה, קרה לי מקרה שהתחלתי עם בחורה, ניסיתי לעקוץ אותה בקטנה ולפרטט איתה, היא חייכה, שמה עליי את היד על הכתף ועשתה לי "חכה שנייה.." הפנתה את הראש רגע לחברה שלה לשמוע מה היא אומרת וחזרה אליי "מה רצית להגיד? " והייתי פשוט בשוק.

אלה בחורות ששום חוק פיקאפיסטי מטומטם לא עובד עליהן..הן לא צריכות את המלחמות האגו אלה, ולא צריכות את המשחקים המטומטמים המוכרים לכולם..
    אלה נשים שבאמת אפשר להגיע איתן לאושר.

כל שאר הפוסטמות, ואני מדבר על 88 אחוז מהנשים שמעלות סטטוסים מפגרים כל שנייה לפייסבוק ומעלות תמונות שלהן בביקני בתוך השירותים שאתה שואל את עצמך "יא מטומטמת, למה את מצטלמת בתוך השירותים? תצטלמי בים!"
    אלה בחורות שמספיק שתסתכל עליהן בחצי עין ולא תראה להן שאתה נופל מהיופי שלהן...הן יהיו שלך.
    אתה צודק אבל בכל זאת בנאדם שיודע פיקאפ יהיה לו יותר קל גם על איכותיות מאשר בנאדם שלא יודע פיקאפ ולא מתחיל עם בנות.
    והנקודה שהבנתי שאתה חותר אליה זה שלטבעי יהיה הרבה יותר קל להסתדר עם כל סוג של בחורה, כי יש לו ניסיון אישי משלו ולא ניסיון של רוטינות ומתי צריך להפגין ערך ולספר סיפורים שלחלק מהבחורות בכלל לא אכפת מהן.

לפני כמה זמן הלכתי מלא אחורה לקרוא תגובות של טיילר מפעם ובדיוק על זה הוא מדבר
    להיות מצליח באופן טבעי ולהשיג ניסיון משלך, אין מה לומר הוא צודק

אבל אני לא מסכים על זה שצריך לזרוק פיקאפ לפח, לדוגמא פיקאפ לימד אותי להבין שאני לא צריך לעשות כל מה שבחורה אומרת לי מה שהייתי עושה הרבה פעם. ואני לא רואה דרך שהייתי יוצא מהמצב הזה בלי שמישהו יסביר לי שזה לא נכון. היום זה סיפור אחר כי יש לי כבר ניסיון משלי.
    קיצר אני לא פוסל פיקאפ כי אי אפשר שיאמרו לך "תהיה טבעי" ואתה פתאום תבין מה לעשות ולכן אני מאמין בצורך של שיטות כמו פיקאפ וLMS.

הבעיה האמיתית של פיקאפ שבשלב מסוים זה פשוט לא רלוונטי כי התקדמת מעבר לזה ואתה מתחיל להבין כמה מפגר זה. קיצר, אני לא מאמין בלומר שפיקאפ זה לא עוזר כי זה שינה לי תחיים דרך זה גם הגעתי לכאן אבל זה באמת כבר מיותר בחיים שלי.
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 01-10-2013 בשעה 13:19.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה צריך להבין משהו פשוט.

בחורות שאין להן אגו ולא מחפשות משחקים, יעדיפו גברים שיודעים מה הם רוצים ולא מחרטטים ומדברים על עצמם בלי סוף (כמו רוב השחקנים של הפיקאפ).

בחורות מגעילות מהערים, כאלה עם ביץ' שילד שכל הזמן סובבות סביב האייפון והפייסבוק, הן בחורות שפיאקפיסטים עושים להן את זה..
    ואני אישית, לא רוצה בחורות כאלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אתה צריך להבין משהו פשוט.

בחורות שאין להן אגו ולא מחפשות משחקים, יעדיפו גברים שיודעים מה הם רוצים ולא מחרטטים ומדברים על עצמם בלי סוף (כמו רוב השחקנים של הפיקאפ).

בחורות מגעילות מהערים, כאלה עם ביץ' שילד שכל הזמן סובבות סביב האייפון והפייסבוק, הן בחורות שפיאקפיסטים עושים להן את זה..
    ואני אישית, לא רוצה בחורות כאלה.
    רודני גרמת לי לחשוב על משהו.
    נניח אתה הולך לקניון ואתה לא יודע מה אתה רוצה לקנות אז אתה קונה המון זבל.(או שאתה לא קונה כלום).
    אם אתה יודע מה אתה רוצה לקנות אז אתה יודע לאן ללכת ומה לעשות.
    נניח אתה רוצה מישהי שתיהיה אמיתית איתך.. אז דיי הגיוני שתיהיה אמיתי איתה.(אחרת בסופו של דבר יעשו חושבים על המעשים שלך גם אם אתה השקרן הכי טוב בעולם ונפלת.. כל עוד אתה רוצה ליהיות איתה, אם אתה רוצה אותה לזמן מוגבל זה משהו אחר ואז ליהיות אמיתי לפעמים ולשקר לפעמים זה אולי כן בסדר)
    אז אפשר שכל אחד יעשה לעצמו רשימת ערכים שהוא מאמין בהם וזה כדי להשיג את מה שהוא רוצה(למה הוא מאמין בהם, מתי כן ומתי לא, איך הוא יפעל לטובת הערכים האלה, מה הוא עושה עכשיו) וזה יביא לו אנשים כאלה לחיים.
    נניח אם מישהו חושב שפייסבוק זה זבלה אז אין סיבה שיהיה לו כזה.
    מצד שני נניח אתם רוצים מישהי שהיא יפה אז כנראה שהיא גם תרצה מישהו שהוא יפה.. אז תעשו חושבים שאם אתם לא יפים למה שהיא תרצה אתכם.
    עכשיו נשאלת השאלה האם אתם רוצים להשיג בנות בכל מחיר? (גם עם היא זבל) או שאתם מחפשים משהו מסויים?
    אם מישהו רוצה מישהי שכל מה שחשוב לה בחיים זה כסף מראה ומה חושבים עליה אז שילך על LMS.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 02-10-2013 בשעה 18:44.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect