נכתב במקור על ידי
Awake1
חח פושעים מה עשיתם ממני,בוא נגיד שאני לא מסתובב עם "שחורים גנגסטרים" אבל האם יש לי אליהם איזה שהוא קשר?כן.הם הגב שלי?כן.
תראה כמה הייטרס,כל אחד מגיע למסקנה אחרת.וכל אחד מגיב מה שבא לו לראש חוץ מלהגיב על הדיווח שטח.יש דרכים להגיד דברים ואני מכבד אנשים שמכבדים אותי (וזה אגב מה שהשחורים לימדו אותי וזה למה אני בין הלבנים היחידים שהצליחו להתחבר אליהם).
שחורים מצחיקים אותי ואני תמיד מסתלבט על צבע העור שלהם ואני תמיד צוחק איתם על כמה שהם נראים פושעים.לי יש את הסיבות שלי להסתובב איתם(תסמוך עליי שהיה לי בחירה כל שהיא בזמן כל שהוא,ואני בחרתי בשחורים בגלל שאני חושב שזה מה שנכון בשבילי וזה מה שרציתי).
היית יכול להגיב ברוגע ובשקט על הדיווח שטח או אפילו להביע דעה כמו ORANGE על סוג המסיבות כזה,אין לי בעיה עם זה,וכמובן בלי להעיר על צבע העור של חברים שלי.וזה לא אומר שאין לי חברים לבנים.כל אחד מתחבר לסוג האנשים עם המנטאליות שהולכת לו זה הכל.
ORANGE-
גם בסוג ריקוד כזה,יש מינימום כבוד לבחורה ולספייס שלה.למשל:אתה לא מוריד אותה לרקוד דוגי בכוח,אתה עושה את זה בעדינות וברוגע,אם אתה רואה שהיא יורדת למטה,זה בסדר.אתה לא מושך אותה בכוח לרקוד אותה,אתה לוקח לה את היד ודופק לה מבט,אם היא רוצה,היא תתן לך להוביל.(אף פעם לא שואלים בקול אם היא רוצה).כשאתה מקבל לאפדנס,אתה לא נוגע בה ואתה ז-ה שנותן לה לבחור מקום.(אם היא רוצה על הרצפה,על הרצפה,אם על כסא אז על כסא).
כשאתה מתרגל לסוג מסיבות כזה אתה מבין שזה לא כזה וואוו ושזה לא כזה סופר "זנותי" כמו שזה נראה לך בפעם הראשונה.כן זה ריקוד אינטימי,כן זה ריקוד שדורש אומץ אבל ככה זה.YOU TRAIN,YOU REPEAT ALOT YOU FAIL AND YOU GET USED TO IT.
נ.ב ויטינגר זה לא פעם ראשונה שהוא מנסה לעצבן אותי,אם הוא כזה גבר ושרירי ודופק מכות לערסים,שיבוא אליי לפה,אני נשבע שאם הוא יגיע פעם לקנדה,אני יביא לו ביקור אם הוא כל כך רוצה.(אגב יטינגר רצית שנדפוק לך אופניים,תביא אופניים,תביא חברים,תביא מה שבא לך,אם אתה מתעקש,אני יגשים לך את הרצונות).וכשתחזור לישראל,אני מקווה שאתה תבין מה ההבדל בין כמה ערסים עם בקבוק וודקה לבינינו.רצית לצאת גבר בגלל שאתה בישראל וכותב בפורום,סבבה,יצאת.עכשיו קנה כרטיס ובוא,הרי אתה מורה באוניברסיטה ויש לך מלא כסף,מה הבעיה?
*ניסיתי לצאת כמה שפחות עבריין מקלדת,אתה רואה כמה אני משקיע בך