קודם כל הקדמה
לא תמיד הייתי פופולארי, בעצם אף פעם, הייתי מרוצה מהמקום שלי עם חבורה של איזה 6 חברים אינסלים.
אני עשיתי את השינוי והתחלתי להתעסק ב LMS ולשבור את הגבולות שהציבו לי החברים, כלומר התחלתי להכיר בנות, לצאת עם חלקן ולהכיר אנשים חדשים, התחלתי להתאמן במכון כושר (כרגע עזבתי כי אני לפני גיוס ולא משתלם לי לחדש מנוי לחודשיים)
עד לא מזמן הכרתי והסתובבתי עם חבר'ה אחרים, פופולאריים יותר, בוגרים יותר, זורמים יותר ושהרבה יותר כיף איתם, הם יוצאים יותר עם בנות, אני עם החברים הקרובים שלי לא יצאתי אף פעם עם בחורה , כל אחד בשלו
הבעיה היא שאלו שהכרתי התגייסו, החבר'ה האינסלים שלי עדיין לא התגייסו, כולנו מתגייסים בנובמבר-דצמבר, בינתיים אני בקושי יוצא מהבית, אם אני יוצא זה לעבודה.
לא הספקתי ממש להתברג למעגלים החברתיים ההם באופן קבוע, זה אומר שכדי להסתובב איתם הייתי מקבל הזמנה מהחברים שלי, למרות שאל תבינו לא נכון, הייתי שם ממש בסדר עם כולם ואוהבים אותי שם , פשוט איש הקשר שלי עזב, וגם רובם התגייסו בעצמם ככה שהמעגל די התפרק
כרגע אין לי כלום חוץ מהאינסלים
הייתי גם די מוקף ידידות, מהבצפר וכאלו, עכשיו כלום, אני לבד מכל בחינה, הקשרים נותקו, אם למישהו יש עצה בנוגע לזה אני אשמח!
עכשיו יש לי דילמה רצינית
קיבלתי בשבוע שעבר שיבוץ לצבא- מ"כ טירונים במגל. עם כמה שזה חרא זו יכולה להיות הזדמנות מטורפת להקפיץ את הסטטוס בטירוף, הרי אני אכיר שם מלא ואוטומתית אני בעמדה גבוה מהם, ובנוסף הם חיילים שלי, אני יכול לפתוח ככה אינסוף מעגלים ובחורות
מצד שני אני לא בטוח שאני רוצה את התפקיד הזה, האהבה שלי היא אלקטרוניקה, ואני רוצה להוריד פרופיל ל64 (כרגע 72) ולקבל תפקיד שעוסק בנושא
אז יש פה דילמה רצינית
זה סטטוס ושיפור אישי מטורף , מול ה PASSION שלי שיכול לתת לי גם מקפצה לאזרחות
אני באמת לא יודע מה לעשות.
אף אחד לא מבטיח לי כלום, לא שיקפוץ לי הסטטוס, ולא שאני באמת אעשה משהו משמעותי באלקטרוניקה, אם בכלל ישימו אותי בתפקיד כזה ולא איזה עובד רס"ר עלוב
אשמח לקבל עצות מכם, גם בנוגע לדילמה וגם בנוגע לחידוש קשרים עם ידידות.
PEACE

ציטוט ההודעה