קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]WWE Monday Night Raw The Homecoming 100305 *PROPER* *VCD*
    על ידי Haviv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 18:23
  2. [Movie] Night of the Living Dead
    על ידי GodFather בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 02:27
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 41

Night with the homies - עמוד 2

AWAKE מה אתה חש יותר מדי?! "הייתם מורידים את המבט מלהסתכל עלינו" וואלה אחד הדברים שהכי מרתיחים אותי זה שבנאדם עושה פוזות זה דבר שיכול לשגע אותי... למה אתה מתלהב בדיוק?! בגלל שיש לך "גב"? לא יודע מה איתך אח שלי אם אני לא הגעתי למשהו אחושרמוטה בחיים שלי אז אני לא יתלהב... וגם אם אני כן יגיע אני לא יתלהב על אנשים אחרים... יטינגר סתם מסתלבט שאתה עבריין מקלדת ואז אתה בא ביציאות שמוכיחות את זה "אם אתה כל כך רוצה מכות" חלאס צא מהסרט כבר... גם אני פעם הסתובבתי עם אנשים "ערסים" חשתי גבר אבל תפסתי את עצמי בידיים בזמן ואמרתי לעצמי חלאס.. זה נראה כל כך מעאפן ומגוכח מהצד.. תהנה מהחיים שלך תעשה מה בזין שלך תתקדם תרוויח כסף תזיין תשתכר תתמסטל אבל אל תבוא ותתחיל להתלהב על אנשים (במיוחד מאחורי מסך)

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    AWAKE מה אתה חש יותר מדי?! "הייתם מורידים את המבט מלהסתכל עלינו" וואלה אחד הדברים שהכי מרתיחים אותי זה שבנאדם עושה פוזות זה דבר שיכול לשגע אותי... למה אתה מתלהב בדיוק?! בגלל שיש לך "גב"? לא יודע מה איתך אח שלי אם אני לא הגעתי למשהו אחושרמוטה בחיים שלי אז אני לא יתלהב... וגם אם אני כן יגיע אני לא יתלהב על אנשים אחרים... יטינגר סתם מסתלבט שאתה עבריין מקלדת ואז אתה בא ביציאות שמוכיחות את זה "אם אתה כל כך רוצה מכות" חלאס צא מהסרט כבר... גם אני פעם הסתובבתי עם אנשים "ערסים" חשתי גבר אבל תפסתי את עצמי בידיים בזמן ואמרתי לעצמי חלאס.. זה נראה כל כך מעאפן ומגוכח מהצד.. תהנה מהחיים שלך תעשה מה בזין שלך תתקדם תרוויח כסף תזיין תשתכר תתמסטל אבל אל תבוא ותתחיל להתלהב על אנשים (במיוחד מאחורי מסך)
    למה אתה מעיר לי?אני בסך הכל מגיב לכל ההייטרס

יטינגר התחיל עם ההסתלבטות,סבבה אם הוא רוצה שיבוא אליי נסדר עניינים

מה עשיתי?פרסמתי תמונה עם חברים לפניי מסיבה ונתתי דיווח שטח,אתם התחלתם את הקטע עם השחורים סבבה

אני חש רק על מי שחש עליי

ובלי "להשתחצן" אני הכי לא חש מאחוריי מסך,אני מפרסם את עצמי,את החברים שלי,פרסמתי אפילו כמה פעמים את הידידות שלי,אני מפרסם דיווחי שטח ומה שקורה לי.חצי מהפורום פה לא מסוגל לעשות את זה ואתה אומר שאני מתחבא מאחוריי מסך,איפה הלוגיקה אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    למה אתה מעיר לי?אני בסך הכל מגיב לכל ההייטרס

יטינגר התחיל עם ההסתלבטות,סבבה אם הוא רוצה שיבוא אליי נסדר עניינים

מה עשיתי?פרסמתי תמונה עם חברים לפניי מסיבה ונתתי דיווח שטח,אתם התחלתם את הקטע עם השחורים סבבה

אני חש רק על מי שחש עליי

ובלי "להשתחצן" אני הכי לא חש מאחוריי מסך,אני מפרסם את עצמי,את החברים שלי,פרסמתי אפילו כמה פעמים את הידידות שלי,אני מפרסם דיווחי שטח ומה שקורה לי.חצי מהפורום פה לא מסוגל לעשות את זה ואתה אומר שאני מתחבא מאחוריי מסך,איפה הלוגיקה אחי

אני אישית מאוד מעריך את מה שאתה עושה כל הדיווחי שטח ומפרסם את מה שקורה לך, אף אחד פה לא עושה את זה עם תמונות והכל..מרשים בהחלט.

מה שכן - לא מתחבר לסגנון כזה של מסיבה, אבל כל אחד נהנה בדרך שלו..עדיין לא בדיוק הבנתי את הסגנון של המסיבה גם, כאילו מה זה מסיבה שבחורות באות רוקדות לך על הזין? לא מבין את זה..בישראל במסיבה אם אתה מגיע עם בחורה למצב של לאפ דאנס הדרך לשרותים מאוד קצרה..אז תכלס אצלכם זה מאבד את הפואנטה.
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 23-10-2013 בשעה 03:53.

שמע אחי זה זה שבנאדם בא וקורא לך עבריין מקלדת לא תירוץ לדעתי לבוא להגיד אף אחד לא יכול להתעסק איתנו וזה גם לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה... אני אומר לך אם אתה חושב שאתה מסתובב עם חבר'ה שבוא נגיד שהם סוג של פושעים אפילו בקטנה (לא אמרתי שצריך להיות חנון ילד טוב כן) אז בסופו של דבר אתה תיהפך לכזה ואתה תתחרט על זה.. מניסיון בכל אופן זה לא רק בפוסט הזה כמו שרשמתי יצא לך לא פעם להתלהב שאתה מסתובב איתם.. זה שאתה מפרסם פה חוויות ועניינים ותמונות אני דווקא בעד זה ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה איתך עד שהתחיל כל הקטע הזה...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    שמע אחי זה זה שבנאדם בא וקורא לך עבריין מקלדת לא תירוץ לדעתי לבוא להגיד אף אחד לא יכול להתעסק איתנו וזה גם לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה... אני אומר לך אם אתה חושב שאתה מסתובב עם חבר'ה שבוא נגיד שהם סוג של פושעים אפילו בקטנה (לא אמרתי שצריך להיות חנון ילד טוב כן) אז בסופו של דבר אתה תיהפך לכזה ואתה תתחרט על זה.. מניסיון בכל אופן זה לא רק בפוסט הזה כמו שרשמתי יצא לך לא פעם להתלהב שאתה מסתובב איתם.. זה שאתה מפרסם פה חוויות ועניינים ותמונות אני דווקא בעד זה ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה איתך עד שהתחיל כל הקטע הזה...
    חח פושעים מה עשיתם ממני,בוא נגיד שאני לא מסתובב עם "שחורים גנגסטרים" אבל האם יש לי אליהם איזה שהוא קשר?כן.הם הגב שלי?כן.

תראה כמה הייטרס,כל אחד מגיע למסקנה אחרת.וכל אחד מגיב מה שבא לו לראש חוץ מלהגיב על הדיווח שטח.יש דרכים להגיד דברים ואני מכבד אנשים שמכבדים אותי (וזה אגב מה שהשחורים לימדו אותי וזה למה אני בין הלבנים היחידים שהצליחו להתחבר אליהם).

שחורים מצחיקים אותי ואני תמיד מסתלבט על צבע העור שלהם ואני תמיד צוחק איתם על כמה שהם נראים פושעים.לי יש את הסיבות שלי להסתובב איתם(תסמוך עליי שהיה לי בחירה כל שהיא בזמן כל שהוא,ואני בחרתי בשחורים בגלל שאני חושב שזה מה שנכון בשבילי וזה מה שרציתי).

היית יכול להגיב ברוגע ובשקט על הדיווח שטח או אפילו להביע דעה כמו ORANGE על סוג המסיבות כזה,אין לי בעיה עם זה,וכמובן בלי להעיר על צבע העור של חברים שלי.וזה לא אומר שאין לי חברים לבנים.כל אחד מתחבר לסוג האנשים עם המנטאליות שהולכת לו זה הכל.

ORANGE-
    גם בסוג ריקוד כזה,יש מינימום כבוד לבחורה ולספייס שלה.למשל:אתה לא מוריד אותה לרקוד דוגי בכוח,אתה עושה את זה בעדינות וברוגע,אם אתה רואה שהיא יורדת למטה,זה בסדר.אתה לא מושך אותה בכוח לרקוד אותה,אתה לוקח לה את היד ודופק לה מבט,אם היא רוצה,היא תתן לך להוביל.(אף פעם לא שואלים בקול אם היא רוצה).כשאתה מקבל לאפדנס,אתה לא נוגע בה ואתה ז-ה שנותן לה לבחור מקום.(אם היא רוצה על הרצפה,על הרצפה,אם על כסא אז על כסא).

כשאתה מתרגל לסוג מסיבות כזה אתה מבין שזה לא כזה וואוו ושזה לא כזה סופר "זנותי" כמו שזה נראה לך בפעם הראשונה.כן זה ריקוד אינטימי,כן זה ריקוד שדורש אומץ אבל ככה זה.YOU TRAIN,YOU REPEAT ALOT YOU FAIL AND YOU GET USED TO IT.

נ.ב ויטינגר זה לא פעם ראשונה שהוא מנסה לעצבן אותי,אם הוא כזה גבר ושרירי ודופק מכות לערסים,שיבוא אליי לפה,אני נשבע שאם הוא יגיע פעם לקנדה,אני יביא לו ביקור אם הוא כל כך רוצה.(אגב יטינגר רצית שנדפוק לך אופניים,תביא אופניים,תביא חברים,תביא מה שבא לך,אם אתה מתעקש,אני יגשים לך את הרצונות).וכשתחזור לישראל,אני מקווה שאתה תבין מה ההבדל בין כמה ערסים עם בקבוק וודקה לבינינו.רצית לצאת גבר בגלל שאתה בישראל וכותב בפורום,סבבה,יצאת.עכשיו קנה כרטיס ובוא,הרי אתה מורה באוניברסיטה ויש לך מלא כסף,מה הבעיה?
    *ניסיתי לצאת כמה שפחות עבריין מקלדת,אתה רואה כמה אני משקיע בך

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

וכן יש פושעים,אני פשוט לא מסתובב איתם ואין טעם גם.אתם חושבים שאין טעם להסתובב עם פושעים,הנה כל הפואנטה,גם אני לא.אבל כשצריך אותם בשביל עניין,אני ימצא אותם.(ואני מעדיף אותם על משטרה)וגם תמונות אני לא אפרסם.כי למה להאמין ל AWAKE הפושע שמסתובב עם שחורים שגונב אופניים והולך למסיבות לאפדנס?הרי זה הזוי ומטומטם

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

מה עשית בישראל אם אתה לא יהודי?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

Awake סחטיין על הסטטוס המפחיד.
    רוב האנשים פה היו מתים להגיע לרמה הזאת ועוד ללכת למסיבות לאפדאנס במקום מסיבות מגעילות עם מוזיקה חרא , אנשים חרא ואלכוהול יקר.
    אני גם חושב שמסיבות לאפדאנס זה זנותי ומגעיל, אבל זה כי החשיבה שלי מוגבלת לישראל. פה זה לא נפוץ.
    בהרבה ארצות יש דברים אחרים שמקובלים, כך שאולי רק אנחנו רואים את זה כמשהו זנותי ולא מכבד את הבחורות.

אגב,מי מהם זה אתה בתמונה ?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אתה העבריין מקלדת הנפוץ של "בוא לבת ים אני אזיין אותך" רק שהחלפת את בת ים בקנדה. וואו, new generation של ילדי כאפות מתפתח פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

שמע אחי נשמע כיף אבל באמת שאני לא מבין
    א. מי מצלם תמונות מול המראה
    ב. למה כתבת את כל זה פה? אז היה לך בית ריק ונהנת? מה הסיבה שאתה משתף?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    חח פושעים מה עשיתם ממני,בוא נגיד שאני לא מסתובב עם "שחורים גנגסטרים" אבל האם יש לי אליהם איזה שהוא קשר?כן.הם הגב שלי?כן.

תראה כמה הייטרס,כל אחד מגיע למסקנה אחרת.וכל אחד מגיב מה שבא לו לראש חוץ מלהגיב על הדיווח שטח.יש דרכים להגיד דברים ואני מכבד אנשים שמכבדים אותי (וזה אגב מה שהשחורים לימדו אותי וזה למה אני בין הלבנים היחידים שהצליחו להתחבר אליהם).

שחורים מצחיקים אותי ואני תמיד מסתלבט על צבע העור שלהם ואני תמיד צוחק איתם על כמה שהם נראים פושעים.לי יש את הסיבות שלי להסתובב איתם(תסמוך עליי שהיה לי בחירה כל שהיא בזמן כל שהוא,ואני בחרתי בשחורים בגלל שאני חושב שזה מה שנכון בשבילי וזה מה שרציתי).

היית יכול להגיב ברוגע ובשקט על הדיווח שטח או אפילו להביע דעה כמו ORANGE על סוג המסיבות כזה,אין לי בעיה עם זה,וכמובן בלי להעיר על צבע העור של חברים שלי.וזה לא אומר שאין לי חברים לבנים.כל אחד מתחבר לסוג האנשים עם המנטאליות שהולכת לו זה הכל.

ORANGE-
    גם בסוג ריקוד כזה,יש מינימום כבוד לבחורה ולספייס שלה.למשל:אתה לא מוריד אותה לרקוד דוגי בכוח,אתה עושה את זה בעדינות וברוגע,אם אתה רואה שהיא יורדת למטה,זה בסדר.אתה לא מושך אותה בכוח לרקוד אותה,אתה לוקח לה את היד ודופק לה מבט,אם היא רוצה,היא תתן לך להוביל.(אף פעם לא שואלים בקול אם היא רוצה).כשאתה מקבל לאפדנס,אתה לא נוגע בה ואתה ז-ה שנותן לה לבחור מקום.(אם היא רוצה על הרצפה,על הרצפה,אם על כסא אז על כסא).

כשאתה מתרגל לסוג מסיבות כזה אתה מבין שזה לא כזה וואוו ושזה לא כזה סופר "זנותי" כמו שזה נראה לך בפעם הראשונה.כן זה ריקוד אינטימי,כן זה ריקוד שדורש אומץ אבל ככה זה.YOU TRAIN,YOU REPEAT ALOT YOU FAIL AND YOU GET USED TO IT.

נ.ב ויטינגר זה לא פעם ראשונה שהוא מנסה לעצבן אותי,אם הוא כזה גבר ושרירי ודופק מכות לערסים,שיבוא אליי לפה,אני נשבע שאם הוא יגיע פעם לקנדה,אני יביא לו ביקור אם הוא כל כך רוצה.(אגב יטינגר רצית שנדפוק לך אופניים,תביא אופניים,תביא חברים,תביא מה שבא לך,אם אתה מתעקש,אני יגשים לך את הרצונות).וכשתחזור לישראל,אני מקווה שאתה תבין מה ההבדל בין כמה ערסים עם בקבוק וודקה לבינינו.רצית לצאת גבר בגלל שאתה בישראל וכותב בפורום,סבבה,יצאת.עכשיו קנה כרטיס ובוא,הרי אתה מורה באוניברסיטה ויש לך מלא כסף,מה הבעיה?
    *ניסיתי לצאת כמה שפחות עבריין מקלדת,אתה רואה כמה אני משקיע בך
    לא משנה..
    הבנתי..(ציטטתי על משהו.. והבנתי)..
    אגב.. יש לי איזה 4 אתיופים בכיתה..
    חחחחחחחחחחחחחח אתה מת איך משחקים את עצמם..
    שרים לי שירים של כושים כזה.. חחחח אני אומר להם ''תפסיקו לשחק את עצמכם כושים''..
    ואחי, הבעיה אצל השחורים אצלנו זה לא המראה... זה הריח אחי..
    יש אנשים שאני לא מסוגל לדבר איתם אחד מול השני.. יש להם ריח איום.. מהתבלינים שלהם.. משהו כזה..
    והריח הזה גם גורם לגזענות.. שאומרים שהם מסריחים וכאלא
    יש הרבה כתבות בחדשות 2 .. על שהעליבו אתיופים על הריח שלהם.
    אבל בת'כלס, אצלנו הם חייבים לשנות את הריח שלהם.. מאכלים, לא יודע מה..
    נערך לאחרונה על ידי TopModel; 23-10-2013 בשעה 15:49.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

תכלס יפה שאתה משתף והכול אבל לא צריך לבוא לתפוס תחת
    אז יטינגר מסתלבט עליך אז מה תמשיך הלאה
    "בוא לקנדה " וכל החרטות רק מראות שזה באמת מפריע לך כל כך מה שהוא אומר ובאמת מוציא אותך עבריין מקלדת
    אם היית רואה אותו ככה ברחוב בישראל לבד היה לך אומץ לדבר אליו ככה ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    שמע אחי נשמע כיף אבל באמת שאני לא מבין
    א. מי מצלם תמונות מול המראה
    ב. למה כתבת את כל זה פה? אז היה לך בית ריק ונהנת? מה הסיבה שאתה משתף?
    נערך כי הממשלה צופה
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 26-10-2013 בשעה 10:25.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אל תהיו מסכנים, הוא אחד היחדים פה שהביא תמונה שלו, ושם זין על כולם, ואתם רק יודעים לבקר..

וואלה בוא נגיד גם שאני לא מת עליו מאז שהוא שיחק אותה גבר עם זה שהם "ברחו ממונית בלי לשלם", אבל הבנאדם עושה חיים, חי בחו"ל, בזמן שיטינר מוציא RAGE שלו על עתודאים ועל עבודת החלומות שלו שהוא לא קיבל, אז תפרגנו גם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אהבתי אחי נשמע שנהנתם כמו שצריך

יש מצב לתמונה מקורבת של השיער שלך? נראה שיש לנו אותו סוג שיער ואני מחפש תספורת חדשה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect