קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שיפור עצמי שלי וסתם דיון לשמוע דעות
    על ידי rodney1 בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-12-2012, 19:43
  2. [שיר] איזי - פנים קרות (שיר גאוני על מה שהולך במדינה שלנו)
    על ידי Reggae-Man בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-03-2011, 16:24
  3. [דיון] פיקאפ - שיפור עצמי [הערה מאוד חשובה]
    על ידי HellMax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-03-2010, 20:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

שיפור עצמי לא במדינה שלנו

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ברירת מחדל שיפור עצמי לא במדינה שלנו

שמתם לב איך כל המדינה מדברת על ההגירה?
    אלף פעם שמעתי השבוע מכלי התקשורת את הדיון הזה של לעבור מהמדינה ויוקר המחיה וכל המהגרים לברלין חחח כמה מזכירים אותם
    התקשורת עושה אמבוש על יאיר
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 08-10-2013 בשעה 19:52.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מה יאיר לפיד קשור בחיאת
    איזה עם מפגר
    שלא יהגרו לא רוצים אותכם באירופה יא טפילים
    בשביל מה בנו לכם מדינה???? תחנקו פה במדינה שיצרתם לעצמכם
    הדור הישן הרס לכם את המדינה ודפק לכם את הכלכלה וכשהוא ימות הוא לא השאיר אחריו כלום חוץ מבלאגן וחורבן
    תשארו ותמשיכו לממש את האידיאולוגיה הציונית
    אל תשכחו יש מצב יסדרו לכם הופעה חינם של אייל גולן בהפגנת צדק חברתי הבאה
    אשכרה ברזיל 2.... ושמה לפחות יש מונדיאל ואולימפיאדה. אבל לפחות פה קיבלתם את איציק מהג'חנון, כפרעליו איזה ג'חנון עם ביצה הוא מכין.. לנשק לו השפם בא לי.

תשמע, אם עשית את המסלול המפגר הזה של"בית ספר-צבא-תואר" ולא מצאת עבודה טובה - מה הטעם להישאר פה בארץ יעני?
    אהבת המולדת?
    אמא תבכה?
    יגידו לך שאתה סמולני עוכר ישראל ואיך אתה מעז לצחוק על המדן הרב עובדיה הצדיק הראשון לציון כפרה על אחותו?
    אתה אוהב ככה בבוקר לנסוע לעבודה בלחץ של הפקקים וכל האנשים האומללים פה שכל אחד בטוח שהוא צודק בכל נושא אפשרי?
    כיף להסתכל על התלוש משוכרת ולהגיד "איזה מדינה נפלאה יש לי, לקחו לי כך כך הרבה מיסים והכל הולך בחזרה אליי עם השקעה חכמה בי ובמשפחתי"?

כוסעמק אני רציתי להגר לפני שזה נהיה מגניב
    בפסח טס לשם לקנות דירה.
    איפשהו באוגוסט 2014 אני עושה צ'ק אין בפייסבוק בנתב"ג ואסטטה לויסטההההה אמיגווווווווווווווו

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

מה קשור יאיר?
    הגירה תמיד יש ותמיד הייתה
    אבל הקטע הוא שדווקא עכשיו התקשורת מדברת על זה ומציפה את המוח של האנשים בכתבות לפי דעתי זה רק משהו פוליטי
    גם אני מתבאס מהקטע הזה אסור שאנשים ייצאו מהבועה של ישראל יהיה יותר קשה להוציא ויזה
    ונאחוי יהיה חרא בכל העולם כי זאת אותה מערכת פשוט החרא שם יחסית אלינו זה זהב

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מה יאיר לפיד קשור בחיאת
    איזה עם מפגר
    שלא יהגרו לא רוצים אותכם באירופה יא טפילים
    בשביל מה בנו לכם מדינה???? תחנקו פה במדינה שיצרתם לעצמכם
    הדור הישן הרס לכם את המדינה ודפק לכם את הכלכלה וכשהוא ימות הוא לא השאיר אחריו כלום חוץ מבלאגן וחורבן
    תשארו ותמשיכו לממש את האידיאולוגיה הציונית
    אל תשכחו יש מצב יסדרו לכם הופעה חינם של אייל גולן בהפגנת צדק חברתי הבאה
    אשכרה ברזיל 2.... ושמה לפחות יש מונדיאל ואולימפיאדה. אבל לפחות פה קיבלתם את איציק מהג'חנון, כפרעליו איזה ג'חנון עם ביצה הוא מכין.. לנשק לו השפם בא לי.

תשמע, אם עשית את המסלול המפגר הזה של"בית ספר-צבא-תואר" ולא מצאת עבודה טובה - מה הטעם להישאר פה בארץ יעני?
    אהבת המולדת?
    אמא תבכה?
    יגידו לך שאתה סמולני עוכר ישראל ואיך אתה מעז לצחוק על המדן הרב עובדיה הצדיק הראשון לציון כפרה על אחותו?
    אתה אוהב ככה בבוקר לנסוע לעבודה בלחץ של הפקקים וכל האנשים האומללים פה שכל אחד בטוח שהוא צודק בכל נושא אפשרי?
    כיף להסתכל על התלוש משוכרת ולהגיד "איזה מדינה נפלאה יש לי, לקחו לי כך כך הרבה מיסים והכל הולך בחזרה אליי עם השקעה חכמה בי ובמשפחתי"?

כוסעמק אני רציתי להגר לפני שזה נהיה מגניב
    בפסח טס לשם לקנות דירה.
    איפשהו באוגוסט 2014 אני עושה צ'ק אין בפייסבוק בנתב"ג ואסטטה לויסטההההה אמיגווווווווווווווו
    מה מה הוא קשור? הוא אמר לפני הבחירות "אני יאיר אני חתיך עם FULL LMS ואם תבחרו בי מעמד הביניים ישתפר".
    בחרו בו ו....
    מעמד הביניים נהיה יותר בתחתית!

אז שלא יגיד דברים שהוא לא מקיים.

זה בערך מפיל ת'אשמה עליו, כי אם הוא מההתחלה לא רצה לשפר את מעמד הביניים למה הוא אמר את זה לפני הבחירות ורק בגלל המשפט הזה הוא קיבל את ה17 מנדטים שלו?

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

אידי נחוי לאן אתה טס?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    מה מה הוא קשור? הוא אמר לפני הבחירות "אני יאיר אני חתיך עם FULL LMS ואם תבחרו בי מעמד הביניים ישתפר".
    בחרו בו ו....
    מעמד הביניים נהיה יותר בתחתית!

אז שלא יגיד דברים שהוא לא מקיים.

זה בערך מפיל ת'אשמה עליו, כי אם הוא מההתחלה לא רצה לשפר את מעמד הביניים למה הוא אמר את זה לפני הבחירות ורק בגלל המשפט הזה הוא קיבל את ה17 מנדטים שלו?
    אתה מפגר ומגיע לך שאתה עתודאי. אולי לעשות אינטגרל אתה יודע, אבל אתה אחד הטיפשים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Samuel_97 צפיה בהודעה
    אידי נחוי לאן אתה טס?
    למקום רחוק מאוד

אליו איש לא הגיע עוד

שם הם גרים ומשחקים!!!! אנו הדרדסים חיים כל היום עושים חיים חלומות מדורדסים!!!! איש לא ימצא אותנו במחבוא שלנו אנו גרים ומשחקים!!! כל יום שרק עובר מוצאים אנו עוד חבר ושרים את שיר הדרדסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 08-10-2013 בשעה 21:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

נערך כי הממשלה צופה
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אתם זונות ותמשיכו להיות עניים כי אתם בכינים ומסכנים זה הדבר היחיד שגורם למדינה להדרדר המרמור והתלונות שלכם כלפי כל העולם.
    ביאיר אתה תלוי? אני חי בישראל כמו מלך ועושה כסף על בכיינים כמוכם אחלה מדינה במיוחד לאנשים קצת יותר חריפים שלא הולכים במסגרות שקבעו להם לכל החיים וזה תקף לכל מדינה חנון עצוב יהיה אותו זונת מערכת בכל מדינה שאליה הוא יברח .
    יאיר? הוא היחיד שעושה משהו עד עכשיו פינקו את מעמד הביניים והמדינה על סף קריסה בגלל התלונות של המחאה החברתית והכסף ששוחרר בלי מבוססות.
    אז אולי יאיר שיקר אבל אף אחד לא באמת ציפה שכמה בכיינים לוזרים ישמעו את האמת ויגידו אווווו זה מה שצריך זה ישפר תכלכלה , כנראה שיאיר ראה צעד אחד קדימה את הראש האטום שלכם וידע איך לעקוף את המגבלות שלכם .
    אז נכון עכשיו הוא קצת חוסך אבל הוא מציל את המדינה מהבור התקציבי ובעוד שה שנתיים הכל ישתפר פלאים.
    בקיצור זין על יאיר למי אכפת גבר אמיתי לא תלוי באיזה חבר כנסת ווינר יחיה כמו קינג ויקבל בחירות נכונות בכל מקום לוזרים ישארו לוזרים בכל מקום.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    אתם זונות ותמשיכו להיות עניים כי אתם בכינים ומסכנים זה הדבר היחיד שגורם למדינה להדרדר המרמור והתלונות שלכם כלפי כל העולם.
    ביאיר אתה תלוי? אני חי בישראל כמו מלך ועושה כסף על בכיינים כמוכם אחלה מדינה במיוחד לאנשים קצת יותר חריפים שלא הולכים במסגרות שקבעו להם לכל החיים וזה תקף לכל מדינה חנון עצוב יהיה אותו זונת מערכת בכל מדינה שאליה הוא יברח .
    יאיר? הוא היחיד שעושה משהו עד עכשיו פינקו את מעמד הביניים והמדינה על סף קריסה בגלל התלונות של המחאה החברתית והכסף ששוחרר בלי מבוססות.
    אז אולי יאיר שיקר אבל אף אחד לא באמת ציפה שכמה בכיינים לוזרים ישמעו את האמת ויגידו אווווו זה מה שצריך זה ישפר תכלכלה , כנראה שיאיר ראה צעד אחד קדימה את הראש האטום שלכם וידע איך לעקוף את המגבלות שלכם .
    אז נכון עכשיו הוא קצת חוסך אבל הוא מציל את המדינה מהבור התקציבי ובעוד שה שנתיים הכל ישתפר פלאים.
    בקיצור זין על יאיר למי אכפת גבר אמיתי לא תלוי באיזה חבר כנסת ווינר יחיה כמו קינג ויקבל בחירות נכונות בכל מקום לוזרים ישארו לוזרים בכל מקום.
    הנה עוד טמבל

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

חי כמו מלך? אתה נשמע כל כך בטוח בעצמך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

כמה שנאה.. גועל נפש איך איבדנו מהאנושיות.. אנשים כמוך הם כמו סרטן.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    כמה שנאה.. גועל נפש איך איבדנו מהאנושיות.. אנשים כמוך הם כמו סרטן.
    שילמד מבנאדם כמוך עם ערכים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

חחחחחח איזה שנאה היחיד פה שאוהב את החיים לעומתך 25 אתה מזכיר לי איזה משתמש ישן שהיה פה פעם בפורום עם מספר קצת יותר ארוך אפילו נראה לי שזה אתה שנעשה תזכורות תמונות קטנה לאיך אתה נראה ולמי יש מרמור בחיים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

נערך כי הממשלה צופה
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:27.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

הוא מתכוון ל 568 משהו ניראלי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect