קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] סרטון מוטיבציה
    על ידי diqnus בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-10-2012, 00:21
  2. [סרטון] סרטון מוטיבציה ענקקק!!!
    על ידי jidap בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-08-2012, 18:05
  3. [ייעוץ] חוסר מוטיבציה
    על ידי KKDanielS בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-03-2011, 15:31
  4. [ייעוץ] חוסר מוטיבציה ומציאת תרוצים (לא כמו כל המתחילים)
    על ידי TheMale בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-03-2011, 11:58
  5. [סרטון] פתיחת סט ישיר שלי ו-NC (מוטיבציה לכם)
    על ידי songoku בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-10-2009, 09:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

סרטון חוסר מוטיבציה

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל סרטון חוסר מוטיבציה

בוקר טוב

מקווה שזה עונה לחלקכם על השאלה למה אני טוען שלהיות שמאלני, ימני, ציוני, חייל או כל דבר אחר זה פשוט חסר פואנטה. אתם משייכים את עצמכם לקבוצות שיצרו במיוחד עבורכם

חרדים? מתנחלים? ערבים? זה הסיבה שאתם כועסים?
    אתם קוראים כתבה שנכתבה במיוחד שתפנו את הכעס שלכם למקום מסוים, ואז מה? כועסים על אנשים שאתם לא מכירים?
    אתם מתגייסים למטרה שאתם לא באמת יודעים מה היא? (שמירת המולדת? המולדת? באמת? אתם שומרים על המולדת? כאילו ברצינות? זה מה שזה? שמירה תמימה על ה"מולדת"? כדי שהתינוק מעפולה ישן בשקט כן? זו המטרה של צבא המדינה? להגן על האזרחים? איזה קטע שבביטחון מגנים על האזרחים, אבל ברווחה עושקים אותם? רגע.. אולי זה לא באמת נועד להגן עלינו? תאמת זה קצת מזכיר לי את הארגונים והפוליטיקאים הזקנים שנגד מריחואנה - אסור, אבל למה? כי זה מגן עליך שלא תהיה זומבי!)

רוצו רוצו עכברים, תתפסו את פירורי הגבינה שלכם, תשתדלו לעבוד קשה ולאסוף כמה שיותר פירורים. עזבו את הרגע, תחשבו רק על הפירורים - צריך פירורים. אם עכבר אחר מנסה לגנוב לכם חלק מהפירורים כי אין לו מספיק, תשנאו אותו. תמיד תשוו את כמות הפירורים שלכם לאחרים, ולכו להשיג עוד פירורים. מטרת החיים היא לאסוף פירורים.
    meanwhile at Rothschild's:
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 11-10-2013 בשעה 05:49.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

רגע נחוי הגורו מה המטרה שלנו? לאסוף פירורי כסף בנקים שנעלם שהממשלה מחליטה?
    או שהמטרה שלנו לאסוף זהב ואז הממשלה תחליט להחרים לנו אותו כמו שעשו באמריקה המוערצת?
    רגע המטרה שלנו לא ללכת כמו זומבים אחרי רצון של אחרים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

נערך כי הממשלה צופה
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    מי שומר על המולדת. סעמק למה אתה טמבל שלא מנסה להקשיב אבל העיקר פותח אשכולות כמו איזה חסר חיים וכותב כל כך הרבה. הפסקתי לקרוא אחרי כמה שורות אז סלח לי אם פספסתי משהו.

אני לא שומר על פיסת האדמה "ישראל". החלום הרטוב של כל אדם שפוי זה עולם מאוחד ללא מלחמות וללא גבולות. מה לעשות האויבים שלנו לא חושבים כמוני. הם עדיין פרימיטיביים ורוצים אותנו מחוץ למקום הזה ואם נניח את נשקינו ולא נתגייס אז הם פשוט יבואו ויעשו את זה - ולכן החובה היא להתגייס ולשמור על המדינה שלמעשה זה לשמור על חייך השקטים והשלווים שמאפשרים לך עכשיו לכתוב במחשב ולא לחרבן בזמן אזעקה. פשוט מאוד.

מה קשה לך להבין?? הגיון פשוט
    New World Order detected.
    אין דבר כזה עולם מושלם.
    אני לא חושב שהחלום שלך זה עולם ללא גבולות..
    עולם ללא גבולות= גונגל.(כלומר יכול לבוא מישהו ולאכול אותך כי הוא רעב ואתה הכי קרוב).
    ואם תוסיף בלי מלחמות אז חייבת את כולם לחשוב אותו דבר כי אחרת יהיה אי הסכמה על דברים שברמה גדולה זה הופך למלחמה.
    מסקנה מלחמות וגבולות לפעמים זה טוב.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 11-10-2013 בשעה 10:57.

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

פתחת אשכול מלא מילות סרק בשביל לכתוב הרבה "שמירת המולדת? המולדת? באמת? אתם שומרים על המולדת? כאילו ברצינות? זה מה שזה? שמירה תמימה על ה"מולדת"?"
    אבל לא העברת שום מסר שהסרטון לא מעביר
    וגם הסרטון הזה, נשמע כמו בחור בן 25 והרבה צילומים יפים של ארה"ב ומוזיקה מפמפמת, אבל בלי שום תוכן אמיתי, בלי שום ביסוס.

תקח את הסרטון הזה, תשים לו מסך שחור ותוריד את המוזיקה, אתה אפילו לא היית מסיים את הסרטון, ובטח שלא ממשיך לפרסם אותו
    אני מודה, היו הרבה צילומים יפים ועשיתי PAUSE כמה פעמים בשביל להתרשם
    אבל זהו זה.

אז נכון, כל בחור עם סטארטאפ רוצה להיות עשיר אז הוא שם מחיר גבוה. הרעיון הוא לא למרוד כי אתה לא תצליח לשנות את צורת החשיבה של כל הבחורים האלה, שכן הם כבר עשירים, על הזין שלהם אתה. הרעיון הוא להסתגל. במקום לברוח לארץ אחרת ולהרצות על למה לא להתגייס לצבא (אה, אגב, אני גם יכול להרצות לך על למה לא לעשות תספורת של הומו, ולמה לא להתלבש סקיני כמו בחורה, ולהרצות על למה לא להיות מתכנת שיושב מול המחשב כל היום, אבל אני לא עושה את זה. כי זה החיים שלך ואתה על הזין שלי. אז צא מהווריד של אחרים. הצבא תרם וממשיך לתרום לי המון והיית רואה את זה אם היית מסתגל ומתאים את עצמך למסגרת במקום לברוח ולהרצות על למה זה לא טוב) אתה יכול להשתמש בשכל שלך ולשנות (אם זו באמת היתה המטרה שלך, ואני בטוח שזו לא.), לא לצעוק לאויר בשביל שיחשבו שאתה חכם או מבין עניין.

בקיצור, אתה על איבר המין שלי.
    נערך לאחרונה על ידי afx; 11-10-2013 בשעה 11:17.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    רגע נחוי הגורו מה המטרה שלנו? לאסוף פירורי כסף בנקים שנעלם שהממשלה מחליטה?
    או שהמטרה שלנו לאסוף זהב ואז הממשלה תחליט להחרים לנו אותו כמו שעשו באמריקה המוערצת?
    רגע המטרה שלנו לא ללכת כמו זומבים אחרי רצון של אחרים?
    מטרה?
    לי אין "מטרה", לא יודע מה איתך...
    ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    פתחת אשכול מלא מילות סרק בשביל לכתוב הרבה "שמירת המולדת? המולדת? באמת? אתם שומרים על המולדת? כאילו ברצינות? זה מה שזה? שמירה תמימה על ה"מולדת"?"
    וגם הסרטון הזה, נשמע כמו בחור בן 25 והרבה צילומים יפים של ארה"ב ומוזיקה מפמפמת, אבל בלי שום תוכן אמיתי, בלי שום ביסוס.

תקח את הסרטון הזה, תשים לו מסך שחור ותוריד את המוזיקה, אתה אפילו לא היית מסיים את הסרטון, ובטח שלא ממשיך לפרסם אותו
    אבל זהו זה.

אז נכון, כל בחור עם סטארטאפ רוצה להיות עשיר אז הוא שם מחיר גבוה. הרעיון הוא לא למרוד כי אתה לא תצליח לשנות את צורת החשיבה של כל הבחורים האלה, שכן הם כבר עשירים, על הזין שלהם אתה. הרעיון הוא להסתגל. במקום לברוח לארץ אחרת ולהרצות על למה לא להתגייס לצבא (אה, אגב, אני גם יכול להרצות לך על למה לא לעשות תספורת של הומו, ולמה לא להתלבש סקיני כמו בחורה, ולהרצות על למה לא להיות מתכנת שיושב מול המחשב כל היום, אבל אני לא עושה את זה. כי זה החיים שלך ואתה על הזין שלי. אז צא מהווריד של אחרים. הצבא תרם וממשיך לתרום לי המון והיית רואה את זה אם היית מסתגל ומתאים את עצמך למסגרת במקום לברוח ולהרצות על למה זה לא טוב) אתה יכול להשתמש בשכל שלך ולשנות (אם זו באמת היתה המטרה שלך, ואני בטוח שזו לא.), לא לצעוק לאויר בשביל שיחשבו שאתה חכם או מבין עניין.

תנשום אוויר כפרעליך
    כולה פורום
    למה שתהיה לי מטרה לצאת "חכם"? אני לא חיי בשביל לגרום למישהו להתרשם ממני, בטח לא לאיזה חיילצ'יק עם 5000 הודעות בפורום אטרף שמטיף לי שכל חיי אני מבלה סביב המחשב. נשמע שאתה כועס עליי משום מה - זה כולה פורום מתוקי
    U MAD BRO?

אני לא מורד באף אחד, ואני לא "בורח" לשום מקום, ואני לא קורא לך למרוד בשום דבר, ההיפך, זה טוב לי, תשרת בצבא, לא אכפת לי מימך. גם אני תלוי ב"מערכת". למה אתה מסובב את הנושא הזה עליי? דיברתי על עצמי באשכול הזה?

אגב - מה זה תספורת של הומו?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה

אבל זהו זה.

הוצאת לי את המילים מהפה
    ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מטרה?
    לי אין "מטרה", לא יודע מה איתך...

תנשום אוויר כפרעליך
    כולה פורום
    למה שתהיה לי מטרה לצאת "חכם"? אני לא חיי בשביל לגרום למישהו להתרשם ממני, בטח לא לאיזה חיילצ'יק עם 5000 הודעות בפורום אטרף שמטיף לי שכל חיי אני מבלה סביב המחשב. נשמע שאתה כועס עליי משום מה - זה כולה פורום מתוקי
    U MAD BRO?

אני לא מורד באף אחד, ואני לא "בורח" לשום מקום, ואני לא קורא לך למרוד בשום דבר, ההיפך, זה טוב לי, תשרת בצבא, לא אכפת לי מימך. גם אני תלוי ב"מערכת". למה אתה מסובב את הנושא הזה עליי? דיברתי על עצמי באשכול הזה?

אגב - מה זה תספורת של הומו?
    מה קרה, מישהו ענה לך והוציא לך את כל האוויר מהריאותא את אתה מוריד את הראש למטה ונכנס מתחת לכסא?

הוא מסובב את הנושא הזה אלייך כי אתה מעלה אותו, ולמה אתה מעלה אותו? כי מין הסתם יש לך דעה חריפה בנוגע לעניין של אנשים שמתגייסים לצה"ל וכאלה שלא מבינים את כל עניין המערכת בעולם.
    אז כמו שהוא אומר, במילים אחרות, תפסיק לזיין לנו תשכל ולחשוב שאתה מבין כל כך הרבה, כי יש המון פרמטרים שעוד לא הגעת אליהם בכלל בכל העסק הזה.

כל עניין התאגידים והאנשים הגדולים בעולם שמחזיקים את כל העולם זה דבר ידוע, אבל אני לא לאו דווקא רואה את זה כדבר רע.
    מערכת זה דבר שיצרו כדי למנוע בלאגן, מערכת זה דבר חיובי.
    החוקים זה דבר חיובי.

עכשיו תשאל "איך זה חיובי אם לא נותנים לך לעשות מה שאתה רוצה?"
    בגלל שאם תעשה מה שאתה רוצה, יש סיכוי שחצי מהאוכולוסיה בעולם תמות מרצח \ דיכאון \ אונס קבוצתי \ שוד.

כל האנשים שמעלים סרטונים ליו טיוב בנוגע למערכת זה אנשים עם אופי חלש שמחפשים את מי להאשים בזה שהם לא מצליחים לעשות כסף ולא מצליחים לקנות בית בישראל כי "זה לא אפשרי לחיות ככה!" ומרימים ידיים, פשוט לבכות עלייהם.
    במקום להתבכיין ולהגיד כמה קשה וכמה שצה"ל זה חרא, סתום תגוערה שלך, תעיף תעצמך מהארץ אם באלך ולך חפש מקום אחר לגור פה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

מה התלהבת מחנות גבינות?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחחח לא הבנתם כלום מהסירטון
    לא מאשים אותכם הוא דיבר די בכלליות אבל לפלוט כאלה שטויות

כל עניין התאגידים והאנשים הגדולים בעולם שמחזיקים את כל העולם זה דבר ידוע, אבל אני לא לאו דווקא רואה את זה כדבר רע.
    החוקים זה דבר חיובי.

בגלל שאם תעשה מה שאתה רוצה, יש סיכוי שחצי מהאוכולוסיה בעולם תמות מרצח \ דיכאון \ אונס קבוצתי \ שוד.
    זה משהו שרק שוטר יכול להגיד
    רודני תפסיק לדבר כמו ילדה בת 17 שאתמול התגייסה ורוצה להיות שוטרת כחולה

נאחוי מה באמת התלהבת מחנות גבינות זה רעל אחושרמוטה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחח לא הבנתם כלום מהסירטון
    לא מאשים אותכם הוא דיבר די בכלליות אבל לפלוט כאלה שטויות

זה משהו שרק שוטר יכול להגיד
    רודני תפסיק לדבר כמו ילדה בת 17 שאתמול התגייסה ורוצה להיות שוטרת כחולה
    וזה משפט שרק שופט \ מורה יכול להגיד.
    "אתה דפוק ואתה לא מבין מה אתה עושה"
    במקום להגיד לי שאני חושב בצורה לא נכונה, תסביר יא אימבציל.

כמו שההורים שלנו אומרים "לך תלמד, תחסוך כסף, תבנה בית ותתחתן" ואז אתה שואל אותם "למה שאני ירצה את כל זה ולא להנות מחופשיות?" ואין להם מושג, כי הם הולכים אחרי העדר, אין להם תשובה.

אם אתה חושב בצורה מסויימת, תסביר.
    אם אתה לא יודע להסביר, אז סתום תפה ושב בשקט.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    וזה משפט שרק שופט \ מורה יכול להגיד.
    "אתה דפוק ואתה לא מבין מה אתה עושה"
    במקום להגיד לי שאני חושב בצורה לא נכונה, תסביר יא אימבציל.

כמו שההורים שלנו אומרים "לך תלמד, תחסוך כסף, תבנה בית ותתחתן" ואז אתה שואל אותם "למה שאני ירצה את כל זה ולא להנות מחופשיות?" ואין להם מושג, כי הם הולכים אחרי העדר, אין להם תשובה.

אם אתה חושב בצורה מסויימת, תסביר.
    אם אתה לא יודע להסביר, אז סתום תפה ושב בשקט.
    קרא קצת
    http://www.emetaheret.org.il/
    תגדיל ראש תיראה כמה בסופו של דבר המערכת שלך זה דבר חיובי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

קרא קצת
    http://www.emetaheret.org.il/
    תגדיל ראש תיראה כמה בסופו של דבר המערכת שלך זה דבר חיובי
    אל תפנה אותי לאתרים.
    כמו שאני יודע להסביר שהמערכת לא באמת כזאת דפוקה כמו שאנשים אוהבים להציג אותה ולהתלונן על כל מה שאפשר, אני מצפה ממך גם להסביר אם אתה חושב שאני חושב בצורה שגויה.
    אם אתה לא יודע להסביר, אז תצא גבר ותגיד.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אל תפנה אותי לאתרים.
    כמו שאני יודע להסביר שהמערכת לא באמת כזאת דפוקה כמו שאנשים אוהבים להציג אותה ולהתלונן על כל מה שאפשר, אני מצפה ממך גם להסביר אם אתה חושב שאני חושב בצורה שגויה.
    אם אתה לא יודע להסביר, אז תצא גבר ותגיד.
    צודק אין לי כוח להסביר לבנאדם ששיקרו לו כל החיים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

צודק אין לי כוח להסביר לבנאדם ששיקרו לו כל החיים
    מצחיק שאחרי הכל, מבין שנינו, אתה זה שכועס ואני זה שמחייך.
    מצחיק שאחרי הכל, אני זה שקם כל בוקר עם חיוך על הפנים, עושה את מה שאני אוהב לעשות, ובסוף החודש החשבון בנק שלי רק הולך וגודל, וכל זה..אחרי שאני מוציא כסף במשך החודש ועדיין מגדיל את החיסכון שלי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

הוצאת לי את המילים מהפה

מה קרה, מישהו ענה לך והוציא לך את כל האוויר מהריאותא את אתה מוריד את הראש למטה ונכנס מתחת לכסא?

הוא מסובב את הנושא הזה אלייך כי אתה מעלה אותו, ולמה אתה מעלה אותו? כי מין הסתם יש לך דעה חריפה בנוגע לעניין של אנשים שמתגייסים לצה"ל וכאלה שלא מבינים את כל עניין המערכת בעולם.
    אז כמו שהוא אומר, במילים אחרות, תפסיק לזיין לנו תשכל ולחשוב שאתה מבין כל כך הרבה, כי יש המון פרמטרים שעוד לא הגעת אליהם בכלל בכל העסק הזה.

החוקים זה דבר חיובי.

כל האנשים שמעלים סרטונים ליו טיוב בנוגע למערכת זה אנשים עם אופי חלש שמחפשים את מי להאשים בזה שהם לא מצליחים לעשות כסף ולא מצליחים לקנות בית בישראל כי "זה לא אפשרי לחיות ככה!" ומרימים ידיים, פשוט לבכות עלייהם.
    במקום להתבכיין ולהגיד כמה קשה וכמה שצה"ל זה חרא, סתום תגוערה שלך, תעיף תעצמך מהארץ אם באלך ולך חפש מקום אחר לגור פה.
    קודם כל אני אתייחס לשורה האחרונה כי אני רואה שאתה כועס, אני לא אנס מורשה שהבריח את עצמו מבוליביה, אני לא הגעתי דרך הגדר באופן לא חוקי, אני לא אעיף "ת'עצמי" מהארץ. אני אעשה איזה מסיבת פרידה קטנה מאנשים שחשובים לי, אקנה כרטיס, אארוז את המזוודה שלי, אמכור את הנכסים שלי, אלבש איזה משהו חם, ואבקש ממישהו (כנראה אבא) שיקפיץ אותי לנתב"ג.

בנוגע ל-3 הדברים המפגרים שרשמת,מה שהדגשתי:
    1. אני לא יודע מה למדו אותך שם במכללה לשוטרים - אבל העולם לא מתחלק ל-2: אנשים ש"מתקפלים" (אני) ואנשים ש"מקפלים" אחרים (אתה).
    זה פורום יא אוכל שווארמות במשמרת, זה אינטרנט. אינטרנט זה המקום היחידי שילד בן 11 עם חצ'קונים על המצח יכול לקלל ולרדת על מישהו שהוא פי 5 עליהם (לדוגמה אתה, שאתה גם זיין על, גם מכונת כסף וגם נראה כ"כ טוב שכל הגרושות של הצפון קופצות עליך).
    אם העובדה שלא החזרתי לו תשובה בסגנון שלך: "יבנזונה יאפס אני יותר טוב מימך אני זיין ואני מרוויח בשבוע מה שלא תעשה בחודשיים" זה אומר שאני "מתקפל". אז סבבה, אני מתקפל. יומיים אני לא ישן מאז שהוא כתב את זה אני בוכה בלילה מרוב שזה מזיז לי. דווקא לך אני משקיע יותר בתגובה, מאשר לו. כי ביננו? לא יודע מאיפה הוא צץ ולא מזיז לי מה הוא כתב עליי. זה כולה פורום מסכן, תתפקח.

2. מערכת זה דבר חיובי - מה שאני שומע זה "אני אוהב שמזיינים אותי בתחת".

3.תעשה בדיקה מי העלה את הסרטון הזה שהבאתי ואז תבוא תגיד לי אם הוא לוזר או לא. סביר להניח שאני ואתה ביחד לא נגיע ל-5% ממה שהוא הגיע אליו בחיים.
    מצחיק שאחרי הכל, מבין שנינו, אתה זה שכועס ואני זה שמחייך.
    מצחיק שאחרי הכל, אני זה שקם כל בוקר עם חיוך על הפנים, עושה את מה שאני אוהב לעשות, ובסוף החודש החשבון בנק שלי רק הולך וגודל, וכל זה..אחרי שאני מוציא כסף במשך החודש ועדיין מגדיל את החיסכון שלי.
    מה מצחיק בזה? זה הומור כזה שרק שוטרים מבינים?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect