נכתב במקור על ידי
afx
פתחת אשכול מלא מילות סרק בשביל לכתוב הרבה "שמירת המולדת? המולדת? באמת? אתם שומרים על המולדת? כאילו ברצינות? זה מה שזה? שמירה תמימה על ה"מולדת"?"
אבל לא העברת שום מסר שהסרטון לא מעביר
וגם הסרטון הזה, נשמע כמו בחור בן 25 והרבה צילומים יפים של ארה"ב ומוזיקה מפמפמת, אבל בלי שום תוכן אמיתי, בלי שום ביסוס.
תקח את הסרטון הזה, תשים לו מסך שחור ותוריד את המוזיקה, אתה אפילו לא היית מסיים את הסרטון, ובטח שלא ממשיך לפרסם אותו
אני מודה, היו הרבה צילומים יפים ועשיתי PAUSE כמה פעמים בשביל להתרשם
אבל זהו זה.
אז נכון, כל בחור עם סטארטאפ רוצה להיות עשיר אז הוא שם מחיר גבוה. הרעיון הוא לא למרוד כי אתה לא תצליח לשנות את צורת החשיבה של כל הבחורים האלה, שכן הם כבר עשירים, על הזין שלהם אתה. הרעיון הוא להסתגל. במקום לברוח לארץ אחרת ולהרצות על למה לא להתגייס לצבא (אה, אגב, אני גם יכול להרצות לך על למה לא לעשות תספורת של הומו, ולמה לא להתלבש סקיני כמו בחורה, ולהרצות על למה לא להיות מתכנת שיושב מול המחשב כל היום, אבל אני לא עושה את זה. כי זה החיים שלך ואתה על הזין שלי. אז צא מהווריד של אחרים. הצבא תרם וממשיך לתרום לי המון והיית רואה את זה אם היית מסתגל ומתאים את עצמך למסגרת במקום לברוח ולהרצות על למה זה לא טוב) אתה יכול להשתמש בשכל שלך ולשנות (אם זו באמת היתה המטרה שלך, ואני בטוח שזו לא.), לא לצעוק לאויר בשביל שיחשבו שאתה חכם או מבין עניין.
בקיצור, אתה על איבר המין שלי.