שמתם לב איך כל המדינה מדברת על ההגירה?
אלף פעם שמעתי השבוע מכלי התקשורת את הדיון הזה של לעבור מהמדינה ויוקר המחיה וכל המהגרים לברלין חחח כמה מזכירים אותם
התקשורת עושה אמבוש על יאיר
שמתם לב איך כל המדינה מדברת על ההגירה?
אלף פעם שמעתי השבוע מכלי התקשורת את הדיון הזה של לעבור מהמדינה ויוקר המחיה וכל המהגרים לברלין חחח כמה מזכירים אותם
התקשורת עושה אמבוש על יאיר
נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 08-10-2013 בשעה 19:52.
|
|
מה יאיר לפיד קשור בחיאת
איזה עם מפגר
שלא יהגרו לא רוצים אותכם באירופה יא טפילים
בשביל מה בנו לכם מדינה???? תחנקו פה במדינה שיצרתם לעצמכם
הדור הישן הרס לכם את המדינה ודפק לכם את הכלכלה וכשהוא ימות הוא לא השאיר אחריו כלום חוץ מבלאגן וחורבן
תשארו ותמשיכו לממש את האידיאולוגיה הציונית
אל תשכחו יש מצב יסדרו לכם הופעה חינם של אייל גולן בהפגנת צדק חברתי הבאה
אשכרה ברזיל 2.... ושמה לפחות יש מונדיאל ואולימפיאדה. אבל לפחות פה קיבלתם את איציק מהג'חנון, כפרעליו איזה ג'חנון עם ביצה הוא מכין.. לנשק לו השפם בא לי.
תשמע, אם עשית את המסלול המפגר הזה של"בית ספר-צבא-תואר" ולא מצאת עבודה טובה - מה הטעם להישאר פה בארץ יעני?
אהבת המולדת?
אמא תבכה?
יגידו לך שאתה סמולני עוכר ישראל ואיך אתה מעז לצחוק על המדן הרב עובדיה הצדיק הראשון לציון כפרה על אחותו?
אתה אוהב ככה בבוקר לנסוע לעבודה בלחץ של הפקקים וכל האנשים האומללים פה שכל אחד בטוח שהוא צודק בכל נושא אפשרי?
כיף להסתכל על התלוש משוכרת ולהגיד "איזה מדינה נפלאה יש לי, לקחו לי כך כך הרבה מיסים והכל הולך בחזרה אליי עם השקעה חכמה בי ובמשפחתי"?
כוסעמק אני רציתי להגר לפני שזה נהיה מגניב
בפסח טס לשם לקנות דירה.
איפשהו באוגוסט 2014 אני עושה צ'ק אין בפייסבוק בנתב"ג ואסטטה לויסטההההה אמיגווווווווווווווו![]()
מה קשור יאיר?
הגירה תמיד יש ותמיד הייתה
אבל הקטע הוא שדווקא עכשיו התקשורת מדברת על זה ומציפה את המוח של האנשים בכתבות לפי דעתי זה רק משהו פוליטי
גם אני מתבאס מהקטע הזה אסור שאנשים ייצאו מהבועה של ישראל יהיה יותר קשה להוציא ויזה
ונאחוי יהיה חרא בכל העולם כי זאת אותה מערכת פשוט החרא שם יחסית אלינו זה זהב
מה מה הוא קשור? הוא אמר לפני הבחירות "אני יאיר אני חתיך עם FULL LMS ואם תבחרו בי מעמד הביניים ישתפר".
בחרו בו ו....
מעמד הביניים נהיה יותר בתחתית!
אז שלא יגיד דברים שהוא לא מקיים.
זה בערך מפיל ת'אשמה עליו, כי אם הוא מההתחלה לא רצה לשפר את מעמד הביניים למה הוא אמר את זה לפני הבחירות ורק בגלל המשפט הזה הוא קיבל את ה17 מנדטים שלו?
אתה מפגר ומגיע לך שאתה עתודאי. אולי לעשות אינטגרל אתה יודע, אבל אתה אחד הטיפשים.
למקום רחוק מאוד
אליו איש לא הגיע עוד
שם הם גרים ומשחקים!!!! אנו הדרדסים חיים כל היום עושים חיים חלומות מדורדסים!!!! איש לא ימצא אותנו במחבוא שלנו אנו גרים ומשחקים!!! כל יום שרק עובר מוצאים אנו עוד חבר ושרים את שיר הדרדסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 08-10-2013 בשעה 21:38.
נערך כי הממשלה צופה
נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:32.
אתם זונות ותמשיכו להיות עניים כי אתם בכינים ומסכנים זה הדבר היחיד שגורם למדינה להדרדר המרמור והתלונות שלכם כלפי כל העולם.
ביאיר אתה תלוי? אני חי בישראל כמו מלך ועושה כסף על בכיינים כמוכם אחלה מדינה במיוחד לאנשים קצת יותר חריפים שלא הולכים במסגרות שקבעו להם לכל החיים וזה תקף לכל מדינה חנון עצוב יהיה אותו זונת מערכת בכל מדינה שאליה הוא יברח .
יאיר? הוא היחיד שעושה משהו עד עכשיו פינקו את מעמד הביניים והמדינה על סף קריסה בגלל התלונות של המחאה החברתית והכסף ששוחרר בלי מבוססות.
אז אולי יאיר שיקר אבל אף אחד לא באמת ציפה שכמה בכיינים לוזרים ישמעו את האמת ויגידו אווווו זה מה שצריך זה ישפר תכלכלה , כנראה שיאיר ראה צעד אחד קדימה את הראש האטום שלכם וידע איך לעקוף את המגבלות שלכם .
אז נכון עכשיו הוא קצת חוסך אבל הוא מציל את המדינה מהבור התקציבי ובעוד שה שנתיים הכל ישתפר פלאים.
בקיצור זין על יאיר למי אכפת גבר אמיתי לא תלוי באיזה חבר כנסת ווינר יחיה כמו קינג ויקבל בחירות נכונות בכל מקום לוזרים ישארו לוזרים בכל מקום.
חחחחחח איזה שנאה היחיד פה שאוהב את החיים לעומתך 25 אתה מזכיר לי איזה משתמש ישן שהיה פה פעם בפורום עם מספר קצת יותר ארוך אפילו נראה לי שזה אתה שנעשה תזכורות תמונות קטנה לאיך אתה נראה ולמי יש מרמור בחיים?
נערך כי הממשלה צופה
נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:27.
הוא מתכוון ל 568 משהו ניראלי