קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הסטטוס שלכ באתרי טורנט
    על ידי FeedThe NET בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 26-09-2007, 13:43
  2. [דיון] הסטטוס שלכ באתרי טורנט
    על ידי FeedThe NET בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-09-2007, 11:33
  3. הפכתי לניות מנהל בפורום סרטים וסדרות
    על ידי David_magal בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 04-05-2007, 13:54
  4. הפכתי לירוק
    על ידי Haim בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-07-2006, 13:53
  5. הפכתי למבוקש במשחק גול ^^
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 00:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

דילמת הסטטוס, הפכתי לבודד

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ברירת מחדל דילמת הסטטוס, הפכתי לבודד

קודם כל הקדמה

לא תמיד הייתי פופולארי, בעצם אף פעם, הייתי מרוצה מהמקום שלי עם חבורה של איזה 6 חברים אינסלים.
    אני עשיתי את השינוי והתחלתי להתעסק ב LMS ולשבור את הגבולות שהציבו לי החברים, כלומר התחלתי להכיר בנות, לצאת עם חלקן ולהכיר אנשים חדשים, התחלתי להתאמן במכון כושר (כרגע עזבתי כי אני לפני גיוס ולא משתלם לי לחדש מנוי לחודשיים)

עד לא מזמן הכרתי והסתובבתי עם חבר'ה אחרים, פופולאריים יותר, בוגרים יותר, זורמים יותר ושהרבה יותר כיף איתם, הם יוצאים יותר עם בנות, אני עם החברים הקרובים שלי לא יצאתי אף פעם עם בחורה , כל אחד בשלו

הבעיה היא שאלו שהכרתי התגייסו, החבר'ה האינסלים שלי עדיין לא התגייסו, כולנו מתגייסים בנובמבר-דצמבר, בינתיים אני בקושי יוצא מהבית, אם אני יוצא זה לעבודה.

לא הספקתי ממש להתברג למעגלים החברתיים ההם באופן קבוע, זה אומר שכדי להסתובב איתם הייתי מקבל הזמנה מהחברים שלי, למרות שאל תבינו לא נכון, הייתי שם ממש בסדר עם כולם ואוהבים אותי שם , פשוט איש הקשר שלי עזב, וגם רובם התגייסו בעצמם ככה שהמעגל די התפרק

כרגע אין לי כלום חוץ מהאינסלים

הייתי גם די מוקף ידידות, מהבצפר וכאלו, עכשיו כלום, אני לבד מכל בחינה, הקשרים נותקו, אם למישהו יש עצה בנוגע לזה אני אשמח!

עכשיו יש לי דילמה רצינית

קיבלתי בשבוע שעבר שיבוץ לצבא- מ"כ טירונים במגל. עם כמה שזה חרא זו יכולה להיות הזדמנות מטורפת להקפיץ את הסטטוס בטירוף, הרי אני אכיר שם מלא ואוטומתית אני בעמדה גבוה מהם, ובנוסף הם חיילים שלי, אני יכול לפתוח ככה אינסוף מעגלים ובחורות

מצד שני אני לא בטוח שאני רוצה את התפקיד הזה, האהבה שלי היא אלקטרוניקה, ואני רוצה להוריד פרופיל ל64 (כרגע 72) ולקבל תפקיד שעוסק בנושא

אז יש פה דילמה רצינית

זה סטטוס ושיפור אישי מטורף , מול ה PASSION שלי שיכול לתת לי גם מקפצה לאזרחות

אני באמת לא יודע מה לעשות.

אף אחד לא מבטיח לי כלום, לא שיקפוץ לי הסטטוס, ולא שאני באמת אעשה משהו משמעותי באלקטרוניקה, אם בכלל ישימו אותי בתפקיד כזה ולא איזה עובד רס"ר עלוב

אשמח לקבל עצות מכם, גם בנוגע לדילמה וגם בנוגע לחידוש קשרים עם ידידות.

PEACE

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אל תעשה את הטעות הזאת
    אני יודע שאתה חושב שזה תפקיד מעניין והכל אבל זה שוחק לאללה זה זין רציני לא שווה את ההערצה מאיזה כמה חיילות נואשות שלך
    תוריד פרופיל כמה שיותר נמוך זאת העצה הכי טובה שבנאדם יכול לתת לך בצהל

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

שמע, להיות מ"כ זה קשה אבל זה אדיר לפי דעתי....
    אני לא תומכת בלעשות את החיים קלים יותר... וזה שתוריד פרופיל לאו דווקא ישים אותך על דרך המלך לתפקיד אלקטרוני. רוב הסיכויים שידפקו אותך להיות ג'ובניק שעושה חמשושים/שבוע-שבוע או בכלל יומיות.
    בכל מקרה, אני לא ראיתי את הצבא בתור משהו לקדם את עצמי, באתי נטו להיות מבצעית ולתרום מעצמי אז אני מניחה שזה סוג מחשבה שלא בדיוק תתחבר אליו..
    בכל מקרה, להיות מ"כ זה אחלה לפי דעתי. נכון, אין לך יותר מדי אופציות להתחפשן אבל אתה מתמודד עם הרבה דברים, הרבה סיטואציות שיעזרו לך בחיים האמיתיים.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    שמע, להיות מ"כ זה קשה אבל זה אדיר לפי דעתי....
    אני לא תומכת בלעשות את החיים קלים יותר... וזה שתוריד פרופיל לאו דווקא ישים אותך על דרך המלך לתפקיד אלקטרוני. רוב הסיכויים שידפקו אותך להיות ג'ובניק שעושה חמשושים/שבוע-שבוע או בכלל יומיות.
    בכל מקרה, אני לא ראיתי את הצבא בתור משהו לקדם את עצמי, באתי נטו להיות מבצעית ולתרום מעצמי אז אני מניחה שזה סוג מחשבה שלא בדיוק תתחבר אליו..
    בכל מקרה, להיות מ"כ זה אחלה לפי דעתי. נכון, אין לך יותר מדי אופציות להתחפשן אבל אתה מתמודד עם הרבה דברים, הרבה סיטואציות שיעזרו לך בחיים האמיתיים.
    אני לא פוחד מהקושי.
    אני מתגייס אמנם כדי לתרום, אבל עם כל הכבוד אני שם את התועלת האישית שלי בעדיפות גבוה יותר.
    אם אני אוריד פרופיל ולא אקבל תפקיד מעניין אלא יומיות מעפנות אני אוציא כבר ת״ש ואעביר את זה הכי חארטה שיש ( בעיות משפחה אמיתיות).

להוריד פרופיל אני יכול כבר עכשיו , והאמת שאני בהחלט שוקל להתחיל בהליכים האלו, המצב של האסטמה החמיר ויש לי מסמכים על זה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תעזוב את המחשב,כל עוד זה לא בשביל בחורות או כסף,אין לך מה לעשות עליו חוץ מלבזבז דקות של החיים שלך.

תמצא חברים חדשים,אי אפשר להסביר לך איך,פשוט תמצא ושים זין על הייטרים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

התפקיד הזה הוא אחד השוחקים. זה תפקיד דיי חרא. אולי יהיו לך כמה טירונים שהם MIRERS שלך (מודה שבטירונות שלי, אפילו אני שאני הייתי אנטי מהיום הראשון שלי בצבא, הייתי MIRER של אחד המ"כים בפלוגה שלנו). בכל מקרה ההערצה הזאת היא בדיוק לכמה שעות ואז הם עוזבים באוטובוס לבסיס החדש שלהם ולא רואים אותך יותר. מקסימום יוסיפו אותך בפייסבוק.

אבל הכי טוב לך זה ללכת ולראות, לדעתי אתה לא תאהב את זה ותרצה לצאת משם. אבל תלך תנסה בכל זאת. לא תאהב? תנווט את עצמך משם למקום אחר עד שתמצא מקום שתאהב (אצלי זה הבית חחח)

בקיצור פשוט תלך בראש שקט ותדע שהגורל שלך הוא בידיים שלך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

נאחוי תודה על התשובה!

אני עדיין מתלבט לגבי התפקיד הזה ...
    כל הקטע שאני כן מחפש את הmirers האלו ולהכיר אנשים שאני אוכל לצאת איתם, בין אם טירונים ובין אם מפקדים אחרים.

תגובה של רודני יכלה לעזור לי פה :/

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect